- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25.5.2021 v 5:14 #121357
Denny
Morgen,
tak v noci a teď deštík, ale odpo jsme si to s kámoškou a Maxíkem
užili, procházkově a Koněf taky koupáním v rybníku.
Pak jsme poseděli u vínka, hurá domů a hajdy na kutě.
Kamarádce jsem zakázala aby Koníkovou krmila, páč je to potvora rozcapená a
vybíravá. Takže jsme přišly domů a to co nechtěla ráno sežrala večer a ještě
blemcala misku.25.5.2021 v 5:17 #121359Denny
Maya
uper ze ti vlozky zabiraj, tak snad ti vydrzej dlouho
za půl roku mám nárok na další, tak snad přežijou, doplácela jsem 300Kč.Milena z Prahy
: lidi si houfně berou psy z útulků.
to máš pravdu, nicméně bylo to Covidovou situací a teď se to zas
otáčí k horšímu 🙁 lidé nezvládají a vrací.Kde máme Fifinu?
25.5.2021 v 8:04 #121360PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
chtěla sem vám napsat už čéra, ale byla sem mrtvola, zato ovšem mrtvola s vyznamenáním. To jsem si udělalila sama poté, co jsem taky sama posekala za pouhé tři hodinky naši celou vnitřní zahradu a to vč. zarostlý rokle. Masakr. ne motorovou pilou, ale motorovou sekačkou, to byl 😀 . Ale zahrada je tak krásná! Teď na jaře nejvíc. Jak krásně prší, je všechno šťavnatý zelený, barevný…….žádná hnusná tráva, jako v předchozích letech touhle dobou. Bylo tam nádherně. je to sice dřina děsná, ale…. No a příští týden to nebudeme muset sekat, takže to si tam vezmeme kávovárek, uděláme si kávičku a budeme plýt a číhat a jen tak si hrát. Ráno ovšem to byl trest se z tý postele dostat, to se přiznám. Ani ne tak-překvapivě – namožením těla, to bylo v pohodě, ale protože jsem šla pozdě spát, neb po příjezdu jsem musela rychle udělat jídlo a pak si v deset jít mejt makovici – což než to vysuším ty dlouhý vlasy, tak fakt trvá. No ale co, máme to posekaný.Na 14 dní 😀
Dennyky
tak to von ti teho jelena někdo asik vyměnil? To jsou ku*vy pošťácký!
😀 jo, těšila jsem se, jak si dám pořádnej stejk a místo toho musim jít prát! 😀A vochutnala si ty TopímBrambory?
sem vostuda, ešče, prosím Tě ne 🙁
Kadlik je roztomilouš 🙂
Petrs01
tedy udat psy vhodným majitelům, je sci-fi. Těžko obratem ruky seženeš 40 cvoků, schopných a ochotných tahleta stvoření přeměnit na tak-nějak-normální psy. Jenže utrať 40 relativně zdravých psů za to,jasně, 40 psů je masakr, ale pokud to útulky rozeberou mezi sebou, tak se pak můžou ti psi přesunout do dočasek a myslím, že většina z nich nový domov najít může, což je lepší varianta, než je šmahem utratit.
No schválně Petro, smrdělo to?
kupodivu ani ne, čéče 😀likvidace množíren, no aspoň v tomhle už nějaké snahy jsou
já ti nevím, člověče.
Je teda hrozně dobře, že se toho chytly i média, to je supr, že ukážkou, co takový šmejdi těm zvířatům dělají a osvětlí proč ano a proč ne. Potíž trošku je, že ty šmejdi volí nový a nový metody prodeje a vždycky se najde blb, co na to skočí. Jen se podívej, kolik lidí je natolik jak to slušně říct?? ….neinteligentních, respektive úplně debilních, že neváhá reagovat na podivuhodnej inzerát, kde se nabíhí štěně módního plemene z ciziny!! za 4000 káčées. Jen idiotovi nedojde, že to je totální nesmysl. Jen idiotovi. Tady je fajn, ž eteda ve hře žádnej pes nejni a tak je mi to fučík, ale množky jako reálný množky bohužel debilové budou živit dál. Dokud by se k tomu nějak pořádně nepostavila společnost- stát. Už jen to co jsem říkala, kdysi, když začínala ta svině Bártů, jakmile se na to přišlo a došlo k odebírání psů – rozeslat na všechny KVSka s varováním a jakmile by se ozval byť jen jedinej člověk, okamžitě po ní jít a už ji zavřít.Protože takhle se jen přesunula do dalšího prasečáku a jela dál.Maya
tolik psu proste neudas ani do docasek
postupem času si je ty dočasky vytáhnotkachna
, páč si pipky užijí super “důchod” (
to si nemyslím, že velkochov takhle uvažuje, je jim to jedno buď je zabijou, nebo prodaj, nějaká legalizace je nezajímá a je jim u zadku. To že to lidi vykupujou ( jedno za jakým účelem, jestli jako investici do vajíček, nebo pro dobrej pocit) pro ně nemá žádnej význam.Míla
lidi si houfně berou psy z útulků. Jenom v našem dvojdomě je pět psích domácností, z toho dvě mají nově útulkáče.jo tohle je prima, otázka je, kolik z těch lidí, kteří tohle udělali, si toho psa potom ponechá i dál, když budou problémy a bude návrat do práce a budou starosti……. Toho se všichni bojí. A stejně tak toho, jak se začnou houfně plnit útulky odloženejma odrostlejma štěńatama nakoupenejma v kovidový době, řádně nesocializovanejma, nezvyklejma na to, že se chodí do školy, do práce. A když se děti do tý školy vrátí, tak on už nebude ten čas……….. Blbý na tom je, že lidi u pořízení zvířete ani trošku nepřemýšlí. Nebo teda bohužel ne všichni.
Nevíte holky prosim vás, kde mám všechny svoje černý tílka s tenkýma ramínkama? A neřikejte mi, že jsou za vobrazem se slunečnicema, tam vim že nejsou, sama jsem ho stěhovala 😀
25.5.2021 v 8:16 #121361Maya
PetraK
tilka jsou v lednici
nebo v mrazaku
a vubec netusim na co je v tyhle kose potrebujes 😀25.5.2021 v 8:30 #121364PetraK
Maya
tilka jsou v lednici
nebo v mrazaku
do mrožáka už se nevende ani prtky, je to totál narvaný čoklím a kočičím žrádlem a pak taky jelenem ne tím od Dennyky, ten je dole v prádelně 😀Hele já přesně vím, že jsem si je dávala do jediný šatní skříně, kterou máme a dokonece vím naprosto přesně kam! Nahoru na poličku, kde mám komínek s černejma džínama. Ale voni tam nejsou, nejsou, neeejsouuuu, jen samý kalhoty. Blbý je, že jak je šécko černý a ta skříň je taky černá a v koutě a nejni tam moc vidět, tak tam prostě nenajdete nikdo nic.Nicméně jsem to všechno vyndala a houbeles.
to jsou tílka jako tenký košilky vlastně. Nosím to pod třička, že aby mi netáhlo na záda
25.5.2021 v 8:39 #121365MirkaD
tak v neděli do půl 11 vnoci odpolední….
včera volno,dnes mělo být taky,ale volal telefonek,že jestli můžu na odpo-a z odpo zítra na ráno na 5…..
můj otrávený hlas v telefonku-jako zase odpo,a zase inventura?a jo já mám zítra na ráno a ahááá a kdo zas chybí?a proč zas?
no tááák na jednu nooo a do kolikááá?
no pak mi volali,že nic teda…..
tak se uvidí co zítra-jako mám černý svědomí,že jsem to jáááásavě neodkývala,ale co už
včera blátivo,ranní vycházka do lesa,pochodit kolem obrovských plantáží konvalinek a a od hájenky dolů a dom-vycházka byla delší,at su užijeme ptáčků,lesa,kytiček,travičky….,protože kdo ví jak bude odpo
po vycházce dostali pséci hlavolam na jídlo místo snídaně do misky
a já šla dělat oběd a poslouchat rádiorozhovory s herečkou Jitkou Smutnou
s moderátorkou Adélou Bnášovou-perfektní rozhovor veleftipnej a moudrej s nevidící moderátorkou-ta taky vtipná máma 2 dětí,-podcast-na pohofke s….
no pak jsem spala,četla,Martin po ranní se mnou šel chvílu ze psama-to už vichr a poprchalo,pak jsme chvílu seděli oba na terase,já ještě dala s Dafi aportky a obíhačky stolů a sušáku na dvoře a šli jsme dom,kde zase čtení-prostě volný den…..
v noci liják-jako hodně
dnes ráno za bránou totální baniště,rozježděný od aut co tam jezdí ob souseda stavět barák,tak jsem ze psama šla k rybníčku,tam jsem na lavce s něma udělala sedni,lehni vstan-jakože u nohy+jakože zepředu-to je boží,když je pes vysoko a vy se nemusíte zohýbat na odměny a hlazení…
pak párkrát zastavení za pochodu s přivoláním a dom
ted zas lije….bože vím,že je voda potřeba….ale…
no nic,pejsci po snídani já peru povlečení v poldne sjedu narychlo na nákup,
nenápadně-rodiče jedou na oční tak mě tam hodí a snad i zpět
včera se mi velepovedl oběd-já teda moc nevařím-koro vůbec
ale,ted od zimy jak Martin nechodí na obědy,tak občas vařím,no a včera jsem dělala králika,bůček a brambory-a všechno akorát,králik štavnatej-někdy je takovej sušší…
tak to se mi dlouho nepovedl oběd-já nejsu moc vařečka,su spíš přes úklid,
takže,když vařím-je to jako-hlavně at je to rychle a teplý…
a jo jezt se to dá….-a když už sem to uvařila tak to s ním
ale toto se mi fakt povedlo-no tak prvně v životě jsem sse pochválila a naposledy:D-co se jídla týká…..25.5.2021 v 8:46 #121366Petrs01
voni tam nejsou
Nechodí v nich Brtník? Určitě taky nemůže nic najít a černej kus je prostě černej kus 😀
25.5.2021 v 8:48 #121367PetraK
Mirka D,
-jako mám černý svědomí,že jsem to jáááásavě neodkývala
na léčení s Tebou! 😀
ale toto se mi fakt povedlo
jo to se člověk raduje, co, když mu vyjde něco, co běžně ne.já se chystám zas na něco z toho jelena, mám tam ještě jeden balík. Říkala jsem si, že tentokrát třebas zkusím z kousku rajskou, nějakej ten stejčík a tak. Jsem ráda, že se mi nenáápadně bez nátlaku podařilo Brtnika přesvědčit, že jelen není marná věc.
25.5.2021 v 8:49 #121368MirkaD
Denyky-parádní solílek-nutně potřebuju živýho solílka,chodily by jsme na vycházky spolu,a vozila bych na něm Dafinku,když by se jí nechtělo chodit do kopcamna zahradě by sekal trávu-a ještě jméno musím vymyslet
to je boží fotka jak Koník plave:-)
mí pejci ještě letos nic
Maya-krásná fotka s LokinkemPetraK-nevím,kde máš tílka,ale vzpoměla jsem si na pár -v souvislosti s tím jak mě je furt zima-tak na pár hahaha ftipných vět z okolí-na mou osobu
-já před letama-koupila jsem si nový rička s krátkým rukávem
kamoška-proč?dyt nosíš furt roláky,a jooo to budeš nosit pod ten rolák
-v práci před rokem-kolegyně-mirečko chodíš někdy v plavkách?
-sama si odpověděla hned-né,že vlastně,ty chodíš do vody v neoprenu…
minulý týden v pátek na odpo vycházce s kamoškou-já jí říkám,jak jsemsi před týdnem koupila v KIKU mikinu pánskou-ta je boží,mněká hunatá,teplá no a 2 trička s krátkým,to jedno má prostříhaný ramena-a ona-ahá-prostříhaný ramena-to stejně nebudeš nosit-tama ti bude táhnout….:D:D:D25.5.2021 v 8:53 #121369PetraK
Petrs01
Nechodí v nich Brtník? Určitě taky nemůže nic najít a černej kus je prostě černej kus 😀žiš fuj! To je hnusná představa Brtnik v dámským tílku 😀 😀 😀 pomooooct. to mu ani nemožu řikat todleto, vokamžitě by se toho chytil a tejral by mě tim, jak by to rozebíral 😀 jako tudle – hráli v rádiu Nagyho – Sám s nohami na stole….. a vono když to posloucháte, tak tam zcela jasně slyšíte nikoliv sám s nohami, ale sám s ohanbim na stole. https://www.youtube.com/watch?v=lxNCi4VCLRw nedovede si nikdo představit, co za hrůzy z toho von uďál 😀 zvlášť, když to pokračuje, že …to mi robi celkom fajn… ach bože, nemohla jsem se toho pak vůbec zbavit 😀
25.5.2021 v 9:00 #121370PetraK
Mirka 😀
tama ti bude táhnout….
😀 tsss, ňáka chytrá! ne? 😀
já potřebuju mít krytý záda- obrazně i doslova. trošku zhuntovaný od sportu, dorazily to lyže, takže te´d jsem schopná zádama cejtit průvan i tam, kde ho ostatní nevnímají. Záda prostě potřebuju mít krytý i v životě – záleží mi kam a jak si sednu, potřebuju mít zálohu ve financích, v potravinách. Šécko souvisí se fším, to je jasný.
25.5.2021 v 9:12 #121371Maya
PetraK
no nevim, ja slysim furt jasne s nohami, vono tyhlety asociace maj obvykle jinej puvod nez v uchu 😀25.5.2021 v 9:16 #121372Maya
😀
25.5.2021 v 9:17 #121373MirkaD
PetraK-no já s tím oblíkáním
všechno pokud možno dlouhý,-v podstatě celoročně-roláky,šátky na krk,nebo nákrčníky,kvůli průvanům a vichru-viz mí bolavý uši-tak u sebe tahám čelenky,nákrčníky další-na uši
takže ve čtvrtek sedím v paku s Evou na kafe-na sobě-sotwellový gatě,pod něma tenký elastáky,co mám od Čajdy-jediný co mě nestudí/nekoušou!!!prostě zázrak!
triko s dlouhým bílý do véčka,šátek na krku,svetr,vestu psí výcvikovou a kšiltovkui,
a pak vytahuju nákrčník,narvu na uši,že vichr,nechám kšiltovku,že slunko
celoročně u sebe nosím deštník+ted budu nosit tiu pláštenku,která mi došla v pátek,ta co má Denny,ale na rozdíl od Denny su tupá a neumím ju hezky složit do té kapsy,tlustý ponožky jsem ještě nesdundala….
v práci celoročně
ve výcvikoé vestě-v létě v sukni-krom pamlsků,hraček,klíčů a sáčků na hovínka mám ty nákrčníky-kvůli průvanu v busu/klimatizace…
prostě jak přestane zima,kdy mám všecko na sobě-v podstatě nemusíme mít skříně já nosím vše na sobě-a Martin taky je vrstvící…:D
tak přes ty měsíce,kdy je teplo/vedro-tak vždy nosím u sebe něco navíc-kdyby se ovhladilo/začalo pršet+fučet+klimatizace
případně jdu ve vedru za Čjdou do čajovny-tk pčes ruku 2 vrstvy navíc-protože ve vlaku bude klimatizace a v Čjovně taky klima,přpadně otevřený okna/dveře
netýká se jen Čajovny,ale pochopitelně kavárny,obchodů a tak-prostě 40stpnů venku,a já sebou vleču vrstvy-co kdyby
celej živo žiju v tom-hlavně at neprochladnu,není mě zima,nenafouká do uší….
su paranoidní
s krytýma zádama co se týká financí-žiju z Martinem,že….25.5.2021 v 9:18 #121374Zlata
MirkaD
Nevím proč si děláš starosti a máš výčitky.Ostatní určité taky změny neodkejvaj s jasavym nadšením.
Taky mám hádanku.
Najdi Tomáše.25.5.2021 v 9:25 #121376PetraK
Maya
😀
já tam nohy neslyšim a nejsem v naší rodině jediná 😀 😀ta fotka vlka kolova už před časem v jiných souvislostech, že našli nějaký ruský maníci vysílenýho psa, tak ho odvezli do útulku a tadáá, von to vlk 😀 Rusáci – nezapomeň, rusáci – využijou jakejkoliv kanál .
Zlatka
jeditííí to je ale plyšáček otomilej. Pan Tomášek má vynikající mimikry 😀 páč jak říká klasik – Mimikry sou, když neni vidět 😀
25.5.2021 v 9:30 #121377PetraK
Mirka D.
celej živo žiju v tom-hlavně at neprochladnu,není mě zima,nenafouká do uší….
su paranoidní
ne nejsi. Máš nemocný klouby, takže se není čemu divit. jen přemýšlím – ešivá to nakonec ale není trošku začarovanej kruh, že člověk to takhle urputně hlídá – víš jak to myslím, v celkových souvislostech – však si o tom taky čteš. Jenže otázka je, co by se stalo, kdyby se člověk rozhodl se od toho doslova osvobodit- páč věřím, že Tě to limituje a omezuje. Jo,víš co myslím, kdyby si řekl, že na to peče a nebude to tak „prožívat“ /tím nemyslím, že bys to prožívala, ale nemám na to vhodnější slovo, předpkládám, že víš co mám na mysli, páč si čteš o souvislostech myšlení a toho, co probíhá v těle, že spousta věcí je v psychice. Což rozhodně nemyslím, že by u Tebe byl původ toho, že máš revma, který je tím problémem – v psychice – i když co člověk ví, kde se ta kuwa revmatická vezme? Každopádně by to stejně neměl člověk dělat bez dozoru nějakýho echtgold dobrýho dochtora.25.5.2021 v 9:46 #121381MirkaD
PetraK-jo,vím jak to myslíš
popravdě–ty věty co jsem psala od kamošek,ty mi přišly ftipný,i si z toho často dělám srandu sama-ale to je spíš taková sranda-jak si třeba tlustý dělají srandu z toho že jsou tlustý,
prostě si sama ze sebe dělám srandu,ale ve skutečnosti mě to navlíkání FAKT ŠTVE
jednak to fakt stojí víc peněz-tak jasně hodně věcí sekáč,tamani+sem tam mi daly něco kamošky,ale i tak
pak praní-protože spodní vrstvy se propotí,vrchní umažou
ted nepíšu ironicky-jako normálně si člověk zašpiní/propotí tričko,gatě,+mikina/svetr…a jasně někdy pereš větrvky,bundy vesty
jenže u mě to jsou ty elastáky pod tím,těch několik vrstev mezitím….
doma mikiny-na doma
pak na slušno,pod tím tenký vrstvy+věci v práci-gatě,vesta,triko,podprda,triko s dlouhým+mikiny….
vlastně v práci se převlíkám komplet+doma komplet,do práce komplet,takže
kolegové přehodí tričko gatěnanejvýš v práci vestu-a já-tothle,tamhleto a ještě toto-oblíkat mě posílají mezi prvníma-na odpolední a pak se divý,že ještě nejsu převlíklá-a to mám hodně věcí přes hlavu a tak…
-jo vím jak to myslíš
že to jako neprožívat,ale…..
ono kdybych promrzla-jako,že v práci je mi stejně v zimě zima/když stojím/sedím furt na kase…tam ti ty vrstvy nepomůžou,když sou kasy 3 ,etry od skro furt otevřenejch dveří
ale když já promrznu tak si nepomůžu pak teplýma pnožkama,horkým čajem a vanou a pohda
mě pak několik hodin bolí klouby jak když máš chřipku a to jako nějak nechcu…
jinak joo,je mě jasný,že u mě je hodně věcí z psychiky,ale…nevím co s tím
třeba v práci su hodně v křeči-mimo jiné
no a k tomu se mě strašně moc let hoooodně klepou ruce-což vypadá blbě prostě….25.5.2021 v 9:51 #121382Petrs01
Mirko, já bych tě louhovala ve studené vodě, ono by se to postupně částečně spravilo. Ale na to musíš mít vhodné místo a jasné rozhodnutí v hlavě.
Bohužel to funguje i obráceně – ve vodě jsem byla snad naposledy v únoru, protože mne ta masová propagace otužování strašně štve a prostě se nechci dělit o břeh s dvaceti dalšíma. No a od té doby jsem zmrzlejší a zmrzlejší. Ani nevím jestli bych teď do té vody vlezla.25.5.2021 v 9:56 #121383PetraK
Mirka D.
mě pak několik hodin bolí klouby jak když máš chřipku a to jako nějak nechcu
já vím děvče, je mi to jasný, že to je právě jiný, ale nicméně, kdyby s tím někdo zkušenej mohl zkusit něco udělat! Myslíš, že je třeba nereálný se podívat sem? https://hnizdozdravi.cz/ Přát si to od rodiny jako dárek k nějakým narozeninám, na který by se ostatní složili? Vím, že od něj hodně čteš, třebas by si věděl nějakým způsobem rady. Jestli by to za to nestálo? A nebo – zkusit homeopata – posílala jsem čajde kontakt, který mi poslal pan Hrabák, takže to bude člověk na kterýho je spolehnutí…
Edit – ad ty hlášky kámošek – to je mi jasný! Však já to taky tak brala.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.