- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
20.10.2021 v 7:24 #128603cernej caj
Maya
Jo me prekvalilo ze jsou docela maly v realu, zigul muj mel cca 3 kg tak ty denyky kocandy jsou podobne velky.Denny
Uvidim co napisi dvoupsi hlavy:) ja totiz nwchci zasahovat zbytecne kde neni problem ale zase nechci at jdou do sebe a nekdy mezi tim muze byt jen vterina kdy ani nestacim vyskocit ze zidle20.10.2021 v 7:54 #128604Petrs01nwchci zasahovat zbytecne
Já bych se je nebála nechat venku – nech jim tam víc pelíšků, víc misek s vodou a nic o co by mohl vzniknout spor. Charlie má zjevně problém s úzkým prostorem, s nemožností držet si odstup – a to by venku hrozit nemělo, ne?
Doma bych to zasahování vedla do klidného tónu ve smyslu „neplaš psíku, netřeba řešiti, všichni se uklidníme a půjdeme se pomazlit“. Pochval Feri, že je šikovná a zavrčení snesla, ať ví, že ignorance je správně.
Klidně bych to zkusila i cíleně navodit – postavte se každý na jeden konec uličky a posílejte si psy mezi sebou (za piškoty) tak aby se potkávali v uličce. Dozoruj a ukonči dřív než by z toho začal být nervní.20.10.2021 v 8:05 #128605MayaNebo me napadlo Feri misto okriknuti k sobe zavolat a odmenit ze byla hodna?
a potom pripadne zavolat na Charlieho at dojde taky?
ale nemam s timhle fakt zkusenosti
asi chudak se musel branit nekde v koutku tem sikanujicim psum20.10.2021 v 8:39 #128606cernej cajPetrs01
Vebku muze vzniknout uzkej prostor bohuzel taky pri cesticce do chliva kde je pelisek… ci v samotnym chlivu…Jinak to s cestickou ci chvalenim a zavolanim je aso dobrej napad, dekujuz za rady.
Cesticku si odlozim na pozdejc az charlie bude dyl
Kachna
Drzim palce at na domaci vyuku neodjde20.10.2021 v 8:46 #128608Mayano bezva ted jsem mluvila s chlapem co by nam mel vyrizovat dotace na cerpadlo a chce po me eobcanku uaaa
20.10.2021 v 8:47 #128609cernej cajMaya
Co to je?20.10.2021 v 9:18 #128610ZlataTak snacha právě odjela do školy pro vnuka,maji dvoutýdenní karantenu.
20.10.2021 v 9:26 #128611MayaZ
neter je v karantene od pondelka, dneska smi prvne na test, doufam ze nebude pozitivni, jinak jsem v karantene taky 😀
cernejcej
no to jsem taky netusila co to je 😀
nejaka ta eidentita, nevim jeslti bude stacit ta bankovni a jinak se to musi vyridit na poste kdyz nemam obcanku s cipem20.10.2021 v 9:28 #128612Mayato je den dneska, ted volal bracha, zacal stourat do toho cerpadla a prej ze musi bejt uzmeni rozhodnuti a povoleni z hygieny a zivotniho prostredi, kdyz se ptam maniku od cerpadla, tak prej o tom slysej prvne, aby ne, kazdej se na nejaky dohadovani z urady vykasle, akorat by z toho pak urad udelal dalsi vopruz jako s cistickou, asi brachu zakopu pod to cerpadlo
20.10.2021 v 9:33 #128613ZlataMaya
Radši do toho nestourej,když o tom neví chlapi od čerpadla tak snad to nebude třeba.20.10.2021 v 9:33 #128614cernej cajMaya
Hm samy radostiZ
Taky samy radosti20.10.2021 v 9:47 #128615PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Rumíček můj moudrej pán je idiot na druhou, protože už pěkně chodil, noženku zatěžoval a včera se vsteknul, pustil se do boje s vysavačem na listí, řval na něj, zakousnul se do něj a pak si blbě nějak šlápnul a ……….. 🙁 už zas pajdá. Takže znova fixace a prt procházky. není von ťululum? Nikdá nešel do boje s technikou, to Ešátor ten jo, ale Rumíček ne. Vysavač už viděl, nechal ho klidným, enemže asi že jako má přebytky energie /může možná dodávat do ČEZu/ tak mu hráblo a šel do něj.
Mílo – teď to čtu 🙁 Achjo, achjo, být rodič je velmi těžkej úděl, tím, že člověk dítě vychová do dospělosti to neskončí a starosti nezmizí. Moc držím palce, že aby se synátor chytil, je dobře, že má i šéfa s pochopením, to je dneska vzácnost.
černej čaj
heh, takhle jak to píšeš, tak Ti prostě CD vyhověla na téměř sto procent, teď jen aby si to sedlo . To vrknutí mezi nima – hele já bych v takovou chvíli asi použila zcela neadresný a ostrý houknutí „HEEJ, CO TO JE?“ nebo moje oblíbený „TAK A DOST!“ (to u nás všichni psi vědí, že skončila prdel a má bejt klid, ať se děje, co se děje) abych zarazila obě strany. Máma taky v případě konfliktu nepátrala, kdo je autor a zmydlila nás na hromadu 😀Taky sme to mivali ve stare praci a kafe dobry:)
taky mě překvapuje, že Ty a kafe?? 😮
EvaC
těch náhod je tam proste trochu moc –že jo? a i to, že se nasáčkoval do toho auta a ven nejdu, nejdu a nejdu 😀 a doma pak vystoupil vpohodě 😀
Maya
mně stačí pesweb, tam je toho tolik a zase se to roztáčí, už je zase dvacet stránek.natož fb.Fifijová
chjo, však jsme spolu včera mluvily, já si vůbec neumím představit, jak vyladit tu dietu – slinivka/ledviny…. mně to tak mrzí, bobek jeden pruhatej. Myslím na Tebe a vzpomněla jsem si ale, že kdysi dávno paní Černá vytáhla hrobníkovi z lopaty dva ledvinový kosourky, ti na tom byli fakt blbě a ona tedy jim dávala vařený kuřecí a rejži a fakt se kucí zlepšili (já vím, kočka a taky měli jen ty ledviny, ale že se jako podařilo ty ledviny vylepšit)kachna
, prý si máme zkontrolovat techniku, kdyby náhodou došlo na distančku. No, nepotěšila mě.no, obávám se, že na to dojde, rozjíždí se to docela dost.
Mirka D.
tos měla nadupaný volno, myslím, že nejvíc si užila to posezeníčko s holkama, co?
Taky bych potřebovala střihnout dýlku. Já teď vbrzku budu řešit hlavně spíš teda to, KDE si tu hlavu budu jako mejt, když nám bude zednik dělat tu kópelku 😀
Ešivá to nevzít strojkem, pak bych asi vystačila s žinkou 😀tak u vás řemeslníci si podávají dveře-jak to tak sleduju a co dvířka-už jsou nainstalovaný?
jaký dvířka? Ty od místností – dřevěný? Ne tak ty ne, ty leží ještě ve skládku, páč to by se poničily, ty půjdou až nakonec – lakýrník snad se zapojí, ale uvidíme, jestli se mu vlezeme do termita. Jinak to zase bude svépomocí 😀
Dafule- jak se táhla, nebyla ale ona unavená z toho předchozího programu? psalas že předtím lítala jak čamrda, před tím ještě ten vlak… třeba je to na ni moc?
Dennyky
modelkymodelky?? Tvl na tý první je snad běhna nějaká ne? Jak tam sedí vycabenáááá 😀
20.10.2021 v 9:48 #128616PetraKPetrs01
Klidně bych to zkusila i cíleně navodit – postavte se každý na jeden konec uličky a posílejte si psy mezi sebou (za piškoty) tak aby se potkávali v uličce. Dozoruj a ukonči dřív než by z toho začal být nervní.jo tohle je dobrej nápad.
20.10.2021 v 9:51 #128617Petrs01jaký dvířka?
no přece kočičí! Všichni tady netrpělivě čekáme na reportáž!
20.10.2021 v 9:52 #128618MayaPetraK
ja myslim, ze Mirka myslela ty mousesi dvirka 😀
Rumicek je pako teda, tak snad uz se brzo zahoji definitivne20.10.2021 v 9:54 #128619cernej cajPetraK
Ono to je spis neadresny jako „no tak“ zvysenym hlasem ale jestli to nenechat bez reakce ze treba by se nic nestalo a jen takhle nemam sanci zjistit ze je t fakt v klidu a feri na tonreagovat umi jako dama na vrkani…Achjo rumicek je trouba:(
20.10.2021 v 9:59 #128620ZlataPetraK
Kočičí dvířka,co s nima bude chodit Tali na krku.🤓20.10.2021 v 10:24 #128621PetraKžiš no jo tydle dvířka!! tak to se omluvuju, na ty ešče nedošlo – díky bohu za počasí. nejni momentálně volnej ten pán, co sem si ho na to vobjednala, protože musí stíhat tisíc jinejch věcí než přijde na připojení toho čerpadla tenhle týden a pak má na hrbu ešče pět podstatnejch věcí, než přijde pán zednickej. To máte:
fabiony
vyvrtat otvory na světla
předělat vodu do vany ve zdi, páč tam se stala chybka
a upravit trošánek furta do všech těch čtyřech místnostítodle šécko musí mít do 1.10. fertig. Tak já doufám, že se mu s Mousesem vlezem někdy do programu.
Maya
nám nic o takovejch věcech s čerpadlem neříkali.20.10.2021 v 10:30 #128622MayaPetraK
no voni v tom IVT o tom nevedi, ted jsem hledala na netu a je to fakt, vsecky tyhle povoleni by mely bejt, ale zrejme to nikdo nnedela20.10.2021 v 10:57 #128623cernej cajSem si objednala kanarkove zlutou bundu na venceji at me jikdo nezastreli:D pac charlie slinta a chlupu je z nej vsude, zadna distinguovana psi damicka to neni a ja sice mam psi kalhoty ale nemam psi bundu:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.