Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,521. až 4,540. (celkem z 5,632)
  • Autor
    EvaC

Cernej caj
      “ Já mám několik parametru…”
      No pravděpodobnost, ze se všechno spoji do jednoho psa moc velká není, ale některý který věci se proste dějí, tak jak mají 🙃- těch náhod je tam proste trochu moc – třeba to jméno původně pro Ferinku.. .Na Charliem je vidět že si to užívá, jen si potřebuje myslím zvyknout na úplně jiné podmínky a něco co nejspíš nikdy nezažil..

Fifi

Se nam ta veterina dneska nejak protahla. 🙁 Naockovano Trolda nema.
        Krevni obraz v poradku, ale biochemie spatna. Teda takhle, slinivka v naprostym poradku, jaterni testy od minula klesly, ale porad jsou malinko vyssi, zadna hruza. Pruser jsou ledviny – kreatin ma na opravdu velmi vysoky hodnote. 🙁 🙁
        Delalo se sono pro jistotu, jestli tam nema nejaky nadory nebo poskozeniny, ale strukturalne jsou ledviny v poradku. Ovsem vykonove ne. Musim mu nabrat moc a odvezt na rozbor do konce tejdne, dneska to po tme uz neslo. A pak se uvidi, co dal. Aachjo, drzte palce, prosim.

Milo
        Snad se synek dostane z propadu psychickyho na nejakou pro nej i pro vas prijatelnejsi hladinu, at je brzo v poradku!

Milena z Prahy

Fifi,
          Troldíkovi držím palce fest a děkuju 🙂

Maya

Milena
            tak doufám, že se vám syn brzo ozve a dá se do kupy, snad ho třeba ta práce bude motivovat, když mu to tak dobře šlo
            Fifi
            teda Trolda si koukám umí pořídit všechno, držím palce ať se mu to brzo srovná
            a to na něm nebylo nic poznat a poznali jste to až z toho rozboru?
            no bráchy pes se prej s těma ledvinama trošičku zlepšil, takže ho ještě nechali na veterině, je tam už přes tejden, nevím, asi bych to řešila jinak
            cernejcaj
            fakt vám přeju ať to dáte a máš tohohle vysněnýho psa, asi by se ti těžko vracel

Fifi

Mayo
              Na Troldovi neni poznat nic, jen zhubnul skoro 2 kg. Ale to jsem prisuzovala slinivkovy diete. Mozna to ma spojitost i s tema ledvinama.
              Takze se to poznalo nahodou z krve, v podstate „vsechno spatny pro neco dobry“, nebejt ockovani, vime prd. Prislo se na to hodne brzo. U psu, kterym se priznaky projevi, jde uz o dost velky poskozeni ledvin, ono to je podobny asi i u kocek?
              Muze to mit souvislost i s tim jeho zanetem akutnim slinivkovym, proste poskozeni organismu. No, uvidime po rozboru moci, co a jak. ale ledviny jsou svinstvo, vylecit se to neda.
              no bráchy pes se prej s těma ledvinama trošičku zlepšil, takže ho ještě nechali na veterině, je tam už přes tejden, nevím, asi bych to řešila jinak
              Huf, tak to bych Troldovi neudelala, on by to ani nezvladnul sam psychicky. Tohle je predem prohranej boj. 🙁 Jde jen o cas, jak moc nejaky doplnky a dieta zaberou.

kachna

Aachjo, drzte palce, prosim.

Držim, vysvětlila jsi mu ale, že jako voříšek by měl bej vodolnej, že to všade píšou???!
                Mě dneska rozhodila ředitelka dětí, prý si máme zkontrolovat techniku, kdyby náhodou došlo na distančku. No, nepotěšila mě. Byť jako těžko lze proti její zprávě něco namítat, děti jezdí po výletech, aby si něco užily, kroužky krouží… Ale JÁ UŽ NECHCI!

Mileno, synkovi držím moc palce.

Fifi

Kachno
                  Vsak, klidny, vyrovnany, stredni a zdravy vorisek. 😀 Rikala jsem mu to, kdyz jsem mu otirala oholenej pupik doma po sonu, tak mi dal blemcos. 🙂
                  Distancka asi prijde, predem lituju rodice a decka. 🙁 Nebo se to zvladne s testama a jinsi strategii, vsichni toho mame uz plny zuby.

MirkaD

tak teda takovejch novinek a to tu týden nejsu!!!!
                    Černejčaj-MOC MOC MOC PŘEJU AT TI Čárlínek zůstane-klepu na dřevo,železo,sklodržím palce,prsteníčky ukazováčky,prsty kolena všecko-at vám to klapne!!!!!!!!!!!!
                    moc se mi líbí-takovej pes kterej už vidět-ale není moc velký/těžký….
                    Loki se mi taky moc líbí,ale tak to je jasný-já su na ty špičatý uši a chlupatý pséky-díky Bttyně naší
                    a Feri k němu ladí i velikostí chlupama a tak-hezká dvojka to je!
                    a všcko se ti splnilo-boží
                    já su psychopat výchovný tak já bych hooodně řešila vžchovu-ted to nemyslím na tebe a tvýho pejska,ale jak su zvyklá,že každej z mejch psů umí ty základní věci -jednak aby se mi chodilo dobře se všema 4 psama zaráz-
                    a jednak aby mě taky v zimě nezmrzačily na ledu+to jak su v kyblu s kloubama
                    takže má všechny psi naučený čekej,cůzi u nohy a sedni a lehni-teda oni toho všichni umí o dost víc,já jen-že já bych se snažila časem toho pejska aspon trochu naučit tyto základy-takže to ti závidím,že ty si tímto tak ten život nekomplikuješ-to má být lichotka…:-)))
                    já bych se do tohodle zbytečně začala časem sukovat…
                    Denny tak František má jéžiška-to je fajn
                    já bych si furt dělala lattéčko-božínku jak já miluju latté!
                    kafe mám taky ráda-rozpustný,velký hrnek,teda ted v noci menší a bez cukru a s mlíkem-a když vyrazím do města-s holkama a tak-tak lattéčko
                    Milko-přeju at se to dá se synkem brzo do kupy!!!
                    Kachna-nestraš s výukou-jednak by mě bylo líto rodičů i dětí….
                    a jednak by mě bylo líto i mě-zase v práci směny navíc,protože kolegyně by byly doma s dětma….
                    už ted tam padáme na hubu a to mám asi 5 nevybraných dní dovči….
                    PetraK-tak u vás řemeslníci si podávají dveře-jak to tak sleduju a co dvířka-už jsou nainstalovaný?

tak a ted co u mě nového
                    tak třeba hlava-hlava nová mozek žádný….
                    takže skoro nic že:D
                    no ve čtvrtek ranní-pečení+kasa a pak s odřenýma ušima na bus a dom
                    doma ze psama a pak do knihovny v Čenčíně-sem tam dlouho nebyla,furt mám ve čtvrtek odpo-tak jsme pokecaly s kamoškou knihovnicí
                    v pátek ráno ze psama-Dafi se zas táhla,tak jsem s ní šla chvilku,a pak jsem šla s Žerykem SAMOSTATNĚ-k rybníčku,kolem ohrad dozadu a zpět a pocvičit u rybníčku taneční a dom
                    doma uklidit,vyčesat pséky a po obědě s Dafi do BK
                    vlak 25 minut zpoždění,ve vlaku Dafi vytuhla
                    a když jsem ju vzbouzela,že vystupujemtak tuhá jak štolverk….
                    v BRNĚ na nádraží lidí jak …no hodně,jsem měla strach,že mi ji zašlápnou-takže z toho má narážka na Čajikova druhýho pejska,je to velikost tak akorát,ani velkej a přitom se už nezašlápne
                    já jsem doma tatkovi říkala,že bud chci velkýho psa,co bude vidět,nebo, kočárek na psy,toto bylo ted v pátek fakt o hubu

MirkaD

no ještě-jak Dafi v tom vlaku vytuhne tak že vyvrátí hlavu,nohy nahoru atk chrní-na klíně
                      tak u toho vlaku v náruči najednou svěsila hlavu,celá se povolila,celá v té náruči visela,že jsem se regulérně bez keců lekla,že je po ní!
                      fakt bete srandy mě zatrnulo,že ju kleplo,by mě kleplo hned asi taky
                      nechápu,jak v tom kraválu a mumraju mohla tak rychle usnout….
                      no nic
                      ve vlaku do Blanska se vyspinkala,dojely jsme za tatkem já hodila dom tašky,a že musíme do města,že musím k holiči
                      jak jsem se totiž ve středu stříhala,tak vršek mám kratší-stpnovitě sestříhaný,ale vzadu mám vlasy až po lopatky-a už to bylo moc dlouhý vzadu,už jsem to potřebovala trochu srovnat
                      takže bez objednání!a hned!
                      napřed do města na pánský/dámský-tam mi-i když mě viděla v čepici,takže viděla jen ty y dlouhý vlasy vzadu,nemohla vidět,jakej mám účes,tak řekla,že ne-že nedělá účesy-at se objeednám na hollčičím!
                      tak jsem poděkovala a šli jsme s tatkrm dál,ted už na pánský-tak paní,že mě vezme,že žádný účes-ten jsem ani nechtěla
                      takže mi to zkrátila po ramena,kolem xichtu to mám stupmovitě jak jsem si to ostříhala sama,tak to jen prostříhala ofinu a vršek prošmikla,no za chvilku hotový-tak chtěla 100kč,dala jsem jí o padesát víc-chudál,se dost šmikla do prstu…
                      no tatka se zatím venku prošel s Dafčou,vzaly jsme to pak městem kolem řeky potom a vycházka za náma
                      večer jsem si s ní dala vycházku kolem výloh ve městě a vyjímečně o půl jedenácté v noci šla spát
                      ráno s ní na vteřinu skočil tatka a já to s ní pak vzala kolem řeky ke koupališti a zpět,obíhala stromy,běhala si hezky,nosila míček,uzlík,měla skvělou náladu,velespokojenej pes…
                      no takhle jsme byly venku třičtvrtě hodky
                      doma jsem dala snídani
                      a pak hurá hurá nákupy—-
                      já nákupy nerada,ale …ale někdy prostě nakupovat musím,že
                      takže do sekáče,kde jsem si koupila manšestráky do práce na dělání+2 čepice s těma klapkam s copánkama-bílou a červenou-sekáč vše za 49kč
                      pak jsem vzala tetě dárek na narozky,a nechala jsem to u tatky
                      teta je střelec,aspon na to pak už nemusím myslet
                      v domácích potřebách jsem si vzala dom misku-řevoz v jedné čepici-at se nerzbije a Martinovi hrnek na čaj-převoz v druhé čepici at se nerzbije!
                      +dárek k vánocům
                      no za 2 a půl hodky jsem dorazila vyfluslá dom
                      tatka vyrobil k obědu výtečný roštěnky,byly super vynikající
                      po obědě jsem si udělala vlasy,nechty
                      a vyrazila s Dafou a ze švagrovou a s Kryštůfkem,Kryštůfek chodí chvilku do školky-a už má nevěstu a do školky chodit nechce-chce chodit rovnou do práce!tak!:D:D:D
                      Dafča se odpo táhla…nevím proč…
                      no dala jsem ju dom,rychle udělat xicht na hubu a frnk na srz na 5 hodin odpo na narozky jedné z kamošek ze čtyřlístku…sešly jsme se od května všecky 4 v rastauraci na pražci-jídlo skvělý,fajn prostředí
                      já mělla tortillu s trhaným vepřovým masem a zeleninou-byla to bašta,děvčata z jídlem taky spokojený+tam bylo teplo,já si dala lattéčko+jsme si daly růžový víno a mochitto,akorát hodinu před zavíračkou,se servrky za náma moc nehrnuly…
                      ale jinak to bylo fajn,vše jsme probraly,zasmály se,
                      no fakt jsme si to užily-probraly jsme děti,prácu,psy,chlapy….no všchno prostě:D
                      dom jsem došla o půlnoci,s tím,že Dafča zlobila,při večerní vycházce moc jít nechtěla,zato v noci chtěla chodit ven po hodině,ale spíš proto aby zjistila,jestli už nejdu…

MirkaD

v neděli ráno mlaha jak v londýne-holt je tatka u řeky…
                        tak jsem dala vycházku kousek podél řeky a zpět
                        a sledovaly jsme s tatkem tv-kalendárium,objekti a zamilovaný romantický filmy
                        odpo jsme šli teda s Dafi na vycházku podél řeky a kinak měly tv kulturu
                        večer pak jedn přeplněnej vlak do Brna,kde se k Dafině snažily narvat ze psem!
                        ze slovy,že je hodnej a budou si rozumět…
                        to jo teda…tak jsem se posunula o kus dál-to zas byla cesta toto
                        ve vlaku do Bučovic už to bylo lepší…
                        doma jsem hodila věci na pohovku a šla chvílu s Žerykem
                        víkend v BK byl fajn
                        akorá tatka má natrženej sval na ruce-tak tak byl trochu pacoš
                        ale jinak dobrý
                        v pondělí v práci ranní
                        JAKO JO JASNÝ ŽE MI V SOBOTU PSALI Z PRÁCE,JESTLI BYCH MÍSTO MEZISMĚNY NEŠLA NA RÁNO!!!!!!
                        je nás málo takže ráno jsme byly 3-2 na kase+zástupkyně
                        a odpo byly 3 a k tomu plnej sklad palet,takže já vybalovala drogerku,markovala,ráno pekla,pak se mi sekla kasa,musel se zavolat opravář,kasa přestala vážit,pak nešla vyndat….
                        no já nervy….
                        no dojela jsem ve tři dom,vyprala jsem 2 pračky,vysála jsem vytřela,umyla wc,pádila jsem ze psama-kousek k lípě,Žerykovi pachový čtvereček a Dfině párkrát hledj ztratil
                        no a dnes-ráno ze psama k hájence a k vysílači a zpět,
                        učesat pséky i Betty,
                        uvařit,umýt koupelku
                        a hurý do práce,na odpo ve třech
                        já kolega a zástupkyně-takže na kase,já večer vybalit ještě drogerku,do toho úterní pidi invntura,no skončily jsme v dest a já dostala směnu navíc zítra na 9 hodin do nevím do kdy…
                        od zítra máme novýho vedoucího
                        je za dest půl jedné v noci…jdu do vany….

cernej caj

EvaC
                          Taky sme to mivali ve stare praci a kafe dobry:)

MirkaD
                          Jee tak mas uces a uzila sis volno, to je dobre.

Tak treba casem se j neco nauci ted je to pytel blech takovej opatrnej

Fifi
                          Tak drzime trolickovi palce!

Ja zas mam ze vswch stran ze ten bude vdecnej, po tom co zazil…

Vrkl mi na feri a v noci vrkal kdyz vrzly dvere ze se vracel panicek, takze asi to bude chtit mluvit a roznout aby videl. Asi mu vadi tma? Smikli sme jeden dred ze 100 jeste 99 zbyva a pohladili hrebenem po zadech kde nema cucky..

Denny

Dobré ranko, tak jelikože se sem v noci vetřel čikovnej Mouses, tak (nejen) jemu posílám ty svoje modelky 🙂

cernej caj

Denny
                              Sou super cicinty:)

Denny

Koncem příštího týdne budou nástěnne´é kalendáře, se těším 🙂
                                A o víkednu workshop s M.Jamńovským a v pondělí 1.11.21 máme v 17 hod vernisáž, výstava potrvá do 14.11.
                                Tak jsem vobjednala cca 70 magnetek, páč lidi si rádi koupí aspoň malou blbůstku :-).

Fifi
                                moc na vás myslím, chjo pupík malej, jako kdyby si už nevytrpěl dost 🙁

Evi
                                takže máte kafamaschinu taky vyzkoušenou? Tak to je fajn 🙂
                                Včera přišla i kávička čerstvě pražená, objednala jsem tři různý druhy,
                                tak uvidíme, jak bude Francézkovi chutnat.

PetraK
                                můžeš mi plís ještě hodit odkaz na ty kapsle nějaký dobrý do něj?

čajdo
                                ty piješ kávu? Jám myslela že ne 🙂

Mirko
                                zas otravovali z práce? To není možný už 🙁
                                Ale fajn, že sis to u taťky užila.

Mileno
                                na vás taky myslím, není to jednoduchý 🙁

Denny

čajdo
                                  a tys u je u mě nenafotila?

cernej caj

Denny
                                    Jezis ja ti dluzim toho koneva. Ne cici nee, melas tmu uz hodne:( a taky se mnou nebyly tak v klidu ze neposedely a porad pobihali.

Malo ji piju, me vic voni:D ale obcas si treba dam slabou:)

Snad mu bude kafe kuchnat nejaky specialni dobry:)

Dotaz jak na to vrkani – kdyz charlie vrkne ze je v uzkym a feri tesne u nej, okamzite zasahnu hlasem vic smerem k feri, ale nevim jestli nezkusit to ignorovat a proste cekat na fei reakci?

Mam ale strach ze kdyz okamzite nezvysim hlas vystrazne aby po nem neskocila a on jak v uzkym nema.kam uhkout aby nestihli jit do sebe

Maya

Denny
                                      netopejri pekny 😀
                                      jak jsou vubec velky? jako normalni kocka a nebo vetsi jako mainky a tak?
                                      takhle na fotkach vypadaji velky
                                      MirkaD
                                      to sis pekne uzila volno
                                      tak Dafi taky neni asi uplne mrnava? kolik ma kg?

Denny

Škoda, njn to jsou blechy ty dvě 🙂

S vrkáním já neporadím, nicméně myslím, že to chce čas, já bych to zatím moc neřešila a když je to ve tmě jak si psala, tak je to i přirozený, když spí.
                                        Koněf to občas dělá taky, prostě se lekne, hlavně když jde někdo po chodbě.

Denny

A hele stolní huš se rodí u ségry v Trenčíně

Denny

Maya
                                            nejsou velký jsou prťata, mají tak 2,5kg.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,521. až 4,540. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.