Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,501. až 4,520. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      Me volizl rano ucho kdyz sem lezela v posteli:D a drbala ho.

už Tě vochutnává! už Tě načal!! 😀 😀 😀

hm, tak v tom průjezdu to taky teda nejde, tak halt to přes ten víkend zkusit, je nechat samostatně po kouskách na dvorku, když budete doma. Hele ani jeden není žádnej zabiják, je to fena a pes, max by mohlo být trošku štěkání a hystérie, ale oba si to myslím, časem vysvětlí. Soudě podle toho co píšeš a jak spolu jinak fungujou. Vrknou a hystericky se ohradit, podle mě lze, není to o tom, že přijdeš domů a tam bude trhanec.

cernej caj

Jenze ja uz vidim ten trhanec, no:(

PetraK

černej čaj
          jo jasně, já to chápu, taky bych ho viděla, mně se to takhle pěkně hovoří, navíc jsem toho psa vůbec neviděla

cernej caj

PetraK
            Realne snad nic nehrozi ale chci tomu dat cas a prostor a ne hrotit, venku jsou zlaticka ale doma vidis ze feri trochu napnute cumi a charlie povrkava, tak potrebuju aby jeden z nich idealne oba trochu utlumili sve projevy

PetraK

černej čaj

jasně tak ono to chce čas, o tom žádná. však Ešátor taky nebyl rád, když přišla Bubinka a dělal jí schválnosti s těma pelíškama, který jí kradl, aby neměla, kde spát. Kdybych to nezažila na vlastní oči, tak tomu neuvěřím, že pes vymyslí takovouhle věc. oni musí jasně navzájem nejdřív zjistit, jak na tom jsou, jakej kdo je, jak reaguje a jak se spolu domluvit.

PetraK

sakra já zas nebezpečně zkoumám útulky.

cernej caj

Me vesmir toho psa poslal na miru:D pak rozepisu, tak sem.musela

Maya

cernejcaj
                    tak Ferinka byla dlouho jedinacek, tak ji asi bude trvat dyl si zvyknout, kdyby prisel hned vo vokounovi, bylo by to asi jiny
                    ale vypada to nadejne, alespon takhle na dalku

Maya

PetraK
                      v Rakousky byl k mani krasnej vlci spic z farmy, nechces? 😀

PetraK

černej čaj

tak teď jsem napnutá jak guma u spoďárů 🙂

Maya
                        si převzala roli dohazovačky po Davidkový z čézeta?😁

Maya

cernejcaj
                          taky jsem napnuta, to je lepsi nez detektivka
                          PetraK
                          to vis, jinejm se dohazuje raz dva 😀
                          bohuzel na FB se ke mne dostane kde co

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem Maya.
                          Kuskus

Čajdo, hi hi, přála sis medvěda?
                            To já jednou pozorujíc hvězdy zvolala zničehonic směrem k noční obloze, že chci rezavého, tlustého, velikého kocoura. Samotnou mě ta myšlenka překvapila a bingo! Za rok a něco byl Texík doma. 🙂
                            Jsem zvědavá na tvé představy. 🙂

cernej caj

Ja mam nekolik parametru, co musi splnovat pes, kteryho bych chtela

1) chtela jsem lapinkoiru
                              2) nechtela jsem stene, ale starsiho psa z utulku
                              3) feri se mela jmenovat charlie, ale nebylo to od f… charlie – frankie (neslo, zbynovi se nelibilo) – feri
                              4) feri, ktera nesnese 99,9% psu ho musi brat nebo az po ni
                              5) zbynek kterej odmitne i to 0,01% co projde pres feri

A ted mi reknete, jak velka je pravdepodobnost, ze se to spoji do jednoho psa?

kachna

Charlie je božánek nejbožejší.

Milena z Prahy

Tak kluk už asi nemá práci. V pátek jsme zjistili, že tam už 14 dní nebyl, prej se psychicky zhoršil. Po našich telefonickejch intervencích došel k psychiatryni (slíbila mu neschopenku) a dokonce se i nějak zkontaktoval se svým vedoucím v práci (hodnej chlap, měl okamžitě porozumění, nabízel synkovi osmihodinový brigády místo třináctihodinovejch směn). Včera měl jít kluk zase k psychiatryni, tak jsme mu večer volali, měl vypnutej mobil. Večer k němu Robert ještě jel, kluk neotvíral (ale svítil). Dneska jsme tam šli oba, kluk neotvíral. Dali jsme mu pod dveře dopis, ať neblbne a komunikuje. Zatím nic.

cernej caj

Milena
                                    Achjo, snad se teda zase zlepsi, to je skoda po tom zlepseni a praci…

Kachna
                                    Kupujes lapinku? 🙂

Milena z Prahy

Čajdo,
                                      dokonce byl v takovým hodnocení prodejců z celý ČR jedenáctej ze čtyřiceti, mystery shopingy měl 90procentní…

cernej caj

Milena
                                        Tak to je fakt skoda, co je mystery shoping nevin ale i tak mu to muselo jit…

Milena z Prahy

No, mystery shopping (mají být dvě p) je „nákup zvěda“. Nějakýho kontrolora, kterej navštíví prodejnu, něco si koupí a při tom má za úkol sledovat víc dalších věcí, o nichž pak podá hlášení. Jako jestli byl prodejce zdvořilej a ochotnej, jestli rozuměl sortimentu, nabídl doplňkově nějaký produkt a tak.

Jinak, Čajdo, jak sis přála tu lapinu a pak jí opravdu dostala, to je skoro neuvěřitelný 🙂

EvaC

Denny
                                            Jo a včera přijel Jeziseeek
                                            Máme stejný kavovar na chatě a kávička je z nej opravdu luxusní ☕️, myslím ze si to užijete ..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,501. až 4,520. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.