- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
19.10.2021 v 8:17 #128524Denny
Jo a včéra přijel Ježíšeeeek, tak snad měl miláček trochen radost,
ehm káva teda příjde až dnes, navíc se mu s tím včera nechtělo moc hrát, prý to nechá na víkend tak se těším na kapučííííno 🙂
Ešusová díky za tipa!19.10.2021 v 8:26 #128526DennyJešte napovím, je to invazivní rostlina
19.10.2021 v 8:58 #128527PetraKDennyky
kříídlatkaaaa
19.10.2021 v 9:09 #128528DennyAnooo 🙂 má teď nádherné měděné listy
19.10.2021 v 9:11 #128529PetraKáááá tvl, a že já sem vánoční magor, V Dýpý háááá hááá maji už Vánočky
Ešusová díky za tipa!
😀 nejni zač, a užijte si kávičkování.
19.10.2021 v 9:17 #128532DennyV Dýpý háááá hááá maji už Vánočky
aspon v necem jsme napred :-DD19.10.2021 v 9:34 #128533cernej cajDenny
Krasnyho jeziskaaaa! Tyjo krasnej kavovar:)Maya
Na v zime byti venku… kdyz ted je tam charlie. Mam SS oblecek pres zada, tak myslis pripadne to i kdyz to nema pres ty stehna a predni nohy?Ona nebyla venku ani kvuli ty katraci 3 tydny takze uz je nejvyssu cas..
Stridat by je teoreticky slo ale charlie sere po podlaze a taky si nebudem nalhavat ze vzit domu vetrelce je jedna vec a vystrcit feri ven a vetrelce nechat doma je dost jinej levl.
Petrak
Psala vceta pani z utulku ze u nas zkrasnel 😀Jo a rano mi spal u hlavy
19.10.2021 v 10:07 #128535ZlataČajdo
Ani nevíš jak vám držím palce.
Poslala jsem paní nakou korunu na kocicky,tenhle měsíc ale moc nemůžu,nechávala jsem si dělat brejle a pojišťovna neproplaci ani skla,tak to mám nějaký akorát.
Všem marodum držím palce už se proboha všichni uzdravte ,včetně Kuskus.Já se úplně bojím číst kdo zas co .🤕🤢🤧🤒19.10.2021 v 10:12 #128536PetraKčernej čaj
ze vzit domu vetrelce je jedna vec a vystrcit feri ven a vetrelce nechat doma je dost jinej levl.
jojo, to je fakt, a…… o víkendu vyzkoušet, jak by to proběhlo, když si budou venku vegetit spolu, by k ničemu nebylo? Třebas by to tam bylo v pohodě. A… v tom průjezdu jeden být nemůže? (nevím, jak to u vás vypadá, vím, jen žes psala, že máte nějaký průjezd)
Psala vceta pani z utulku ze u nas zkrasnel 😀
aby ne, je mu dobře 🙂
19.10.2021 v 10:13 #128537cernej cajZ
Jsi zlata:) ze se neco porad naslo i kdyz mas vydaje ♡Brejle sou darda ja uz mam 8 let jedny skla a taky uz to neni ideal… ale nevadi mi ze nwvidim do dalky jak ostriz… meni se mi porad astigmatismus coz se zda jako ze mam treba -1 dioptrii navic ale… tak se mi nechce porad to resit… kdyz nekdy staci rok pockat. Uz cekam tak 3 a nic:D
19.10.2021 v 10:15 #128538cernej cajPetraK
Predstav si to jako garaz… tma, zadny okno, a stoji tam dodavka.Muz asi netouzi az pojede v kvadru do prace rozslapnout ve tme to… psi lejno:D
Jenze porad je rozdil pod dohledem a bez nej… pod dohledem neni jedinej problem s nima
19.10.2021 v 10:22 #128539PetraKhm, výborný. Jsem fakt šikovná, právě jsem si rozmetala vlašák po celým stole. našla jsem dva v kapse, protože první co musí člověk v současný době udělat, jakmile vstoupí za branku je, sesbírat honeeem rychle cestou šécky ořechy, co uvidí, jinak je sežerou čokle, vyloupaj a sežerou. Tak mi dva zvostaly v kapse bundičky mojí a já mám hlad, tak jsem si říkala, že se šiknou a migla jsem do toho jednoho kamenem, co tady mám na stole……… skořápky a vořech úplně fšude. 🙁
19.10.2021 v 10:29 #128540ZlataČajdo
Já mít 1,tak na to kašli,ale na dálku mám 8,5 a na blízko6.Já bbez brejli zdravím i skříně.Nebyla jsem u očního 7let,ted jsem musela hledat novyho,protože oční kam jsem chodila me už po tolika letech nevzala.Příští měsíc me cekaj zuby,to bude zas něco ,mela jsem jít na prevent přesně jak začal lokdown,tak si asi něco poslechnu.19.10.2021 v 10:43 #128541cernej cajZ
Ja mam -6,5 myslela sem to tak ze menici se astigmatismus vypada na prvni pohled jako nedostatecny dioptrie takze mi nekdy stary bryle sedi lip nez novy („novy“ mam 8 let a stary 9:D se delali nahradni kdyz je ferinka rozkousala jako stene a poskodila skla, takze vzdy vyckavam zda se to zmeni a spravi „samo“:D ale uz je po 3 letech vyckavani asi jasny ze to uz chce ocare:DPetraK
Jeej skoda ro se musi opatrne at to jen napraskne…19.10.2021 v 10:51 #128542ZlataCajdo,tak to by fakt očare chtělo,já začínala taky s míň,furt to stoupá.
Hlavně at ted nemusíte Kaju vrátit.
PetraK
Seš Šikulka šššikovná.
Denny
To je dobrej nápad k vánocům.19.10.2021 v 10:55 #128543Mayajo brejle, mam je par let, na blizko i na dalku, oboje staly majlant, ty nablizko dobry a ty na dalku, co nosim min, jsou poskrabany a flekaty, ze se divim, z e pres to jeste vidim
cernejcaj
pokud tam ma neco na lezeni ,aby nelezela na zemi, tak myslim pres zada staci kdyz nebude zrovna -10, jako myslim minimalne do vanoc, kdy pres den skoro nemrzne, uplne v pohode
Charlie koukam cucha tvoje ponozky, Loki je fakt hodne na cuchani, prvni muj pes, kterej me vzdycky ocichava kdyz vylezu ze sprchy 😀
jak dlouho se budete rozhodovat?
Denny
jsste si nadelili k vanockam kavovar? ja mam dojem ze mit kavovar, tak si v nem delam jen cokoladu, ta mi jako u brachy zvdycky chutna 😀19.10.2021 v 11:24 #128544cernej cajMaya
Takze mam cekat jedna noha ocuchana a druha oblizana? 😀 to dela zas feri, ze mi furt po sprse olizuje nohy:DTak my v podstate rozhodnuty sme, ale potrebujeme pockat, jestli muzou byt sami spolu doma.
Prej jakkoli dlouhej cas v rodine je pro toho psa lepsi nez utulek a taky si proste oba potrebuji zvyknout, takze nam vyhovuje ze to vlastne neni definitivni, ze kdyby byl fakt pruser? Ale v podstate se k tomu uz stavime ze je nas, jen sme nevyridili formality.
19.10.2021 v 11:36 #128545Mayacernejcaj
jo, tak urcite, pani asi na vas nebude spechat, tak pockate par tydnu jak si to sedne
pro psa vzdycky urcite lepsi nez kotec v utulku
no Loki teda neolizuje, to Kim olizoval nohy, Loki fakt primo cucha, nasava proste asi ten jinej pach po sprchovym gelu ze je to jiny nez normalni pach nebo tak neco
Loki olizuje akorat obliceje 😀19.10.2021 v 11:41 #128546DennyMaya
no my ani né, spíš já Františkovi, nevěděl o něm.
Já páč já kafe moc nepiju, bolí mě z něj hlava, divný co?
(hm vlastně tak nějak přemýšlím nad tím, kdy naposled mě hlava nebolela :-()
Občas si dám Latté, nebo Capuccino a na čokošku jsem teda taky myslela,
to bych ho mohla využít 😀19.10.2021 v 11:47 #128547cernej cajJa mit cokovar tak neprojdu dverma:D
Maya
Me volizl rano ucho kdyz sem lezela v posteli:D a drbala ho. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.