Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,461. až 4,480. (celkem z 5,632)
  • Autor
    EvaC

Maya
      tak ono je to asi jak ktery pes
      To určitě, každej to snáší jinak… Bára se s tím fakt ani nenapila, když se ohnula k misce – nedosáhla do ní – límec se opřel o podlahu a ona nedosáhla, venku s ním pořád škrtala o zem, když sklonila hlavu…. Když jsem na veterině konzultovala, jestli má správnou velikost, bylo mi řečeno, že ano, že kratší mít nemůže.. Takže pít jsem jí dávala tak, že jsem jí zvedla misku a strčila ji do trychtýře..

EvaC

Petra K
        vynikající operatér je terno – kdo to byl?
        pan doktor Gbelec – ophtalmolog z AAvet kliniky.. je báječnej jako odborník a i jako člověk – ke psům má super přístup. Baruška do té doby žádné větší zdravotní problémy neměla – až na ty občasné výhřezy třetího víčka, kvůli kterým vlastně na tu operaci šla…On mi právě tu operaci doporučil, protože i když to v té době neměla nějak hrozně často, přece jen se to vracelo a on říkal, že na stáří se to potom zhoršuje, jak ta chrupavka ztrácí víc a víc pružnost.. a vždycky je lepší dávat narkozu a pižlat psa relativně mladého, než potom psího důchodce…

PetraK

Eva C.
          AAVet – to už je druhé doporučení na tyhle veterináře. Odetta taky byla spokojená, když tam byla s ohaříkem. VYpadá to, že tam tenhle přístup mají obecně. A vědět, kde je operatér oftalmolog – to je vždycky dobrý vědět. Já jsem teď shodou okolností zjistila, že v naší blízkosti – ve Slaném by měl být velmi dobrý kardiolog – MVDr. Fišer, když jsem se našeho pana veta ptala, jestli nevím, nedoporučil by tuhle kliniku, abych měla něco v záloze, kdybychom nemohli k nim, tak zmínil právě to, že je to dobrý kadriolog – tak kdyby se to někomu někdy šiklo.

EvaC

Petra K
            AAvet
            všichni jsou tam báječní – i když je tam téměř pořád hrozný šrumec, protože je to vet.nemocnice s provozem 24/7, vždycky se lidem snaží vyjít vstříc .A mají tam takový ten „lidský přístup“ (já vím, blbý tohle napsat, když je to veterinární klinika), ale já myslím, že to je důležitý pro pacienty i jejich majitele – v okamžiku, když je člověk nervózní to minimálně trochu uklidní.. jen je nevýhoda, že i objednaní pacienti někdy dlouho čekají, pokud přivezou něco akutního…a to je většinou dost často

cernej caj

charlie trosku „ozuzlava“ ani bych nerekla kousani, ale fakt takovy ozuzlavani kdyz chce k pamlsku nebo kdyz se dlouho drbe, je to srandovni ale su furt oslintana 😀

cernej caj

dnesni prochazka 🙂

Fifi

Huf, to byl den, jsem jela na otocku do LBC za nasima. Mela jsem jet vcera, ale Ruzice si poridila srajdu… Jako 2,5 hodiny jsem tam jeste nikdy nejela, prej kyvadlove rizena doprava u Horic, mno, to se jim to kyvadlo na pul hodiny radne zaseklo. A pak dalsi semafory pred Turnovem, no moje nervy. A nervy mel i Trolda, kdyz jsem odjizdela, protoze u sousedu se na zakladovou desku zacaly stavet zdi. A delali tam neco s horkovzdusnou pistoli, to je hukot presne jak z balonu! Ten byl zase vyplesklej, vorech ubohej.

Cajdo
                  To si te ochutnava. 😀
                  Jak to zvladnul prvne venku, vsechno v poho?

Jsem to tu prolitla – Dennyky, krzim palce, at je holka kocici v poradku. Kasel nebrat!

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem Fifi.
                  cernej caj

Fifi
                    teda, to byla desna cesta, tak hlavne ze uz ses doma. Nekdy si to clovek nevybere.

Ruzici je uz lip? a trolda teda chudak, nezvykne si treba lip, kdyz to ted bude mit casto?

venku v poho, vcera zral suchej zip tak sem mela dost strach co muze venku sezrat ale snad nic… byl venku v pohode, muz tento tyden muze chodit do prace trosku volneji, takze to je dobre, ja mela pa – ne vylet, na pa dovcu, tak si na pa dovcu necham, pujdu jen na vylet a vikend stravim doma, muz sice rikal, ze se o ne postala (nema o vikendu praci) ale tak ja se taky tesim ted jeste byt s nima doma, usnadnovat to ferince a tak vubec, sice to znamena, ze neuvidim birmici ale to se neda nic delat.

venku sou uplne skvely, doma vrknul v uzkym prostoru mezi kleci a posteli, kde se stretli zaraz je tam asi 40 cm jen sirka… jako feri nehla brvou ale…

Fifi

Krasny fotos. 🙂 Kaja je teda radnej hunac, to bude uleva, az ho prostrihas a casem odsmradis.
                      Jj, Ruzice je uz ok, v sobotu sezrala neco na poli, dobytek. Rumuni ci Ukrajinci tam sklizej celer (a makaji teda jako fretky), tak tam bud nechali nakej zvanec nebo neco, co proslo jejich druhou stranou. Pak mi bliklo, ze stesti, ze to nepozral Troldak, echjo, budu mit voci na stopkach priste.
                      Troldak byl zvukem horkovzdusny pistole docela zmatenej, cumel a hledal na obloze balon a vono nic. Nevim, jestli si na to zvykne, spis doufam, ze nebudou takhle horkovzduchat moc casto. V nejhorsim to bobule jisti. 🙂

cernej caj

a jeste posledni 😀

Milena z Prahy

Čajdo,
                          fotky krásný, medvědík uvolněnej, i na foto tolerantní Ferinky se dostalo 🙂
                          Úplně jsem nepochopila, jak to proběhlo v tu sobotu? To jste ho jenom naložili a paní chtěla hned vědět, jestli ho berete? Nebo jste se s ním předtím chvíli prošli?

Maya

cernejcaj
                            snad časem pochopí, že na Ferinku vrkat nemusí jako na ty psy co ho šikanovali
                            není on trochu při těle? nebo to je nevyčesaná srst?
                            ale jinak je to celej Lokinek a jak se furt směje, určitě se mu nynější život líbí
                            Fifi
                            tak snad bude i Trolda OK, to musel mít zmatek v hlavě chudák, když zvuk balonu a balon nikde 😀

cernej caj

Maya
                              Ja sem se pristihla vxera ze swm chtela rict loki:D

Pry ma 15g, srst ma silene hustou a hodne nevycesanou, feri je proti nemu hola:D tak tonse asi uvidi.

Milena
                              Pani resila nejaky blijici kotatka, takze nam dala psa a jela na veterinu, po cca hodine 40 se vratila, ale spechala znova na tu veterinu, a v tom okamziku byl charlie v aute kdyz se vratila a myslim ze byla hodne pod tlakem co ty kotatka, takze sme se domluvili na zkousce nanecisto pac pes nechtel z auta ale ja se pod tlakem uplne nechtela rozhodovat, hlavne kdyz v tu chvili v aute zavrcel na muze.
                              Takze psa proste mame na zkousku.

V nedeli sme dlouze volali, pani se omlouvala, a shodli sme se, ze pro psa sice neni dobry, kdyby to u nas nebylo na stalo ale je to pro nej lepsi nez v kotci v utulku, bude v domacnosti, bude mit den kazdodenni kontakt s clovekem a my uvidime, jak to pujde.

Jako nevzali sme si ho s cilem zapujcit, to ne, chceme si ho nechat ale…

Ps: mame problem, ze kdyz v praci je feri doma a ne venku, rotoze tam je charlie, tak nikdy nenasrsti na zimu…

Otazka zni – je reseni ji davat v zine oblecek?

Denny

Dobré ranko,
                                u nás bylo včera halo 🙂 a krásné halo

Denny

a ještě jeden víkendový list skválně, k jaké rostlině patří?
                                  Barva je v tomhle období autentická

Denny

čajdo
                                    on vypadá jako fakt klustej, ale jak píšeš, asi je to jen srst 🙂

a ehm, že jseš oslintana, to máš asi radost, co 🙂

cernej caj

Denny
                                      No to mam desnou radost nam vzroste ucet za vodu:D 😀

Orech? Jinak me nenapada, co cici?

Maya

Cernejcaj
                                        A pottebuje Ferinka tu zimni srst na co?
                                        Co vim spice zijici v bytech nikdo neoblika, i jejich letni srst je dost husta
                                        Jestli myslis ze bys ji pak nechavala venku, tak ji muzes dat nejaky nepromokavy obkecek kdyby bylo pod nulou nebo tak neco

Denny

čajdo
                                          ořech né, patří k tomu i ta pidi větvička, co tam je, je to rostlina, né strom.

čiči včera nekašlala, třeba jen vdechla prach, v tom mým bordelu, se nedivím, musím tam uklidit :-(Uvidím jak dnes, kdyžtak zítra pojedem a když to bude okej tak ne. Jinak je hravá, v pohodě, žádný výtok z čumáčku ani z očí.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jeditíí, jeditíííí tady je to samá fotka medvídka huňáče 🙂 .

čajdo – ať už bude vaše rozhodnutí jakýkoliv, tak pro něj je tohle, myslím po těch letech něco úžasnýho, procházky, žádnej velkej štréz (nedělám si iluze, že ten pes přesun prostě neprožívá, ale je to jiný, než bydlet v kleci, kde po mě ostatní budou vyjíždět) I přes to, že to je zase změna, tak u vás je mnohem víc v klidu, je s vámi v kontaktu, věnujete se mu….

ad to nasrstění – to já neporadím, ale – nejde to je střídat? jeden den on, jeden den ona?

ale tak ja se taky tesim ted jeste byt s nima doma, usnadnovat to ferince a tak vubec,
                                            🙂 věřím.

Maya
                                            a jak se furt směje, určitě se mu nynější život líbí

viď? je to na něm vidět. Snad si to něčím nepotento a sedne si to, aby si toho mohl užívat naplno.

Fifi
                                            Jejda Trololo mělo zase bubáčky? :-/ A Růženec si pořídila srágoru? Zas – přesně jak říkáš, kdyby to slupnul Trolda, bylo by hůř. Ty vlastně ale teď máš oba s hodně citlivým trávením, žejo?
                                            Cesta musela být evidentně výživná. To by mě porazilo. Já si teď včera a dneska užívala, že řídil Brtnik – vozíme někdy i jeho kolegyni, která bydlí ve vedlejší vesnici a to jsem rovnou řekla, že na to koule nemám, vézt někoho ešče cizího a mít zodpovědnost za něj 😀

Dennyky

halooo haloooo haloooooo, proč je koček málo? 😀

Krásný halo tam máš. A jak kočnice? Kašlikuje? Nebo se to uklidnilo?

a ještě jeden víkendový list skválně, k jaké rostlině patří?
                                            mně napadla Pavlownie, nebo Katalpa, ale ty to určitě nejsou, musím dumat, co má takhle kožnatý listy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,461. až 4,480. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.