Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,441. až 4,460. (celkem z 5,632)
  • Autor
    EvaC

PetraK – odkaz na límce
      souhlas – dala bych to do obojího – veterinářem doporučený přípravy i do praktickejch odkazů)
      Vypadá to super – pamatuju si, že Bára se po operaci víček nemohla s plastovým límcem ani napít, a tehdy ho fakt mít musela, pokud nebyla pod 100% dozorem, protože zásah packou do svědícího oka by mohl mít fatální následky…

Denny

PetraK
        napadl mě totiž obraz k nám, potom, víš
        napadlo mě 🙂

Asi budu moset s princeznama k vetce, Balbínka má kašlík 🙁
        Mluvila jsem s jednou paní chovatelkou, ta říkala, že kočky
        nemají kašlík jen tak pro nic, za nic, že nastydnou opravdu málokdy, že by to chtělo bakter.vyšetření.
        Taky potřebuju něco pro Koněva na zuby, páč je má očklivý, asik kámen nebo co a to přitom žere kosti, občas suchej chleba a stejně se jí tvoří.
        Když si vybavím Bukáčkovo zuby v 9ti letech, tak je měl proti ní krásné.

cernej caj

Denny
          Dingo suchary a kelpa rasa do zradla. Feri ma teda kamen na zadnich stolickach hodne ale na 12 let fenu ma krom tech uplne zadnich zubu vsechny krasny

Petrak
          Asi do obou dekuju:) pro nektery psi lepsi nez limecek.

Evac
          Teda chudak pes ale to musis i aby limec nebyl mekkej aby si ho nejak trenim treba o koberec… jezis radsi nemyslet.

Spic s povahou selmije no… jako je nadhernej medvidek mekouckej, nuch nuch. Su zvedava jak to zvlada venku a odpo sem zrusila tacovani a na vinted objednala teplou delsi modrou bundu na vencehi at neni cerna vcera se ozyvali rany tak maskacovy gate a cerna bunda.. nooo… 😀

PetraK

Eva C, černej čaj

dala bych to do obojího

provedla jsem

a ovšem tedy představa toho, že si pes do operovaných očí hrábne……..bože to by hráblo mě, musel to být nerv. Tady to je myslím příklad toho, kdy to použít nejde. I to tam zmiňujou.

černej čaj
            Dingo suchary
            dingo sucháre jí madáme nejí 🙂

a se ozyvaly rany
            ajéje, to je vždycky radost při venčení tohleto, tak doufám, že se nezopakuje Tvůj – tuším předloňskej?? zážitek.
            Já se letos divila, že loni tady nic neproběhlo… nojo, no to ani nemohlo, páč kovid, že jo.

Dennyky

kde by k tomu kočeny přišly??? Kam pojedeš?

PetraK

čajdooo? hele a pokud to klapne, tak vlastně pojedete na tu dovču ve čtyřech co?

Denny

Já písnu ještě vetce co by mi doporučila na ty zuby.

PetraK
                no uvidím ještě jestlivá bude kašlat ještě, páč to mohl být třeba jen kašel z prachu, bylo to jen jednou zatím.
                Jela bych do Turnova, jde o to, jestli se tam nějak dopravím s někým a jestli ještě bude kašlat.

Mohla něco Koněf přitáhnout z venku…

cernej caj

Denny
                  Snad budou OK

PetraK
                  Jj to bysme jeli ve 4 jezis ja jeste nepodeosala a neposlala zpet smlouvu, hlavne ze zaplaceno mame, ze…

PetraK

černej čaj

no vidíš, od čeho všeho jsou Zrzavci – nejdřív Ti nacpou psa 😀 a pak Ti připomenou, že musíš zaplatit. Kdo nejni na Zrzavcích, jako by nebyl 😀 😀

Dennyky

tak držím palce, a´t je to jen takový nějaký zakašlání.

cernej caj

Petrak
                      Fakt nechapu ze v dnesni dobe si.musim vytisknout smlouvu a podepsat pac nemam tiskarnu ze:D

PetraK

černej čaj

smlouvu jako na ubytko, jo? 😮
                        I když vlastně teď mi došlo, že to je o pronájmu – no a chceš to vytisknout a poslat?

EvaC

Petra K, cernej caj
                          „a ovšem tedy představa toho, že si pes do operovaných očí hrábne……..bože to by hráblo mě, musel to být nerv. Tady to je myslím příklad toho, kdy to použít nejde. I to tam zmiňujou.“

Já ten článek dočetla do konce až teď… to mě nenapadlo.. nicméně i kdyby to ten pes měl po takovémto zákroku na střídačku (když je pod bedlivým dozorem – ten látkový, po zbytek času plastový), tak si myslím, že to je velká výhra. Moji psi do postele nikdy nesměli, ale Bramborka když byla po operaci těch víček, se mnou spala v posteli, dokud musela mít límec – protože mi rychle došlo, že je lepší pes na přechodnou dobu v posteli, i když musím spát s rukou na jeho zádech aby se uklidnil a usnul, než pes na pelechu, já v posteli a obě celou noc vzhůru.

PetraK

Eva C.

no ne, to fakt musely být nervy. Pro obě Jak dlouho to takhle bylo? Já bych se bála, že i po dozorem ten látkový stačit nebude, brrrr, chudiiiinka malinká.

cernej caj

Petrak
                              Dwkuju za nabidku ale ja premyslim ze vyfotim podpis a napasuju to tam v pca budu delat ze sme to vytiskly podepsali a naskenovali:D

Sme volali na bilyho spice se ptam na uby zda muzu mit 2 psi a oni mi obratem odepsali ze „ano posilame upravenou smlouvu s navysenou cenou“ takze tak jako my za ty 2 psy mame zapalceno od zari:D

Maya

cernejcaj
                                no tak to jste si ho uz museli vzit, kdyz uz jste meli za nej zaplaceno 😀
                                Denny
                                tak snad to nebude nic vazneho, ono kocky obcas chytnou tu kocici rymu, prej to jde natahat domu i na botach, takze ono ani bytovy kocky stopro neochranis

EvaC

PetraK
                                  „no ne, to fakt musely být nervy. Pro obě Jak dlouho to takhle bylo?“
                                  Nervy to byly…jestli něco nedávám, tak pohled na zvíře, které je evidentně v diskomfortu… a ona byla z toho límce faaaakt v p….i. Pamatuju si, že když jsem si ji po operaci přivezla z veteriny, stála asi hodinu uprostřed místnosti a kňučela – nevěděla jak si lehnout a bylo jí blbě po narkoze… bylo to fakt peklíčko… Druhý den jsem volala operatérovi, jak dlouho musí bezpodmínečně ten límec mít, aby byla opravdu jistota, že se nic nestane…Je to už dlouho, ale tuším, že to byly 4 dny…Jelikož to byl plánovaný zákrok, naplánovali jsme to na pátek, takže mě to nestálo tolik dní dovolené – to si pamatuju. Po celou dobu, co bylo nebezpečí, že se něco může stát a musela mít límec, jsem s ní byla doma – jak jsem psala – nedokázala se s tím debilitním límcem ani napít..Přes den jsem jí ho někdy doma na chvíli sundala a seděla vedle ní když spala a sledovala ji, abych byla rychlejší, kdyby si tam chtěla hrábnout. Na ven jsem jí ho nedávala vůbec, protože s ním neustále někde drhla po zemi, to fakt nešlo… ale ona byla fakt poslušná, takže venku jsem si byla jistá, že se při chůzi na vodítku nic nestane…

PetraK

černej čaj

chtěla jsem napsat to co Maya

no tak to jste si ho uz museli vzit, kdyz uz jste meli za nej zaplaceno

ale už nemusím 😀

Eva C.
                                    … bylo to fakt peklíčko…

ano, to věřím, stačila mi teď ta kožní operace a to nejsou oči!! Věřím, že ty 4 dny byly jak 14 dní. Já bych byla klidná asi jedině v případě, že by měla třebas na všech packách obvaz.

EvaC

Petra K
                                      No všechno dobře dopadlo, krásně se to zahojilo (nepochybně i kvůli vynikajícímu operatérovi). Bylo to psychicky náročné určitě pro nás obě, ale následně už jsem mohla jenom vtipně podotýkat že:“Jedinej, kdo má u nás doma plastiku víček, je pes…“ 🙂

Maya

EvaC
                                        tak ono je to asi jak ktery pes, Dorin kdyz mel prokousnuty stehno, tak mel limec asi 2 tydny a druhy den uz ani nevedel, ze ho ma, normalne se s nim nazral, napil, spal, proste vsechno a to pritom to byl takovej bolestinek, ze kdyz venku slapnul na ostrejsi kamen, tak vytuhnul a delal umirajici pejska 😀

PetraK

Eva C.
                                          No všechno dobře dopadlo, krásně se to zahojilo (nepochybně i kvůli vynikajícímu operatérovi). Bylo to psychicky náročné určitě pro nás obě, ale následně už jsem mohla jenom vtipně podotýkat že:”Jedinej, kdo má u nás doma plastiku víček, je pes…

😀 😀 no jo halt to se pozná hógo fógo rodina, nechaj čokloj dělat plastiků vočí jak nějaký modelíně 😀 😀 . věřím, že jste si obě hodně oddechly, když to bylo za vámí. Aspoň, že oni řeší jen ten problém nepohodlí, bolesti, svědění atd. a nekoukají za roh, co bude, kdyby něco. vynikající operatér je terno – kdo to byl?

cernej caj

EvaC
                                            Tak to zas musi bejt hotovej psi model, feri mela nahidku na plastiku cumaku:D tak mohla byt taky model. Dobre ze se tak krasne zahojila.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,441. až 4,460. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.