Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,201. až 4,220. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

Denny
      no to je nespravedlivy, ja kdyz nezrala sladky, tak prd, mozna teda ty koktejly?
      si pamatuju ze byly hit nekdy v devadesatkach, jsem ani nevedela, ze se jeste prodavaji
      ale gratuluju, to je fakt uspech a za tak kratkou dobu
      pantofle desny, ale ja mam teda podobny tygriky, taky darek 😀 a obcas je v zime po ranu nosim, ono jsou fakt hodne teply a kdyz je tu kosa a vylezu rano z postele, tak se siknou 😀

PetraK

Dennyky

A TY NEVÍŠ, ŽE VÁNOČNÍ DÁRKY SE DÁVAJÍ? 😀

😀 😀 kretýýno, navždy prostě kretýnos 😀 😀

ANO CHCI
        jsou lidi, co pořád dělaj zbytečný věci a nikdá se jim to nevochodí 😀

Denny

Maya
          jo hele já to nikomu nechci spát, ono to není o hubnutí, ale o tom, dodat tělu potřebné vitamíny spíš, takže to zkouším i proto, abych se cítila líp.
          Navíc jsem začala brát v práci obědy Fit Slim, je tam normál příloha, maso většinou na sucho a zalenina, takže žádná bageta k obědu k tomu kola a sušenka.
          (oběd 80Kč stejně jako bageta, kola, sušenka)
          Moc pečiva taky nejím, jeden až dva celozrnné rohliky nebo housky denně a k nim bílkoviny a zeleninu.
          Vím o sobě, že já se omezovat moc nenechám takže na rovinu, když chci dám si pivko, pečený buřt atd…a kámoška když třeba jednou týdně peče tak ano dám si taky, abych se necítila ošizená.
          Na přílohy jsem nikdy moc nebyla, brambory jedině v troubě, njeraději mám těstoviny, ale ty nedělám často a svíčkovou sním i bez knedlajze 🙂
          Ano tam je třeba smetana, ale zase bez mouky.
          Kdybys chtěla pošlu ti nějaký tipy na jídlo, ale myslím, že všchni víme, co máme jíst, teorie zmáknutá, ale praxe většinou pokulhává.
          A jím tak nějak po 2,5hodinách.

Denny

PetraK
            jsou lidi, co pořád dělaj zbytečný věci a nikdá se jim to nevochodí

není to tím, že jsou blbí? 😀

cernej caj

Maya
              Hb a jiny muze fungivat kdyz mas vyvazenou stravu abys ji dodrsela bez reseni niceho protoze maji pouzitelny slozeni, ty vyrobky samy o sobe nejsou uplne marny spis ten marketing kolem a pristup prodvacu to totalne zabil

Problemy s vahou sou vetsinou dva – moc jidla nebo malo jidla. Pokud malo, koktejly pomuzou dostat do sebe kalorie snadneji “bez kousani” a pokud mox, tak treba v komu s vlakninou pommuzou zasytit.

Zaklad tusit svuj prijem a mit povedomi o vydeji pokud nekdo vi ze s prominutim zere jak prase a ozdravi jidelnicek a ubere prasaren, pujde to. Tak 50% zen ma ale opacnej problem a to nedostatek jidla. Takze casto prave muze pomoct pridat jidlo (jako treba me).

Petrak
              Spunt a kocku:D

Petrs01
              Samozrejme to je podle konkretniho cloveka

Dennyky
              Tak ty mas plnou kuchyn veci, ja treba nemam ani obracecku na palacinky:D tak to nabiram varekou ale to neni tak efektivni:D

Petrak
              Zrovna sem sw divala ze na jare oslavime 5 zrzavych let…

Maya

Denny
                jo teorii bych znala, ale ta praxe..
                ja nejim skoro knedliky ani brambory, spis testoviny a rejzi, maso nejim veprovy ani hovezi, ale hodne peciva a sladkyho, je mi jasny, ze to je tim, chtelo by to misto toho zeleninu, ale po tom je hned hlad, takze fakt futrovat se necim takovym kazdy 2-3 hodiny a navic zelenina mi az tak nechutna a pro me je to vopruz
                je to proste o vuli a ochote
                navic kdyz vidim, ze po prechodu pribrala i svagrova, co ji jogurt a jabko za den, tak to moc nemotivuje 😀
                kazdopadne fakt obdivuju, ze to vydrzis
                no vitaminy ted budu nejaky mit, objednala jsem si geladrink bo proste mam prst u nohy v hajzlu s artrozou a pri chuzi to dost boli, tak doufam, ze se to zlepsi, akorat v tom drinku je prej cukr, tak doufamm, ze ne moc 😀

Maya

no a nakoupila jsem si kukuricny lupinky, ze to budu veceret s jogurtem misto chleba, tak alespon neco
                  cernejcaj
                  no pochybuju, ze ja mam malo jidla, ja mam spis prijem vice kalorii nez vydam
                  jako nepomohlo ani nesnidat, misto rohliku piju k snidani neslazenej caj a nic 😀

Petrs01

nemam ani obracecku na palacinky

je ti doufám jasný, že po tomhle sdělení jich budeš mít pod stromkem nejmíň pět? 😀

PetraK

černej čaj

e 5 zrzavych let…

COŽE??????????????????????????????????? 😮 Ty kecáč čajdo, že jo? nebo já z hladu blbě čtu!!!

Denny

čajdo
                        já právě oslovila holku, která má Karlovu univerzitu,, Famaceutiku v Hradci,
                        pracuje pro firmu Contipro, takže opravdu chytrá holka, které má za sebou hodně velké zdravotní problémy.
                        A ano, je to trochen předražený nicméně pro mě je to taková berlička.

Ikdyby mi chyběla obracečka na palačinky, tak prostě nemám ráda neosobní dárky no 😀

Maya
                        mě dal ortoprd na artrozu dvě balení taky nějakého prášku, který se dá koupit bez předpisu, ale né až s takovou gramáží toho chondro blablabla a po půl roce může napsat nový. Ano taky jsem doplácela, nicméně bez receptu tam prý te účinné látky tolik není.
                        Já mám po té operaci nahoře 20kg asik 🙁

Denny

Ty kecáč čajdo, že jo? nebo já z hladu blbě čtu!!!
                          tak to mě nepřekvapuje, když vemu v potaz, že Koněvovi budou za tři týdny 3 roky 😀

MirkaD

narozeniny Zrzavce souhlásí-já vás všecky znám tak 4 roky
                            a Zrzavce jsem před tím četla+CZ.pes
                            já to vezmu asi podle toho co mi jako dárek udělalo radost
                            -hadry s motivy psů-trička s kníračema,souprava od Ščučky-bunda,gatě,kšiltovka,vesta-to jsem dostala před 6 lety na Vánoce-gatě teda už malý,vesta se taky chudera zmenšuje a kšiltovka vybledla
                            jinak teda kdybych netloustla,je to lepší
                            -akorát toto jsou dárky od Martina ve stylu-stálo to řeba 5000-je to kvalitní,hezký,vydrží,ale měsíc nebudeme doma žrát-nebo topit
                            -jako,že toto sice super dárky-ale zaplatil stu elektřinu?-ne…
                            no nic-tak to se pak ta radost jaksi zmenší
                            -ale kdyby byl Martin přes ty dárky normální-tak třeba by mě tenkrát udělalo větší radost kdyby koupil třeba výcvikovou vestu+třeba kšiltovku-vestu jsem chtěla fááákt tajně dlouho-taky kdyby koupil vestu,kšiltovku a zaplatil elektřinu….
                            -no tkže mě udělá radost dražší dárek,ktrej bych si při svým skrblictvím nekoupila-bez výcvikové vesty to jde,že,
                            a tričko s kníračem za 400kč taky člověk nezbytně nepotřebuje-takže mě udělají radost věci-co su na ně skrblík,je mi na ně líto peněz-protože já dost kupuj ty spodní vrstvy v KIKU,PENNY,tamani,sekáč-prostě trika do pár stovek,trika s dlouhým a tak to stejný,flaušovky,termotrika na doma taky do dvou set
                            pokud nejsou do práce pod oblečení…
                            takže věci co bych si sama nekoupila mě potěší
                            naopak věci,který bych si stejně musela koupit,protože nemůžu chodit nahá/bosá ty mě radost moc jako nedělají
                            rozumějte obyč oblečení,boty a tak-věci co bych si stejně koupila
                            něco jako-potřebuješ zimní boty?
                            tak na ně máš na….
                            prostě tím jak nejsu na boty/hadry,jak mě normálně jejich nákup nedělá moc radost-tak jak jsou to pro mě věci,který stejně musím mít
                            něco jak Denyky by neudělaly radost věci do kuchyně-protože kastrol,hrnek taky musíš mít že…
                            ale zase věci co bych si normálně nekoupila/nevyrobila-hrnek s kníračem,polštářek s kníračem…
                            Martin od mě třeba dostal dárkovej hrnek-keramickej-a do něj si dává denně kafe,že je to velikost akorát…
                            a to je hrnek z papírnictví z těh dárkovejch hrnků-pro kuchaře-něco jako-co já ti dnes zavařím….
                            jinak kamarádky mě vždycky potěšily knížkama,svíčkama-ty si taky sama nekoupím-to už je pro mě ta kategorie-není to nezbytný k životu…
                            dárkovýma knížečkama s citátama
                            oslíci:-)
                            a ponožky!ponožky se u mě nikdy neztratí-fakt ráda dostávám ponožky-to nevadí vůbec
                            a miluju papírový přání-ty si mám všecky schovaný
                            no a třeba od kolegyně z práce mám 2 dekorace na záclony+jednu na zad-vše vánoční-to mě taky potěšilo-to už taky u mě spadá do kategorie-to si sama nekoupím,ale když to dostanu-mám radost
                            -taky mám od kamarádek trřeba antistresový balonky a termo hrnek,
                            termo gatě-elastáky-ale Čjdo-ty tááák kousaly,brrr
                            drahý,kre třicetinám,odzkoušený-kamarádku nekousaly a mě strašněěěěě
                            bože já z toho byla zoufalá-drahej prktickej dárek,ke kulatinám
                            tenkrát jsem nic takovýho neznala-jsem neznala odbornici na tyto věci Čajdu,ani Petrs01:-)
                            je to 15 let dozadu-jak mě to mrzelo-takovej fajn kvalitní dáerk a kousal,brrrrr

Maya

jj Lokinek byl jeste na czpes a tomu uz tahne na 6
                              Denny
                              ja mam artroticky vyrustky, na to to asi nepomuze, ale nemuselo by to tak bolet
                              se mi to brutalne skokove zhorsilo a prisuzuju to ockovani
                              no uvidim, jestli to nepomuze, ortoped me taky nemine, ale stejne s tim nic neudeaj
                              v tomhle ma byt kolagen, chondra a msm a nejaky vitaminy
                              doufam ze to dal alespon mesic, ja jsem na tohle hrozna jak to za par dni nezabere, mam tendence to pak uz nebrat 😀

PetraK

Dennyky

že Koněvovi budou za tři týdny 3 roky 😀

tento časový údaj mi taktéž nejde zpracovat. TO KUWA NEJNI MOŽNÝÝÝ. Já jak nevnímám čas, tak jsem pak neskutečně zaskočená, doopravdy.

Maya

MirkaD
                                  joo ponozky ta ja taky rada dostavam, ne ty obyc, ale ty drahy barevny
                                  vloni jsem dostala deku s berankem, ta taky potesila, vyuziti u nas ma
                                  a knizky me vzdycky potesej, ja vzdycky sepisu seznam co chci, predam a at se podelej, nedostanu treba vsechno, ale neco jo a co to je vzdyky prekvapko
                                  a to nedostanu si pak koupim sama po vanocich 😀
                                  ja mam nejradsi veci co si sama vyberu, ze je chci, ale nutne nepotrebuju, tak obvykle vaham, jestli koupit nebo ne, tak kdyz je dostanu tak super

Maya

PetraK
                                    koupila jsem na ty zelenydomacnosti krmeni pro veverky a veverce to ohromne chutna, takze doporucuju

MirkaD

Maya-no tak s těma ponožkama-já dostala 2 krát od Čjdy-to byly takový lepší ponožky-sportovní nějaký,od Denyky jsem dostala ponožky ze psama:-)
                                      a jinak když dostávám ponožky tak teplý-třeba na spaní,nebo úplně mega hunatý mě jednou koupil můj nedárková tatka,
                                      takže mě jako toto potěší vždycky
                                      knížky taky-napsat seznam-víc knížek,at si něco vyberou je fajn řešení-
                                      člověk má překvápko-a přitom je to něco co chce
                                      mě by třeba nevadil ani dárek ze sekáče
                                      -příklad-jak jsem si ve Vyškově v sekáči kupovala na doma-na terasu u softwellovou černou vestu,ktrá je báječná-jakože super,
                                      nosím ju ze psama,do práce pod bundu,na doma….
                                      jako je fakt dobrá..
                                      tak v tom sekáči měli bezva deku s kotatama a já-jééé máti je nakočky,ta by se jí líbila,akorát by se jí nemohlo říct,že je ze sekáče…
                                      deku jsem nevzala,byl tam flíček-sem se bála,že by se to nevypralo
                                      ale vím,že mě by dárek ze sekáče nevadil-já mám třeba ze sekáče knížku s pohádkama-ty bych si taky normoš nekoupila…

PetraK

tak…. pokud půjde šécko dobře tak 21. října bychom měli spouštět čerpadlo a topení, tak jsem na to zvědavo.

Holky nevíte někdo – nejde z ozvučenýho vídeja z telefénu udělat vídejo němý? Mám dvě supr videa, kde se rasej ty dva kretnéni – mouratoflekatý, ale Brtnik tam celou dobu služebně telefénuje, to tam mít nemožu 🙁

Denny

Maya
                                          aha výrůstky, to by ti museli asik nějak osekat?
                                          a jsem na tohle hrozna jak to za par dni nezabere, mam tendence to pak uz nebrat
                                          přesně tak 😀

PetraK
                                          tento časový údaj mi taktéž nejde zpracovat.
                                          u ní je to navíc těžk, páč mozkovna tak na tři měsíce 🙂

Denny

nejde z ozvučenýho vídeja z telefénu udělat vídejo němý?
                                            si vypni zvuk? :-DDDD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,201. až 4,220. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.