Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,121. až 4,140. (celkem z 5,632)
  • Autor
    MirkaD

Kachna-dobrá rodinná debata:D
      potřebuju typy na dárky…prosím,prosím smutně koukám…

MirkaD

tak jakko-co je u nás možný
        leze Martin do kuchyně a vidí mě,jak mám ponořený ruce v odpadáku,a ještě se tam přehrabuju……-ehm doufám,že nesnídáte….
        no-podíval se na mě a říká-proč si neřekla,že máš hlad??
        já-ale asi jsem tam hodila omylem Dafinin obojek….:-()

Denny

Dobré ranko,
          to jsou ale krásný dny, co 🙂

čajdo
          muheheee nic si z toho nedělej, paní dost chlastá a navíc je komunistka,
          takže moc nepřemýšlí :-DD

Mirko
          tipy na dárek bych ti dala, leda tak pro mě :-DD

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Krásnej víkend byl, co Albertí? Já jsem od kolegyně Brtnika dostala dárek – celou velkou přepravku dřeva na topení, abych prej furt nemusela s tou Boženou makat 😀 a tetkon tady špekuluju, jak se dostat domů, když Brtnik pojede do bazáru stavebnin pro provisórní dvéře do sklepa. V úterý by měl přijít ten pán kotlářskej, podivat se co šécko se musí pořídit – a že toho bude, to máte trůpky, radyjátóry, kohouty, kolena…… 😀 a v pátek snad by měli přijít na inštalaci, makat budou i v sobotu a v neděli. vzhledem k ustupujícím teplotám by to bylo dost vhodný. A fčéra přišel emil, že se zadává výroba kachláků 🙂 . Já se tak těšim, až v nich budu vařit … jednou…páč než na to dojde, to bude ešče trvati. Neb sice by měly být příští rok v únoru, ale to ešče nebude ta místnost hotová, takže je zabedníme a obalíme, aby nedošli úhony.
            A co jste tu vyráběli vy?

Maya

PetraK
              jo vy delate novy topeni komplet, to se budete mit
              na ty kachlaky jsem zvedava
              my jsme betonovali zakladnu, teda spis ja s Lokinkem jsme dozorovali 😀
              bracha ma zas nemocnyho psa, zas po operaci a vubec nechce zrat a kdyz mu neco vnutej, tak blije, tak jeste vceera vecer resili, ze ho tam zas povezou, ani zatim nevim jak dopadli
              MirkaD
              kdo nikdo nic nehledal v odpadaku at hodi kamenem 😀
              kachna
              chytrej Martinek, umi se ozvat 😀

u nas uz nemeli v penny plysaky, jsem dnes v kanclu, tak jsem je chtela vzit tady a cooo, zapomnela jsem doma ty kody, ta skleroza je strasna vec

Denny

Ták kalendář nástěnný téměř zrozen 🙂
                Tak ho asi neuvidíte nechce se mu sem 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem Denny.
                PetraK

Už tu máme vyzkoumaný ty předcí??

Já to mám jasný, sem ta velkokněžna z balšój Rusy a ešče s předkama řeckejma. Kdyby děda bejval popošel kus dál, když prchal před Stalinem, nedostal by ho býval třeba Adolf. Neměl bejt línej a popojít si. takhle svýmu osudu neuniknul. A já mám panství, který nemám 😀 a ešče sem takovej malej car, protože přes ženský jsme s nima spřažený, myslíte že by se s Putinem dalo nějak dohodnout? 😀

komu chodi uz prvni vanocni darecky, aby byl pripravenej zavcas? 😀

mně 😀
                  Páč jinak mi to vyprodají, to už jsem zjistila

a mě takyyy. ale letos nebudu mít cukrovíčko 🙁 . Nemám ho jak upéct, obávám se, že v remosce to asi nepůjde, to by mě švihlo.

Maya
                  a jinak hurá, zejtra nikam nejedu, ona neteř tam měla jít na oslavu a další děti onemocněly,

😀 😀 😀 😀 já vim, že je tam ještě ten dovětek, ale bez něj, je to takový…lepší 😀 😀 😀

co v koši!! Já dokonce spadla do kontejneru 😀 byl prázdnej, byla v něm dole na dně kytka a mně ji bylo hrozně líto, když jsem si představila, jak tam na ni postupně bude padat ten bordel a ona chudinka umře…tak jsem se tam pro ni natahovala….natahovala… a jak jsem malá………… 😀 bum! štěstí, že nešel někdo kolem a nezavřel ten dekl 😀

Mirka 😀

a smska v 9 ráno-nešla by jsi za mě na odpo?
                  nešla,je mi to blbý,nešla…..

ne, není ti to blbý, není ti to blbý, je to jen dobře.
                  a jak je dneska? A co Žerda? Ty jo koukám, že tu máme slušnej lazaret. A Dafi už dobrý?

černej čaj – ty jooo tys volila takhle mimo svůj rajon, to já, ešče nikdá. to muselo bejt diuný!
                  CO OČKA?

kachna
                  Martin: Ne, tvůj syn, říká ty nejlepší kraviny na světě

😀 😀 😀 výborná reakce!

Fifi
                  To ti neporadim. Ale nejit vubec – to bych za soucasny situace nezvladla ja.

no nee, to je jasný, to nepadalo v úvahu.

pololáníky,
                  sem četla polárníky 😀 😀 😀 😀

Milena
                  Občas na ně myslím, hlavně na ty ženy, musely mít přetěžkej život.

tak to bez debaty, musel to být hroznej život a ony byly skromný, silný a statečný. Hele jen taková blbost – praní prádla, tehdy fakt šichta – kdo byl někdy bez pračky, jako já třebas, tak ví, jak děsný je prát velký prádlo. To praní je to nejmenší, nejhorší je máchat. A ony třeba ještě v potoce, že jo.

Denny

PetraK
                    se ták těším na ty kamna 🙂

čajdo
                    naše volební komise, já tam dělám ostudu vždy 🙂
                    Takovej třídní šašek a František teď za plentou držkoval, že to tam je jak za komárů. že ta přepážka je ouzká a můžeme si načuhovat jeden druhému do chlívku 🙂
                    A ta starší paní no vona trochen pije takže se nedivím.
                    Myslím, že si asik měli hlavně o čem povídat, co jste tady večer v Díí Píí dělali.

Mirko
                    tak tipy na dárky bych měla, ale jen pro mě :-DD

Co se týče rodokmenu, hmm vím prt, akorát, že před sto lety byli z otcovi strany sedláci ve slovenské obci Pusté Sady a dodnes je tam každý druhý barák s mým příjmením 🙂 a všechno jsme rodina.
                    Já si pamatuju na svého prapradědečka, někde mám prababičky oddací list takže tam je i datum narození.
                    Prababičku jsem si užila víc než babičku, prý jsem tam byla téměř dva roky, když jsem byla malá a myslím, že tam jsem si “vypěstovala” svůj vztah k přírodě.

PetraK

Maya

jojo, celý komplet se to předělává. Nahoře v přístavbě rozvody už jsou, musí se tam dodat jedno topný těleso a žebřík, ale dole se to musí udělat komplet + voda nahoru do kópelky (zatím to udělal Brtnik provizórijo) a na WC. A napojit na topení tu zatím stávající nerekonstruovanou část. a pak taky zapojit, že jo.

Kachláky vypadají skvěle, budou v pastelový bledě modrý, sednou si s oknama. On ten interiér bude jen v čistě bílý a jen tahle modrá a dřevo. Čistota a jednoduchost. Těším se na to. A jak v nich pak budu péct a vařit na nich a sušit bylinky nad nima… oooo to bude krása.

Tak už taky máte vybetonováno? Tak to by mohli přijít i dřív, než na jaře ne?
                      Co se stalo bráchovýmu pesanovi? to nevypadá dobře kruci s tím zvracením. 🙁

Máš docela anabázi s těma plyšounama 😀

Dennyky
                      se ták těším na ty kamna 🙂

a počkej, až si člověk u nich bude pít kapučíno! 😀

PetraK

Dennyky

Prababičku jsem si užila víc než babičku, prý jsem tam byla téměř dva roky, když jsem byla malá a myslím, že tam jsem si “vypěstovala” svůj vztah k přírodě.

závidím, prababičky a babičky a dědečky fšem závidím. dědu po otci dostal ten Adolf, babička pak umřela poměrně brzo, takže fotra vychovávala jeho ségra -teda Lída – to byl člověk! Velmi ftipná a roztomilá figura. No a babička po mámě umřela 14 dní před mým narozením, proto jsem se narodila dřívěj a byla sem jen tááákle malinká. No a děda byl takovej zvláštní pán, možná to z něj udělalo to vězení,kam ho dostal komár debilitní a kde ho asi dost zlomili. Takže já takhle právě nikoho neměla a to mi bylo dycinky líto, víc, než že nemám fotra. Zato sem měla ale prastrejdu Pepíčka – to byl vazoun , slévač a učil mě už od mládí poézii. Máma padla, když jsem přišla do místnosti, uklonila se a přednesla:

Prdla husa, poskočila,
                        porazila metaře,
                        Metař upad,
                        hovno popad,
                        hodil jí ho do tváře

😀 😀 myslim, že se pak při zápisu modlila, co jim tam přednesu, když se mě ptali na básničku 😀

cernej caj

Mirkad
                          Jo ud enyky uz barevji a bylonkrasne dodam casem fotos

Oci uz lespi, dneska nejsou opuchly takze asi ta masticka to zhorsila:(

Petrak
                          To budete mit krasny ty kaminka

Hele a co cukrovi nepeceny?

PetraK

Hele a co cukrovi nepeceny?

NO JO!! ČAJDO, TY SI GENIÁLNÍ!!

nejsou opuchly takze asi ta masticka to zhorsila:(

mastičky jsou někdy mrchy. Tak hlavně, že se to nehorší, svědí to pořád? Nezajdeš si někam?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                            • Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                            cernej caj

Petrak
                              Akorat to mam sussi a z toho me to svedi (su na kuzu dost citliva) tak sem si objednala osvedcenej ocni krem na to supinaty ocni okoli a rekla bych ze o 100% lepsi a to odnrana cumim do monitoru a ne do prirody

Ta basnicka je skvela! Bysme meli zalozit poeticky vlakno at nezapadne:D

No nebo ma clovek babicku ktera je sice pribuzna a ma par fajn zazitku co jdou spocitat na jedny ruce ale jinak by mu asi bylo fuk ze zadnou nema… ackoli nekdy to muze cloveka rmoutit, nekdy je ta absence lepsi…

Denny

Hele tady moje milovaná prababička s dětma.
                                Nahoře moje babí, toho jejího bráchu jsem nikdy neviděla,
                                s tetou jsme se stýkali
                                Prababí když byla starší s mým milovaným děděčkem
                                My jako smradi s mamkou

Attachments:
                                PetraK

černej čaj

a co nějakej neutrální olejíček – mandlovej, jojobovej, argan? hele já v podstatě už sto let žádný krémy nepoužívám, protože vždycky je v tom nějakej sajrajt. naučila jsem se na oleje díky Hippíkový, která mě tím provedla a jsem jí za to dodneška vděčná. Spotřeba minimální, na navlhčenou kůži se vklepe množství 3+4 kapky a je to. A nedráží, dělá dobře.

ackoli nekdy to muze cloveka rmoutit, nekdy je ta absence lepsi…
                                  já ti nevím, proč to takhle mám, že mě od mala mrzí, že nemám babi a dědu. To je nějaký vnitřní puzení, který nevím z čeho vychází. Stejně jako mě mrzelo zcela nekonkrétně, že nemám tátu s kterým bychom mohli blbnout, tátu jako obecně, to že není doma otec mi bylo vcelku jedno, byl to pro mě cizí “strejda”, kterej mě občas vzal na víkend, nebo tak a mně s ním prostě nebylo dobře nějak výrazně, byl mi šumák asi vlastně jako ta tvoje zmiňovaná babička.

Denny

Oddací list prababičky a jména praprababičky a prapradědečka
                                    takže podle toho by se toho dalo dost vypátrat…

Attachments:
                                    PetraK

čajda

Ta basnicka je skvela!

že jo? strejda byl něco jako ten….. jo už vim… Seifert 😀
                                      Ta nezapadne, stačí mi ťuknout a vysypuju ji i v noci po vzbuzení, páč děti, stejně jako papoušci se nejlépe a nejsnáze naučí sprostý slova 😀

Dennyky
                                      smradi

😀 😀 😀 😀 tvl to se nedá tohle, mám řepu z boršče v nose!

cernej caj

Denny
                                        Ty jo ty mas takhle jejich oddaci list:)

Petrak
                                        Ja oleje jako takovy pouzivam obcas na telo ale na ty oci fakt nechci protoze kdyz si to promnu pak budu mit hned mqstny ruce a hned vedle do kanclu si umyt ruce a tomu se chci vyhnout. Navic na ty oci nechci exeprimentovat ale to svedeni me roste dohnalo do lekarny akutne…
                                        a tam ten mam ozkousenej ale byl jen na objednani a ja na ceste do decina, ze…

A rikala sem si jestli bych nemela zacit neci na vrasky kolem oci zacinam byt svrastela 😀

PetraK

černej čaj
                                          oci fakt nechci protoze kdyz si to promnu pak budu mit hned mqstny ruce

nebudeš – to bych se nemohla malovat. jak ta máš tu pleť vlhkou, vleze to pěkně do pokožky. To já tě něchci přemlouvat, jen vysvětluju, jak to chodí, vcucne se to rychle, ty olejíčky jsou lehký, třeba zrovna ten mandlový, nebo z meruňkových jadýrek, jsou lehoulinký. A právě …..na ty vrásky geniální. vklepat prstíkama do pokožky a je to. Já si do toho vždycky nakapu trošku levandulovýho oleje – jen pár kapek na celou tu lahvičku, on to nejen provní, ale tu pokožku i uklidní a desinfikuje. miluju to a pokožka řvala nadšením, když jsem jí s tím seznámila 😀

Denny

PetraK
                                            mám řepu z boršče v nose!
                                            aspoň něco máš v tý hlavě 🙂
                                            Jo ségra je dobrej pučeloun nasratej 😀

čajdo
                                            Ty jo ty mas takhle jejich oddaci list:)
                                            myslím, že by se podle jmen dalo dohledat hodně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,121. až 4,140. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.