Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,101. až 4,120. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

a jinak hurá, zejtra nikam nejedu, ona neteř tam měla jít na oslavu a další děti onemocněly, takže ne že bych jim to přála, ale jsem ráda 😀

cernej caj

Fii jee tak to je super!
        Mayno tatinek rikal ze za rakouska uherska don21 byli nezletily a teda idealne nemohli se vdavat a mit deti…

Moje maminka hodne se rodokmenu venovala ze strany tatinka a svoji mamu a od dedovy sestry je hezky zpracovana ta slovenska linie tedy maminky otec, muj deda.

Taky sem tu psala ze v muzeu v jevisovicich je stroj na stribrny blbosti a je u nej primo napsany ze v roce 1911 stroj vyuzivalo mnohonremesljiku, mezi nimi i holic frantisek vitek, tedy muj pradeda tak to je proste hrozne takovy pocitove zvlastni si o nekom takhle precist…

Nekdy bych si mela ty maminky veci precist, kdysi sem i prepisovala na pc pameti meho pradedy z jeji strany, zil na jizni morave blizko brna jak chodili do skoly bosia tak… to uz je tak 20 let…

Petrak
        S tema stranama je to tezky, ale pokud je treba se zbavit aktualni strany ve vedeni cr tak je lepsi volit mensi zlo, nez nic nebo neco mikro, protoze tim proste ty hlasy te strane davas…

Maya
        Ja teda byla pro listek na uradu tak kamos si to taky sel vyridit osobne, akce na 3 minuty…

No a sranda, ta volebni komise u denyky mela zaplexisklovany sezeni a takova starsi dama si vzala papir a OP, kouka do papiru vraci mi op a vystrelila rukou do prostoru pred swbe koukajic do papiru… a v tom plexi je jen tako mini dira dole tak sem tam prostrcila ruku jak saxana abych si to vzala, zbytek volebni komise zachvat smichu tak pani vzhlidla co se deje tak sem ji to rekla tak se zasmala ze to je tim ze to maj tak pruzracne cisty ze na to zapomela 😀

cernej caj

Maya
          Do 24 nebo 25 byli nezletetily prej tenkrat, sem.se upsala, a na tech 21 se to pak nejak pozdeji snizilo, ze me prekvapilo ze babicka mela strejdu „docela pozde“ a tatinek to prave s rou zletilosti rikal coz me taky hrizne prekvapilo. No ono taky 18/19/20 stoleti u nas neni zadnej stredovek ale ono se v dejepise resi pralidi a valky a nic mezi tim

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem cernej caj.
          cernej caj

A dotaz -co na opuchly vicka?

V tydnu ke zacaly trochu svedit oci – vicka a sucha kuze na drbani. Sem to prvni 2 dny ignorovala, no ve stredu sem si rekla ze jw ancase s rim neco delat a v decine sem.si v lekarne po porade koupila hermankovou mast na zklidneni. Vcera rano lehce napuchly a dneska mam misto oci skvriky, 4h po probuzeni fakt natekly… takze me napadlo zda to nedela ta mast, ta pujde k ledu no ale co s tim?

Maya

Cernejcaj
              Na opuchly vicka namoceny pytliky s cernym cajem, trochu zabira i kolecko okurky
              Jinak na suchou a svedivou kuzi je dobry z lekarny excipial krem a nebo me dobre zabira i obycejna nivea v ty modry placaty krabicce z drogerky
              No ty vilebni listky si nechavaji posilat vetsinou lidi co zijou uz treba v Praze, ale bydliste maj terba na Morave, ti tam kvuli tomu nepojedou a nebo to nestihaj ani v pracovni dobe uradu tam dojit
              Kazdopadne spekulace jedou na plny koule bo to se jeste nikdy nestalo, aby jich tolik nedoslo
              Ja mame koupila tu knizku Babicko vypravej, jsou tam pekny navodny otazky pro nepsavce a porad ji nemuzu donutit tam alespon neco napsaz

kachna

Pěkně prosím, můžete mi – herní lamě – vysvětlit, co je herní konzole?
                Jestli stačí, když koupím ten ovladač za 1500 a píchnu to k PC nebo musím koupit ovladač + jánevímco za 8000?
                Děkuji herním nelamám

MirkaD

takže ve čtvrtek doma míísto Žeryka velbloud
                  Martin dopo obíhal doktorku a tak
                  takže na veterinu nic
                  já odpolední
                  dopo jsem ležela,vlastně od pondělí ležím a jen chodím do práce a jezdím na veterinu a venčí MARTIN
                  no a odpolední v práci-kdy jsem smrkala,smrkakala,smrkala,smrkala,smrkala,smrkala-po tom vždy dezinfikovala ruce!!!!at se mě zákazníci nebokí-no a občas jsem i markovala,vybalovala,uklízela….a smrkala,a smrkala,a smrkala
                  v deset v noci jsem skončila…
                  dnes ráno,to vypadalo,že Žeryk dobrý-jak s něma nechodím ven musím věřit tomu co mi kdo řekne…
                  ale pak zase z Žeryka vlebloud-takže odvolit,máti nám dala oběd a hrrr na veterinu…
                  takže Žeryk injekce jedna,4 dávky sirupu-JAKO VŮBEC NEVÍM JAK MU TO DÁM,ON SI NECHCE DÁT LÉKY-NA JÍDLE TO PIVE PRYČ,DO HUBY MU TO DÁT NEJDE….
                  TO BUDDE VELEPEKLO týden má mít klid-venčící vycházky a jinak v teple v klidu-no tak ted tady už HODINU ŽVE,ŽE CHCE HÁZET MÍČEK,ŽE MU NIC NENÍ,
                  NA VETERINĚ SKONČILO VÍC JAK 2000-už se vidím,jak se dohaduju s Martinem,že mu nemá nic házet-další dny…
                  no zkusím jim dát čuchací hlavolamy…
                  jinak pak odpolední,skončily jsme před devátou tak pohoda,
                  vše se stihlo+byly 2 úplně vtipní zákazníci ze začátku směny-první-ááá to su já ten pátej zákazník,co má vše zdarma,že???
                  a já-no,to jste měl k obědu vtipnou kaši,nebo to jste tak vtipnej od snídaně?
                  a on-no já mám hlad-já ještě nejedl
                  já-tak to je jasná diagnoza-to je z hladu
                  a druhej zákazník-nákup víc jak 2000kč-a on-doufám,že to bude tak do pětistovky?
                  a já-hezká směna-tak jeden vtipnej zákazník už tu byl,koukám,že vy jste druhej vtipnej…:D
                  jinak všem zdravým přeju pěknej víkend-pacoškům rychlou úzdravu!

Kachna-su herní lama-jsem nikdy nehrála žádnou počíttačovou hru…..
                  PetiK-at se Rumíček hezky uzdravuje-Mouses mu určitě fouká s Talinkou bebínko:-)
                  Maya-to je fajn,že si nikam nemusela,že:-)

Maya

kachna
                    no podle mě herní konzole je ten přístorj, Playstation, xbox atd, tedy to za xx tisíc, hry taky kupuješ přímo na to nebo se to tam stahuje, pc je úplně mimo a hry na pc jsou něco jiného, tohle se připojuje na telku nebo k monitoru jen

Milena z Prahy

Mirko,
                      nejmenoval se ten zákazník z levnýho kraje Robert? On jak nevaří, tak nenakupuje, a jak nenakupuje, tak ví o cenách houbeles 🙂 Ale diví se moc hezky a upřímně!

MirkaD

Milko-to nevím:D
                        ale náš rozhovor ze zákazníkem pokračoval asi takto-já-no,takže jste vtipnej,ale je to teda za několik pětistovek
                        a on,že jeho máti šla do obchodu,utratila stovku,měla 2 vrchovatý tašky,a ruce až na zem jak opica vytahaný
                        a já-no,já pamatuju fronty na mandarinky,kde jsem šla jinam než rodiče a nehlásily jsme se k sobě,taky pamatuju jiskřičky a pionýra-a on-hmm to jste mladá teda….
                        a já-no nevím-padesátka klepe na dveře
                        a on-mě už padesátka doklepala dávno,mě už se blíží….
                        no jako fakt byl vtipnej
                        a hodně dobrej byl takovej mladej hezkej sympatickej borec…
                        to bylo asi v neděli-míváme drogerku nachystanou na vybalování,paletu
                        a když není žádnej zákazník,tak ju dem vybalovat,případně než si vybalí zákazník boží na pás-vždy kolem něj projdu,řeknu,že o něm vím,že jdu vybalovat,jak to bude mít na páse dojdu,a takhle odcházím třeba x krát za směnu po jedné krabičce-jako jdu k paletě vybalím krabičku/krabici a jdu zpět,ale tak půl palety za den takhle vybalím,někdy i celou,no
                        no a jdu s nůžkama k té paletě,že na ní rozšmiknu ten igelit,když naproti mě jdde ten mldý sympaták-tak já zase z nůžkama zacouvu za kasu položím polootevřený nůžky a jdu markovat-měl třeba 4 věci-a on-kam jste šla s těma nůžkama?
                        a já-no vybalovat tu 2 metry vysokou paletu v drogerce
                        a on-tichým velmi spikleneckým hlasem-chcete něco poradit?
                        a já-no jasně!radtě!
                        a on-vyserte se na to!!
                        já-ze smíchem-to je skvělá rada,to je nejlepší rada,co jsem tady kdy dostala:D:D:D

cernej caj

Kachna
                          Herni konzole je specialni krabice s pc uvnitr ktera se ovlada tim ovladacem. Xbox, playstation, muzou byt dalsi mene znamivyrobci.

Existuji ale hry, ktery jsou na pc ale daji se krom klavesjice ovladat i ovladacem a da se s tim ovladacem hrat na pc. S timto nemam moc zkusenosti, ale novy tombraidery se s tim graji lip nez s klaveskou:D protoze sou primarne vyvyjeny na konzoli a do pc jen portovany…

Mam starsi xbox one za 2000 i s dvema ovladaci, ale uz tak 4 roky dneska se to da koupit za pusu ale bacha na xbox one se musi kupovat hry na xbox one, ne na play station, to je jak windows a linux… takze hlidat. Pro decka na hrani nejaka starsi konzole muze byt fajn, ale otazka co cena tech her. Ja mam xbox napichlej na monitor k pc, ani to nevyzaduje telku, nemam hdmi tak mam redukci na vga + 3,5jack zvuk a krasne to vali.

Jinak vyhoda konzole je v tom ze mas 1 hw a teda muze byt i 8 let dostacujici protoze hry se delaji a optimalizuji primo na ten hw takze nezastarava tak rychle a lip na nem bezej hry kdyz nemas zrovna herni pc, kde mas stovky hw kombinaci a tvuj problem je kompatibilita a ne optimalizace. Tzn. Konzole.je pro velky parany casto vyhodnejsi protoze nezastarqva tak rychle vzhledem k cene ktera je k ekvivalentnimu hernimu pc casto i tretinova

Jdu cist dal
                          – mirkaD
                          Snad zeryk bude ok

cernej caj

komu chodi uz prvni vanocni darecky, aby byl pripravenej zavcas? 😀

MirkaD

a komu chodí smsky,když má volno,a chce se po včerejší migréně
                              a po 4dnech v práci,3 dnech na veterinách vyležet,beztoho,že by bud šel do práce,nebo jel na veterinu,nebo práce i veterina?
                              ano mě-dnes ráno zase!!!!!!!!!!!!!!smska od kolegyně,co viděla jak v pátek vypadám-nééé dobře jsem vypadala,
                              poté co včera zákaznice-je vám,zle,že?
                              tak si říkám-ju,vyležím,to
                              psi mají mít oba klid
                              už mi zabírají léky,už vysmrkávám rýmu,piju čaje na nachlazení,cpu se několikrát denně lékama na dutiny,kapky do nosu,pastilky do krku+2krát denně aspirin,
                              takže jo
                              dnes-migréna pá
                              smrkání lepší
                              už mě nebolí celej člověk,je mi líp
                              ráno uklidím andulkám klec,zametu,vytřu a jinak ležím a čtu
                              a smska v 9 ráno-nešla by jsi za mě na odpo?
                              nešla,je mi to blbý,nešla…..
                              jako viděla jak vypadám v práci,tak ji muselo být jasný,že ve volnu nikam nepudu….
                              já některý věci nechápu,prostě nechápu….
                              do Žeryka jsem narvala léky,celý den ležel,ted šel na venčící vycházku z Martinem a ted tu řve,že chce házet míček….
                              Martin sedí na terase….

Černejčaj-s dárkama si šikovná,já mám zatím jeden jedinej….

cernej caj

MirkaD
                                a ty si zaslouzis pickutek ze si napsala ze ne! to je dobre. A dobre, ze ti konecne je trosku lip po tech narocnych dnech

MirkaD

-tsssss-já ti umím i celý věty!!!!:-)))
                                  -to mě nezajímá
                                  to je tvůj problém
                                  nevím a je mi to jednooooooo
                                  -a jo je to má věc,a nebudu ti to a nechci zdůvodnovat!!!
                                  a ty mě nemáš chápat,ale respektovat!!!!
                                  ale sloovo ne-je základní
                                  a není to lékama na nervy,ty ted schválně neberu týden at té chemie nemám moc
                                  jinak je zase začnu brát

cernej caj

To je skvela veta s tim chapanim! Tu si budu muset nekde napsat.

Nejak uz nemam tak udesne napuchnuty oci, tak snad ani nebudu muset si zitra v praci domlouvat volno na dr… by bylo super.

Jinak fotky od denyky sou krasne podzimni, bohuzel koniky i netopyri na ne bula uz tma a sou desme rychly:( tak to bohuzel nemam ale koniky sou divoky a kocicky sou supeeer tutu nunu hned mi sly zkoumat batuzek xo v nem je a sou desne hebky:)

MirkaD

jo s tím chápáním-to je často případ Martina-nechápu koho volíš,jak to jíš,
                                      nechápu,proč tam nezavoláš,jiní by tam zavolali,no ale dělej si cochceš,nechápu…
                                      no-takže já po něm,,vlastně po nikom nechci aby mě chápali
                                      ale aby respektovali-aby mě respektovali
                                      a pokud tím nikoho neohrožuju,neobtěžuju…tak není důvod aby mě předělávali,opravovali,komentovali

MirkaD

u Denyky už je barevný listí?

kachna

Rodinná debata Michala s Martinem (hrají story cubes):
                                          MIchal: Můj syn říká teď naprostý kraviny
                                          Martin: Ne, tvůj syn, říká ty nejlepší kraviny na světě

kachna

komu chodi uz prvni vanocni darecky, aby byl pripravenej zavcas? 😀

mně 😀
                                            Páč jinak mi to vyprodají, to už jsem zjistila

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,101. až 4,120. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.