Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,961. až 3,980. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Zlata

Kluk ma dodelanou střechu na starým baráku.45kg hřebíků,latě kdyby se vedle sebe položily tak říkal tesař 1,5km.

Attachments:
      Maya

Z
        starej barak, tak nudle, ale pekny a strecha vypada dobre

Maya

mate nekdo zkusenosti s Geladrinkem?
          jsem ted koukala ze kdyz se koupi v kapslich, ma se brat 12 kapsli denne najednou nebo na dvakrat, me se to zda jako strasny masakero sezrat najednou tolik kapsli, neni po takovy varce cloveku blbe?

PetraK

Maya
            jsem mela dojem ze Mouses do postele nesmi? 😀

no samo, že nesmí!! Ty seš tak hrozná!! 😀 😀

a Zlatka taky!! Děte …. já nevim, děte dělat něco užitečnýho!!!! 😀 😀 😀

Zlatka – žjo, kobylka kouká úplně stejně jako ta kobylka z Máji, jak ji mluvil pan Rösner. 😀

PetraK

Zlatko

střechu

ach….krása, nová střecha, když je pěkná, to je jak krásnej účes na ženský. Střecha je moc důležitá, taky se těšim, až budeme jednou mít. synátor je šiiikovnej.

Maya
              Geladrinkem
              ne-e. Jen Geloren

PetraK

Jo a nemáme “odpaďák” . Nějakou záááhadnou silou moci se přemístil během včerejšího dne na psí pelech a vytvořila se v něm díra, protože evidentně víko nepovolilo. Je blbá, nedá se s tím už nic dělat, tak se ani nerozčiluju, jen jsem prostě kyblik vyhodila

PetraK
                  Maya

PetraK
                    ted jsem to taky cetla, jo bejt cernochem dneska v Americe je celkem vyhra, muzes vsecko
                    vodpadak koupite novej, zas takovy zabavy co mela 😀

PetraK

Maya

mě se úplně jako neudělalo dobře, protože prostě tohle už je opravdu šílený. Myslím tu Teslu, ne ten vodpaďák, ten vem čert. Kupovat novej nebudem, použiju kyblik vo lojovejch koulí. Zajímavý je, že s tím prostě začla tady, doma nic takovýho už nedělala, taky je prostě všechno jinak a nic neplatí 🙂

Zlata

Zábavu měla,a vodpad ti urco vytridila,sikovna je.
                        Právě jdu zabit králíka,prekousal nezapojenou šňůru u lampičky.ŽÁDNÉ volnobehani ma utrum.

Attachments:
                        PetraK

Zlatka

Zábavu měla,a vodpad ti urco vytridila,sikovna je.

ten kabel máš tím pádem za trest, za tyhle řeči dnešní! nejdřív Mouses, tetkon todle…. prostě trest, no! 😀

Právě jdu zabit králíka
                          na smetaně bude?
                          je ale krásnej.

Zlata

Z králíka bude zradlo pro psa.Je starší,byl by tvrdej.

cernej caj

Petrs01
                              Dobre za vasik lepsi po anestezii

cernej caj

Z
                                Krasna strevha… taky bysme potrebovali ale napred to chce asi nasetrit tech 200 tacu… zatim jeste strecha nejak drzi, ale vymenit bude treba do par let…

Maya

cernejcaj
                                  se obavam ze ted s tim narustem cen budete muset pocitat na strechu s daleko vyssi castkou

Maya

Z
                                    si nevyberes, jak nam nesla telka, tak jsme meli prehlodlej kabel venku od sateliru, asi tipuju ta veverka co nam leze na krmitko bo to je jen kousek vedle

Zlata

Cajdo
                                      Dokud drží nechvatej.Tady se nesahlo prakticky od 1.světový,strejda neměl děti,památkáři diktujou,dotace v nedohlednu,jen okapy z jedny strany 60m.Tech 200,je na 1/3střechy.A to měli v nose,ze nakoupili před zdrazenim.Nedostal ani povolení otevřít střechu do dvora.

Zlata

Maya
                                        Tak vražda zatím neproběhla,je zavrenej,je mi ho sice líto,ale kdyby hlodnul do něčeho zapojenyho,tak je smazenej.

Maya

Z
                                          jj, tyhle hlodavci jsou na tohle blby, kdyz jsem mela morce, jsem ho poustela fakt jen pod dozorem, i kdyz byl hodnej a na zavolani pribeh, tak jsem ho radsi nespoustela z oci
                                          s pamatkarema teda blby, jak se nekde do prestaveb montujou, je to na nic, u nas to nastesti nehrozi, tedy neuradujou a nas starej barak uz je pristavenej 50 let

Denny

Bré vodpoledne
                                            myšlenak dne:

Pokud se igelitka rozkládá 500let a asfalt na cestě jednu zimu,
                                            proč se nedělají cesty z igelitek?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,961. až 3,980. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.