- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.10.2021 v 19:38 #127677MirkaD
Fifi-tak zase budu doma za hysterku?:D
no uvidíme zítra
Martin má za sebou tůru-Buchlov,Buchlovice
přivezl mě přívěsek ve tvaru kosočtverce s náramkem a magnetem s kočičkou
ten přívěsek ve tvaru kosočtverce mě znervoznuje:-)
jinak s Listopadem seš borewc,já to četla po kouskách u Aničky v knize-když tam má zákazníky,tak si tam čtu
a já bych z té knížky byla úplně mimo
ona vůbec ta spisovatelka píše dost takový těžkosti
to je ale stejně u těch knížek/filmů zajimavý-čím chmurnější,těžší tím ocenovajší
teda neříkám,že vždycky,furt,ale obecně určitě
humoristický knížky jsou snad třeba krom saturnina pokládaný za něco mín…
jako z filmů uspěje třeba ten černobílej od Marhoula-ted nevím název….
takovej z vállky o tom kluukovi….
na ten bych nešla nikdy třeba
a Marhoul to ještě komentoval,že filmů-jako ženy v běhu už je dost,a jsou potřeba jiný
no tak pro mě nejsou4.10.2021 v 19:43 #127678PetraKPoraďte mi někdo, jak si nepřipadat jako krááááva, když druhá půle dole maká a já jí nemůžu pomoct. A tak tu zbůhdarma sedim a je mi to naprosto blbý. Vařeno mám, topim, aby bylo teplo, víc teď nemůžu dělat a je mi blbý tady sedět. A nevim, ešivá třeba jít dolů, páč von občas nerad, na druhou stranu je tam kuwa sááám a maká. … Dík… právě jsem se rozhodla, že i když obvykle nemá ráda, že se mu tam člověk motá, tak jdu dolů.
4.10.2021 v 19:45 #127679FifiMirko
Prdlajz za hysterku, ja nebejt hysterka v dubnu, tak nemam Troldu. Proste kdyz se ti Dafca nebude zdat, jedte zitra na veterinu a je to, at ji treba sono udelaj. Teplota nemusi bejt jedinej ukazatel nejakyho prusvihu…
Martin má za sebou tůru-Buchlov,Buchlovice
přivezl mě přívěsek ve tvaru kosočtverce
Se nekdo ma, nemakat a vyletit. Kosoctverec je on!
ona vůbec ta spisovatelka píše dost takový těžkosti
Ja mam Mornstajnovou rada, pise krasne. Ale mas recht, tahle knizka pro me byla fakt hrozne, hrozne tezka. Nechci psat proc, abych nekazila cteni tem, kdo si ji teprve prectou. Coz doporucuju.Esusova
Teda vrána vlastně, a nebo jako ten fógl co pustil knedliky na Dennyky?
😀 Knedliky tu este nepadaj. Tohle musel nekdo transportovat v noci, jak jsem psala na predchozi strane, nocni ptaci asi rohliky nelovej. Nebo tu mame mutovany sovy. 😀4.10.2021 v 19:50 #127680Fifiprávě jsem se rozhodla, že i když obvykle nemá ráda, že se mu tam člověk motá, tak jdu dolů.
Treba vyficis zase rychle nahoru. I s nim, zacni mu narizovat nocni klid od 21,00!4.10.2021 v 20:02 #127681PetraKhm, tak už jsem zas zpátky 🙁
edit – Fifi a sama 🙂
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
4.10.2021 v 20:05 #127683Petrs01My byli v Hradci na vyříznutí pár chlupatých vzorků. Jela jsem nakonec už včera a přespala tam, abych ráno nebyla na dálnici nervní. Tak všechno dobrý, domů jsme teda přijeli s kňučením, ale to jsem brala, že se mu ten konec už chtělo čurat. Jenže celej den chodí a kníká, jen občas se složí a chvíli spí. Podle toho projevu bych hádala že mu rozřezali půlku psa a ne že má 3 půlcentimetrové dírky v kožichu. Teď stojí za mnou, sotva se drží na nohách, ale nelehne si. Žral by (dostal trochu masa s ATB), ale víc mu dát nechci. Bobkoval jen ráno, venčila jsem několikrát. Tak nějak nevím co s ním, na veterinu to podle mne není, ale v pohodě to taky není – na to, že byl uspanej ráno.
4.10.2021 v 20:12 #127684PetraKPetrs01
no a nemůže zlobit vzhledem k jeho věku právě ta anestézie? Víš jak, prostě to hůř může snášet? Navíc ešivá se mu cosi dělo – děje v mozku, jak jsi říkala, že se chová podivně a proto bere ten Karsivan, tak to může ta anestézie momentálně třeba zhoršit??
4.10.2021 v 20:20 #127685Petrs01Může to být obojí, ale celej den hlídat tohleto neštěstí je na palici 🙁
Doufám, že aspoň v noci bude klid. Akorát v tomhle stavu teda nevím jestli ho pouštět do postele – spadnout se z ní dá. Ale nechat ho odděleně, mám cirkus zaručen.4.10.2021 v 20:32 #127686FifiPetrs
Jej, ses tentokrat vubec neozvala, mi to vypadlo z hlavy. 🙁
Jenže celej den chodí a kníká, jen občas se složí a chvíli spí.
To bude urcite jeste zblblej po narkoze, celej Trolda. Ticho a pritmi s konejsivou rukou pomuze jemu, tobe cokolada ci jina vzpruha na pevnej nerv. Se pres noc vyspi, vydejcha to a bude dobrej. Drzim palce, at se z odberu zjisti, o co u nej jde. A s tim spanim, ja mam klec, tak supajdil Troldas po kastraci tam.4.10.2021 v 20:35 #127687Petrs01Vaška do klece? Tak to by se nevyspal nikdo v celým paneláku. Má z útulku na mříže dost blbý vzpomínky.
Ono by moc nebylo kdy se potkat, přijeli jsme fakt na noc a ráno šup na veterinu.4.10.2021 v 20:56 #127688FifiVsak, lepsi nez ridit po ranu. Tak jak spani vyresis, lehnes k nemu nekam na zem? Echjo, tyhle ponarkozni a i dalsi stavy po vysetrenich, veterine, jsou na palici pro psiska i lidi. Vy to nak zmaknete, no at ti neprdne cevka.
4.10.2021 v 21:04 #127689Petrs01Cévka mi málem prdla z drahé poloviny – spadnul vodafone, komplet, telefony i internet. Takže nejel net, páník volal vodafounu a to nejelo taky. Už jsem se rozhlížela kterej koberec obětuju, vztekloun jeden. Bych ho fakt zabila když se takhle vzteká kvůli kravinám. Ten chlap co mi udělal jídlo do Hradce a termosku čaje, to byl asi úplně jinej pán.
Vidím to na spaní na zemi. Teď jsem tu s ním chvíli ležela a zase na chvilku zavřel oka a pak se zvednul a šel pochodovat… Předtím se skácel ze sedu, to v posteli fakt nechci.4.10.2021 v 21:19 #127690PetraKPetrs – tak přeju – když už jsi přežila amok mužův, ať máte co nejklidnější noc a Vašíček se srovná.
SAkra, to jsou taky věci, híml, tohleto. Tak se drž.4.10.2021 v 21:37 #127691MayaPetrs01
Mirkad
držím palce oběma, ať jsou psiska OK
PetraK
tak mu uštrykuj ponožky nebo tak něco 😀4.10.2021 v 21:53 #127692FifiPetrs
spadnul vodafone, komplet, telefony i internet. Takže nejel net, páník volal vodafounu a to nejelo taky.
Jojo, vono toho buchlo vic, ja zkousela volat mame a prd, jsem pak zjistila, ze Vodafoun, FB, IG atd taky nejede, to jednoho vykoleji. Toz klidnou noc preju bez Vaskovyho padani a piskani, at se trochu vyspite. 🙂Esusova
Tobe jdu za chvili poslat hadanku, protoze totok teda… Muzes ji dat do fronty patecni.5.10.2021 v 6:09 #127693PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem to dneska zasejc odřídila, to je dycinky nerf děsnej 😀 , cestou zasejc nehoda, tak se mi stáhnul žaludek. Mouses se mi v noci nasáčkoval zasejc do postele, smraďoch jeden a jakou dobu se pucoval a drbal, výborný na spaní tohleto, ale ráno byl ňuňu, mohla jsem mu drbat nožičky!
Petrs01
doufám, že ráno už je lepčejší, než byl včerejší večer? jak jste spali?
Mirka D.
co Dafule, je klidnější?,
nám se zasejc blíží háráníčko.
Fifi
eeehmm, ešče jsem neměla – díky tomu nápisu, odvahu hádanku otevřít….:o
5.10.2021 v 6:43 #127694Petrs01Hlásím noc celkem v pohodě a teď už makáme f prasí.
5.10.2021 v 6:49 #127695PetraKPetrs
jééjejejééé, to je doobře, to je dooobře milý ooobře, tak ho podrbej, pofstalce jednoho. A něco dobrýho mu kup, místo vobrásku vod pana dochtora.
5.10.2021 v 7:42 #127696MayaPetrs01
tak to mel asi jeste dozvuky ty narkozy
tak drzim palce at je to alespon k necemu a zjistite o co jde
PetraK
jsem mela dojem ze Mouses do postele nesmi? 😀5.10.2021 v 7:53 #127697 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.