Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,921. až 3,940. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Mirka D.

fakt se omlouvám,vím,že to tu všichni znáte
      kuš, neomlouvej se, tohle je věc, která člověka trápí a kde jinde než tady o tom mluvit, ne?

Dennyky

Jak dlouho je mrtvej Ešusek? A já jsem minulej tejden v souvislosti s tím , jak jsem o jeho odchodu zmínila jednomu človíčkovi, následně moc hezky bulila. Takže ne, nikdy se toho člověk prostě nezbaví úplně, když jsou naší součástí. A je jedno, kolik psů předtím, potom… prostě to kolikrát i po letech bolí.

PetraK

Dennyky

A pověšená by musela být tak ze stropu a
        no bať, my takhle měli doma ze stropu v obýváku taky jednu právě ve vokně pověšenou a bylo to moc hezký. A jednu pověšenou z linky.

protože jí prostě nenechám 8hod pod vanou v tom bordelu a nenchám jí
        sem nemyslela jako v ten danej moment aktuálně, ale jindy v rámci nácviku – třeba nechceš jít ze záchodu, nebo z chodby, no tak nechoď, ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají….. 😀 Nácvik v bezpečný moment, v bezpečným místě, využít situace.

cernej caj

Mirkad
          To je ten s tim srdcem? Tak jeste par mesicu ziskali, to proste potrebuje cas, jak pises

MirkaD

Čeernejčaj-jo,to je on,s tím srdcem+ten nádor v něm-v tom srdci

no Žeryk má ošmikanou hlavu,Dafi je učesaná,kolem pindulky a zadečku jsem jí to ošmikala,měla tam slepený chloupky to tam olizuje
            Fifi-erdelky tam si taky šmikala?

Denny

PetraK
              ani u okna nemůže být, vony fakt skáčou 😀

nácvik, zadělám díru pod wc a je klid, víc nepotřebuju 😀

PetraK

Dennyky

ani u okna nemůže být, vony fakt skáčou 😀

a nejsou to nakonec blechy s ušima? 😀 . Jasný, tak sama víš nejlíp.

c a je klid, víc nepotřebuju
                no však, každej to máme jinak. Znáš mě, já jsem dirignet a preventista.

Maya

koukam tady se dneska cvicej kocky
                  taky cvicim parforsem 😀
                  hlavne kdyz je volam domu a oni dojdou pred dvere a tam se zacnou rozhlizet a rozhlizej se a rozhlizej, tak buch dverma a zustanou venku 😀
                  MirkaD
                  to je mi lito s basendzikem 🙁
                  PetraK
                  co jsem mela moznost videt, tak ono kocky v byte jsou daleko akcnejsi, protoze se asi proste nemaj kde vyblbnout jako venkovni kocky, ktery chodej domu tak akorat povetsinou spat
                  bytovy kote dokaze fakt i pekne pozdemolovat byt
                  a denyky to ma ve dvojim vydani

PetraK

Maya
                    taky cvicim parforsem

😀 😀 😀 😀
                    tahle varianta kupodivu Mousese nechává klidným a tam večer, když jdu spát volím trapně vemlouvací taktiku 😀 . Nicméně kolikrát mu taky buchnu dveřma, když se válí na sesli a nechce jít dom, tak a´t si tam je. Však ono s chladnýma nocema bude domů chodit svižnějš 😀 .Ale v interiéru mi to fungá pěkně.

Jojo, jasný ty bytovky potřebujou víc vyřádit. já i tak, když mám prostor tak s ním buď jdu chvíli hrát fočus do předsíně s kuličkou nebo vymyslím jinou krávovinu jako včera, kdy jsem lítala zahradou a za sebou vláčela dloooouhou igelitovou fólii, byl Blažej a skončili jsme tak, že jsem ho tahala zahradou po zádech, zahlodnutýho do fólie 😀 😀 . Jednak mu chci taky věnovat čistě jen pro něj svou pozornost, jednak chci, aby měl taky jen tak čistě zábavu a měl možnost se vyřádit, je to mlaďoch akční a rád si hraje, kolikrát tak provokuje ohařiska, aby se s ním šli honit, že se musím smát. No a pak přijde do kůchně a padne většinou na kožíšek. Unavenej tvor = nezlobící tvor, však to známe.

Maya

PetraK
                      no u nas ty dvere vetsinou fungujou, tak na dva tri dny
                      no a pak znova 😀
                      tak ja uz mam postarsi, ty moc neblbnou, kocour vubec, ten se doma akorat vali, kocku obcas chytne hrava a pak si hraje s tou co je povesena na skrabadle
                      kocky tak akorat cvicej me, majstrstyk kocky je ze kdyz mam otevreny okno a zavreny dvere od baraku, tak prijde oknem, obejde to pres chodbu ke dverim a tam jeci, ze chce ven, klidne nekolikrat za den
                      tak nevim, bud si me zkousi a nebo uz je dementni 😀

PetraK

Maya
                        no venku – jako u domu mi vždycky dává najevo, že je naprostej suterén či suvenýr, co si všechno ošéfuje sám a podle svýho.Ale většinou tak na druhý maax. třetí zabuchnutí dveří – jako že jdu pro něj třeba než se jdu sprchovat a pak když jdu z kópelky – se uráčí zvednout a jde. když ne, tak smolikof. Venku jako v terénu má supr přivoláníčko, to mě těší.

tak nevim, bud si me zkousi a nebo uz je dementni
                        tipuju si, že áčko je správně 😀

Fifi

Bry podvecir vespolek,
                          u nas nakonec temer nefoukalo, uvidime, co zitra. V noci jsme obesli zahradu a nechala jsem cokle jeste venku, za chvili prisla Ruzice zalovat. Si rikam, co jako Trolda blbne – a on kousicek za plotem, asi 5 m od kompostu shnilej rohlik?! Zase to neco roztahalo a chtelo premistit pres zahradu, Trolda aspon pacickou hrabal skrz plot, aby drobecky ukoristil, debil pruhatej. Mi reknete, jakej zivocich muze odnasek cely hnusny rohliky? Zive si predstavuju, kterak jezek aportuje rohlik… 😀 Kocky by o to taky asi nestaly, potkan by si kus ukousnul – zahada.

Mirko
                          To je mi moc lito s basendzim kamosem. 🙁

MirkaD

tak přemlouvám Martina na veterinu,Dafi furt chodí sem a tzam,a stele si-je to normální?

Fifi

Mirko
                              Nemuze bejt brezi?
                              Normalni to neni, muze mit falesku, muze ji neco bolet, muze mit pyometru… Teplotu si ji merila?

MirkaD

březí ne-už i v létě po Blansku zhubla,
                                zítra by jsme tam jely po práci,no nic du měřit teplotu

Fifi

Zmer a uvidis, kdyby byla moc vysoka nebo nizka, radsi bych hystercila. Snad to nic nebude a Dafca jen kuta hnizdo pri falesce. Kdy vlastne doharala?

cernej caj

Mirkad
                                    Snad bude dafinka dobra… dobre ze jedete.

Fifi
                                    Hm, nejakej ptak taky? Ze by se lwkl a upustil?

MirkaD

má 38,5

MirkaD

hárala 22.června-začala
                                        skončila-10,července

Fifi

Cajdo
                                          Hm, nejakej ptak taky? Ze by se lwkl a upustil?
                                          V noci? Houkalky lovi jiny veci. A pres den to tam urcite nelezelo, toho by si vsimli hned.

Mirko
                                          Tak to je teplota v ramci normalu. Edit – tak 3 mesice po doharani, klidne typicka hrabaci faleska. 🙂

Jo a kdo se me tu ptal na Listopád od Mornštajnovy, Mila? Vcera jsem to docetla. Musim rict, ze tahle knizka mi dala hrozne zabrat, snad prvne jsem knizku po par stranach odlozila stranou (v srpnu) a musela jsem na ni „nabrat sily“. Urcite doporucuju, skvele napsano. Strasne me Listopád sebral, jeste dneska se mi hlavou honi myslenky a dumam nad tematem a knizkou, huf, uf.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem Fifi.
                                          PetraK

Fifi

Trolda aspon pacickou hrabal skrz plot, aby drobecky ukoristil, debil pruhatej.

promiň….. popis nedovolí se nesmát 😀 😀 musíš to psát nějak jinak, aby se tomu člověk nesmál 😀 , asi havran nějakej? jako ten z tý bajky? Teda vrána vlastně, a nebo jako ten fógl co pustil knedliky na Dennyky? 😀

žiš co to koukám, že se řeší u Mirky?
                                            držím palce, ať je to prostě mateřský puzení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,921. až 3,940. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.