Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,881. až 3,900. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Pekny sobotni vecer, dneska bylo krasne. Vitr sem ma dorazit zejtra, bude mit Troldik zase o zabavu postarano, dneska plasil jen z draka, kteryho pousteli sousedi na poli. Posekana zahrada (snad naposled) a tam objevenej starsi hribek!!! pod modrinem – tyjo, prvni a asi posledni letosni houba. 😀 Nikdy tam nic nerostlo, to bylo prekvapko veliky.

Kuskus
      Parada, ze ses doma, gratuluju k navratu do normalna. Nadale drzim palce na uspesnou rekonvalescenci! 🙂

Zlatko
      Akorát bych občas potřebovala u tebe překladač.
      Cajda nam pravidelne trenuje mozkovy bunky, tohle bylo pomerne snadny, casto bejva hur. 😀

Cajdo
      Si tapala sama Orlickejma? Peknej vandr s ubytkem, fotos jako vzdy luxus. 🙂

cernej caj

Fifi
        tak ja doufam, ze k nam uz nic horsiho nedorazi. Troldik snad da vitr v pohode 🙂

nj, s ubytkem mi to neva a za 14 dni zkusim prespani v chate, otevrene sice ale ne v lese ale v „zazemi“… tak su dost zvedava, jestli se odhodlam

Zlata

Cajdo
          skoro jako kdybych tam šla s tebou,fotky samo nádherný.Tady dneska nefoukalo.
          Fifi
          Jindy to domyslim,dneska mi to nedomyslelo.My mivame na zahradě vatovec,babky,kováře,vaclavky a letos jen 2vatovce,jinak nula.

Maya

Kuskus
            držím palce na brzké uzdravení
            Fifi
            krásnej motýl
            nevíte někdo od čeho je světle zelená chlupatá housenka?
            jsme jí dneska viděli, jsem to hledala a nenašla
            zato jsem našla majitele ulitek co teď chodíme sbírat s neteří k polovypuštěnému rybníku, to je plavatka bahenní 🙂

kachna

plavatka bahenní

plovatky jsou boží, máme je v bazénu u mamči. Jako malý jsme s nima pořádali závody, vozili je na lodičkách… Ale myslim, že úplně nadšený z toho nebyli 😀
              Ale já! se musím pochlupit. Včera jsem viděla Brůůůůůtici a Chlouí

cernej caj

Maya
                taky se mi nepodarilo zjistit tu svetle zelenou nechlupatou:D to sou nejaky motyli a mury, ale jaky…

kachna
                tak to je dobra zabava:D sem si to musela najit na netu

Fifi

Kdo by chtel mrknout na live finale svetovky v Brne, bezi na youtube. 🙂 Ted BIGy, BIS bude nasledovat. 🙂

Maya

kachna
                    jo plovatka, ne plavatka, máš recht
                    já to nikdy živý neviděla, jen ty ulity jsou jak je upuštěná voda
                    z jedný doma neteř vyndala malou chcíplou rybku, asi se tam takhle schováají a chcípla když to zůstalo na suchu
                    ale ani jsem nevěděla že něco takového v rybnících žije, znám jen škeble z potoka
                    cernejcaj
                    no já ty housenky taky neznám

Maya
                      cernej caj

Hm, nenajdu nebo je tam asi fotka bez jmena ale napadlo me tldiky tomu zkusit hledat larvy, ne housenky, tak doma z pc ..

Denny

Morgen,
                          u nás taky úžasně funělo o víkendu, teď už klid a jsou červánkové 🙂
                          Čuňas se v sobotu vyválel v kravským houně…takže doma bylo koupáníčko ve vaně, což madam samo nemá ráda 🙂
                          Dnes ráno jsme pozdě vstala a navíc jsem nezavřela dveře od wc, takže mi Balbína vlezla do stoupačky a následně pod vanu, takže jsem jí přemlouvala, aby táhla ven.
                          Dala se přemluvit, až když jsem jí nechala být a šla si po svém tak laskavě vylezla.
                          A pár fotek z procházek

Denny

A tady čuně a smečka
                            A krevetle měli schůzi je jich tam neúrekom 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brejtro ve spolek, sem volaaká zničená, sem fčéra spárovala dlaždičky ve sklepě. Upadnou mi kolena z toho klečení, a tento měsíc jsem prosím záhájila stylově – už mám hodinu a dvacet mínus 😀 . A byl krásnej víkend a já zase zapomněla donést ptáčkům krmný gule a chce se mi spát a ráno mi byla zima, protože jsem se teda voblíkla na to, že má být teplo. Sem husa důvěřivá, uvěřila jsem jim 😀 Paradoxně na křižovatce u nás u práce byla mnohem větší kosa, než u nás doma. Mouses mě šel vyprovodit do prasé a chtěl nastoupiti do automobila. Musela jsem ho odvést k babičce 🙂

A vůbec nevim, ešivá vás dočtu, jsem kantáre, tak si jdu udělat kafe.

Denny

čajdo
                                moc krásné fotky, konipas je úžasně zbarvený a housenka jé 🙂
                                Až na tu svatou studánku, socha vypadá jak vodníkova dcera 🙂

PetraK

Dennyky

žiš to je prasca drvená! F čom se to omatlala? Bahno, nebo hůř? Krevetlí už máš tak akorát na ten koktejl, dojdi koupit majonézu, nebo do čeho se to dává 😀 a kráásný stromy máš

Můžete dát s kachnou nějaký závody mezi týmem krevetlí a plovatek 😀 😀

plovatka bahení – to vůbec neznám?? 😮

Fifiiii -žjofkáááá ty máš taky svou vlastní houbu???! Gratuluju a rovnou hřibajz!! No to je krása, to Ti mocinky moc přeju. Já si takhle nasbírala na louce na chalupě tudle klouzky . Nás čeká poslední sekání taky. Byli jsme sekat minulý týden a …….došel bencýýýn, takže prt, tak to uděláme asi ten týden příští. Pak převezeme traktóra do Domečku a než půjde spinkat projezdíme to ještě tam.

Mirka D.
                                  -nevaž se,už jsme jen pár metrů-a já kdysi pár metrů od našeho domu v BK-

tak to je ta největší blbost, co může někdo říct, potvrdil mi to i náš známej, bývalej motokrosař a závodník

KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮŮS ….KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮS!!!!!

Včera mě konečně pustili ze špitálu a dneska jsem už šmajdala přes park do Gurmánu pro kousek šunky a nopálový chlebík na který jsem měla chuť celý měsíc.

TO SE TAK KRÁSNĚ ČTE, TOHLETO, jsem za Tebe moc a moc ráda, že to takhle dopadlo.
                                  Kaštany jsou hodně zvláštní se svou sílou, co?

černej čaj

nekdo nemate co k odpolednimu kafi,

kafe ještě nemám, ale už jdu pro něj.

Zlatka

Mám na plny kule telku na kdyby tisíc klarinetu,v otevřený okno,tak si asi sousedi klepou na cilko.A to si přitom nezpivam.

😀 😀 ty seš pako 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                                  PetraK

ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJDOOOOOOOOOOOOOOOOOO

To je krása, krása, krása a ešče stokrát krása, ty Orličky! Mocinky moc povedenýýýý. Díkec.

Dotaz – Tys šla sama???

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                                    PetraK

Čajdoooo – máš tam novýho čtenáře?? Žjofkaaa užofkááá! Gratuluju. A ešče je to pán!

Denny

Fifi a jak u vás, už je lépe?
                                        Polštářky atd..?

kuskus
                                        jak dlouho si nakonec byla v nemocnici? A co ti vlastně na tom koleně
                                        přesně operovali?
                                        Uf nezávidím ti to, držím palce, ať si brzo fit. Ikdyž je mi jasné, že to nejde
                                        uspěchat.

Včera jsem taky sbírala kaštany, nicméně letos jsou hodně pidi a podivných tvarů.
                                        Nevím jak jinde v ČR, ale u nás jsou Jírovce napadeny Klíněnkou jírovcovou chuděry malé, takže na ty stromy je už pár let smutný pohled.

PetraK
                                        kravský houno to bylo 🙁

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
                                        cernej caj

Petrak
                                          Ti bude ale krasna dlazba za ru drinu!
                                          Jo znam ho z fb byla sem s nim 2x na vylete:) zacal chodit tak se inspiruje. Jj sama a za 14 dni si zkusim spani sama v trampske boude jestli neumruuu

Denny
                                          Tak pod vanou se ji asi mox nelibilo ale kdyz premlouvas tak na truc:D krasnej podzim uz u vas!

Ja mam taky asi minus hodinu i s dneskem no, ale zitra dozenu.

PetraK

Týý vole čajdoo! Ty seš dobrá ale!! Dokážeš jít takhle sama!! Výborná seš. A baví Tě to?? je to zasejc jiný, že jo? Člověk se tak sám do sebe ponoří,nebo ne?

Ja mam taky asi minus hodinu i s dneskem no, ale zitra dozenu.

sim Tě, jak můžeš mít mínusa, když máš tolik přesčasů, že Ti z toho udělali dovču?

Dennyky
                                            kravský houno to bylo 🙁

to je prasnice!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,881. až 3,900. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.