- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
2.10.2021 v 17:57 #127524Fifi
Pekny sobotni vecer, dneska bylo krasne. Vitr sem ma dorazit zejtra, bude mit Troldik zase o zabavu postarano, dneska plasil jen z draka, kteryho pousteli sousedi na poli. Posekana zahrada (snad naposled) a tam objevenej starsi hribek!!! pod modrinem – tyjo, prvni a asi posledni letosni houba. 😀 Nikdy tam nic nerostlo, to bylo prekvapko veliky.
Kuskus
Parada, ze ses doma, gratuluju k navratu do normalna. Nadale drzim palce na uspesnou rekonvalescenci! 🙂Zlatko
Akorát bych občas potřebovala u tebe překladač.
Cajda nam pravidelne trenuje mozkovy bunky, tohle bylo pomerne snadny, casto bejva hur. 😀Cajdo
Si tapala sama Orlickejma? Peknej vandr s ubytkem, fotos jako vzdy luxus. 🙂2.10.2021 v 18:24 #127525cernej cajFifi
tak ja doufam, ze k nam uz nic horsiho nedorazi. Troldik snad da vitr v pohode 🙂nj, s ubytkem mi to neva a za 14 dni zkusim prespani v chate, otevrene sice ale ne v lese ale v „zazemi“… tak su dost zvedava, jestli se odhodlam
2.10.2021 v 18:54 #127526ZlataCajdo
skoro jako kdybych tam šla s tebou,fotky samo nádherný.Tady dneska nefoukalo.
Fifi
Jindy to domyslim,dneska mi to nedomyslelo.My mivame na zahradě vatovec,babky,kováře,vaclavky a letos jen 2vatovce,jinak nula.2.10.2021 v 20:49 #127528MayaKuskus
držím palce na brzké uzdravení
Fifi
krásnej motýl
nevíte někdo od čeho je světle zelená chlupatá housenka?
jsme jí dneska viděli, jsem to hledala a nenašla
zato jsem našla majitele ulitek co teď chodíme sbírat s neteří k polovypuštěnému rybníku, to je plavatka bahenní 🙂2.10.2021 v 22:39 #127529kachnaplavatka bahenní
plovatky jsou boží, máme je v bazénu u mamči. Jako malý jsme s nima pořádali závody, vozili je na lodičkách… Ale myslim, že úplně nadšený z toho nebyli 😀
Ale já! se musím pochlupit. Včera jsem viděla Brůůůůůtici a Chlouí3.10.2021 v 8:46 #127530cernej cajMaya
taky se mi nepodarilo zjistit tu svetle zelenou nechlupatou:D to sou nejaky motyli a mury, ale jaky…kachna
tak to je dobra zabava:D sem si to musela najit na netu3.10.2021 v 16:48 #127531FifiKdo by chtel mrknout na live finale svetovky v Brne, bezi na youtube. 🙂 Ted BIGy, BIS bude nasledovat. 🙂
3.10.2021 v 20:42 #127532Mayakachna
jo plovatka, ne plavatka, máš recht
já to nikdy živý neviděla, jen ty ulity jsou jak je upuštěná voda
z jedný doma neteř vyndala malou chcíplou rybku, asi se tam takhle schováají a chcípla když to zůstalo na suchu
ale ani jsem nevěděla že něco takového v rybnících žije, znám jen škeble z potoka
cernejcaj
no já ty housenky taky neznám3.10.2021 v 20:51 #127533Mayacernejcaj
nenajdeš jí tady?
https://www.ifauna.cz/bezobratli/diskuse/detail/3368119/urceni-druhu-housenky4.10.2021 v 6:02 #127534cernej cajHm, nenajdu nebo je tam asi fotka bez jmena ale napadlo me tldiky tomu zkusit hledat larvy, ne housenky, tak doma z pc ..
4.10.2021 v 6:18 #127535DennyMorgen,
u nás taky úžasně funělo o víkendu, teď už klid a jsou červánkové 🙂
Čuňas se v sobotu vyválel v kravským houně…takže doma bylo koupáníčko ve vaně, což madam samo nemá ráda 🙂
Dnes ráno jsme pozdě vstala a navíc jsem nezavřela dveře od wc, takže mi Balbína vlezla do stoupačky a následně pod vanu, takže jsem jí přemlouvala, aby táhla ven.
Dala se přemluvit, až když jsem jí nechala být a šla si po svém tak laskavě vylezla.
A pár fotek z procházek4.10.2021 v 6:20 #127541DennyA tady čuně a smečka
A krevetle měli schůzi je jich tam neúrekom 🙂4.10.2021 v 6:29 #127546PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro ve spolek, sem volaaká zničená, sem fčéra spárovala dlaždičky ve sklepě. Upadnou mi kolena z toho klečení, a tento měsíc jsem prosím záhájila stylově – už mám hodinu a dvacet mínus 😀 . A byl krásnej víkend a já zase zapomněla donést ptáčkům krmný gule a chce se mi spát a ráno mi byla zima, protože jsem se teda voblíkla na to, že má být teplo. Sem husa důvěřivá, uvěřila jsem jim 😀 Paradoxně na křižovatce u nás u práce byla mnohem větší kosa, než u nás doma. Mouses mě šel vyprovodit do prasé a chtěl nastoupiti do automobila. Musela jsem ho odvést k babičce 🙂
A vůbec nevim, ešivá vás dočtu, jsem kantáre, tak si jdu udělat kafe.
4.10.2021 v 6:40 #127547Dennyčajdo
moc krásné fotky, konipas je úžasně zbarvený a housenka jé 🙂
Až na tu svatou studánku, socha vypadá jak vodníkova dcera 🙂4.10.2021 v 6:45 #127548PetraKDennyky
žiš to je prasca drvená! F čom se to omatlala? Bahno, nebo hůř? Krevetlí už máš tak akorát na ten koktejl, dojdi koupit majonézu, nebo do čeho se to dává 😀 a kráásný stromy máš
Můžete dát s kachnou nějaký závody mezi týmem krevetlí a plovatek 😀 😀
plovatka bahení – to vůbec neznám?? 😮
Fifiiii -žjofkáááá ty máš taky svou vlastní houbu???! Gratuluju a rovnou hřibajz!! No to je krása, to Ti mocinky moc přeju. Já si takhle nasbírala na louce na chalupě tudle klouzky . Nás čeká poslední sekání taky. Byli jsme sekat minulý týden a …….došel bencýýýn, takže prt, tak to uděláme asi ten týden příští. Pak převezeme traktóra do Domečku a než půjde spinkat projezdíme to ještě tam.
Mirka D.
-nevaž se,už jsme jen pár metrů-a já kdysi pár metrů od našeho domu v BK-tak to je ta největší blbost, co může někdo říct, potvrdil mi to i náš známej, bývalej motokrosař a závodník
KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮŮS ….KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮS!!!!!
Včera mě konečně pustili ze špitálu a dneska jsem už šmajdala přes park do Gurmánu pro kousek šunky a nopálový chlebík na který jsem měla chuť celý měsíc.
TO SE TAK KRÁSNĚ ČTE, TOHLETO, jsem za Tebe moc a moc ráda, že to takhle dopadlo.
Kaštany jsou hodně zvláštní se svou sílou, co?černej čaj
nekdo nemate co k odpolednimu kafi,
kafe ještě nemám, ale už jdu pro něj.
Zlatka
Mám na plny kule telku na kdyby tisíc klarinetu,v otevřený okno,tak si asi sousedi klepou na cilko.A to si přitom nezpivam.
😀 😀 ty seš pako 😀
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
4.10.2021 v 6:52 #127550PetraKČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJDOOOOOOOOOOOOOOOOOO
To je krása, krása, krása a ešče stokrát krása, ty Orličky! Mocinky moc povedenýýýý. Díkec.
Dotaz – Tys šla sama???
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
4.10.2021 v 7:06 #127552PetraKČajdoooo – máš tam novýho čtenáře?? Žjofkaaa užofkááá! Gratuluju. A ešče je to pán!
4.10.2021 v 7:25 #127556DennyFifi a jak u vás, už je lépe?
Polštářky atd..?kuskus
jak dlouho si nakonec byla v nemocnici? A co ti vlastně na tom koleně
přesně operovali?
Uf nezávidím ti to, držím palce, ať si brzo fit. Ikdyž je mi jasné, že to nejde
uspěchat.Včera jsem taky sbírala kaštany, nicméně letos jsou hodně pidi a podivných tvarů.
Nevím jak jinde v ČR, ale u nás jsou Jírovce napadeny Klíněnkou jírovcovou chuděry malé, takže na ty stromy je už pár let smutný pohled.PetraK
kravský houno to bylo 🙁- Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
4.10.2021 v 7:41 #127558cernej cajPetrak
Ti bude ale krasna dlazba za ru drinu!
Jo znam ho z fb byla sem s nim 2x na vylete:) zacal chodit tak se inspiruje. Jj sama a za 14 dni si zkusim spani sama v trampske boude jestli neumruuuDenny
Tak pod vanou se ji asi mox nelibilo ale kdyz premlouvas tak na truc:D krasnej podzim uz u vas!Ja mam taky asi minus hodinu i s dneskem no, ale zitra dozenu.
4.10.2021 v 7:52 #127559PetraKTýý vole čajdoo! Ty seš dobrá ale!! Dokážeš jít takhle sama!! Výborná seš. A baví Tě to?? je to zasejc jiný, že jo? Člověk se tak sám do sebe ponoří,nebo ne?
Ja mam taky asi minus hodinu i s dneskem no, ale zitra dozenu.
sim Tě, jak můžeš mít mínusa, když máš tolik přesčasů, že Ti z toho udělali dovču?
Dennyky
kravský houno to bylo 🙁to je prasnice!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.