Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,781. až 3,800. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Z
      Jeditiii ten ale je roztomilej

Denny

Zlatko já to je mimís 🙂

PetraK

Petrs01
          technickou podporu.

tak ale to je velmi zodpovědná funkce a jestli při tom stihli kucí i číst, tak jsou nejfýbordelnější!

Jako chápu Tvůj postoj, ale teda já nevim, když se o víkendu koupali ohaříci, vylezli z vody a byli pěkně chladný.

Zlatka
          kdyby došly pánvičku, mám jednu litinovou, ta má grády. a jinak všichni víme moc dobře, že jsi tou dobou nebyla doma, ale na návštěvě u některý z nás 😀

Petrs01

velmi zodpovědná funkce

no ale vono jo. Hlídáš auta v cíli a poskytuješ podporu připlavávajícím (termoska s čajem je támhle, věci z lodi máte tuhle). A máš po ruce telefon, kdyby bylo něco potřeba (a bylo). A foťák, protože kdo nemá fotku, jako by tam nebyl 😀

PetraK

A foťák, protože kdo nemá fotku, jako by tam nebyl

😀 😀
              užila si s to. 🙂

PetraK

Právě jsem zjistila, že jdu už za hodinu domů 😮 mám ešče nějakej přesčas, to zní výborně!

Denny

PetraK
                  napíšu ti to sem skrz to koleno, je to cca 6-8 týdnů +
                  podle toho, odkud berou štěp na náhrudu toho vazu.
                  Já přesčasy nemám, ale taky jdu za hodinu domů, výborně 🙂

cernej caj

A ja zjistila ze mam prescasu tolik tento.mesic ze ti nemuzu legalne mit:D tudiz pondelni dovolena se mi odecte z rescasu. Sice prijdu o pebize ale vykouzlilo to den dovolene navic 😀

Milena z Prahy

Zlatko, myslím, že v knížce O čem sní ženy jsem se dočetla, že tohle dělají takzvaní odpoutaní muži. Volnej čas tráví někde, kde k nim rodina nemůže – v garáži, v hospodě… Nepsali tam ovšem, co s tím :-(.

Jinak kotě nádherný, a jestli můžu poprosit, nebyla by nějaká fotka puštěnýho králíka? Oni jsou tak šťastný, když se můžou proběhnout :-).

PetraK

černej čaj
                        ale vykouzlilo to den dovolene navic 😀

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Můžu Ti to závidět? mrchoooooooooo 😀

Dennyky
                        Tobě nezávidim, tebe zbiju příští svátek: D

6-8 týdnů vč. tý rehabilitace, že už pak budeš moct normálně – chodit?

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                        Milena z Prahy

PetroS,
                          to plavání i ten kajak mírně závidím. Hodně bych záviděla, kdyby tam ještě svítilo sluníčko ;-).

Denny

PetraK
                            zatěžovat hňápu asi postupně no…je to individuální

Petrs01

Ono svítilo. Prakticky celou dobu. Zatahovat se začalo až když byli poslední před hrází, dokonce upadly asi tři kapky.

PetraK

Ono svítilo. Prakticky celou dobu.

ty vado, to je krása!

Běžim domůůů – jedem sekat.

Petrs01

Mileno, jestli plaveš, máš loď nebo jsi ochotná dělat suchý doprovod, tak 28.9. každoročně. Bez ohledu na počasí či teplotu vody!

Milena z Prahy

PetroS,
                                    moc díky za nabídku, píšu si :-). Loď nemám, 2 kilometry taky neuplavu, tak snad ten suchý doprovod. Ten pluje v kajaku a jistí plavce?

Petrs01

Suchý doprovod jde po břehu a nese termosku, mikinu a foťák. Tak nějak hlídá plavce a poskytne podporu kdyby někdo vzdával, což se při chladnější vodě stává. Případně se nabídne kdyby byla volná loď. Plave se to obvykle celé, tedy cca 8km, ale lze se domluvit na štafetě. Předpoklad je aspoň kilák, volná voda, teplota klidně 10°C, ale spíš bývá teplejší. Letošních 19 je výjimka. Povinně bójka, ale ta stačí jedna na štafetu, případně se dá půjčit. Není to závod, takže pomalejší klidně s ploutvema. Rozumné zhodnocení možností nutné, aneb každý plave za sebe!

kachna

My si dnes dali tradiční splutí vltavských meandrů

Holky (obě), včera daly 3jezy

cernej caj

Petrs01
                                          To je krasa ta nadrz

My sme si daly 2h s mirkou cajovna teda zavrena, jen o vikendu tak sme musely do kavarny ve slavkove ale nastesti bylo misto vevnitr a byla docela prijemna

kachna

Zrada, zrada, zrada. Penny (bože, jak já, jako rodič, tyhle akce nesnášim) už má vyprodaný všechny plyšáčky polštářky a já nemám pro Martínka kočičku! (to by jaksi nebyl takový problém, kdyby Lůca s Kačkou toho plyšáka neměly)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,781. až 3,800. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.