Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 5,632)
  • Autor
    kachna

Angličtina – učitelka
      (práce s textem před sebou)
      hop hop hop, co jsem?
      dítě: Opička???
      (odpadly jsme obě)

Jo a kolegyně mi vyprávěla:
      Adame, co jste dělali včera?
      No, ten, jak se to? Vojebal
      myslíš, volejbal

Maya

kachna
        vojebal je dobrý, odteď už tomu jinak neřeknete 😀
        slepice se mi líbí ty barevný zakrslý paduánky, bohužel se mi je nepodařilo sehnat někde poblíž, všichni nabízej jen kohouty
        Petrs01
        četla jsi už? asi to rozhodnutí udělají za tebe
        https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dve-vakciny-budou-v-cesku-jen-pro-starsi-60-let-rozhodli-odbornici-155469#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Ez5A4y2LvJp-202105201922&dop_id=155469&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

kachna

barevný zakrslý paduánky

nj, ale když zmoknou, tak nic moc.
          Vlasatý jsou ještě hudánky nebo holandský slepice
          Hudánky měl někdo na Dobříši

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem kachna.
          Zlata

Kachna
            Tak prý má finisch,qpower,4max
            To zavařování zapne program na 70.ještě se zeptam sousedky,která nám před lety to zavařování poradila.Spolutchyne taky nevěřila,a ted jinak nezavaruje.
            Jo vojebal je fajn sport.
            PetraK
            Omlouvam se,ze se tentokrát k akci maso nepripojim,ale vrzaji mi kolečka,nejen když jedu z kopecka,takže oprava podvozku nutná,musím dát rozpis oprav MUDr,ta napíše poukaz,zašle revizní,ta bud schválí nebo ne ,dle toho zaplatí pojišťovna,či já.
            Takže denky net.

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

a já měla fčéra malý dobrodrůůůžoooo a neřeknuu, neřeknuuu, napíšu to do článku, abysem měla vo čem vyprávět 🙂
              A dneska, dneska vezu vodu ze studně na rozbor, drrrržte palce, ať je voda dobrá. Přece jen chce mít člověk ponětí o tom co pije.

čajda chudera v mínus jednom stupni, jak psala do emila – tooo by mě zabilo. Jsem chtěla napsat zničilo, ale to je málo , to je málo 😀

Zlatko
              Omlouvam se
              neomlouvat, neomlouvat, tohle je zcela dobrovolný a jen na situaci, jakou kdo má. Nejde vždy.

dát rozpis oprav MUDr,ta napíše poukaz,zašle revizní,ta bud schválí nebo ne ,dle toho zaplatí pojišťovna,či já.
              🙁 tohle je teda brutál, člověk dře jako kůň, celej život a pak takhle. No tak když to nedopadne dobře, můžem tu udělat akci kolečka 😀

zavařování v myčce? Jako že tam naskládám zavařeninky a zapnu programa nějakýho? A vono to udělá bzzzm a mám to? No ty jofka! Je na to nějakej speciální postup, nebo to tam fakt jen naskládám a zapnut teda těch 70°? Zní to pěkně!

kachna
              Adame, co jste dělali včera?
              No, ten, jak se to? Vojebal

😀 😀 😀 😀 poooooooooooooooooooooooooomooooooooooooooooooooooooooooct!

Já nevim, já tohle “zachraňování slepic” nějak těžce nesu
              proč? Já kdybych mohla – měla kde – tak jsem to udělala dávno, ještě než se to začlo dělat ve velkým – dozvěděla jsem se o možnosti výkupu kdysi od souseda na chalupě, oni si je právě jako výhodný kupovali.
              Jakej je rozdíl v tom dát domov týranýmu psu a poskytnout hezkej zbytek života čtyřem zrychtovanejm a taky týranejm slípkám? Nedělám to pro vejce- když budou, budou, když ne, tak si je koupím vedle ve vesnici od pána, kterej má šedesát slípek a některý vajíčka jsou jak vod pštrosa 😀 holt, no. Ale budu to dělat pro to, aby ty holky měly taky možnost radovat se ze života, poznat zelenou travičku, možnost běhat si ve svým výběhu a pak na zahradě. Být svobodný a volný a popelit se, tak jak to nepoznaly.

PetraK
                Zlata

PetraK
                  Jj,na skládá do myčky,zapne program na 70 ,je zavareno.Já tomu taky nevěřila když me instruoval a sousedka,drží všecko.
                  Já taky zavarovala ve starej pracce.na skládalo se,dalo víko,zaplo se ohřívání.tam se ale musel hlídat čas a omylem nezapnout praní.😁
                  Akci kolečka moc dík,ale jsme dva,muž šel sicetaky o několik let dřív,protože ho přivezli z cest s mrtvici,ale jde to.
                  Mě to potkalo v 53,což me nejvíc štve,protože na poradnej důchod jsem si nevydelala.Je to 8let.Ale jsou na tom hůř.A já mám 3super snachy,který mi furt nadavaj ze něco dělám.

PetraK

Zlatka
                    a omylem nezapnout praní.

😀 😀 😀 😀 😀 pomooooooooooooooct 😀

ř.A já mám 3super snachy,který mi furt nadavaj ze něco dělám.
                    Zlatko – to je tak skvělý!! že máš takovýhle lidi kolem sebe, oba, že je máte, že to takhle funguje je moc fajn, mít kolem sebe v takovýhle situace prima rodinu je ………..vlastně dárek. Moc hezkej dárek. 🙂 Je hezký, že Tě rozmazlujou.

Maya

PetraK
                      znama si vzala tyhle slipky z velkochovu a kdyz se zmatorily tak ji i docela nesou

PetraK

Maya

no vida-tak to je prostě bonus, když vyprdnou vajíčko. Mně učarovala ta filmová stár, o který jsem tuhle četla, že hraje dokonce i dívadlo 😀 . Tak ta je taky z týhle hrůzy. Když daj vejce, bude fajn, jinak si vystačím s tím, že budou spokojený. Šedesát jich nebudu moct mít, jako ta paní v tom odkazu, ale čtyři se vejdou a bude jim tam dobře. Místo, kde ten kurník stojí, je ideální- tak akorát zastíněný, chráněný před větrem, půjde tam udělat ohrádka i krytá horem, kde si budou trajdat, když budem v práci a pak je pustím do zahrady. když je teda Taliprd nebude chtít sežrat 😀 😀 . to bych je musela střídat.

Maya

PetraK
                          nedavno jsem poslouchala rozhovor s chlapkem, co cvici zvirata pro film a o ty slipce tam vypravel, ze jich pripravoval vic, ale takhle jedina se to naucila a pojmenoval ji po manzelce 😀
                          tak ono tem vyrazenym slepicim s velkochovu je tak rok, tak maj potencial jeste par let nejaky vajicka davat
                          kdyz je budes mit pres den v maly ohradce, tak pocitej, ze brzo tam bude akorat bahniste, jak to pak ti lidi resej nebo jestli je nechaj chodit v bahne netusim

PetraK

Maya

no ona je prostě boží, jak si to užívá. To když si člověk představí, že chudák v kleci v tom prostředí a není jediná……… no takže budu ráda, když prostě čtyři dokážu ubytovat. Já vím, že ten výběh bude bahniště. Ale zase nejde je nechat celej den podle mě po zahradě – když je člověk v práci. nebo máte je takhle volně? Se obávám, že ta zahrada by vzala za svý, chci je tam pouště, jak přijedem domů. Ve výběhu jim udělám popeliště, a nějaký bidýlka, aby si mohl posedět a tak. Nebudou to mít malý, to ne, ale stopro to tam zdevastujou. Jak to máte vy?

Maya

PetraK
                              no jestli mate vetsi zahradu, tak by to asi trava prezila, ale meli byste to samej slepicinec a samou diru, prekvapive slepice delaj vetsi diry nez pes 😀
                              no my to mame extra, pro jiny nepouzitelny, kolem zahrady mame potok, takze mezi plotem a potokem je nekolikametrovej travnatej pas, takze slipky maj u kurniku vybetonovanej malej dvorecek, kde maj zradlo a piti a tamodtud maj diru ven na ten travnatej pas, na jednu stranu smerem k silnici je to přehrazeny plastovym plutkem na tyckach a na druhou stranu je louka, tak tam to maj otevreny a couraj kolem potoka po louce, ono nechodej moc daleko od baraku
                              ten travnatej pas je travnatej furt, protoze nejsou jenom tam, ale tu travu oziraj, takze to tam sekam tak jednou za mesic a za zahradou hned za plotem smerem k louce nam budujou ty diry jak krava, sekat to tam je peklo
                              ale asi dvoje lidi u nas maj slipky v ohradach, jako docela velikejch a co jsem prave videla, je to jedno bahno, bohuzel asi tu kombinaci hrabani a ozirani ta trava moc nedava

PetraK

Maya

tak takový pěkný možnosti jako Ty nemáme, ale… třeba je naučim chodit s náma na procházky 😀 dva ohaři, kočka a 4 slepice :D. No uvidím jak to půjde – třebas by se šlo domluvit s obcí a udělat jim plácek za naší zahradou, nebo tak. Každopádně pro ně všechno lepší, než ta klec. je mi jasný, že ta ohrad, kde budou, než přijedem, asi bude vypadat, to ostatně člověk tak nějak i ví, protože nejsem čistě městskej člověk, ale když budou čtyři, tak toho moc zase nestihnou

TY VOLE – TEĎ TO NEBUDU PSÁT VE ZKRATCE, PROTOŽE SEM FAKT NA…ŠTVANÁ!! VETAMIX JE NĚCO KDE JÁ UŽ NIKDÁ NECHCI SAMA ZA SEBE OBJEDNÁVAT.

VYBRALI JSME HOLKY NA 49 KG, tak jsem se šla zeptat, jak to mám udělat, při objednávce – PRO ÚTULEK , když mají cenu, že za 20 kg je místo 65 cena 45 kč. mno. tak nejsou ochotný to nastavit tak, aby komplet celá ta objednávka – tedy i těch zbývajích 9 kilo nad 2x 20 bylo za tu cenu, že bereš větší množtví. prý si máme objednat teda další dvacet kilo. TO SOU TAKOVÝ KRETÉNI, ŽE FAKT NEMÁM SLOV. Lomcuje to se mnou tady ukrutně. No takže jsme holky nedaly dohromady na 49 kg, a já jdu spočítat, kolik toho teda lze ve skutečnosti koupit ještě přes tu čtyřicítku, která bude stát 1820,-

Petrs01

Tak to srovnej na těch 60, doplatím.

PetraK

TVL NENEE!! JEJICH JEDINÁ MOŽNOST PLATBY JE KARTOU ON LINE A TO TADY NEMŮŽU!! TO JSOU TAKOVÝ HOVADA, ŽE …….. NE, NO JÁ VÍM, PROČ JSEM S NIMA PŘED LETY SKONCOVALA. GRRR, tak musím to objednat jindy, tady nemám tu možnost.

Petrs01

Mám to koupit?

Maya

PetraK
                                        hele vem tech 60 a nejak se pak podelime
                                        jinde to objednat nejde, kde by byly vstricnejsi?

Maya

PetraK
                                          tak jasne i v ohrade na bahne se budou mit stokrat lip nez ve velkodrubezarne
                                          jestli mate obecni placek za zahradoou a hodil by se ti na slipky, zkus se zeptat, jestli by vam to neprodali, nevim jak u vas, ale u nas obec rada prodava svoje neuzitecny pozemky, my si taky kupovali par kolem prave a proto mame vybeh pro slipky 😀
                                          ted jeste vymenujem s obci pozemky, pak budou mit slipky vybeh jeste vetsi akorat to drhne na starostovi, kterymu vsechno strasne trvaaaaa a uz se to tahne roky

Maya

o je pekne to schvalili, uz budu moct do hospody uz koncem cervna
                                            nevite jstli pak staci to potvrzeni o ockovani ofotit a nebo s sebou musi clovek furt vlacet ten papir?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.