Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,761. až 3,780. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Milena z Prahy

PetraS
      Jé, jak je možný, že Štěchovice mají tak teplou vodu?

cernej caj

Petrs01
        Jee tak to zni jako takovej trojboj! 😀

Tak neni to nejak hrozny, tech 30 ujdu kdyz se mi chce ale me se vlastne ani tak nechce:D nejak se mi zda, ze pres 25 to uz proste uplne neni onco, jak clovek furt fotinobcas se chce napit a najist a je tma:D

Tak koukam na maily kolega byl vcera v praci ja byla nastartovana prijet na 11 do prace kdyby nejhur ale asi tu byl jen chvili dopo a sam, tam snad toho nemel moc.

Denny

Dobré ranko,
          tak se nám to venku krásně vybarvuje 🙂
          Těším se moc a nejvíc na nadcházející období.
          Koněf velká žárlivka, když se mudlám s netopýrkama,
          tak se ke mně cpe taky a dnes ráno, když jsem si šla čistit zuby,
          tak jsem se po pár minutách vrátila z koupelny a všechny tři zlatíčka v pelechu u ní 🙂 a ona je láskyplně blemcala 🙂

Mileno
          to jste měli moc hezký víkend!
          Kance je ti líto, ty nejíš maso ?

Petrs01

Štěchovice mají tak teplou vodu

Neodpouštěj Slapy, ale skoro vůbec, a Štěchovice málo. Taky to byl nechutnej volej, ani ta voda nebyla tak čistá jako vždycky, prostě 19 už je moc.

Denny

Blanka včera večer 🙂

cernej caj

Denny
                Jee konev je takova kocici tetaaa:) no vsak ve ctvrtek za tyden je pomudlam:)

Zlata

Všem vyletakum zavidim.Jdu si pustit Urbánkovou .

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

todle by mělo bejt furt, nějakej svátek v úterý a nebo ve čtvrtek, to bych brala. To je velmi rychle návykový, že jo?
                    Mám nový legošky – takový pěkný, ale…….maj pas vysokej tak, že mi ta gumička vylejzá pomalu z výstřihu třička 😀 😀 😀 😀 KDO TO ŠIJE TODLETO?? Jak se to má nosit?

Do Rakovníka jsem dojela a taky zpátky, sem velká pani už 😀 Rakovník byl, pravda cílem, to sem trefila dobře, ale přijeli jsme z jiný strany, než z chalupy a tak Brtnik nevědíl, kudy jet a to byl karambólek! 😀

Dennyky
                    Blanka včera večer 🙂

cos jí uďála, že je tak nasratá?:D

je supr, že můžou holky všechny tři takhle spolu bydlíkovat, jsem ráda, že se to povidlo a mají se rády. Rumouš teda jako rozhodně Mousese ovšem u sebe, když spí nebo odpočívá nechce, páč Mouses je magor, co se chce v pelechu prát a v pelíšku se nepere, v pelíšku se hajá a spinká 😀

žjooo, ta fotka Milešovky je krásná teda. Na vídejo se přiznám že nemám čas, což je asi škoda teda.

Petrs01
                    prostě 19 už je moc.
                    tak vo todle se budu hádat!! Každopádně ten triatlon jste měli pěknej teda. A co Vašimůrek?

černej čaj
                    i zda, ze pres 25 to uz proste uplne neni onco, jak clovek furt fotinobcas se chce napit a najist a je tma:D
                    přéésně – čék si má užívat, kochat se, loncat si jen tak. Dobře děláš děfčico. A uvědomila sis, že tentokrát Ti supr vyšlo počásko konečně, na dovču? Letos jsem to měla s tím počasím takový blbý dlouhodobě, ne?
                    Na článek se netěšim, na fotky se taky netěším, vůbec se netěšim, jak Ti budu závidět. 😀 Ba ne, právě na fotky z kachnokraje se těším mocinky moc, mám to tam moc ráda.

jo a spadl mi fotak,
                    grrrr, tohodle bych se právě u lepčího stroje velebála, že to nakonec roztřískám.

Žjoooo Miri měla dofču?? Taklenc velikou? A taklenc si ji užila?? A navíc nešla do práce v době volna?? Svět se točí správným směrem!!!!

A Míla měla nakonec taky supr výletík, jak tak koukám, v pohodičce i na oříšky došlo…. to je krása, to je krása!

Karla Kryla a nás trapnost přímo fackovala :-(.
                    já to taky nemám ráda, když je nějaká taková produkce trapná, to se cejtim hrozně děsně a mizim 😀

PetraK

černej čaj
                      e ctvrtek za tyden je pomudlam:)

chrániče, nezapomeň chrániče.
                      Na zuby.

Zlatko – já taky nikde nebyla, jdu si pustit vodu, Urbánkovou tady pouštět nemožu 😀 A co muž, šlape nějak aspoň trošku, nebo zlobí?

Denny

Mirko
                        ehm-blbá otázka-neuraz se?!-proč on maluje tak drsný obrázky?
                        po některejch bych neusla…

zapomněla jsem reagovat, vše je vysvětleno v tom videu…

čajdo
                        jj to jsem zvědavá jak se ti holky budou líbit 😀

cernej caj

PetraK
                          No je vohnes ne? Pod prsama:D

Jo pocasi super zrovna sem to rikala v praci:D ze krasny pocasko

PetraK

Dennyky

No je vohnes ne? Pod prsama:D
                            tvl, nejsem Růžofka, ta to takhle nosí, že má ty punčochy snad i přes ty prsa, pomalu přetažený přes hlavu

Já si užívala babí léto tetkon víkendový, čék si sedí na zápraží, pije rrramštajn pívo a patří mu celej svět 😀

Maya

PetraK
                              mas malej zadek, kdybys mela vetsi, trcely by ti leginy pres zadek a ne pod bradu 😀
                              voni jsou ty vysoky pasy ted v mode, furt lepsi pas pres prsa nez holy zadky 😀

Denny

PetraK
                                mrkni na video z výstavy 48:25 min :-DDD

Zlata

No u muže je to střídavě oblacno.To už jiný nebude.Taky mimo jiné povídal,ze je rad,ze doma všechno zaridime,ze nemusí on.Tak jsem se zeptala kdy za tech 42 let něco zařizoval.Představte si,že mlčel!!.Tak jsem si dovolila ještě zeptat kde ma ty kamarády,co byli přednější než rodina,když za nim nikdo nepřijde.Nechal bez komentáře.
                                  !!!
                                  Minulý týden jsem si pustila ,když tu nikdo nebyl ty starší písničky,Holubi dům,Neckáře,Matušku,je to balzám na duši.
                                  Zrzek roste,dělá bordel,ted se honí s kralikem.Když spí,tak je k pomilovani.

Milena z Prahy

Denny,
                                    s tím masem jsi mě správně vodhalila jako farizeje :-).

PetraK

Zlatka

jeditííííí to pupišeeek! malilinkatej smrádek rozjívenej. Jako ten andílek, jako ten andílek. Do doby, než otevře ty svoje kukadla 😀

Tak jsem si dovolila ještě zeptat kde ma ty kamarády,co byli přednější než rodina,když za nim nikdo nepřijde

Dobřes udělala, žes mu to řekla, kdyby aspoň byl teda te´d pokornej a snažil se to rodině ulehčit a on ještě řekne takovouhle věc, že je rád, že nic nemusí. To je na koberec, fakt. Nechceš nějakej poslat?

Maya
                                      voni jsou ty vysoky pasy ted v mode, furt lepsi pas pres prsa nez holy zadky
                                      vypadá to hrozně ale, však máš sukni, ta Ti někde sedí a nad tím ………rantl!! Hnus velebnosti. Asi si budu kupovat dětský 😀

Petrs01

A co Vašimůrek?

Dělal s kašlajícím páníčkem technickou podporu. Odvezli nás na start, přečetli spolu kus knížky, zajeli pro věci z lodě, fotili,… šikovní byli 😉

vo todle se budu hádat!

ale ono i na té vodě vidíš, že jí to nesvědčí, že je špinavější. A já se po úvodní honičce (čekala jsem až odplavou poslední a pak valila abych doběhla ty první) těšila jak se zchladím a prd. Po hodině ve vodě už mi teda nebylo tak strašný vedro, ale zima ani omylem. A to není dobře. A Štěchovice se plavou právě proto, že jsou studený a ono letos nee.

PetraK

Mám tu koncert jakýsi ptačí vypadá to, jak když drbe sejkora s rehkem 😀

Míla
                                          Přikládám fotku z výletu se záplotovým psem, kterýmu takhle pěkně vyřízli ve vratech pozorovatelnu :-).

ty jo, to jsem zapomněla vokonentovat – že bych tohle ani náhodou, páč bych se o toho psa bála. že ho jinej kousne, někdo praští… a tak.

Dennyky

tady se kouknout nemožu.

Zlata

PetraK
                                            Dík,mám,mám i panvicku,která nemusí byt jen na řízky😇🤓

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,761. až 3,780. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.