Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,741. až 3,760. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Milena z Prahy

Jo, a co muž? Spravil se trochu?

Maya

Z
        poddubaci? no to co sbiram roste pod smrkama 😀
        ja mam hodne bratrancu a sestrenic bo proste 6 teticek, ale s tema nastesti zadny oslavy neporadame 😀

Maya

kachna
          jakoze v Rakovniku se nesmi jet do centra nebo jak?
          v BN je akorat blby, ze v centru je to parkovani jak se plati dopredu, takze tam nejezdim bo to neumim s nim, zadava se tam nejak prej i spz a navic nikdy nevim jak dlouho tam budu a platit navic se mi nechce

kachna

jakoze v Rakovniku se nesmi jet do centra nebo jak?

jj

zadava se tam nejak prej i spz

zadávání SPZ je bezesporu peklo

MirkaD

dnes další volný den ve znamení vycházek,česání psů a čtení
              ráno jel Martin do Vyškova pro barvu aby pokračoval v natírání obložení a stropu na terase,akže pěšky na bus,zpět+busem tam,zpět-no akce autem za hodku,takhle byl pryč od půl sedmé do jedenácti
              ale tak krom ranního obstarání zvířeny,všem všude vodu+slípky jídlo
              tak jsem ráno dala ze všema 4 vycházku k lípě a po lese k hájence a zpět dolů
              rodičů psi puštění chvílu od hájenky dolů,jinak pro jistotu na vodítku,
              jinak,bylo vidět,že už jsou unavení,přece jen nejsou zvyklý na 2 vycházky denně,tak jsem jim po vyčesání a nakrmení slíbila,že půjdou odpo ven jen na chvilku
              tskže pak jsem šupla do vany-kde za mnou furt lezli pséci
              pak jsme do odpo dělaly ležing z Bettýnem a psiskama v posteli
              Betty teda chreněla i odpo,takže jsem odpo šla chvilku ze svýma psama k rybníku a zpět,a pak psama rodičů kousek za zahradu a zpět a ted už zase všichni chrní u nás v posteli
              +teda na verandě se stojí fronta na kožíškový pelech-hajá na něm Norinka+na něm chce hajat Dafi a Betty+tam chci sedět já s Žerykem na klíně:D
              no kdybych každou chvíli neměla telefony z PENNY tak by to bylo dobrý
              fakt nevím,proč mi dávají dovolenou,když ob 2 dny volají at jdu do práce….

Denny

Krásnoje sváteční ranko,
                tak jsem fotos nějak sestavila, starostovi se to líbilo, tak uvidíme, co z toho
                vznikne, já moc nadšená nejsem, páč fotky domů nejsu moje parketa.
                Ale tak napsala jsem grafikovi do Trenčína jak si to představuju tak ať si poradí, že 😀
                Tady je video z komentované prohlídky v galerii, nicméně nikdo z vás se na to asik moc dívat nebude, páč to má přes hodinu…ale třebas se vám to zalíbí,
                Michal tam vysvětluje symboly v obrazech atd a je to hrozně zajímavé.
                Mezitím je tam koment i od spoluvystavovatelky Evy Fajčíkové, je to také docela zajímavé, co tím vlastně básník chtěl říci

Denny

A něco z víkendu,
                  moje milovaná Milešovka, České středohoří, Lilienstein cestou do Velemína,kanec a bedlička 🙂

Denny

A jeden tip na knihu

cernej caj

Denny
                      Si koupila dobre mobil, krasny to ams:)

Ja uz jedu domu, co jiny ujdou xa den ja sla 3 😀 asi starnu, nebo co 😀 sle faky mi to proste stacilo:D rano kavarna a rozhledna a domu bez chozeni. Mam pro bas miliardu fotek hub abyste se mohli kochat:D

PetraK

Ráááámštááájn

krásný volno všem, probíhám, abych stihla okomentovat enem todle:

černej čaj
                        Mam pro bas miliardu fotek hub abyste se mohli kochat:D

obávám se, že Fifi naopak nejspíš flákne 😀

mažu ven.

Denny

čajdo
                          jj jsem spokojená a ot jsem ještě ty fotky přes email zmenšila,
                          takže ve skutečnosti jsou ostřejší.

mi to proste stacil
                          no hurá tak fajn, žes spokojená.

těším na houby, u nás teď mají pauzu, nebo už přestaly růst, nefím.

PetraK
                          krásný volno všem,
                          moc ftipná, někteří pracujou!

Milena z Prahy

Denny
                            Milešovku taky milujeme, celý Český středohoří, samý bejvalý sopky :-). Máme to ze severu Prahy blízko a často tam vyrážíme na výlety.
                            Kance je mi ovšem líto! Snad to měl aspoň brzo za sebou.

Vlastně jsem ani nepsala, jak bylo potřetí v Malešově. Krásně. Šli jsme v sobotu za slunečnýho počasí s kamarádkou Zuzkou. Přes Týniště a zřícenej hrad Sion, cca 7 kilometrů. Podél cest dozrávaly vlašáky, Robča se Zuzkou mě nechali sbírat ty spadaný, trhali jsme si zralý jablka, nikdo nespěchal :-). V malešovským pivovaru sice dost narváno, protože byly ty slavnosti, ale většina lidí seděla venku, čili vevnitř jsme se v klidu najedli. Měla jsem netradiční burger s opečeným sýrem halloumi vylepšeným plátky kyselejch okurčiček, majonézou a rukolou. Výbornej! A pak ještě opravdu domácí tvarohovou buchtu. Moc pěkný taky bylo, že tam seděli i hodně starý lidi, zjevně místní, který si tam přišli na pivo a popovídat si :-).
                            Zlatej hřeb nastal v okamžiku, kdy jsme se rozhodli omrknout zdejší tvrz hned vedle pivovaru. Jen jsme vešli s další skupinkou lidí na nádvoříčko, hned se tam zhmotnil majitel tvrze a že nás všechny vítá na prohlídce. Tak jsme se nasáčkovali dovnitř a nelitovali. Byla to stavba, která pamatovala ještě husity a ti ji taky dobyli. Pak sloužila jako sýpka a před dvaceti lety ji koupil současnej majitel a cca 15 let opravoval. První dvě patra má historický včetně funkční černý kuchyně a ve dvou dalších bydlí (asi moderně, tam jsme nebyli). Má to malinký vokýnka probouraný v metr tlustý zdi, Zuzka byla nadšená.
                            A pak se Robert úplně náhodou podíval na odjezdy vlaku z Malešova a zjistil, že to za dvacet minut jede zpátky do Kutný Hory a jestli jako náhodou nejsme už unavený… A my zrovna už unavený byly. Čili jsme se vykašlali na pochod a těch dalších 7 kiláků jsme ujeli. V Kutný Hoře jsme šli samozřejmě hned do „naší“ kavárny, kavárnice tam měla dceru, minule manžela, tak už se známe s celou rodinou :-). Dali jsme si kafe (někteří rovnou dvě) a zrovna tam měli piškotovej dort s vanilkovym krémem proloženej malinama, tak ten taky!
                            Přikládám fotku z výletu se záplotovým psem, kterýmu takhle pěkně vyřízli ve vratech pozorovatelnu :-).

cernej caj

Milena
                              a tak ses tech slavnosti bala a najednou samy pozitiva a socialni jistoty! tak to je skvely!:)

ja uz davam dohromady fotky tech miliard hub. krom toho, ze jich vetsina byla hnusna a plesniva, tak ze tmy lesa i rozmazana a teda smazana. No snad se v tydnu dostanu k clanku. ted nachystat veci mirce a hupky dupky do postylky.

jo a spadl mi fotak, nastesti se nerozbil ale ulomila se na nem takova pacicka, tak snad se to podari nejak aspon slepit vterinakem, aby na te pacicce drzelo co ma (kdyz to tam neni, na funkcni to nema vliv, ale pro pouzivani to je nepohodlny)

Milena z Prahy

Čajdo,
                                taktně jsem smlčela, že když jsme přicházeli, hrál zrovna jeden chlapík na kytaru a zpíval písničky Karla Kryla a nás trapnost přímo fackovala :-(. Ááále (jak by řekla Ešusová) pak s tim přestal a nahradil ho flašinetář a dost dobrý :-).

Milena z Prahy

Dycky Malešov!!!

Na článek o výletě se těšim :-).

MirkaD

tak dnes u nás ráno deštivo,tak jít chvilku ze všema 4 psama,pak Martin natíral strop na terase+to obložení,já umyla pořádně kuchyn-sporák,ledničku,konvici,a další kuichynský serepatičky,pak utřít prach,uklidit zbytek domu
                                    a vydrhnout x kýblama vody a rejžákem terasu,vydrhnout psům venkovní misku na vodu,kde se nádherně cachtal ptáček včera-a než sem se doplahočila pro foták,tak byl fuč..:-()
                                    no pak dojeli rodiče od tety,předaly dárečky za hlídání zvěře,my si odpo daly vycházku jen s naší dvojkou-lípa-hájenka-k vysílači kousek a zpět+fotbal s Žerykem na zahradě
                                    Černejčaj-to víš věk nezastavíš:D
                                    ale vážně,bavila jsem se s pár lidma mna téma-s věkem klesá výkonost-my se teda bavily o pracovní,ale myslím,že to platí jaksi u všeho…i u výletů…
                                    ale těším se na fotky a článek,tu houby nikde žádný….

Denny-těším se na video,si je pustím,hned jak budu sama doma
                                    ehm-blbá otázka-neuraz se?!-proč on maluje tak drsný obrázky?
                                    po některejch bych neusla…

Milena-velmi krásně popsaný výlet-miluju kavárny
                                    vždy když su ve městě-dávám si lattéčko-miluju tu našlehanou pěnu,mnam/mlask…
                                    jen-s tím Krylem jsem to nepochopila….?!

Milena z Prahy

Mirko,
                                      aha, no nám se Zuzkou připadalo, že ty Krylovy písničky tenhle zpíval neupřímně a tak jako pozérsky. Vono je to těžký, protože Kryla nenapodobí nikdo, navíc pro mě je jeho zpěv hodně intimní záležitost, ke který nepotřebuju další lidi… Tohle jsem chtěla říct.

MirkaD

Milena z Prahy-a joo,tak to jo,já teda Kryla mám ráda,ale co nemám je hudební sluch,no
                                        tak nevím,jestli bych to takhle poznala:D
                                        ale ráda si zpívám….:D

Maya

Milena
                                          tak Kryl se vždycky zpíval i o táboráku, mě to nevadí, samo o sobě jsou to pěkný písničky a holt akorát ten text se někdy nebere v potaz
                                          díra na fotce tipuju není primárně pro psa, ale pro kočku, máme taky takovou 😀 Loki tam taky takhle strkal hlavu, i když u nás přes plot vidí bo například poštačka ho tam drbala a tak, ale jsem se bála, že ho nějaký kolemjdoucí pes rafne, takže jsem tam natáhla dva dráty, kočky prolezou, ale Loki už tam hlavu nestrká
                                          MirkaD
                                          nojo, s věkem klesá výkonnost mentální a fyzická 😀
                                          ale markantní je to fakt po padesátce, asi jsou nějaký výjimky, ale většina lidí co znám se na tom shoduje

Petrs01

My si dnes dali tradiční splutí vltavských meandrů (v.n. Štěchovice + kousek pod). Letos rekordní účast přes 20 plavců + 4 doprovodné lodě a pár lidí na břehu. Luxusní počasí a nechutně teplá 19°C voda. Kus jsem pádlovala na kajaku a z toho mě teda bolí ruce víc jak z plavání. Teda abych pravdu řekla, v tuto chvíli už mě bolí úplně všechno. (3km pěšky, 2 km plavání, 2+1,5 km kajak, 0,5 km přenášení kajaku přes hráz. UFF.)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,741. až 3,760. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.