- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.9.2021 v 7:26 #127184Maya
cernejcaj
to jsou pekny gate, ja jeste do prace taky nosila tenky, jeste se to v pohode venku da
Denny
mozna koniky zarazilo, ze je vecer sama doma? Nebo ji ublizovaly kocici torpeda? 😀
Tak kdyz je to vyjimecne, tak to asi sousedi pochopi, zas dobry, ze jsou sousedi vsimavi a kdyby neco, tak te prijdou zachranit24.9.2021 v 7:30 #127185Mayaasi loni tu nekdo daval odkaz na chutny lojovy koule, mohl by ho dat znova?
je cas uz koupit, jsem vzdycky kupovala na zoohitu a loni prvne to ti ptaci vubec nechteli zrat, takze asi zmena receptury nebo co, tak potrebuju koupit jinde24.9.2021 v 7:34 #127186DennyMaya
tak občas je sama doma, stejně jako když jsme byli na Wohnoutech…
Torpéda jsou uzavřena v ložnici, když nejsem doma 🙂Jo to ano, to já jsem ráda, že mi dají vědět, oni to jsou spíš než sousedi známí, ale jeli jsme přes NDR tak jsem zprávy četla až doma.
Nicméně sousedka má klíče, tak jí řeknu ať jí příště zalepí kušnu 😀24.9.2021 v 8:10 #127187cernej cajDenny
Tak to urcite muze byt zajimavy i s tim pozadim a ne njen jako dilo. Me to teda esteticky nechytilo abych to mela v obyvaku ale umelecky je to proste neuveritelne zhotoveny.Tak ja nerikam ze su obezni ale ze nechci kupovat bundy a mikiny xxl pac to je casto za hranou outdoorovejch vyrobcu:D takze navrat k L/xl by se mi libil moc:D
Nemas roaming? To muzes mit dneska “zadarmo” nemusis za to nic platit v ramci eu.
Maya
Hm ja bohuzel.nevim, to davala fifi ty koule?24.9.2021 v 8:17 #127188DennyČAJDO
roaming mám, nicméně mám ruční nastavení a né automatický, páč mi tam pořád naskakuje německá síť, mají i v díí píí silnější signál než náš.
a tam je problém s daty, při roamingu.nechytilo abych to mela v obyvaku
tak ty nahotiny ouchylný ne, ale další věci klíďo, jako paní Kapustovou atd…24.9.2021 v 8:26 #127191Mayame se libi styl, kterym jsou ty obrazy malovany, ale moc se mi nelibi namety, z ty stranky bych si na poveseni do obyvaku vybrala tak mozna dva
ale lidi jsou ruzny, takze jak vidno z tech prodanejch, odbyt ma24.9.2021 v 8:45 #127194cernej cajMaya
Ale zas hodne lidi si to koupi treba do haly na firme a ne do obyvaku… tak verim ze odbyt to mit muze ale fakt nad postel asi neDenny
Jasne, to je pak blby. Vim, ze data by v roamingu meli mit totozny podmi ky jako v cr pokud mas tarif, ale samozrejme to muze kazdej produkt mit jinak, ja mam treba za 200kc 30gb dat ale v podminkach je, ze to neni roamingova sim, a mam ho uplne zakazanej.24.9.2021 v 9:30 #127196Milena z PrahyJá se picnu :-(. V malešovským pivováře jsou zítra svatováclavský slavnosti, bude se tam hrát! My jsme to… plachej, nemáme rádi nával lidí. Ale třeba máme jenom předsudky a nebude to tak hrozný. Výletní trasu už měnit nechceme.
24.9.2021 v 10:03 #127198cernej cajMilena
Naopak to ber jako zprijemneni vyletu a fakt, ze vsuchni zjokoli budou na slavnosti a ne v lese a teda rizeny mnozstvi lidu na ocekavanym miste je vzdycky lepsi nez nerizeny necekane po cestw a navix tam bude to pivo k obcerstveni, ne? Nemusite tam byt dlouho 🙂Chapu te ale jak to myslis, taky se spis vyhybam lidemale.takhle mi to asi vadi min, lrotoze se shlukuji na jednom ocekavamym miste u piva a civilizace:)
24.9.2021 v 10:28 #127199MayaMilena
asi taky zalezi na pocasi, kdyz bude tak hnusne jako dneska, tak tam asi moc lidi nebude24.9.2021 v 10:34 #127200cernej cajJestli to je ten vyzkum xo sem o nem cetla pred lety tak na % vic krotkych a zdomacbelejsich lisek bylo stejny % lisek s nadmernou agresi… coz nevylucujr schopnost dojit k tem krotkejm ale zvysuje riziko v dalsich generacich tech extremnich projevu, ne?
24.9.2021 v 11:59 #127203Mayacernejcaj
myslim, ze pokud budou do chovu vybirat jen ty krotky, tak riziko agrese se bude snizovat, ale asi v nejaky geneticky kratky dobe nebude nikdy nulovy24.9.2021 v 12:00 #127204Mayasem si rozflakla sklenenou mydlenku, ktera byla zavesena spolu se sklenickou, no objednala jsem podobnou, ale jestli bude pasovat do drzaku, to se uvidi 😀
od vcera nam nejde telka, teda nejde satelit, pozemni nemame, prej prijdou nekdy pristi tejden
cekam co bude do tretice 😀24.9.2021 v 12:01 #127205Milena z PrahyČajdo,
máš pravdu. A taky se můžu někdy socializovat :-).24.9.2021 v 13:14 #127211PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zběsilý tempo dneska, vážení teda. Ještě, že jsme si aspoň ráno zajeli s Brtnikem zase na ranní kávičku k pumpě. To je tak bezva rituálek – je to jako když jste na tý dovče a dáte si cestou pauzičku, dobrej záčátek pátku. Jen pak teda dneska tancuju trošku čardáš, tak jen prolítnu co se nám tu dneska tady děje.
ale vidim Ferrinku -kterak jí to sluší moc!! A gaťky od šikovný čajdy – to dycinky potěší, když se podaří vyrobit si takovej prima kousek oděvu.
Petrs01
trochu v tom lítám, ví se teda o co go? lepší se to Vašíkovi, je nějakej plán?Dennyky
, že Koněf štěká a pak dokonce i soused,nesnášim, když soused štěká, to je něco tak nevychovanýho!!! 😀 😀
dobře sis to ale užila, dobře. Já bych se teda cestou asi dost bála s takovýmhle řidičem. huf.
a ještě jednou sem napiš jak si tlustá atd a rovnou ti pojedu dát na ten
přesně, to jsem si při pohledu na fotku říkala taky, KDE JE TA TLUSTÁ OSOBA?24.9.2021 v 13:16 #127212PetraKmAYA
ZELENÁ DOMÁCNOST tam kupujeme my, jsou bezsíťkový, a kupujeme i letní verzi – tu dáváme teď koncem léta.
letím a přeju fšem pěknej víkend.,
24.9.2021 v 13:19 #127213kachnarovnou ti pojedu dát na ten velkej zadek!!!
Rovnou ne! někde se sejdeme a pojedeme společně.
Ale ty kalhoty jsou fakt dost dobrý24.9.2021 v 13:22 #127214kachnanesnášim, když soused štěká, to je něco tak nevychovanýho!!!
Tak, když neštěká na mě,vcelku mi to nevadí. Tady sousedi dělaj občas různý věci, myslím, že Láďa vpravo (máme pravostranného i levostranného Láďu) si vytunil sekačku podle zvuku motorem z MIGu.
24.9.2021 v 13:23 #127215kachnaDostala jsem příští týden dovolenou na posuzování. Jupí!!!
24.9.2021 v 13:30 #127216Petrs01trochu v tom lítám
Zmizela druhotná infekce, nicméně pořád netušíme co to vlastně spouští. Takže bádáme dál.
TLUSTÁ OSOBA?
to říkám furt, že má čajda doma divný zrcadlo nebo křivý brýle či tak něco.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.