Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,581. až 3,600. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Mirkad
      Bodejd by souhlasil pac cizi se utraci lip, ze jo…

Milena
      Uz mate namysleno?

Ja vykety nerada rexykluju tesne po sobe, pac kdyz uz nekam.musim 2-3 hodiny jet tak nechcibdokola a chci mut aspon par tydnu mezi mistama pauzu:D

Dneska se musim zabalit a nachystat, at to na patek mam pripraveny.

Maya
        Milena z Prahy

Čajda
          Asi půjdeme zase do Malešova ;-). Po cestě mám to švestkový stromořadí… No, ještě uvidíme, tahle kámoška je historička, možná bude chtít vidět aspoň nějakou zříceninu.

Jinak hlásím, že Robert dneska posílá všem sousedům dopis, že od 1. ledna rezignuje na funkci předsedy výboru společenství vlastníků. Z osobních a pracovních důvodů. A taky že se odstěhujeme.
          Naštěstí máme kam. Na Skalce jsme podědili byt po Robertovejch rodičích, zrekonstruovali jsme ho a chvíli pronajímali. Ale nájemníci se nějak nepohodli se sousedama a ze dne na den odešli. Skalka sice nemá žádný okolí na vycházky do přírody, ale zase budeme mít novou elektroinstalaci a kuchyň.

Petrs01

Mileno – a budete pronajímat to kde bydlíte teď?

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dnešní téma zní: Jak si přidělat prácičku.

Fčéra jsem po venčení dělala dole s Brnikem a zasejc penetrovala stěnu, ešče mě čeká natírání starýho obkladu jakýmsi sajrajtem, který umožní přiložit tam obklad novej. Brtnik štukoval. Kvůli štukování musel odmontovat na chvíli odpad z provizorní vany. Pak jsme skončili, já šla zatopit, šli si dát véču, psům véču, kosourovi véču, Brtnik se šel umejt, já se rozhodla, že půjdu spát tentokrát zodpovědně před desátou a šla jsem se taky umejt do tý ledárny, která si říká kópelka 😀 . Protože máme připojení vody pro kópelku ve sklepě provizorní, tak se na noc chodí vypínat. Slezla jsem pěkně dolů do sklepa, vypnu studenou, vypnu bojléra, natáhnu se,vypínám teplou a říkám si, že Brtnik asi ještě stačil v nestřeženým momentu napenetrovat ten betón na tej podlahé. No… “napenetroval” ho důkladně, protože po doštukování, jak toho má moc, zapomněl ten odpad připojit a voda ze dvou sprchování se ubytovala v tom sklepě, místo, aby zmizla do žumpy. Jako je fajn, že to byl odpad pouze z vany a tedy čistá voda. Spát jsem šla až mnohem, mnohem později, usnout jsme nemohli ani jeden 😀

Mirko a co je Martinovi do toho, zda budeš, nebo nebudeš mít svůj účet? 😮 To se ho přece ptát vůbec nemusíš, ne? Zajdeš do báně, založíš si účet a necháš si tam posílat část SVOJÍ výplaty. A Martin ať si utrácí ze svýho, ne?
              |To bych se vztekla, kdyby mi do tohodle někdo mluvil. Zvlášť když jako on do práce nechodí, tak má nula povolení mi do něčeho takovýho kecat. Co tě to napadlo? 😮

PetraK

Míla
                e Robert dneska posílá všem sousedům dopis, že od 1. ledna rezignuje na funkci předsedy výboru společenství vlastníků.

JOOOOOOOOOOOOOOO, HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ŽE MU MOCINKY MOC GRATULUJU. VÁM OBĚMA.

PetraK

Fifi

Sme mely dneska stejnej zapominaci mobilni den, koukam. 🙂 Dle soupisu cinnosti Brtnikovi uz je lip

taky? 😀 a dneska máš? Já si to kontrolovala 2x 😀 . Jo už je mu výrazně asi dobře. S práškama, ž ejo, a že by mu člověk do duše promluvil, to ne. Ale zase nedělá jako blázen, to ne.

cernej caj

Milena
                    Tesite se na stehovani?

Petrak
                    Uz sem zradu cekala no zamrzi

Maya

PetraK
                      takze mate umytej sklep a to je dobry ne? 😀
                      Milena
                      tak aat se vam v novym libi

PetraK

černej čaj
                        zamrzí no, protože už to bylo pěkně vyschlý a všechny velký mokrý procesy ukončený. Teď nevím, zda to bude muset zase nějakou dobu vysychat. Už se chystá pokládka dlažby.

Maya
                        takze mate umytej sklep a to je dobry ne?
                        tak jako úplně nevím, zda ocenit umytej beton, kterej má ležet pod dlažbou. 😀 Chystala jsem se ho luxovat, před tím penetrováním, ale vytírat úplně ne.

Milena z Prahy

PetraK
                          Díky moc :-).

PetraS
                          Tenhle bohnickej byt pronajímat nebudeme, protože je úplně vybydlenej (původní elektroinstalace, takže nemůžu zároveň péct v troubě a používat myčku, původní investorská linka pouze otapetovaná atd.). Když jsme se sem před třiceti lety stěhovali, neměli jsme prachy.
                          Vypadá to spíš tak, že ho prodáme, protože je tady ve stoupačkách azbest, další Robertův strašák.

Čajda
                          Tak já jsem odtud moc nechtěla, byla jsem ta žába na prameni, co pořád poukazovala na pěkný okolí. Ale hodně jsme o tom s Robertem mluvili a i psychoterapeutka se přidala, že by se Robčovi jinde ulevilo. Pro něj je dobrý jít někam, kde třeba zná i sousedy.
                          Takže já jsem ve fázi, že večer koukám na netu na mapu Strašnic a přemejšlim, kam budu chodit nakupovat, kam na aspoň malou vycházku, kudy se k novýmu domovu dostanu pěšky z centra a tak.
                          A jak nám všechno trvá, tak stěhování proběhne nejdřív po Vánocích, to bývá volnějc v práci. Máme relativně dost věcí, potřebujeme vymyslet a nechat udělat vestavěný skříně, musí se nově vymalovat, znovu natřít radiátory a futra…
                          Ale až to všechno zmanažírujeme a uděláme, tak by to mělo bejt dobrý :-).

Maya

Milena
                            tak ze Strasnic to mas kousek k hostivarsky prehrade, muzes popojet tramvaji i vlakem

Zlata

Mileno
                              Koukam,ze je to u vas taky na dlouhý lokte.Nám dneska přivezli novej kotel,v srpnu jsme zavahali,ted byl o 9000.-dražší.Kluk ho bude dělat ted o prodlouženým víkendu.
                              PetraK
                              To mas taky smůlu,ale stane se.
                              Nevíte co Kus kus,se nějak zasekla.
                              MirkaD
                              Dyt Martin taky nemusí všecko vědět.Nemusís si nechat posílat na novém účet celou vejplatu,ale třeba 1000,nebo jak ti to bude vycházet,ke abys mela nějakou rezervu.
                              Andy na svým gauči

Attachments:
                              Petrs01

že ho prodáme

Jo, zejména v takové situaci je to asi rozumné.
                                Na Skalce jsem pracovala a fakt není kam. Přímo u metra v poledne vesele pobíhali potkani, tak jako nějaká příroda tam je, ale jestli zrovna takhle je to to pravé…
                                A mrkla jsem na mapy, že je dlouhodobě uzavřenej kus kolem Hostivařské přehrady 🙁

PetraK

Zlatka

Andy na svým gauči

a jeditííí, jak von s pán hoví! 🙂 Hubičku na šňupáček mu dej.

ty jo devět litrů – to to skočilo hodně teda. Nám taky ten pán co bude čerpadlo instalovat volal, ať to koupíme už teď a ubytujeme někde doma bokem, že to skočí. Tak nám sedí doma čerpadlo a pokojíček pro něj se teprve buduje 🙂
                                  No spíš plovárna, když to tak podle včerejška vezmu 😀

Zrovna na Kuskus při psaní o Mousesovi jsem myslela, doufám, že je to o tom, že jí ten Noťas nefachá. a brzo se nám ozve.

Maya

PetraK
                                    nam rekli, ze kdyz dame zalohu zafixujou nam cenu klidne az do jara a cerpadlo mit doma na sklade nemusime, to uz nevim kde by bylo 😀

Milena z Prahy

Maya, PetraS
                                      Jo jo, ta přehrada je nejbližší rekreační území. A pak je taky dobrej vlak směr Benešov :-). Udělali teď novou zastávku Zahradní Město, ta se nám zatra šikne :-).

PetraK
                                      A co jste s tou vyteklou vodou udělali? Dala se něčím nabrat nebo došlo na hadry a ždímání?

Zlatka
                                      Andy se má :-).

PetraK

Milena – koště, hadry, ždímání – taková poklidná rodinná večerní zábava 😀 .

souhlasím, – Andy se má, taky bych se válela

Maya

Milena
                                          nojo, staci dojet do Rican a mas tam prirody a naucnejch stezek dost a nastoupit muzes na vlak zase jinde

Milena z Prahy

Maya
                                            🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,581. až 3,600. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.