- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.5.2021 v 7:51 #121145
Denny
Maya
de jsem ho omylem vzala klackem po hlave
vrahů! Símtě to mi vyprávěj, jak se totok stalo?Ftípek se šnekama je super, poslala jsem ho do své oblíbené hospůdky 🙂
Dnes se tam asik možná…půjdu kolem 🙂PetraK
neboj, občas budeš mít i pséky čtyři, pošlu ti tam Koněv
jako do lázní 🙂Fifi
Koněf je poslední dobou podezřele hodná, von jí asik někdo něco řekl 😀
WC budou dvě.
No jestli to bude s deštíkem pokračovat, tak ty svině slimáčí budou hódně.20.5.2021 v 10:21 #121146PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak dámy pozorte, už sem jako skorovelkáholka. Od dálnice domů a od Domečku k dálnici jezdim. Už druhej den. I srnku jsem nezajela. teda vono jako byla daleko ale jsem na sebe hrdobec, že jsem ji zaregistrovala – včas, že jo.. apočítala taky s tím, že tam může být další. Jen se nebezpečně blíží doba, kdy budu muset na dálnici. Fčéra bylo moc hezky a tak jsme si užili hromadný procházení, pivíčko na zápraží a taky válení se u tydlevíze. Abych si pak v půl desátý vzpomněla, že jsem nezasadila tu jiřinku do džberu a taky, že si musím umejt hlavu. Jsem pak měla hoňky trošku.
Maya
vsimla, ale teda mi to nedoslo
no moje jméno je slavný! 😀výýbornej šnečí ftip 😀
kachna
za mě přidej 7 kg.supr, tak to máme – nejspíš- spočtu to znova 48 kg. Objednávm a dám všem vědít.
Fifi
z vim, jak dela nasratej krtek.jo prská pěkně, to je fakt. Ešus kdysi jednoho našel, hlásil a tak ho Brtnik přestěhoval. Krtka teda, taky nebyl nadšenej 😀
Chudak Cajda, esli to tam zase schytava od deste.
jo, doufám, že se jim to vylepší na přijatelnou variantu.Na trakturku i v aute. 🙂
no uvidíme, jak si povedu. Pořád mám strašlivej strach.S masem se bohuzel nepridam,
naprosto v pohodě.Btw, dneska mi volali energeticky smejdi
kdo jsou energetický šmejdi?Mirka D.
no a na 2 dny mizím…
máš volníčko? Tak si to užij a nezvedej tydlifouna hlavně.Dennyky
dokončenou sportovní halu,
nepatrnej rozdíl, řekla bych 😀 😀 tak ať se výzdoba podaří! A hlavně – botky ať seděj a moc tě netejraj.
, pošlu ti tam Koněv
jako do lázní 🙂no aby to pro ní spíš nebylo jak do uranovejch dolů 😀 za trest. I když vlastně… když tam bude mít ty dvě harpyje, tak i uranový doly budou lázně 😀
20.5.2021 v 11:50 #121147PetraK
Jo a vlasovej poznatek přítelkyně mám!
už stopadesát let jsem si říkala, že zkusím vlasy opláchnout octovým oplachem – z jablečného octa. Mytí hlavy v tvrdý vodě mě k tomu konečně donutilo a…….. je to paráda! Vřele doporučuju.
20.5.2021 v 12:25 #121148Zlata
Oplach nejen ocet,ale třeba silnej čaj,jasně ze neslazenej,pokud nepotřebuje s tuzidlo,že.A pokud mas vodu tvrdou jako my,já ji můžu lámat pres koleno,tak si trochu octa přidej i do kopele.Když peru,dávám bud stamprli octa obyc,nebo trochu sody.Je to levnější než calgon ,princip stejnej.
20.5.2021 v 12:31 #121149PetraK
Zlatko
jojo, do praní ocet taky přidávám – občas jsem to dávala i v Prahé. A sodu už tady taky dávám v podstatě od druhýho praní. jsem si koupila v naší úžasný vesnický sámošce, která nabízí fšécky potřebný nezbytnostě k životu na vesnici . Takže i Pepika, travní semínka, šňůru na prádlo, špinavý brambory a! Výbornej chleba! Kterej si můžu objednat a vím, že každej pátek na mě bude čekat můj pecen. To je tak boží! No a te´d mi došlo!!!Že já vlastně tady ještě neochutnala šunkáč! Nejlepší šunkový salám, stejně jako rohlíky, prodávali vždycky na vesnici! To musím napravit. 🙂
každopádně ten jablíčkovej ocet na makovici je úžasnej, vlasy jsou po něm skvělý. Takže už jsem si ho nechala rovnou v kópelce, vezmu si tam nějakou misku a budu to mít dycinky při ruce. vodu taky máme echt tvrdou. nevím, zda půjde mít myčku, ešivá to ten přístroj zvládne.
20.5.2021 v 13:03 #121150Zlata
Myčka půjde,mladý ji maj nahoře,ted az budem dávat novou kuchyň,tak taky bude.Aja kupuje rovnou tablety,maji to mekcidlo v sobě,nádobí umyty perfekt.
20.5.2021 v 13:05 #121152PetraK
Zlatko – díky! Já měla obavy, že to nebude asi nejlepší nápad. Chci zkusit si i sama tablety vyrábět dle rady mojí kámošky Katky, která má tohle dost vychytaný a ekologický. Jsme sice jen dva, tak jsem nikdy myčku nechtěla, ale postupem času jsem dospěla k tomu, že to pomůže dost – když člověk vaří a může to tam pak všechno nacpat, je to supr. Není zapotřebí mýt všechno, hrneček od kafe nemusí bejt člověk línej si umýt, ale větší dávka nádobí to pak helfne.
20.5.2021 v 13:42 #121156Denny
Ešusova, tutaj! Kdyby Brtnikovi nestačila jedna černá slepka, muzete si jich poridit vic….krasny vid?
20.5.2021 v 13:45 #121158Denny
Vony maji cerne maso i skorapky tvl 😃
20.5.2021 v 14:02 #121160PetraK
no ty jsou!! Jako líbily by se mi, ale! Moje srdce patří striptýzkám
20.5.2021 v 14:12 #121163Maya
byla jsem u doktorky, ve meste plny vsecky zahradky
Denny
stane se to lehce, Loki u me hodim klacek a Loki zaroven v ten moment vyrazi tryskem akorat pod klacek a buch rana za ucho 😀20.5.2021 v 14:13 #12116520.5.2021 v 14:14 #121167PetraK
k a buch rana za ucho 😀
a místo Lokiho králik na smetaně 😀
20.5.2021 v 14:29 #121168Zlata
K tej mycce ,já ji taky nechtěla,když už jsme jenom dva,ale sklenice fakt at lestis jak chceš,žák neumejes,my v ni navíc zavarujem,fakt jsem tomu nevěřila,ale je to supr.
Slepice striptyzky jsem taky mívala,jsou levný,za chvilku se zberchaj a jsou úplně v pohodě.U nich aspoň víš,že jsou to slepky.Když jsem vzala 30nesexovanejch tydennich vlasek,minimálně půlka byli kohouti.Navíc vlásky když včas nepristrihas křídla tak litaj,smrk ve výběhu pak používali jako bidylko.20.5.2021 v 15:11 #121170kachna
když včas nepristrihas křídla tak litaj,
většina lehkých plemen lítá. Za mě doporučuju bieleveldky – kuřátky mají jinou barvu než kuřátci, výborně nesou…
Já nevim, já tohle „zachraňování slepic“ nějak těžce nesu. Za nás to byla „výhodná koupě“, odívat to do hávu dobrého skutku se mi úplně nelíbí.
S pořizování vynešených slepic problém nemám.20.5.2021 v 15:14 #121171kachna
my v ni navíc zavarujem
to fakt jde?
krasny vid?
Cemanky jsou prostě boží!
kupuje rovnou tablety,maji to mekcidlo v sobě
jaký? nám tablety fakt nefunguj
20.5.2021 v 15:56 #121172Zlata
Tablety se zeptam.Zejtra.
Zavarovat jde super.Myslím ze to da na nejvíc.Zavarovali jsme ovoce i okurky,drží všechno.20.5.2021 v 16:01 #121173Zlata
Kachna
U nás to jsou prostě vyneseny slepice.Já ted nic pořizovat nemůžu,protože se o to nepostaram,zbytky dávám sousedce,ta slepice ma.Kdybych si mohla pořídit,tak ŠUMAVANKY,jsou fakt odolný.Na to plemeno,jak jsi psala se kouknu a pokocham se.20.5.2021 v 16:46 #121174kachna
ŠUMAVANKY,
no ale jsou zrzavý a to u se u nás smí jen v kombinaci s puntíky :D.
Ale měla jsem i češky a to jsou teprve letci, kam se hrabou vlašky. Kdyby na podzim ulítly, věřila bych, že táhnou do teplejch krajin20.5.2021 v 16:59 #121175Zlata
Kachna
Bielenfeldky jsou moc pěkný,koukala jsem.
No bylo to dycky honem stříhat,pak začaly hradovat na smrku,když jsem pro ni sáhla,poposkocila na další vyšší větev,mela jde na ně sak na dlouhý tyči.Ale to maso.Fakt od ty doby jsem tak dobrý kuře nejedla. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.