- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.9.2021 v 12:20 #126902EvaC
PetraK
No tak myslím, že teď je ta pravá chvíle, nějak sofistikovaně ho přitlačit, aby k panu Hrabákovi vyrazil… tohle není sranda. Na druhou stranu vím, že dostat chlapa k doktorovi, nedejbože nějakému “alternativnímu” ,je takřka nemožné…Ale Ty určitě něco vymyslíš….16.9.2021 v 12:32 #126905EvaCPetraK
Bohužel velká většina lékařů jaksi zapomíná, proč studovali a co je posláním jejich povolání. Kdysi jsem chtěla jít medicínu studovat. Během gymplu jsem to vyhodnotila jako že “nemám na to, abych to dělala opravdu dobře – myšleno celoživotní vzdělávání, velká časová flexibilita, stoprocentní nasazení za každých okolností atd.atd. ” Když jsem pak viděla některé doktory, jak ordinují s “knihou léků” na stole, říkala jsem si, že takhle bych to asi zvládla taky respektive že takhle bych to dělat rozhodně nechtěla a nedělala… no možná v příštím životě… Každopádně držím moc palce, abyste se někam posunuli…16.9.2021 v 12:58 #126906PetraKEva
Hele já už vymejšlím takovejch let! A on i ty homeopatika v některých momentech i bere – záda, prevence kurvaviru, či oscilokoksáč, kterej se nám osvědčil. Bere i bylinky, echinaceovou tinkturu , ale že by tam šel, to bych ho asi musela ovázat leukoplastí celýho, naložit na rudlíku do auta a dovézt ho tam 😀
16.9.2021 v 13:01 #126907PetraKEva C.
pak viděla některé doktory, jak ordinují s “knihou léků” na stole
tak přesně takhle. takových je většina a kdo jde do hloubky tak to je unikát. Odfachat si to a jít. Jenže to může v bance za přepážkou. Chjo, kde jsou rodinný lékaři, kteří znali anamnézu a na pacoších jim záleželo? Je to hrozně smutný, medicína měla být posvátný poslání a ne pásová výroba s tunou pilulí po boku. Doktor místo aby byl rád, že pacient přemýšlí a netlačího do spotřeby léků, chce problém řešit, tak mu naopak vyhovuje tupá ovce, co s radostí odkýve kdejakou piluli.
16.9.2021 v 13:03 #126908EvaCPetraK
Líp bych to neřela…smutný to je a světlých výjimek opravdu pomálu…16.9.2021 v 13:16 #126909MayaPetraK
me v cervnu vzali na koznim bez doporuceni, ta doktorka je dobra, ordinuje jeden den v BN a jinak v Praze, akorat je trochu zvlastni a vysedi se tam pul dne
kdybys chtela kontakt, napis mailika
jinak s timhle pristupem jsem se setkala v Praze xkrat jakmile vytasim mimoprazske bydliste, nastavaji vymluvy vseho druhu aby me nemuseli vzit16.9.2021 v 13:23 #126910Milena z PrahyPetroK, a co zkusit třeba zavolat na Bulovku na kožní? Je to jen takovej nápad. Mám totiž zrzavou (dneska šedou) kamarádku s děsně světlou pletí, má potíže, když jen trochu svítí slunce. Ta se tam normálně propasírovala po telefonu.
16.9.2021 v 13:25 #126911PetraKHolky díky, navrhnu to, ale znám ho…. obávám se, že to neprojde, ale uvidíme. díkec.
16.9.2021 v 16:21 #126921cernej cajpetraK
achjo, no tak hlavne, ze je brtnikovi lip.16.9.2021 v 18:30 #126922ZlataPetraK
Tak snad už je Brtnikovi lepší.Divný je tech 20 let pauza.Když jsem po mateřské nastoupila do rostlinný v JZD,začala jsem priserne otekat.Nejdřív malý flicek svedivy,pak to začalo natekat,no a pak flek jak hrom.Dále lékaře kopřivka.Dělal se mi všude po těle.Mela jsem si psát co jsem jedla,kde jsem byla,prostě všechno abych si zjistila co to vyvolává.Možná ze by bylo dobré podumat co tenkrát dělal,a čeho se třeba dotýkal teď.Pracuje na starším domečku,tak by tam třeba mohl byt nějaký starší nátěr nebo plechovka s něčím starým.16.9.2021 v 19:39 #126923FifiCajdo, Petrs, Mayo
Hele, chorubky, at jste brzo fit! Necpete si ty knedliky do krku, nezhavte, neblbnete, uzdravte se. 🙂
Esusova
Brtnikovi preju taky bzky uzdraveni, hele, na testy sel? Esli to nemuze bejt ten smejd kurvavirackej, me napadlo, kdyz jsme spolu domluvily. Si psala, ze mel taky knedlik v krku a ted totok…16.9.2021 v 20:13 #126924Mayatak snad už je Brtník OK
ještě taky mě napadlo, že jsou dost častý alergie na plísně, to taky ve starém rozbouraném baráku může bejt
dneska tu byli chlapi od čerpadla IVT a jako co bysme se měli všechno zařídit, to nevidím dřív než na jaře17.9.2021 v 7:57 #126934DennyKrásné ranko páteční,
doufám, že je Davidovi lépe, je to blbý, když ti co mají pomoct nepomůžou.
Vždycky si v tu chvíli říkám, kdyby to byl jejich rodinný příslušník měli by k němu stejný přístup?
Těžko, že.
Jinak jsem slyšla taky hlášku, pané, dyť jste ročník 1975 tak cobyste chtěl?!
Nemá smysl to komentovat dál.Venku se trochen ochladilo houby rostou jak splašený, dokonce už i Václavky,
tak asik udělám houbovej gulášek o víkendu.17.9.2021 v 7:59 #126935PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsem si včerejší noc tak trochu zopákla, i když ne v takovým gardu jako minule Protože jsem si říkala, že snad ho ta injekce přeci jen trochu chrání . Páč přes den to vypadalo, že to zalejzá a večír-vijoláá – máme tu nový a pěkně velký ložisko. Tak jsem ho v noci naštěstí zbytečně dozorovala. A ráno – to bylo zase zalezlý. Uvařila jsem mu včera dietní jídlo jako čokloj – domácí brambory a jen osolený kuřečí prso z farmy – všechno věci, který jedl stokrát. tak uvidíme, co bude následovat.
Včera lilo tak, že by ani ohaře nevyhnal, ale já sem svině, tak sem je vyhnala 😀Maya
plísně naštěstí v Domečku nejsou, na tohle je horší chalupa. Navíc v tom sklepě se už pohybujeme fakt dlouho, dělaly se tam mnohem horší práce i na prach – když řezal do těch černejch sviní – jak já říkám těm škvárobetonovejm tvárnicím ze sedmdesátek.
Jediný co bylo nově byl ten prášek na alergii a vypadá to, podle toho co jsem si nastudovala , že by to tak mohlo být. uvidíme.Fifi
na testy sel? Esli to nemuze bejt ten smejd kurvavirackej, me napadlo, kdyz jsme spolu domluvily. Si psala, ze mel taky knedlik v krku a ted totok…na testech byl hned v sobotu,páč jsme todlenc – zodpovědný, tak aby někoho nenakazil, protože v práci je v kontaktu s hodně lidma /a… hahaha paradoxně je jedinej, kdo v práci nosí roušku, ostatní na to pečou./ a taky kvůli kolegovi v kanclu, má malýho kluka a manželku zdr. sestru. takže to šel hned, aby bylo jasný. A je negativní.
Zlatka
meldujeme od prvního momentu, co to mohlo být, snažíme se projít celou poslendí dobu. Sajrajt chemickej nějakej nepřichází v úvahu, tam už je čisto vyklizeno, ostatně celej Domeček je vyklizenej od pozůstatků a chemie letěla hned jako první do přístěnku a z toho pak letos na jaře do kontejneru na nebezpečný odpad, takže tam by nějaká tahle věc neměla vadit. Jediný co – že před tím -ale to už je s hodně velkým odstupem – dělal s tekutým asfaltem izolační nátěry, ale zase s tím už pracoval jednak i před tím a druhak je to docela odstup od doby, kdy to měl v ruce teď. Odstup je teoreticky i od tý doby, kdy vyřezával šlic na elektriku a byl v prašným prostředí. zatím zbývá ve výčtu:
ten lék na alergii
jablka z farmy
paprika z obchodu17.9.2021 v 8:03 #126936PetraKDennyky
jo jemu je líp, já mám ještě nervovej dojezdík , mně to dycinky trvá, než se uklidním. A včera večer to nový ložisko mě zase splašilo 😀 . Brtnik si ťuká na čelo 😀
Jinak jsem slyšla taky hlášku, pané, dyť jste ročník 1975 tak cobyste chtěl?!
za tohle střílet, to je opravdu to co chce pacient slyšet. takovej jako velmi citlivej přístup.17.9.2021 v 8:38 #126937DennyA jak už to tak bývá, mosím vám sem hodit pár fotečkííí 🙂
Muchomůrky u rybníčku
Blanka si umí úžasně sednout, dámička 🙂
Jedna nádherná chalupa, která byla nedávno na prodej
A tohle je docela úlovek, páč vony ty vážky chvíli neposedí, čajda ví 🙂
ale cípnutá nebyla, prostě zapózovala a šla si po svém. Tímto jí moc děkuji 😀17.9.2021 v 8:44 #126942PetraKtýý vado to sou ale krásný podzimní témata! Vyfocenou vážku závidim, rajdu Blanku ne, protože Tali se umí taky vycabit, jak děfka na Montmártru 😀
😀 😀
ale aspoň se teda, na rozdíl o Blány pak stydí, to je fakt 😀
17.9.2021 v 8:48 #126943DennyJedytkíí Tálinka moje zlatá 🙂
Blaní se taky stydí, zakrývá si packou pupíček 😀17.9.2021 v 8:50 #126944MayaPetraK
jakoze by mel alergii na prasky na alergii?
to jsou veci, no budu ted muset menit prasky, tak doufam, ze me neco podobnyho neceka
Denny
krasna vazka, cervenou jsem videla i na fotkach malokdy, spis modry
chalupu jsi koupila koukam koniky 😀17.9.2021 v 8:54 #126945PetraKMaya
chalupu jsi koupila koukam koniky 😀
😀 😀 😀 😀 😀ale chalupa je krásná, škoděnka, že nejdem do důchoda, to bychom si ji koupili. 😀
jo, klidně alergie na prášky na alergii, takže letěly
Dennyky
Jedytkíí Tálinka moje zlatá
škoda, že sis to zlatíčko zapomněla přibalit do batůžku s sebou domů potom. Ale tak třeba příště, že jo. Zapomnělas na ni jako na ty klíče, viď?Noo jo! cudná pani Blána 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.