Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,481. až 3,500. (celkem z 5,632)
  • Autor
    MirkaD

Fifi-jo,s tou psycholožkou,
      jsem objednaná konečně!osobně k psychiatrovi-tam pořeším prášky a taky nechci nechat vyšumět tu práci psycholožky,takže to musím pořešit taky,
      takže myslím na to
      hodinky-no hlavně pro mě to byly zbytečný peníze pryč…no nic
      no
      tak ted jsem si ušila to vodítko z popruhu-na každou stranu karabinku,k ní po 2 cm kroužek,at to kdyžtak můžu zkrátit tu vzdálenost,
      takže 4 metry 20cm poruhu 60kaaček+karabinky,kroužky,nechat to na Matinovi,tak zas hrr přes internet…

Fifi

Mirko
        Tak to je parada, zes objednana! Sikovna ses. 🙂
        A jeste umis sit voditka z popruhu, no do Penny je te skoda. 🙂 Ja razim loupit, brokolice zacina nakvetat, kvetak zerou hmyze a motyle. tak dukladnej protap s obema (dneska tu bylo pres den nechutny dusno a vedro, 27 stupencu) a vlastne i uzitecna zasobovaci trasa. 🙂
        Vcera nas zaskocily majaky a svetla, jak kdyz se sjizdi ozbrojena garda. A ne, jen si po neotevreny dalnici najizdely bagry a technika. 😀

Fifi

Nocni prochajda vyborna, ale jsem akasi nasrata. Ja tomu nerozumim, nejsem agronom, zemedelec. Muze mi nekdo vysvetlit toto? Sice nastala mirna destrukce plodin na poli, nicmene tam byly desitky, nee, stovky kil kvalitnich brokolic a o neco mene kil kvetaku. Při ručním sběru to lze snadno protřídit a vybrat ty dobrý. Nebo svolat samosběr a dát nějakou cenu, lidi by jim ruce utrhali, kor kdyz za chvili bude stat pulkilova hlavicka brokovnice pres 40,- Kc. Doprdele, proc??? to nekdo radsi sejme nejakym strojem, sejme vrsky rostlin? Jasne, do budoucna zaorou i kostaly, zeleny hnojeni.
          Ale kurnafix, to je takovy plejtvani kvalitni zeleninou, me to tak stve! Sbirala jsem s celovkou kusy este peknych brokolic, at uvarim Troldovi do mrazaku posledni davku. Vcera jeste lany, kde se dalo vybirat a ted namasakrovana hmota. Vysvetli mi to nekdo? Nemuzou samosber povolit kvuli dotacim nebo proc jsou to takovi plejtvaci obrovsky? Grrrrrr!!! 😡

cernej caj

Fifi
            Si mela.kvalitbi scifi

Mirkad
            je dobre ze jsi objednana.

Ja v noci zas teplotka a boleni briska, jic nakazlivyho ale tamncovani sem dneska zrusila a do prace bych nejradsi nesla

Petrs01

Tak já dnes zůstala doma a pro jistotu si skočím na test – ráno knedlík v krku a není mi úplně nejlépe 🙁

Maya

me je dneska trochu lip nez vcera, tak testy zatim nehrotim
                Fifi
                tipuju ze na vykazani samosberu a plateb v hotovosti nejsou tyhle velky firmy ucetne zarizeny

PetraK

Myslela jsem si, jak vám tady ftipně napíšu, jak výbornej sem életrikář, a misto toho vám musím sdělit, že mám kurva sražený půlky, protože Brtnik má zas tu stejnou alergickou reakci s kterou před dvaceti lety odhučel do nemocnice. Hrozně moc se bojím, v noci jsem nespala, protože jsem měla strach, jak moc se to rozjede, pořád jsem ho hlídala, teď má být u dochtorů, a už je tam dlooouho a nebere mi telefén a já se doprdele bojim. Jako vim, ž euž je u dochtorů, ale bojim se, bojim moc, jakože fakt moc.

Petrs01

tfuj tfuj, to bude dobrý.
                    Při vyšetření pochopitelně telefény nebere, klííííd, on se ozve!

Maya

PetraK
                      drzim palce, ale tak alergickou reakci by meli doktori zvladnout v pohode, nejspis tam musi mit i vypnutej telefon
                      co mu to spousti takovouhle brutal reakci?

Zlata

Petra
                        Držím palce,snad to bude dobrý 👍

PetraK

Při vyšetření pochopitelně telefény nebere, klííííd, on se ozve!
                          musi mit i vypnutej telefon

jo já vím, si to taky říkám, ale už je to skoro tři hodiny, tak se bojím, že to není jen tak.

co to způsobuje nevíme – protože tehdy mu ty kreténi nevzali krev, na tu ho poslali po 14 dnech v nemocnici, kde ho prolejvali fýzákem a calciem, to už byl čistej jak dítě.

Petrs01

No tak třeba to tentokrát prostě berou důkladě, pokud jim řekl jak dopadl posledně. Nebo taky musel vypnout tel hned po příchodu a 3 hodiny čeká v čekárně – a kdyby ti šel ven zavolat, tak ho předběhnou.

PetraK

Petrs01
                              dík, jdu si to implantovat do myšlení 🙂

EvaC

PetraK
                                Přesně jak píše Petrs01 – dneska se všude prostě dlouuuuuho čeká a telefonovat se tam nedá….držím palce

cernej caj

Taky drzim palce at se na to konecne prijde

PetraK

Tak……… kožní ho nevzala, protože neměl doporučení ba dokonce by ho ani neobjednala za ten debilní měsíc a půl, jak mají termíny – fascinuje mě, že na takovýhle problémy mají měsíc a půl termín?? Vždyť minule skončil v nemocnici! ……. takže s tím co se mu dělalo na těle a s vidinou toho, že to s ním může fláknout, se musel dostat až ke svýmu obvoďákovi, který tam co? Nebyl. tak zkusil přepadnou nějakou sousední doktorku, která naštěstí byla příčetná a ten papír mu vystavila, zpátky pěkně na to kožní, tam ho milostivě při zmíňce o tý nemocnici teda už vzali a……….jaký to překvapení, krev ani na žádost neodebrali, protože to se prý nedělá 😮 😮 JAK CHTĚJÍ DO HÁJE ZJISTIT, Z ČEHO TO BYLO? nechtějí, dali mu injekci kortikoidů a prášky a sedmikilometrovej seznam, co nesmí jíst, dělat – může v podstatě tak jako dejchat. A finito!!! NENÁVIDÍM NAŠE ZÁKLADNÍ ZDRAVOTNICTVÍ, OPRAVDU NENÁVIDÍM, protože krom špiček, jsou to samý zpohodlnělý šmejdi, který až na výjimky jedou na to, co dostanou od dealerů a farmaceutickýho průmyslu, ale pacient a jeho léčba a příčina problému ho vůbec nezajímají. Já jsem minulý rok na podzim přece dopadla úplně stejně. PROČ NEMŮŽEME MÍT OPRAVDOVÝ DOKTORY, RESP. PROČ JICH JE JAK ŠAFRÁNU?
                                    Pardon za ten výlev, pardon a rozhodně se netýká těch, kteří opravdu lidi léčí a záleží jim na nich, těch si naopak o to víc a hluboce vážím. A radši jdu, nebo bych tu šířila jen nasss ání!

Petrs01

No, potěš koště. Ale to tak je – dokud se neprobojuješ opravdu k odborníkovi, stojí to za prd. Chjo, tak ať to aspoň zmizí a dá zas 20 let pokoj.

PetraK

Taky drzim palce at se na to konecne prijde

jo, tak tohle tady u nás opravdu nehrozí,ani v nejmenším.

EvaC

PetraK
                                          To je teda děs…jaký doporučení od obvoďáka do p….e. To snad bylo nutný za jinýho režimu – měla jsem pocit, že jsme alespoň v tomto směru trochu pokročili a když přijde někdo s akutními problémy, doporučení netřeba. Paní doktora bude mít zřejmě vysoké IQ. V tomto případě mě napadá snad zkusit nějakou celostní medicínu – tam se většinou snaží dobrat k příčině a nikoliv jen rychle řešit současný stav. Ale zase by to chtělo někoho na doporučení, protože i tady jsou bohužel “rádobylékaři”. Zkusím se zamyslet, jestli někdo z mých známých někoho nemá..

PetraK

Eva C- takhle jsem se divila loni na podzim, když se mi taky udělal jakejsi sajrajt, dopadla jsem hůř, nepropracovala jsem se tam vůbec 🙁 Moje zkušenost spešl. s kožařema je tak tristní, že bych je všechny hodila do pytle a pod vodu s nima. Celostní medicínu se mu v podobě celostního homeopata snažím procpat na řešení problémů už dávno – občas připustí, že by k panu Hrabákovi asi i vyrazil a pak ho to opustí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,481. až 3,500. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.