- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.5.2021 v 10:01 #121096
PetraK
Maya
prima. Já jsem právě s Brtnikem dojednala, že objednáme těch dvacet kilo, aby to bylo cenově příznivý, takže to tam můžu přihodit dalších deset kilo, jestli se nepletu? Počítám dobře /voni mi to počty jako nejdou, to se přiznám/
S paní jsem mluvila, má volnej celej jeden mrožák. Je hrozně příjemná – ona už z fotek tak působí. I jsem s ní probírala možnost v budoucnu, nějaký adopce a případnýho hlídání o dovolený 🙂
19.5.2021 v 10:11 #121097PetraK
Maya
zajimavy clanekjá si myslím, že psí pamět je silná a funguje víc, než si umíme představit
(S největší pravděpodobností) si nepamatují ten den minulý týden, kdy pronásledovali teriéra celých 30 minut a pak se váleli v kalné louži,
😀 😀 sice si nepamatujou ten den, páč čas pro ně nehraje roli, ale věřím, že si pamatujou nejen jak se cítili, ale pamatujou si celou tu honičku a stopro se půjdou podívat, ešivá tam ten teriér nevyrostl zase. Jako Ešus, kterej chodil kontrolovat záhonek, kde hlídával dva zajíčky, tak pak pokaždý až do konce života – ovšem jen v létě, kdy se to tehdy odehrávalo, v zimě ani jednou – chodil na kontrolu, ešivá tam nevyrašili zase malý zajíčci 😀
19.5.2021 v 11:31 #121098Maya
PetraK
dej tam 10 kg, kdyz to bude neco pres, tak neva, jen mi pak napis castku co ti mam poslat
Jo, Aran si vzdycky zahrabal do zahonku housku a za pul roku presne vedel, kde si ji ma vyzvednout, akorat vona tam uz nekdy nebyla bo pri pleti nejakej nestastnik ten humus nasel driv 😀19.5.2021 v 11:33 #121099Maya
jinak Loki si jako stene pamatoval asi dva tejdny to misto kde jsem ho omylem vzala klackem po hlave
19.5.2021 v 12:34 #121100Maya
krasnej filmecek
19.5.2021 v 12:55 #121101PetraK
Maya
dej tam 10 kg, kdyz to bude neco pres,
do pětikila se v pohodě vlezemkdyž nemá pes průvan v mozku, jako Tali, která je na to navíc stavěná, tak prostě pamatujou moc a moc. Víc, než si umíme představit.
krasnej filmecek
a všimla sis, jak se jmenuje? 😀19.5.2021 v 13:20 #121102Maya
PetraK
vsimla, ale teda mi to nedoslo 😀19.5.2021 v 17:21 #121104kachna
do pětikila
za mě přidej 7 kg.
19.5.2021 v 18:22 #121105Fifi
Zdravicko vespolek.
Vcera me pobavila Ruzice. V noci za zahrade ve vysoky trave neco objevila a byla z toho znacne nejista. Dokonce to vydalo zvlastni zvuk, takovej nasratej prskanec hlasitej, to uz jsem se s baterkou sla podivat. Jezka by hlasila jinak. A vite, co to bylo? Krtek! 😀 Nacapala ho mimo krtinu, ja z nej zahlidla pak uz jen zadni nozky, kdyz se zahrabzaval. Uz vim, jak dela nasratej krtek. 😀
Dneska uz jsem nebyla drsna a pred chvili jsem sla zapnout kotel. Mrznul mi doma nos a ruce, to bylo prilis. Ted je kousek odsud bourka a krasna dvojita duha. Chudak Cajda, esli to tam zase schytava od deste.Dennyky
Fajne, ze uz ti je po ocko fajn. 🙂
Vodpo přijelo PPL s kočičím wc, kočkolitem, mističkami a balónky na šňůrce pro Koníkojc. Joooo, čeká nás poslední víkend bez netopýrů
Posledni klidny dny, kdyby jen Konev tusil, cos na ni upekla. 😀 Kolik budes mit kocicich wc?Esusova
Sikovna riticka, jen trenuj, at se vyjezdis. Na trakturku i v aute. 🙂 S masem se bohuzel nepridam, byt bych rada, ale po ty Troldove peripetii a soucasny diete jsem na tom s rozpoctem podobne jak Schillerka ofinka.Maya
Peknej filmik. 🙂
akorat pet minut lijak, jeste jsem potrebovala tak pul hodky sekat, takze smolik a pokracovani dnes
Mas posekano? Ja dneska opet smolik, to bude fakt uz na kosu.Petrs
Jak ses rozhodla s ocko?19.5.2021 v 19:12 #121106Petrs01
Jak ses rozhodla s ocko?
V práci mě přemlouvají ať počkám na Pfizera. Jako to, že ho leckde zakázali či aspoň nedoporučují pod 65 let asi není úplně jen tak. Ta pravděpodobnost je malá, ale ne nulová… NEVÍM.
19.5.2021 v 19:30 #121107Fifi
Petrs
Mno, fakt tezky rozhodovani. Ale treba pristanou dalsi davky Pfizeru koncem mesice a hne se to. Mozna lepsi fakt pockat, kdyz cisla klesaji a ses opatrna.Btw, dneska mi volali energeticky smejdi, by me zajimalo, kde vzali cislo. Kdyz jsem rezolutne zahejkala NECHCI, nez jsem se stihla optat, manik to tipnul. Bacha na ne.
19.5.2021 v 21:25 #121133Maya
Fifi
posekáno nemám, dneska celý odpolko každou chvíli průtrže, tak doufám zítra
šmejdi mi volaj naštěstí jen občas, vždycky akorát řeknu nemám zájem, nashledanou a zavěsím19.5.2021 v 21:28 #121134Maya
19.5.2021 v 21:57 #121135Fifi
Maya
Copa sneckove, ty jsou hodny. Ale ty svine slimacky!!! 😡 Libecek mi sezraly, z petrzele zbyly dva stonky. Takze u nas otevreno je.19.5.2021 v 22:18 #121136MirkaD
tak mám za sebou 3 dny odpolední,pokaždý tak 40 minut navíc,dnes hodina a půl navíc-prostě odpolední…
v úterý ráno jsme šli na vycházku s basennžíkem dědinou k rybníčku a kolem ohrad polí tam a zpět-takže rovinka
dnes ráno jsme šli k rybníčku a od něj ke ke křížku a zpátky k rybníčk a dědinou zpět,šli jsme vždy celkem brzo,já předtím narvala pračku,pak pověsila,ale dnes teda dopo ještě 2 hodiny ve městě,jeli jsme tam po deváté hodině autem,já myslela,že jen zverimex,knihovna,kniha……
hahahaha-to by nebyl Martin,že…takže do knhovny,pak do knihy za kamarádkou,tam jsem si koupila 2 knížky,a čekala na Martina-ten vzal na oběd kus grilovanýho kuřete,pak si skočil do potravin,pak pro flísovou vestu do práce,pak kecky-vestu i kecky prej od tamanů,teda vestu mu věřím,to jsem viděla cenovku,no pak do zverimexu
Petrs01-prosím tě,takže obojek jsme vyřešily tak,že dal Martin prodavačce peníze,at je dá do kasičky na psí útulek v Marefách,jo?
dal prý 700kč-paní,že prý úplně slzy ve vočích,on-no to mám poručený….
takže z obojku by měl mít užitek Žeryk a pak útulek v Marefách…
sem si říkala,že to udělám takhle,-s paní ze zverimexu se známe i si tykáme,takže mě to přšlo takový bezpečný to dát do té kasičky než na účet…
no ve městě přes 2 hodiny,já teda u té kamošky v knize,
doma jen umýt hlavu,nejezt,vyvenčit psi a na třetí odpo
dom mě vezl vedoucí,,-tak jsem ušetřila nohy+čas,
no a na 2 dny mizím…19.5.2021 v 22:29 #121137Maya
třeba se bude někomu hodit – dárkový poukaz, že vám vyroběj něco ze skla co si vymyslíte a nebo dárkový poukaz na den sklářem a na závěr si něco vyrobíte
http://www.pacinekglass.com/#darkove-poukazy19.5.2021 v 22:30 #121138MirkaD
Fifi-ty seš borec z netopením-to já rozmazlenec a zmrzlon topím furt,teda -ve vedlejší místnosti až jsme doma,v té kde jsou zvířata je zaplý jedno topení
jinak-k Čjdě-srdečně ji lituju kvůli počasí,já se přiznám,že toto by mě vadilo-jako deštivo i bláto i kdybych nespala venku,
tak snad je na to dobře vybavená no…..
ale jinak už jí přeju nějaký mín vodní počasí….
Petrs01-ještě k těm psům na zahradu-na dožití-třínohý může být taky akční…
jsme měli 3nohýho psa-to nebyl pes na zahradu-a tak jasně bylo mu 7 let když přišel o nohu 🙂
nebyl úplně moc starej….20.5.2021 v 6:05 #121139Denny
Morgen ve spolek,
tak máme téměř dokončenou sportovní halu, pán strátosta mi psal, esli
bych jí nemohla trochen fotnout, že by chtěl necht udělat plakáty na kolaudaci,
takže rozdíl, který vidíte i cítíte 🙂
Říkala jsem mu, že by asik bylo dobré udělat nějakou koláž před a po,
ale to už musí někdo, kdo ovládá program malování a to já jaksi nejsem.
Chodili jsme tam my teda jen na pivko, s kámoškou po procházce s čoklísama,
páč jí máme hnedle vedle bytofky.
Nyní tam bude i ubytko. Za hoďku jdu za ním, tak se ho chci zeptat jestli mi umožní občas vstup na beachvolejbalové hřiště, abych si tam mohla chodit po písečku.
Jinak Željko huš mi vyzvedl v Libercovi botky s vložkama, tak jsem zvědavá,
jestli to bude jako moc trápení….ale vono takhle je to taky, takže je to vlastně jedno.20.5.2021 v 6:08 #121141Denny
tak ještě zkusím
20.5.2021 v 7:14 #121143Zlata
Dneska ráno
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.