Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,241. až 3,260. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jizda za tmy je peklo, a nejhorsi jsou ty protijedouci auta, to vidim chvilema prt
      no ted si ho nemuzes ubezdusit, kdo by ti doopravil domecek 😀
      Petrs01
      no usi ma taky bigli podle meho laickeho nazoru

tohle je dobry 😀
      https://en.wiktionary.org/wiki/%C5%A1i%C5%A1mi%C5%A1

Petrs01

usi ma taky bigli

Krátké.
        Barouš byl šampion. Spratek byl hnusně hranatej, ale furt bígl. Tohle má určitě bígly v předcích, ale je to mix. I ta celá hlava je… jiná…
        Barry

Maya

Petrs01
          no jo, to je videt, ze jak me tenhle typ nic moc nerika,t ak to vubec nepoznam

Denny

Esusova hele do domecku by se hodiio, ne?

Attachments:
            PetraK

Dennyky

pravda, nebudu ho stopovat po dálnici, jen zastavím a půjdu se vyčůrat do tmy někam do lesa,ať se třebas stekne! To udělám, příště určitě!

Maya
              a nejhorsi jsou ty protijedouci auta, to vidim chvilema prt

jo, přesně. Já se teda snažím dívat se hodně dopředu, jak se má, abych měla přehled, když taková situace nastane, ale když jako dneska mám za zadkem nalepenou motorku, která mi výrazně navíc svítí do zpětnýho zrcátka a oslňuje mě to a do toho přijde dotaz: Proč neřadiiÍÍŠ? , tak kuwa je to asi jasný proč neřadím, protože to prostě momentálně nedokážu asi, když jsem pipina co řídí asi tak 14 dní!! notabene šlo v ten moment o řazení ze 4 na pětku, což není žádná trága, zvlášť v určitý rychlosti, takže to prostě počká, až si vyřešim ten problém co mám. A rozhodně k tomu nechci poslouchat debilitní otázky. Já nejezdim tejden na dvojku,jako začátečník, ale von je tim posedlej úplně tím řazením a nebere v potaz, že to v mozku nenám tak nastavený ještě jako on. A jestli mě bude ešče chvíli sejřit, nebude mít v mozku nastavenýho vůbec nic, protože ho ubiju bez ohledu na to, že nemám střechu nad hlavou.

PetraK

Dennyky

Esusova hele do domecku by se hodiio, ne?

výborný! A dneska určitě, aspoň bych se mohla spláchnout pod stylovým prkýnkem do hajlu 😀

hehe, sem se tetkon tak zase rozčílila, že vynechávám písmenka a musim je zpětně dopisovat 😀

Petrs01

Uvědom si kolik let už jste spolu vydrželi, teď už ho přece nezakobercuješ. Ale asi bych mu vysvětlila, že jedete-li spolu, bude buď řídit, nebo držet zobák, nebo už spolu nepojedete. Páč se pak nesoustředíš na řízení a mohla bys zcela omylem pravou stranou najet třeba pod kamion nebo tak něco. A to jako spolujezdec zaručeně nechce 😀
                  Jsi-li nervní, zpomal, přestaneš vytáčet motor, motorka tě předjede a zmizí a ty se v klidu nadechni a nepřidávej dokud se necítíš v pohodě. Stejně se divím, že se špatným okem vůbec řídit můžeš.

PetraK

Jsi-li nervní, zpomal, přestaneš vytáčet motor, motorka tě předjede a zmizí a ty se v klidu nadechni a nepřidávej dokud se necítíš v pohodě

jojo, jasně, pro mě ta tma je prostě nová, je to pro mě dost diskomfort prostředí. Musím se v tom naučit pohybovat, získat jistotu. A k tomu potřebuju především klid a ne dotazy Radila domácího!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 Myslim teda, že kdybych zpomalila, podivá se mi ta motorka do kufru, byl hrozně přilepenej.
                    Ale tak lidí s tupozrakostí řídí mraky, to je jen o tom, že prostě nemám, nemám jistotu, kdybych řídila sto let, bylo by to jiný. Já prostě nechápu, co je složitýho na tom, uvědomit si, že za volantem sedí nováček. ale tak obecně on nemá buňky na to, někoho cokoliv učit. jak je jinak trpělivej, tak má-li něco vysvětlit, naučit……. ty wogo!! Když jsme se starali o jeho bráchu mladšího, tak když se s ním učil, 100x jsem do toho musela vstoupit, protože buď by zabil on jeho, nebo já Brtnika a pak by byla plná černá kronika. Já jsem sice magor vypatlanej, ale s výjimkou jednou – což byla máma a počítače 😀 – mi tohle jde líp a beru ohled na toho, kdo se učí.

Maya

PetraK
                      ja to mam stejne, jak nekoho neco ucim a on to okamzite nechape, tak me to strasne vytoci 😀
                      razeni ty woe – to znam ty hlasky typu copak to neslysis prerad!
                      no musim rict, ze investice do automatu byla jednou z mejch nelepsich

Petrs01

copak to neslysis prerad!

no a tos to neslyšela? 😀 (já je chápu, taky trpím když trpí motor)

on nemá buňky na to, někoho cokoliv učit

No a vo tom to je. Buď to pochopí a bude zticha, nebo ať fakt řídí on. Takhle jsi nervní z něj a tím pádem můžeš dělat chyby. Základ umíš, cestu znáš a sama to pak bez něj dáš líp než s blbýma otázkama.

cernej caj

Ja to treba i slysim, z epozfe, takze mi to prd pomuze kdyz se nekdo vzteka taky pozde:D

Petrak
                          No zaucovaji je cca na 2 mesice stani denne za prdeli ze ten clovek zvladne delat 50% prace jakztak sam. Kdybych mela.pracoat a u toho ho zaucovat tak ten clovem za rok zvladne 50% prace ale ja potrebuju aby za pul roku uz byk schopnej trochu samostatne delat sandny veci nebo vedel kdo mu poradi…

A ne ze ja pak budu tyden na dovce a on bude totalne v pasti:D

cernej caj

Petrak
                            Ja to skolim tak, ze novacci to raDsi rovnou delaj dobre:D

A vzdycjy rikam, ze je budu srat tak dlouho ze to zacnou delat spravne co nejdriv proste proto, abych jim konecne dala pokoj 😀

Trpelivost rozhodne nemam, ale reknu jim.vsechno a ne jen pulku 😀

Dneska sem rekla swfovi ze sou desne otravny a pote jim.vysvetlila, ze to je pochvala, jestli to nepochopili, ze to je synonymum ke zvidavy a vsimavy 😀

kachna

no a tos to neslyšela?

mě to teda rozhodně netrápí.

S mluvením do řízení se mi stalo něco podobnýho, když jsem začínala řídit.

Jedu, vezu Michala a Netopejra (kamarád) a voni mi do toho fuuurt krafali. Asi po půl hodině mi došla trpělivost a říkám
                              “Nemůžete se s těma připomínkama držet trochu zpátky?!”
                              Odpověď přišla v zápětí jednohlasně od obou
                              “Vždyť mi se držíme zpátky!”

Fifi

Pekny podvecir vespolek. 🙂
                                Maya
                                jak nekoho neco ucim a on to okamzite nechape, tak me to strasne vytoci
                                To bych rotovala prostorem jak vrtule asi trvale. 😀 Jsem cholerik, ale ted uz skrytej. Prace s lidma a psama me potrenovala v trpelivosti, byt mi nekdy tika voko. 😀 Dneska mi teda tiklo pekne, jeden pan, volic jiste strany, pres domluvenou osobni vyuku volal, ze preferuje prece jen skype. Protoze jsem ockovana a mam v sobe asi ten cip a 5 G! 😀
                                Jo a taky mi tika mirne z Troldy, ten jeho divnej stekot pokracuje. Doufam, ze se mu nevraci psincak, nebo ze nema naky nasledky, protoze dneska na balony chvili stekal a pak co? Ano, prosim, dukladne si parkrat zachrchlal. Uvidim, co bude delat dal, jestli to bude kaslik, tak jitrocelak, jestli ne, tak mozna casem s nim sjedu, at ho aspon poslechnou…

Dennyky
                                Jo a Koněf mi dělaá radost, už žereeee !
                                No hura, konkurence asi dela svy! 🙂
                                A Balbína mi včera zasekla dráp do brady, auuuu, krve jak z vola.
                                Z vola? 🙂 Me vcera Troldas nacudil celo na celo, jsem se sklanela a on radostnej akorat vyskocil – prda poradna, oba jsme prasteny a otreseny.

Esusova
                                Sklepni obklad vypada moc a moc pekne, to bude krasny! 🙂
                                a do toho přijde dotaz: Proč neřadiiÍÍŠ?
                                No, a proc neradis? 😀 Ja mu na jednu stranu rozumim, taky se patrim k tem, komu to trha usi. Zaroven chnapu, ze ridis chvili a nemas pri tom stresu este naladu na otazky. Mu priste zalep pusu. 🙂

Cajdo
                                Dneska sem rekla swfovi ze sou desne otravny a pote jim.vysvetlila, ze to je pochvala, jestli to nepochopili, ze to je synonymum ke zvidavy a vsimavy
                                😀 Este, ze vysvetlujes, tvou pochvalu bych asi taky nepochopila. Stejne jako onehdy asfaltovou napovedu. 🙂

MirkaD

tak dnes ráno vycházka ze psy k rybníčku-pocvičit a zpět a juchů hurá práce volá
                                  o 9-17,45-mezisměna,na busem tam i zpět-kasa+vybalování
                                  vedoucí se mě ptal co jsem vyváděla,no já,že kdybych to věděla,tak by se mi to nestalo,
                                  je nás málo-mínus 2 lidi-jedna těhotná,jedna ve škole,ta může víkendy,takže ted jdu v pátek odpo,a ona míswto mě v sobotu
                                  v pátek jsem měla jít s rodiči a otcem na Vršatec,ale myslím,že bych to stejně nedala-jeden den volna mezi hromadou směn….
                                  a s něma je to náročný-poslední tturistika byla na podzim s něma na Kohútku,kde hrozná mlha,zima,celej den v autě a nakonec jsme daly 9 kiláku kousek od Bučovic ze samoty na Vlčák a zpět,asfaltka+já k tomu migréna a bolavý koleno z celodenní jízdy autem…
                                  tak nějak mi víc vyhovuje nanejvýš půl hodka v autě-projít se a zpět
                                  no nic
                                  takže jsem večer dojela,dala oběd,vyčesala venku 3 psy a kočku a pak se šla ze psy projít kousek k lípě,kde jsem dělala pachový čtverečky a na zahradě s Žerykem fotbal
                                  Žerýkůůů-ke startu-Žeryk nachystanej-ocásek mu může upadnout jak s ním vrtí-pozooorrr-Žeryk je ve střehu a zvyšuje otočky ocásku-teeed!a vykopnu-balonek vylítne 5 kroků…a Žeryk připravenej k výlopu století si pro něj doběhne….
                                  no pak jsem ho možná i 30 kroků kopla tak na popátý…:D
                                  no a dom a musím cvičit a v telce má být dokuument o Julii Roberts….
                                  PetraK-no a už je ti líp,nebo nic?
                                  -u nás-Martin šel ze psy kousek k lípě a zpět,odpo na pivo,ted seděl na terase taky….
                                  házel Žerykovi,já pak šla utahaná dom,a vztekle jsem cosi zavrčela-a on-vedím ti hodně-já-no někdy….
                                  ježíši,j když ho vidím vysedávat na té terase…
                                  kdyby šel ze psama na pořádnou vycházku…kdyby,kdyby,kdyby šel aspon k nám na brigádu….
                                  no nic -tak u nás jsou ty erupce jasný furt….
                                  a taky z čeho….
                                  u vás je to jen při řízení?
                                  no tak lepící páska,šátek na oči,a je to-co oči nevidí-to Brrtník a pusa nekometuje:-)
                                  to su taky radilka obecná cooo?
                                  Černejčaj-tak ještě že přibírají,a nevyhazují-u nás by přibíraly,nutně nám chybí 2 lidi-a nejsou,už máme půjčený z jiné filiálky na pár dní
                                  a hrby jsem nefotila,neměla jsem u sebe foták
                                  Milko-peníze ti můžou chybět jednoduše a často-mě už chyběly xkrát-jednak-furt hlídáme fronty
                                  pak ty lidi často furt melou a je tam kravál,pak únava-8-9-10 hodin se furt soustředit-nic moc
                                  pak-50kč je podobn ddesítce,když su utahaná přehazují se mi čísla v hlavě-v pátek jsem zdrbala paní,že ji mám dávat 30kč,a jí nevadí,že jí dávaám 300kč!!!!
                                  a klidně si je brala,no ona si to neuvědomila,ona to nepočítá,ona to sebere a jde a to samý dělá má skorotchýně a můj otec…seberou prachy a jdou…nepočítají…
                                  no a hodně lidí platí 1000 kč a 2000 kč-takže furt vracíš třeba 1855.1725.a tak a furt dopočítáváš,a furt
                                  taky ti může chybět blbě ve stravenkách-a v lístcích za láhve,omylem je vrítíš zákazníkovi,nebo nechtěně vyhodíš-prostě musíš být furt ve střehu,do toho dělat rychle,pečlivě-paní ta flora v tom vozíku je proč???
                                  taháš těžký věci-každýmu s kolefů občas chyběly peníze,blbý je,když je to moc často-a nevrátí ti to nikdo….
                                  Fifi-on vedoucí ví,že ty léky beru,ale když jsme 3 na směně,tak na tu kasu chodíme všichni a třetí je často vedoucí,nebo zástupce….

MirkaD

Denny-jak bereš kočičky ven?na vodítku?
                                    jinak léky beru víc jak 2měsíce…

Maya

MirkaD
                                      já tedy taky prachy u kasy moc nepřepočítávám, by mi to trvalo a fronta by mě asi sežrala
                                      Fifi
                                      no já bych právě nemohla dělat učitelku nebo tak něco, to mi bylo jasný vždycky
                                      Petrs01
                                      ne, neslyším, teda když už to bylo víc, tak jo, ale to už je dávno po tom, co to slyší ten druhej 😀

Denny

Krásné slunečné ranko,
                                        mám doma majůdka, včera si Koníková strhla asik třetinu vrchního polštářku,
                                        když běhala za balónkem. Krve jak z vola, byly jsme u Evči na chalupě, tak jsme jí ošetřily, nechaly v klidu, ale pak jsme musely ještě cca 2km pěšo domů, takže obvaz úplně durch, než jsme došly.
                                        Doma jsem jí tam dala už jen kousek polštářku a takovou tu lepivou náplast bez lepidla, tak snad se to brzo zatáhne.
                                        Ale ten kus co tam plandal jsem jí musela ustříhnout, auuu.
                                        A pár fotek, ten krasavec je MAXÍK 🙂

Maya

Denny
                                          chudinky konikova, tak snad se ji to brzy zahoji
                                          Maxik je teda fakt krasavec

Milena z Prahy

Denny
                                            Krásný fotky, zvlášť ta první. Ten intelektuální výraz Koníkový 🙂

Mirka
                                            Napadá mě, když jsi na kase, zkus si mluvit nahlas sama pro sebe. “Dáváte mi pětistovku, vracím xy zpátky.” Já to tak někdy dělám a pomáhá mi to se líp soustředit. Prostě z toho okolního chaosu si takhle vyčleníš vlastní ostrůvek, kde si “hraješ svou hru”.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,241. až 3,260. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.