Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,221. až 3,240. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Dennyky
      dobrý cihly tvl!
      Z čeho to je? Jak to drží na zdi
      ?

je to z něčeho jako kachliky asi?? nevim, na zdi to bé držet normoš lepidlem na kachliky jako normoš kachlik. Na tý fotce jsou ty panely dva. Mocinky moc se mi to líbí.

No hele musela bych shánět koberec pro muže svýho. Opět došlo k výbuchu emocí v autě, kdy chybělo málo, abych to zahamtla a vyhodila z auta bud´ jeho a nebo sebe, což asi nejspíš, protože bych se aspoň prošla. A ešče nějaký drobnostě by se našly, takže venkoncem jsem na ránu. Asi tak.

Maya
      ja to moc nemusim, ale ma to hodne lidi dneska i v obyvaku a tak
      no my to na chalupě máme docela na víc místech – i v koupelce třeba a jsou v tom kapsy na svíčky. stejně to bude i v Domečku, kdy chodbička v prostoru, kde se buduje ta ložnice, záchod, kópelka a šatna, bude mít cihly taky přiznaný. V části ložnice to taky bude – v takovým výklenku a tam budu mít svou galerii a kapsičku na svíčku a knížky. V šatně je taky kus cihlový zdi ve který bude zapuštěný zrcadlo přiznaný. A chceme, aby i sklep byl útulnej, tak tam bé kus cihel 😀

PetraK

Maya

jsem to odbouchla brzo – plánek musíš udělat protože oni musí mít představu. Pán tam u nás byl už několikrát – kvůli čerpadlu samotnýmu dvakrát, teď potřetí, to ho přivezli, a předtím dělal topení v přístavbě. Nicméně, kdyby nebyl Brtnik, tak jako nevim, jak bych s plánkem naložila já? 😮 😮 takže to Ti nezávidim. Nemůže brácha nějak?

My vrt ani nezkoušeli.
        a jo tak s tím čalouněním – on umí čistě asi teda jen s látkama 🙁

Petrs01

bigloid na doziti

naštěstí vysloveně vhodný do paneláku k pracujícím lidem…
          Má rád společnost lidí a o samotě si stěžuje na nepřítomnost člověka. Arnošt rád štěká. Štěká radostí, štěká když se jde ven, štěká když se nic neděje a štěká, když se toho naopak děje moc.

Maya

PetraK
            tak to zase musim rict ze viesmann zadnej planek nechtel a proste poslali manika, kterej si to obhlidnul nazivo, jestli si to kreslil nevim
            ale tim to taky skoncilo
            blby je, ze u nas si myslim, ze to nema reseni, takze jakztakz mozny reseni je mit ten venkovni bazmek o xx metru dal a za kazdej metr se platej skoro dva tacy a navic se pak privod k tomu musi zakopat, coz zase na tom malym prostoru uz jsou zakopany privody a odvody u cisticky, tam kam se kopne, neco se najde
            fakt mame to topeni na uplne nejblbejsim miste 😀
            vrt by to resil, uzka dira do zeme a nad tim nic, jen travnicek, ale to bych potrebovala pul melounu navic

Maya

Petrs01
              no ale pisou, ze asi mozna prestane 😀

PetraK

Maya

jeden bigloid na doziti

to skrzevá to štěkání nevidím jako ideální do paneláku 🙁

aha, koukám, že už to Petrs zaregistrovala a napsala taky. Píšou že možná přestane 😀 , než se k tomu dopracuješ, máš problém se sousedama. Navíc je to starší pes, dá se předpokládat, že třeba k ještě vyššímu věku naopak ta štěkavost stoupne.

edit a co pořádně zaurgovat ty viesmanny?

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem PetraK.
                • Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem PetraK.
                Petrs01

asi mozna prestane

Ale tak jasně že kdybych chtěla psa, tak by asi přestal. Vzala bych ho první den dovolené a další týden by byl vděčný že může ležet doma a nic nedělat, ani by si nevšiml že je sám, natož aby měl sílu štěkat 😀
                  V neděli jsme byli v Josefově, takže Vašek byl celou dobu v autě (a my se prostřídali). Spal a spal a s výjimkou nutného venčení a žrádla spal vlastně přes 30 hodin v kuse. Ale je skvělej, že tohle s náma dal, 12,5 let, Adršpach – všechno co se kde dalo prolézt, včetně muzeí, včetně měděného dolu (16m nahoru po kolmých žebřících).

PetraK

Petrs01
                    žebříky se psama nedám, to neumim, bojim.

cernej caj

Fifi
                      Nene bez atb, a i se to uz zlepsilo, prej to mohla mit podrazdeny i z trychtyre.

S hadici si me rozesmala

Mirkad
                      A mas hrbatou fotku? At se taky zasmejem?

PetraK
                      Krasnej obklad

My mame v praci skluz asi tak rok… asi nekdo zjistil, ze je lepsi pribrat pracov i sily a zmensit skluz 😀

Jinak kolega co se vali u mooore tento tyden rika, ze ja mu vzdycky vsechno vysvetlila ze vseho nejlip (a to sem ho zaucovala po necelym roce v praci a ostatni tam byly dyl) Takze 1) chceme at to novacci proste umi paradne a kdyz ja nwjlip zaucuju tak holt co s tim nadelam
                      2) neceka se ode me praca pac zaskolovani je 100% casove narocny
                      3) kolega druhy sluzebne mladsi nez ja a jediny dalsi schopny prace na mem oddeleni se vali u more a taky ho podezrivam, ze se mu to nechce delat a vymlouva se 🙂
                      4) kdyz vidim jak vysvetluje on, tak souhlasim s tim ze bych to mela depat ja 😀

Dnwska basmati s ryzi do mikrovlnky z tesca. Je to bozi, dobre ze to zacali delat ty jidla i bez mouky

Petrs01

Máš velký psy, to by museli být namakaný a umět to sami. Vaška unesu, ale zrovna ty žebříky byly teda masakr. A zážitek, to přiznávám. On teda průvodce tvrdil, že žebříky jsou asi dvoumetrové, ale měl dost blbej odhad, některý měly hodně přes tři metry, to už ho jen tak nezvedneš. Takže tak nějak do náruče a na rameno, tak aby se dalo ručkovat a přitom nepustit psa. Na posledním už jsem se držela i hlavou o zeď za sebou. Vašek byl úplně skvělej. A další dny ho pak vůbec nerozhodilo milijoun schodů různé schůdnosti a šutrů a vůbec překážek. Akorát ty schody jede v módu “já sám”, ale občas zapomene počítat zadní nožičky. Takže krok za ním já, s rukama u něj abych chytala.

cernej caj

Petrs01
                          Kde ste byli?

cernej caj

Petrs01
                            Nebo toluvis onzebrikach v dole? Ja ho enznam

Petrs01

Ty kolmé byly v měděném dole Bohumír, hromada (h)různých schůdků i neschůdků všude ve skalách okolo. Z fotek jsem zatím viděla sotva polovinu, natož abych z toho něco přebrala.

Milena z Prahy

Petro K., my jsme se v sobotu fakt hrozně pohádali s Robertem na nějaký naučný stezce kolem Labe u Poděbrad. Já jsem zařvala, že už s ním nechci jít, a šla zpátky k autu. Po cestě jsem se v lese vyčurala a taky se mi rozleželo, že on si půjde hodinu a půl hezky stezkou (věděla jsem, že se za mnou nevrátí), a já budu civět na místě do mobilu. Tak jsem si otevřela Mapy.cz a ty dvě hodiny jsem ho stopovala. A dobrý :-D.

Petrs01

kolem Labe u Poděbrad

Jestli přímo u Poděbrad, tak druhá strana řeky je hezčí a bez lidí.

Já mám často problém nesvrhnout svého muže z nějaké příhodné skály, ale vždycky si pak uvědomím, s čím musí vydržet chudák on 😀

PetraK

Míla
                                    – koukám, že nějaký érupce na slunci tetkon v tuhle dobu. No mohla jsem to udělat jako Ty a Brtnika stopovat, jen se bojim, že na tý dálnici by to pak šlo blbě 😀 😀 .Každopádně jsi to vyřešila výborně!!

Petrs01
                                    pak uvědomím

jo, já si uvědomuju xkrát v tom autě, že prostě je třeba unavenej a že blábláblá, ale šécko má svoje meze a já nejsem úplně typ, co na sobě nechá štípat dříví, takže po čase vždycky dojdu na mez a udělá to BŮŮM!
                                    Já nešla na žebříky ani s Murphym kdysi, ne,bojim. Byla jsem svědkem uklouznutí nohy na žebříku a to,že to neskončilo tragicky pádem až dolů, byl čirej sasrak. zvracet se mi chtělo ještě asi půl hodiny poté. Ne, ne, nic pro mě.

Maya

PetraK
                                      kecal ti do rizeni? 😀
                                      Petrs01
                                      no jo, ja vim, ale jinak je hezkej ne?
                                      cernejcaj
                                      tak jestli to mas misto prace, tak to je dobry, ja myslela, ze ti je hodili na krk jeste k praci, jak to bejva zvykem

PetraK

čajdo
                                        4) kdyz vidim jak vysvetluje on, tak souhlasim s tim ze bych to mela depat ja

oni ti chlapi nebývají úplně trpělivý na vysvětlování. jsi šikovná a je fajn, že to teda, jestli dobře chápu, nemáš nad pracovní rámec.

A je fajn, že je varianta nabíráme a ne propouštíme!

Maya
                                        jo kecal, blbě. Aspoň pro mne ano. Přes to, že jsem 10000000000000x avizovala, že jízda za tmy pro mě znamená, že stojím na úplným začátku. A jako navíc nechápe, co se jako vztekám, však to řekl normálně……………… jen to, že je to jinak hodnej pán ho zachraňuje před pobytem v koberci!!!!!!!!!!!!!!

Petrs01

jinak je hezkej ne?

tlustej vořech v bíglí barvě, ale kdyby nějaké to kilíčko shodil, byl by to pěknej vořech 😀

Denny

Milena z Prahy
                                            jsem se v lese vyčurala a taky se mi rozleželo

vidíš PetraK vyčůrej se v lese a bude líp 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,221. až 3,240. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.