- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18.5.2021 v 18:28 #121076
Fifi
Peknej podvecir vespolek.
Chudak Cajda, ty pocasi moc nepreje. Sice lepsi nez tropy, ale kroupy, lijaky, vichr by se uz mohly zklidnit, at se slapce dobre slape! Ja vcera vecer zbabele uvazovala, jestli mam pustit kotel, protoze baracek docela vystydnul. Byla jsem drsna a nezapla ho, bo jsem si vzpomnela na Cajdu, jak ty asi musi venku bejt. 🙂Dennyky
Snad ti bude zejtra uz lip, lity lity. Takovou reakci na ocko v okoli neznam, musis mit neco spesl, vid. 🙂 Furt ale lepsi, ze ti je blbe par dni po ocko a ne po tom kurvakovi…Petrs
Bych asi do Astry sla, ale tezky rozhodovani. Vi buh v tomhle bordelstatu, kdy by na tebe prisla rada s Pfizerem. 🙁Milo
Uf, nemate to se synkem jednoduchy. 🙁 Ale je fajn, ze si maturitu dodelal.Esusova
Co Rumik, jak srustaj doury v kozichu?18.5.2021 v 19:47 #121077kachna
Ale ten první automatickej vyskočil samozřejmě ten, se kterým tu cestu šlapu…
Ano, není to test pro kynology – jak jako barák bez plotu? 😀
18.5.2021 v 19:49 #121078kachna
t. O takovýhle psy zájem není
A oni existujou???
Já bych do tří psů nešla, je to jako s třema dětma, prostě ty problémy rostou exponenciálně.18.5.2021 v 21:00 #121079Maya
caj poslala včerejší fotky a zdá se měli docela pěkně
18.5.2021 v 21:56 #121080Fifi
Maya
Ja ji psala do emila, chvalila fotos a reply znela:
pocasi nam.dava solidne, ale obcas se nebe uklidni:) a je to tu nadherny takovy maly skotsko misty
Twee, Cajda si slape ve Skotsku, tsss, se nekdo ma. 😀Kachna
Ja mela cuby 4, zadnej problem velkej. Ale vyrostly spolu. Staricka na doziti ke dvema psum, proc by ne. Ale dvema psum, ne jednomu psovi a potrhlejm taliprdim flekum. Nejvetsi strach bych mela asi z Mousese, aby neublizil starikovi nebo naopak. 😀19.5.2021 v 5:09 #121081Denny
Dobré ráno,
hlásím se z kolbenky, huš je dobře 🙂 u mě teda ruka okej, vyspala jsem se v pohodě. Francezko byl včera taky na očkování a večer ještě hlásal, že dobrý, tak snad.
Večer u nás třesky plesky, hromy blesky a chvíli lilo, miluju bouřku, když jsem doma.
Vodpo přijelo PPL s kočičím wc, kočkolitem, mističkami a balónky na šňůrce pro Koníkojc. Joooo, čeká nás poslední víkend bez netopýrů 🙂
O víkendu musím poprosit Francezka aby mi pomohl sestavit škrabadlo/odpočívadlo.19.5.2021 v 7:23 #121082PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
včéra u nás trochek buřinovalo , ale k nám to nedorazilo, tak jsem stihla kromu úklidu dodávky masa ešče i zasadit nějakou tu jiřku. A taky posedět s Brtnikem na zápraží u pivíčka, to je tak kráásnýýý! A taky jsem včera kus cesty – za dálnicí až domů řídila a dneska jsem si dobrovolně za to kolo na tyčce sedla i ráno a jela zse až skorem k dálnici. To bude další krok, sjet to celý až do Prahé. Ale to si musím teda přivstat trošek, páč to neumim tak pěkně svižně a plynule jkao Brtnik , potřebuju krapítek víc času jako.Dennyky
jsem ráda, že už to odeznělo a držím palce Františkovi, ať to taky zmákne v pohodě. A Konýfce vyřiď, že je mi jí úpřímně líto, dopadne chudera malá špatně 😀
Petrs0
Starýho, beznohýho nebo tak něco
no to jsem tak nějak právě měla v úmyslu. Nějakýho, kterej se vybatolí na zahrádku, tam si to obejde a půjde se vyhřejvat buď na sluníčko, nebo domů ke kamnům. Aby měl na svý hodně starý kolínka hezkej domov. Enemže – Tali sice nemlátí Mousese, ale začasto se chová jako hovado už jen při obyčejným pohybu. Ona se nedivám kam jde a co dělá. Když má radost, je nebezpečná a ona má radost poměrně často 😀TeĎ to k tomu právě ještě není – jsme zmáčknutý v malým prostoru, takže to oddělování by sice šlo, ale bylo by to krkolomný, taky do toho nechci jít teď právě, ale až to bude v Domečku trochu líp funkční. Rumíček nejni zahlušovací, nicméně kdyby si to nesedlo obecně, třeba ze strany dědouška / babičky musel by být prostor, pro to oddělit. Navíc, u starýho pesana se dá předpkládat třeba inkontinence, nebo tak a to já zatím nemám pesana kde mít, aby tohle nevadilo. Takže ne není to nahonem, i kvůli tý dovolený, ale my se na dovču asi dlouho nepodíváme 😀 , ale až v časovým horizontu až to půjde.
tak jak s očkováním?
kachna
existujou
jo existujou, vybereš si
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66620
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66525
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66045
Já bych do tří psů nešla, je to jako s třema dětma, prostě ty problémy rostou exponenciálně.
já vím, ale zase – když můžeš, měl by člověk pomoct. Prostě staříček nějakej, co je rád, že se vybatolí ven a má rád svůj klid. což právě by se ovšem trošku vylučovalo s Taliprdem, to musim produmat.Maya
tak ty dlouhodobý následky se přesně nevíaha, dík 🙁 ani jedno-myslím vakcínu- nejni nic moc.
Fifi
Chudak Cajda, ty pocasi moc nepreje. Sice lepsi nez tropy,jo, zatím se moc počásko nevycajchnovalo, snad se to nějak trošku umoudří. Včera jsem na ní taky myslela s tou buřinou.
Ja vcera vecer zbabele uvazovala, jestli mam pustit kotel, protoze baracek docela vystydnul.
my zatím furt ešče topíme trošku.Byla jsem drsna a nezapla ho, bo jsem si vzpomnela na Cajdu, jak ty asi musi venku bejt.
ty seš jelit 😀Rumíček se pěkně hojí to na boku je asi zhojený nejlíp, krk taky pěkný, jen na tom stehně to trošku zlobí, ten důlek, jak to prasklo, ale už i to se lepší.
Teď jsme koupili zásyp na rány a to po prvních aplikacích vypadá slibně.Nejvetsi strach bych mela asi z Mousese, aby neublizil starikovi nebo naopak.
no jo sakra – Mouses! Já bych teda pochopitelně vybírala staříka, kterej s kočkama nemá problém, ale aby to torpédo mouratý nedělalo problém? Tuten pohled na věc mě nenapadl. Zas ale, to bych mu ten kožich srovnala. To já se s ním zase nemažu, když se ke psům chová moc za hranicí, která se mi nezdá.19.5.2021 v 7:28 #121083PetraK
Pepíček by třeba zrovna dle popisu nešel, protože Tali, že jo 😀 , ale jinak se mi líbí mocinky moc
19.5.2021 v 7:37 #121084PetraK
By ladili k Taliprtce 😀 😀 pupíci flekatí
19.5.2021 v 7:41 #121085PetraK
No a pak tady Dědulka
19.5.2021 v 7:50 #121086Petrs01
Osmiletej pes není zrovna stařík, to je normální aktivní zvíře!
Pokud chceš něco jen na dvůr, ber opravdu zvíře typu Dědulka, nebo třínohého a tak. Mrkni taky na dejtenamsanci.cz
Mousese bych se nebála, pochopí a vyřádí se s ohaříky.19.5.2021 v 8:02 #121087PetraK
Osmiletej pes není zrovna stařík,
to vim, ti dva jsem sem šoupla jen tak. Pro mě je stařík až mnohem dál. Neboj.
paní znám, jenže na FB se neorientuju- nejde tam najít popis – jen fotky.19.5.2021 v 8:10 #121088Petrs01
Každý pes má fotoalbum a tam má popis.
https://www.facebook.com/pg/dejtenamsanci.cz/photos/?tab=albums&ref=page_internal
Teď tam asi nic pro tebe nevidím, ale ty taky teď nikoho nehledáš…19.5.2021 v 8:47 #121089PetraK
Petrs – díky mě se to takhle neotevřelo, kam se mám příště podívat? na co na tý stránce kliknout? Ještě je času fůra, protože ty podmínky nejsou, ale stejně už jak dávno koukám 🙂
za tohle bych někoho z těch záchytných kotců potrestala, stačilo se podívat, a udělat dva telefonáty!!
ale dobře že to vzalo ščastnej konec.
19.5.2021 v 8:57 #121090Petrs01
Buď přímo ze stránek Naši pejsci a tam je odkaz, nebo na fejsbůku vlevo Fotky – v obou případech se ve fotogalerii nahoře zobrazí Alba a tam dáš Zobrazit vše.
19.5.2021 v 9:00 #121091Maya
u nas zadna bourka nebyla, akorat pet minut lijak, jeste jsem potrebovala tak pul hodky sekat, takze smolik a pokracovani dnes
denyky ok koukam, tak to je super a bude fit na prepadove komando 😀
my teda uz vicemene netopime asi dva tejdny, jen si obcas rozdelam v kamnech19.5.2021 v 9:39 #121092PetraK
Chci pro ten Hospic objednat nějaký mletý maso, zatím nevím, jakou má paní skladovací kapacitu, ani zda tam vetamix, který zmiňuje, jezdí a za jakých podmínek. Kdyby se chtěl někdo přidat, dám to klidně nějak do kupy ve větším množství.
19.5.2021 v 9:43 #121093Maya
19.5.2021 v 9:51 #121094PetraK
Maya
supr. za kolik chceš přihodit? Já za sebe objednám (min.) za to pětikilo, kdy mají dopravu zdarma, tak cokoliv bude nad bude supr.
objednávat budu tohle
https://www.vetamix.cz/hovezi-maso-hrubomlete19.5.2021 v 9:55 #121095Maya
PetraK
petikilo, zadost o prachy mi pak posli do mailu, at to neprehlidnu -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.