- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3.9.2021 v 13:17 #126307cernej caj
Krasnej vikend vsem!
3.9.2021 v 13:22 #126308Milena z Prahy3.9.2021 v 13:25 #126311DennyMileno, mě taky zajímá a co chuť ?
3.9.2021 v 13:44 #126312cernej cajTo vypada uzasne!!!!
3.9.2021 v 14:06 #126313Milena z PrahyJe to moc dobrý. Autorka píše, že dala čtyři PL medu. Zdálo se mi to moc, dala jsem dvě a ty vynechaný jsem pak přidávala. Já jsem to ještě trochu přiostřila pálivou paprikou.
Dělala jsem to z krůtího prsa, cca 900 gramů. Něco jsem už zamrazila, zbytek sníme o víkendu. Dám k tomu červený fazole, rýži a sýr feta. Hodil by se asi i ledovej salát. Nebo tortilla (ale ta je na mě moc tvrdá :-)).3.9.2021 v 16:52 #126314FifiKrasavej vikend taky vsem preju.
Milo
mnaaam, to vypada epesne! Nekdy prubnu, akorat zazvor tam plesknu mletej, to by snad vadit nemelo. Necht vam chutna, ja budu mrmlat kapusto-kvetakovy karbanatky asi, aneb co dum da. 🙂 Me napada, mate nekdo hrnec na pomaly vareni? Oplati se to oproti pomalymu vareni v troube?Dennyky
To je fufna Konevova, hrozny tyhle nezravky vybiravy.
Choděj tak nějak ladně, zvláštně u toho poskakují
Odkoukaly od tebe? 😀Esusova
Urcite dobro dosli a tvuj Steve Wonder uz se rozkoukava. Rozkapany voci jsou neprijemny.3.9.2021 v 19:04 #126316Denny3.9.2021 v 19:15 #126318FifiDennyky
Ja dneska skubala spendliky jen tak na chut a jsou jich tam mraky. Byl by recepis na marmeladu a pripadne kolacky? Jak moc narocny to je?3.9.2021 v 20:32 #126319DennyFifi marmeladku dela i Esusova, ake muzu se zeptat kamosky jak ji delala 😊
3.9.2021 v 20:37 #126320Milena z PrahyFifi, kapusto-květákový karbanátky? To vůbec neznám.
3.9.2021 v 20:47 #126321FifiDennyky
Optej, dik, protoze je mi lito tech kil spendliku.Milo
To je jednoduchy, takovej vege karbos. 🙂 Povaris kvetak nebo kapustu, kdyz mas od obojiho, jdou spolecne. Kdyz mas jednotlive, nazyvas to vzletne Kapustaky nebo kvetakovy placicky. 😀 V sitku hmotu nechas odkapat, rozhnacas dojemna rukou a pak postup jak klasickej karbos. Vejce, koreni (sul, pepr, ja rada cesnek a majoranku), kdyz je to moc vlhky, pridas drobek strouhanky. A pak uz placickujes a smazis bez nejakyho obalovani. S bramborem sypanym petrzelkou a nejakou zeleninou kolem je to tuze dobry. A to jsem masozravec, jen maso nepotrebuju kazdej den a tohle je dobra alternativa na rychly jidlo. Ja myslela, ze to vsici znate.3.9.2021 v 21:16 #126322Milena z PrahyFifi, to vypadá moc pěkně :-). Hlavně ten grif s hňácáním v cedníku. Já znám jenom kapustový karbanátky a na ty jsem vařenou kapustu vždycky krájela nožem.
3.9.2021 v 21:17 #126323MayaFifi
měla jsem pomalej hrnec, než vyhořel, chystám se koupit novej, lepší a radši jinou značku 😀 jídlo z toho je nepřekonatelný
pomalý vaření v troubě jsem nikdy nedělala, tak neporovnám
jen váhám, protože jsem zjistila, že dneska už se prodávají pomaláče v kombinace s papiňákem a i takový, že to umí i přílohy k tomu, že má z toho člověk hned komplet jídlo3.9.2021 v 22:13 #126324FifiMilo
Tak zalezi, jakou hrubost vegekarbosu uprednostnujes. Jo a hnacam to pak v mise, ne v sitku, jsem to blbe napsala. Ale v cedniku je dobry to promacknout, at se zbavis nadbytecny vody.Maya
No ja dumam, se me uz rodicovstvo ptalo, co chci k vanocum. Tak treba pomalej hrnec by byl fajn, jsem hodne polivkova a maso pecu taky hodne do mokra a rozpadava.
Jak ti to simte vyhorelo? Ve tve nepritomnosti nebo co se stalo? Hele, ty ses profi stouralka, udelej recenzi, jo? Ja samoze koukala na net, ale kdyz nema clovek zkusenosti…3.9.2021 v 22:39 #126325MayaFifi
no normalně jak jde kabel do hrnce, tak tam to bouchlo a chytlo, byla doma naštěstí máma a slyšela to, takže žádná škoda, ale moh bejt průser, byl to hrnec bionare nebo jak se to píše
já už na ně koukala, obyč pomaláč už se koupí kolem tisícovky, pár známejch si chválí ty z lidlu a mě se celkem dobrý zdaj sencor, asi nejspíš koupím něco od nich
polívky jsem v tom nedělala, spíš omáčky a guláš, chuťově je to úplně něco jiného než když to člověk udělá normálně
jsou taky různě velký, tak to záleží pro kolik lidí chceš
určitě chceš u toho automatický přepnutí na zahřívání, aby ti to nevystydlo
u těch lepší bejvá ještě časovač, ty levnější musíš vypínat ručně, to jsem právě měla a dá se taky, ale samo časovač je komfortnější
pak záleží jaký máš požadavky na vnitřní nádobu, některý nejdou nikam jinam, některý jdou jen do trouby a některý jdou i na sporák
no a pak taky koukám na ty multifunkční a třeba tenhle je i v češtině funkční jen na tlačítka, ale zatím nejsem rozhodnutá
https://www.alza.cz/tesla-elitecook-k70-multifunkcni-elektricky-tlakovy-hrnec-d5620418.htm3.9.2021 v 23:05 #126326Fifino normalně jak jde kabel do hrnce, tak tam to bouchlo a chytlo, byla doma naštěstí máma a slyšela to, takže žádná škoda, ale moh bejt průser,
Aha, takze stejne radsi pomalu varit, kdyz je clovek doma, pro jistou. Papinaku se bojim, to odmitam. Diky za zkusenosti, se este teda porozhlidnu a uvidime. Verim, ze chutove je vysledek luxus, ja prave i vyvary tahnu pomalu par hodin, maso to samy – pecu dlouze na min stupnu v horkovzduchu.4.9.2021 v 9:09 #126327Milena z PrahyHolky, za 14 dní jsou Dny Marianne, tak na hodně věcí budou 20procentní slevy. Akorát to chce koupit si časopis Marianne Bydlení kvůli kuponům. Na e-shopech ani kupony nejsou potřeba, teď jsem koukala na ten Sencor, Mayo, a na Alze od nich mají hromadu multifunkčních hrnců. Slevovej kód je: 2021Marianne20CZ. A platí od 17. do 19. září.
4.9.2021 v 10:31 #126328KuskusJá potkala ráno na schodech fungl nového souseda a optala se páníka, který ho nesl v náručí, esli můžem socializovat, tak jsme si byli ČV představeni a začal rachot a pištění a skákání, navzájem jsme se oblemcali a opusinkovali a vlček je nádherný, říkají mu Conri. Je to miminko a pořád ještě voní jako štěně a doufám, že mě nesežere, až do toho vlka jednou doroste. To bylo hezký setkání. 🙂
A nevím proč jsem si vzpomněla na bráchu a jeho častý výrok směrem k mé osobě – si blbá jak čtrnáct dnů starý pes. 🙂Du vařit, mám chutě a před očima neustále Milenin hrnec s trhaným masem. Tak jsem koupila chlazenou slepici, páč tu už jsem kdysi (podle receptu herečky Jany Bouškové) připravovala trhanou na červeném oleji a byla výborná, ale já su kuchař z leknutí, někdy vytvořím manu nebeskou a jindy je to hnus, který roste v hubě a trápím se tři dny, než to sním, bo plýtvání jídlem nesnáším. 🙂
4.9.2021 v 14:30 #126329Denny4.9.2021 v 20:34 #126332MayaMilena
díky, už jsem si ten kód napsala a možná využiju, 20% je dobrá sleva
Denny
krásný houby, u nás jen holubinky a pak jako novinka nějaký bílý houby s tmavší tečkou uprostřed, to jsem u nás nikdy neviděla -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.