- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3.9.2021 v 6:40 #126281Maya
cernejcaj
tak snad uz ti to vyjde nekam vyrazit, ma bejt ted hezky
no nam na to pondeli pred svatkach naplanovali stehovani idioti, takze dovolena nic
beru si alespon pristi patek, mam jeste 3 tejdny dovoleny
o Adamkovi jsem taky cetla na FB, je to smutny
Denny
video by nebylo, poskakujici netopejri s plandavyma usima musej bejt srandovni 😀
mlha u nas kopeckova, to pak vtipny kdyz clovek jede autem3.9.2021 v 6:41 #126282Milena z PrahyMirko, zníš už mnohem optimističtějc, hlavně v tý práci. Že je tam sranda s kolegyněma, že tě asi už tak nedeptaj zákazníci, dokonce neplánovaný volno dostaneš… To je prima :-).
3.9.2021 v 6:53 #126283DennyMileno
já myslím kamarádky, které žijí v DP. Jako řeší většinou kdo kde s kým byl, je, není, co sousedi, a blablabla. Jsem asi divná v tomhle no. Nedokážu si s nima nějak pokecat. Když jsem si myslela, že už kamarádku mám před x lety, svěřila jsem se jí když jsem měla starosti a pak to věděli všichni.
Takže můžu říct, že nejlepší kamarádky mám rozesety po celé republice,
ty jsou pro mě nejvíc, pár jich je i tady.
Za ty nej lidičky vděčím svým psům.
Nedávno jsem začala spolupracovat s těma holkama, se kterýma jsem vystavovala,
ty jsou taky fajn holky, mají ale málo času, takže se moc nevídáme.
Ono už tím, že mám trochu jiné zájmy a nemám děti, tak mě to tak trochen vyřazuje z kolektivu 😀
Navíc já toho většinou moc nenamluvím, proto asi na lidi působím trochu nafrněně 🙂 to už mi taky pár lidí řeklo.
Vlastně mám úžasnou kamarádku tu Romču, která byla s náma na dovče.- Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Denny.
3.9.2021 v 7:22 #126285Milena z PrahyDenny
Aha, tak to je jasný :-).
U nás je trochu sranda v tom, že jak Robert všechny moje kámošky i s rodinama adoptoval a jak s nima furt jezdíme na výlety, tak se s nima vlastně skoro nikdy nesejdu jenom ve dvou na kafi.3.9.2021 v 8:25 #126286Milena z PrahyJo, jestli můžu, dám sem odkaz na recept, podle kterýho bych dneska ráda uvařila: http://spicycrumbs.cz/2017/10/pomalu-pecene-trhane-kruti-pikantni-omacce/
Jinak ta paní umí fakt vařit a má recepty na dušený jídla, co jdou ohřívat, tedy přesně pro mě :-).
3.9.2021 v 8:34 #126287PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Krásný den, krásný deeen, já polezu snad i komíneem!!
Je krásný, protože krásný babí léto a to já ráda, je krásný proto, že jsme se cestou do prasé ráno stavili na kávičce. Řekli jsme si, že se nebudem šponovat a zastavili se na kafe- žjooofka to bylo jako bejt na dovolený, výbornej pocit.
No a je krásný proto, že dneska půjdu domů sakra brzičko. Brtnik má vyšetřování okouch. Bude je mít pak neviditelný ty voči a tak budu muset bejt s nim, aby se nezabil. Pojedu důležitě autem domů.Tak mi držte palce, tímdle směrem ešče moc nejezdim 😀Dennyky
hele tak mě napadlo tý prdelíně zrzatý dávat nějaký tučnější masíčko, takhle třeba vepřový , zkusila bych vemínko, aby se holka na zimu trochu zasádlila.Hubeňourky, s ocáskama nahoře a plandajícíma ouškama.
prostě…. strašidýlka 😀 hele to by mě zajímalo, co by bylo, kdyby se potkaly s Mousesem 😀Mirka D.
tak jsme odpo seděli na terase,a za hodinu tel z PENNY-že,když sem vzala ted v sobotu odpolední,tak za to můžu být v pondělí domžjofkááá, to je výborný co?? Béš mít nečekaný volníčko. To miluju!!! Užij si to moc, bude třebas hezky i?
no a s Mousesem nevím no,u nás lovily všecky kočky i v BK i zde
já vim, ale tak nevzdávám se, chytrej jako čert je, tak se třeba dohodnem.černej čaj
Uz se tesim jak je v zari svatek mam tam den dovci
no vidiš, já možná taky, musím se podívat, tooooo by bylo krásavýý!3.9.2021 v 8:34 #126288DennyMileno to vypadá mňam 🙂
3.9.2021 v 8:56 #126289PetraKMílo – mňám! Jdu to dát do receptů, tam se to najde snáz, než tady v tom kecadím budniku, co kolikrát vytvoříme 😀 a za který jsem ráda.
3.9.2021 v 9:02 #126292Milena z PrahyJé, tak to děkan, Petro :-). Akorát to není úplně ode mě, jen jsem si to našla.
3.9.2021 v 9:03 #126293DennyPetraK
ale vemínko nechutnááá 😀
Jo vepřové jí dávám, ona by se spravila i po přílohách jako těstoviny atd,
ale sacharidy moc nemůže, kvůli tomu jak měla kvasinky v uších.
Takže tak 2x týdně jí dávám něco takového.Takže v 9 do práce a ještě brzo domů, jo?!
Cestu určo zvládneš v poho, ale ty nervy…chápu 🙁
co se týče mousese, by mě taky zajímalo, jak by reagovaly na další kočky.
- Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Denny.
3.9.2021 v 9:07 #126295PetraKMíla
no to nejni vůbec zač. Všechno co chceme někdy najít, musíme dát jinam, než tady do toho cirkusu 😀 😀 takže fórum Zajímavý odkazy pěkně po kupě je na různý potřebnostě a pak 3x fórum vo žrádle-maso, zelenina a buchétky. Jinak skončí šécko ve stoupě 😀Dennyky
držky taky madam nejí?
Skeletíky?Takže v 9 do práce a ještě brzo domů, jo?!
ano, ideální nastavení dne, učím se od takový skvělý učitelky, tu bohužel neznáš, bydlí hrozně daleko a do práce si chodí jen ve dvě odpoledne pro jabka na štrůdl nebo co 😀3.9.2021 v 9:12 #126296DennyAle jo, dršťky jí 🙂 když má náladu 🙂
Skeletíky takybydlí hrozně daleko
aha tak ta bude asi z Austrálie 🙂
Přítel jí říká, že chodí do práce jak na ruský filmy 😀3.9.2021 v 9:14 #126297cernej cajDo receptu vsecky zajimavy recepty! Su zvedava pak jaky to bude
Denny
Premyslim ze v rijnu mam 4 dny, ale furt sem nemela cas to resit. Ze bych prijela mrknout na kocicky a treba by konecne vysla ta kamenice:DTakze mam to v planu ale jeste porad nebyla kapacita
3.9.2021 v 9:25 #126298Dennyčajdo jasně, chňápu, daly bychom už konečně trochen dokupy i ty stránky…
páč já jsem teuátečko prostě.kočičky jsou ještě pořád prťavý 🙂
3.9.2021 v 9:50 #126301Mayakde je ta prace kam se chodi ve 2 odpoledne? 😀
3.9.2021 v 10:08 #126302PetraKDennyky
Přítel jí říká, že chodí do práce jak na ruský filmy😀 😀 😀 přítel má svatou pravdu! 😀 😀
tak jí dávej skeletíky a držky, to je výživný.
3.9.2021 v 10:14 #126303DennyPetraK
kupuju celý kuřata, když jsou v akci za 49Kč/kg.
Prsa sežerou netopýři.
Ale ona je patlála, stejně jako Rumouš, kůže blé atd… :-DD3.9.2021 v 10:15 #126304DennyMaya
kde je ta prace kam se chodi ve 2 odpoledne?
ehmmm u nás 😀 ale jen když přijede vzácná náfštěva 🙂3.9.2021 v 10:20 #126305PetraKDennyky
Ale ona je patlála, stejně jako Rumouš, kůže blé atd… :-DD
co chceš, smradi z jednoho hnízda 😀 😀no tak jí dávej ty zádíčka – ty kuřecí hřbety, kup je v řeznictví a dávej jí je jako součást krmný dávky, jí evidentně nemusíš nic odvažovat, tak flákni k snídani k masu ještě tohle
3.9.2021 v 10:51 #126306PetraKpápááá – krásnej víkend.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.