Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,121. až 3,140. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Uz mosim letet

😀 😀 😀 😀 híííílfmir, hilfmíír!

Maya
      jo taky myslím, že pokud to nějak ovlivní jeho chování, tak nejspíš tak jak píšeš, ale já se nevzdávám. Aspoň třeba eliminuju to, že by to lovil jako dárky, tím pádem by jich nelovil třebas tolik… 😀 😀 Ne, já vím…. Nicméně prostě reagovat musim a budu.

Maya

PetraK
        on to nelovi jako darky, darky se nosej povetsinou
        zivy, spis si to prines domu, aby si to mohl v klidu sezrat a nikdo mu to nesebral, tak holt si to priste sezere nekde jinde
        ja teda moc neverim tomu, ze to nejak omezi loveni, ale urcite to omezi zprasenej barak
        rvala jsem uplne stejne na kocku minulej tejden, kdyz si prinesla oknem mys do obvyaku a tam si ji chtela sezrat, nastesti ji zas odnesla ven sama, loni mi tam pustila zivou mys a mam proste dojem, ze to ma kazdorocni opakovani 😀

Maya

mame si odnyst soukromy veci domu, tak vyklizim supliky, nechcete nekdo diskety? 😀 jednu jsem nasla rozebranou, tu jsme tusim pouzili na pozorovani zatmeni slunce a zbytek jsou podle popisku asi pracovni veci, jestli to teda nejsou kamuflazni popisky, se ani nemuzu podivat, ani doma 😀

PetraK

Maya
            Ne on to doma vystaví. Opravdu. Rehek, sýkorka byli vystavení.

Jako mně je to blbý na něj takhle nastoupit,páč to je prostě nespravedlivý, toho jsem si vědoma, ale jednak to ono samo se spustí a druhak aspoń malinkatě doufat můžu, ne? když je to tak napůl péf.

Maya

To je sbirka, jedna disketa ma 1,44 MB 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Maya.
              Maya

PetraK
                tak doufam muzes vzdycky 😀
                tak ono se to nemuze nechat bejt, protoze pak fakt ti zacne domu nosit zivy mysi a ptaky a to fakt nechces 😀
                taky je mi to vzdycky blby na ne rvat kvuli to mu, ale barak je mi milejsi

PetraK

Maya
                  To je sbirka

😀 😀 si bohatááá! 😀

tak doufam muzes vzdycky
                  přesněě, sem optimista, tak uvidíme.

cernej caj

Maya
                    Kolik mas tech disket a ses ochotna je poslat postou/nejak? Muzu se zeptat…

PetraK

čajdooo – neřikej mi, že dneska ještě disketa má nějaký využití? 😮

Maya

cernejcaj
                        mam jich 9 v krabicce, ta desata zrejme padla na to pozorovani slunce
                        prilezitostne je muzu poslat, ale jediine nejakemu duveryhodnemu cloveku bo na nich zrejme budou nejaky pracovni veci, i kdyz nejspis hodne stary, tak spis nekomu kdo to smaze a nebude to resit
                        ja to nemam jak smazat

Denny

přes disketu se dá dobře koukat do slunce :-DDDD

Maya

PetraK
                            treba ma nejaky staromilec doma komp s win95 a disketovou mechanikou 😀 😀

cernej caj

Znam.v praze typka co se ve volnym case bavi pocitacema z 80 a 90 a minule sem mu poslala.asi 8 disket tak se ho muzu zeptat

MirkaD

tak včera ranní-celkem ve 3+dost lidí,jako napíct ráno+pečivo,druhá kolegyně chladák,kterej pak chodila jako drhá dělat z kasy-3 ob palety se za 10 minut nanahází a třetí zástupkyně…
                                a od desíti milion lidí….
                                no nicméně půl třetí jsem stihla
                                dala jsem si švestkový bramborový knedlíky od máti,
                                pak šlofíka,
                                pak vycházku ze psama ke křížku a zpět-ráno šla s Martinem i psama ještě Btty-se přihlásila na vycházku,pak čtení na terase,cvičení a úklid
                                spát chodím v dest,vstávám po půl čtvrté,tak si můžu vyháknout v práci čelisti…
                                dnes v práci-já pečení+házení pečiva,vedoucí ze zástupkyní zeleninu,a další zástupce chladák
                                no my 3 jsme se ráno hrozně nasmály,protože jsme zase vymýšlely děsný koniny a bavily se o blbostech,tak jsem si prodloužila život:D:D
                                no od sedmi na kase-hodně lidí teda,brrrr+mlíko v akci,tak už mě pak bolely loket a záda
                                mimochodem-výmluvy-omluvy-chlapů pokračují-xx chlapů bolavý záda,jeden po očkování,další zlomený obě ruce,další kýla-všichni měly 2 kastle piv-který nejdou životu důležitý,nějak je musely sundat z palety,nějak pak dát do auta a nějak dát do bytu….
                                no tak dnes další výmluva-chlap 4 balíky mlíka-a zvednout je nemůže,má po operaci srdce-ale tak dobrý,tak jsem to odkejvla,naházela to na pás,pak mu to zákazník+já naházely do koše…jako já mu i věřím,že měl operovaný srdce,
                                ale fakt jsem téměř šla na parkoviště se podívat jak to teda dá do auta
                                ale tak v pohodě,když to nejsou 2 kastle piv,u kterých si fakt myslím,že bez nich se dá obejít-rozuměj-není to jídlo/pití-teda je to pití,ne ale nezbytný
                                no nic
                                odpo dojel tatka,jede zítra s rodiči na babí lom u Šebrova,
                                tak jsme odpo seděli na terase,a za hodinu tel z PENNY-že,když sem vzala ted v sobotu odpolední,tak za to můžu být v pondělí dom-tak su ráda,mít jen den volna je málo,
                                pak jsem šla na třičtvrtě hodiny ze psy ven-hezky k hájence a od ní k vysílači a zpět,a když sem šla k hájence zpět a tak tam ženská puštěnýho malýho vořecha na volno uprostřed pole a ČSV na vodítku bez koše,a zvohlá škubala šípky,já nervy,že o nás neví,tak jsem furt nahlas na psy-a k noze a sedni,k noze a sedni,ženská furt zvohlá škubala šípky,já se bála,že vlčák vyletí a já poletím k šípku i s čoklama mýma,který vlčák posvačí….
                                no tak jsem na ženskou zavolala at si uváží toho psa v poli,a jetli můžu projít-ČSV napnutej jak struna,tak jsem se jí zbaběle zeptala,,jestli ho udrží…
                                jako bojím se těchto psů jak čert kříže…
                                fakt by mě navadilo,kdyby měl koš….
                                no naštěstí ho udržela…
                                doma jsem zašla do knihovny v dědině
                                kde jsem si půjčila mimo jiné medvídka PŮ-jakýho si tekýho…,
                                a měla bych dělat hají…

MirkaD

MAYA-Martin docela dlouho používal diskety na muziku

Denny-tak s dělnicí jsi mě dorazila-to je masakr toto teda-to by mě strach nikde nedovolil,lidi jsou čím dál oprsklejší teda
                                  s fotografkou-vy jste kamarádky nebo známý?-že já nevím,jestli s ní má smysl komunikovat,přijde mi že at písneš,co písneeš,tak ju naštveš

PetraK-teda fotky boží,strašně ftipný
                                  no a s Mousesem nevím no,u nás lovily všecky kočky i v BK i zde,
                                  a Norinka vždy vavaždila vlaštovky,to jsem jednou i obrečla,miluju vlaštovky…
                                  ted jak je Norince 15 tak už na to kašle-chvála bohu

cernej caj

MirkaD
                                    To je fajn ze mas i pondeli goljo za odmenu a volali sami

Ja uz su za ten mesic co nemuzu ven v dezolatnim stavu, tak dezolatnim ze ani nemam silu nekam jit, chci jen vanu a poradne se vyspat, takze jo doma 4l bojler to je na umyti nohou:D

Uz se tesim jak je v zari svatek mam tam den dovci

cernej caj

Birme odesel adam, vetsina z vas je zna, uz tak posledni pul rok mozna i rok se potykali s rakovinou, ktera se darila chemkou uspesne drzet docela dlouho, ale nedavno se zhorsil … 🙁

Denny

Morgen páteční,
                                        ráno mlha a teď už vylezlo to žlutý 🙂
                                        Včera jsem zase po delší době rozmrazila krabičku s jídlem, co jsem objednala u Hanky (chovatelky) byl tam kus lososoa, kuřecí krky, zelenina a trochu vnitřností. Vnitřnosti samo Koněf plivala zpět, ale jelikož se kolem ní ochomejtaly opičky, tak sežrala téměř vše.
                                        Holy kdybyste je viděly ony jsou tak srndovní, když choděj.
                                        Hubeňourky, s ocáskama nahoře a plandajícíma ouškama.
                                        Choděj tak nějak ladně, zvláštně u toho poskakují :-).
                                        Včera bylo hezký počásko, tak šla madame na koupačku do rybníka.

Denny

MirkaD
                                          u nás v hale v hospodě pracuje mladá holčina, která má fenku i psa ČV.
                                          Pes v poho, čubka je ostřejší, je krásně zbarvená a má krásný oči, potkat jí
                                          v lese, tak bych si v první chvíli myslela, že je to vlk.
                                          Běhá s nimi závody.

s fotografkou-vy jste kamarádky nebo známý
                                          známe se od základky, jí měli všichni za tak trochu praštěnou,
                                          nedávno jsme si začaly psát na messengeru, byly jsme spolu jednou fotit
                                          a taky naposled. Takže známá. Já jsem nikdy moc nějak kamrádky neměla,
                                          mě ty jejich starosti nezajímají.

čajdo
                                          a ukážeš se i tadyk, myslíš ?

Milena z Prahy

…Já jsem nikdy moc nějak kamrádky neměla, mě ty jejich starosti nezajímají…

Fakt Denny? To mě zajímají :-). Ale nevžívám se do nich, spíš tak jako ti králíci od Jiránka koukám, jak taky žijou lidi ;-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,121. až 3,140. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.