Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,101. až 3,120. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Mayo,
      proc pase? To nejde v praci nejak zaridit, abys byla separe na tu dobu nebo vadi, ze bys nebyla separe?
      Mne naopak zacnou konecne nejaky firmy v realu, uz se na ne tesim.

cernej caj

Jo s tim kousanim to je problem treba plastovej kong feri chvilu cmucha kouli a pak zacala hryzat ten mekkej otvor s krytkou:D

Maya

cernejcaj
          Loki teda tu podlozky nekouse, ale pekne vleze volizuje, vydrzi mu tak na pul hodky
          Fifi
          jo vadi, ze nejsem separe, v kanclu s kolegyni, co furt telefonuje atd. to proste nejde, mame mrnavej kancl a ani nemam kameru na pc
          separe jinde nejde, proste to je nerealny

Maya

vono taky kdyby u nas ve firme konecne nekdo prestal pleticharit a zorganizoval neco poradne, bylo by to jednodussi si neco zaridit a rozhodnout, budou nam opravovat barak, jediny co prislo mail, ze se budem stehovat koncem zari do vedlejsi budovy, ta je kapku mensi, takze se tam asi vsichni nevejdem a pak uz jdou jen famy o homeoffice
            jako kdybych to vedela jiste, ze budu moct bejt na HO, tak bych si tu anglinu prihlasila, ale takhle…

Zlata

Tak jsem chtěla poslat video jednoho ze synů ze včerejsi prace z rozhledny Poledníku,ale nejde mi to.
              Nejsou lidi,tak museli sundavat lešení instalateri a topenari.Holt trubky jako trubky.

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tam je ale pěkně!! Včéra jsem měla kolizi s Mousesem. Zabil zase ptáčka a přivlekl si ho. ZAŘVALA JSEM NA NĚJ TAK, ŽE JSEM PAK CHRAPTĚLA a popadaly tašky na střeše kostela. Zmetek jeden mourovatej. nemazala jsem se s ním a sebrala mu to. já vím, kočka, loví všechno. Dobře, ale taky chci, aby věděl, že tohle se mi nelíbí. Umí pochopit jiný věci, tak tohle by aspoň mohl zkusit. Chytrej na to je dost. Grrr.

Fifi – tak takhle už tam tu kelpinu vidím. Na tamtý fotce bych to nepoznala. A mladýho barzojíka teda rozhodně ne 🙂 . Já jsem vlastně štěndo nikdy neviděla, jen dospělce.

Kachna – to je výborná pomůcka tendle bakalář, teda, když to všechno vymažou 😀 To tam sedí nějakej počítačovej exprt evidentně.

Maya
                jako ve vlaku už zas hlučný peklo s puberťákama, zlatý tichý prázdniny

já jsem dřívějším nájezdem do kanclu získala klid v MHD, to je krása! 😀

Mirka D.
                Brtnik taky nikdy nebyl psí, vůbec a po odchodu Murphyho už nikdy žádnýho psa nechtěl. A kdyby to nevypadalo, že mu žena bez psa bídně zhyne, žádnej by se nepořizoval, protože se psem jsou jen starosti prej 😀 😀 Zvířata ho nějak nebrala. Jeho památnej výkřik, když jsem během 14 dnů dotáhla domů další zvíře v nouzi byl: “Ešče že tady nejsou sloni, už by nějakýho dotáhla domů!”

PetraK

Zlatka

prace z rozhledny Poledníku,

jéé POledník, tam bylo tehdy fajn, to tam ešče nebyly ty davy lidí.

Denny

Bré ráno,
                    držte měěěěě.
                    Taky máte občas pocit, že ve vašem okolí všem hraboší?
                    Doufám, že je to pocit jen dočasný.
                    Se mi ráno nějak nechtělo fstávat, tak jsem ehm šla do práse na 8:15.
                    Výhoda práce v místě 🙂

PetraK

Dennyky

Výhoda práce v místě

viděla jsem krásný červánky, výhoda práce mimo bydliště
                      😀 😀

hrabošíí mi, tak mě an nepřekvapí, že hraboší ostatním. Kdo tě nadzvihnul?

Denny

PetraK
                        tak to jsem zvědavá, esli to Mouses pochňápne 🙂

Zvířata ho nějak nebrala.
                        vono mu stačilo to jedno se kterým huš je přes 30 let tuším 🙂

Z
                        videa sem dávat nejdou ani mně, nahrávám to na youtube.
                        Škoda

PetraK

Dennyky
                          vono mu stačilo to jedno se kterým huš je přes 30 let tuším
                          myslíš asi tu tasemnici co má nejspíš v pupku a nemůže kvůli tomu nikdá přibrat?

tak to jsem zvědavá, esli to Mouses pochňápne
                          nevím. takhle myslím, že pochňápnout by to mohl, pozná, když se mi něco nelíbí a stačí se buď zatvářit nebo ozvat, ale tohle je pochopitelně zcela jiná liga, než činnosti nepodstatný, takže i když pochápne, jde o to taky se ovládnout. a tooo myslim neprojde. zas tak naivní nejsem, ale chci, aby věděl, že se mi to nelíbí.

PetraK
                            Denny

PetraK
                              u nás zasejc úžasně mlhavo ještě v 8hod.

No bylo toho více, takže stručně.
                              PŘED BYTOVKOU NA VELKÉM PLACU JE NESKUTEČNEJ BORDEL SUŤ, HLÍNA ATD…PÁČ SE TAM STAVÍ OBCHOĎÁK.
                              Ten bordel se odváží za turistickou chatu, naproti kurtům na Hamr kopec za bytovkou. Jsou tam stromy, takže to není vidět z bytovky.
                              Před x lety když se dělala kanalda, navezli tam bordel z toho, to zarostlo a od té doby je problém, že když prší vše steče a valí se to na bytovku.
                              Na jaře se tam zase začal navážet bordel, vykotlané lípy, které pokáceli (tak dobře to neva…ale byly tam taky plasty, sklo atd…. fotila jsem to starostovi, ano dají to do pořádku, odveze se to.
                              Houno, zavezlo se to, zabagrovalo a je to tam. A teď se vozí dál, páč ten, kterému ten pozemek kde se staví patří, má stavební firmu a je v zastupitelstvu. Ruka ruku meje, že, páč kdyby to vozil tam kam má, dal by za to neskutečný prachy.
                              Starosta mi na to napsal, že si to turisté domluvili s ním to zasypání, že tam má být stanové město pro turisty. Prý je to jen sut a hlína…chacha.

Další jobovka, včera jsem řekla jedné paní na dílně, aby se v pracovní době nedívala na film, měla krabice s prací položeny tak, aby to téměř nikdo neviděl, ano mají povoleny sluchátka s muzikou, nebo čímkoliv, ale ne opřený telefon aby na něj viděla a sledovala displej při práaci.
                              Vrchol toho je, že je tu asi od března, z toho byla z větší části doma, páč má prcka, zavřená školka atd..holky, co jsou tu x let si to nedovolej.
                              Navíc jí firma doplácí, páč se dělá na úkol a jí to ještě nejde tak rychle.
                              Ještě se cítila uražená, že se mi to nelíbí.
                              Dnes nepřišla do práce, páč je malej údajně nemocnej. Samo, to se dalo čekat.

Pak ta lúdra jak se nasrala kvůli tomu, že jsem jí psala o těch úpravách najednou začala dávat fotky na FB “tady a teď”. O tomhle jsme spolu mluvily, že to tak dělám, že si na to mzakládám, aby byly fotky “čerstvé” a hle, začala to najednou dělat taky, tak jsem jí tak v pohodě do messengeru napsala, že koukám, jaká je u ní změna! No nasrala se hodně, že je to omezování 🙂
                              Tak jí píšu, no tak když už jsme u omezování, tak si omezovala ty mně, tím, že si nechtěla abych ti psala něco o tom, že upravuješ fotky. A ona na to, že to jsem jí ale veřejně ztrapnila :-DDDD

Já vím, jsou to všechno hovadiny, až na ten bordel teda co se vozí…ale někdy se to tak prostě sejde, dnes už je zase líp 😀

Denny

Prej stručně ehm…

Jo na ty fota těch zvířat jsem se dívala, úžasný i s popiskama 😀

PetraK

Dennyky

hm, tak koukám, že starosta už to jede jako profík asi?? Počkej a vám tam stavěj někde obchoďák?????? nene, nežene??? 🙁

a koukám, že jak na dílně, tak na fotkách je zajímavě živo. Ty jo, paní je docela frajerka – teď myslím tu dělnici. Nestíhat a dívat se u toho na film??? Pomooct, jsem asi z jinýho světa. O fotografce …. asi co dodat?

Denny

No stavěj a nikdo neví, jestli to bude další Freeshop, nebo obchodák…
                                    Takže před bytovkou na tom place bude parking.
                                    Tadyk šipka, kde bydlím, žlutě tam stavěj.

Maya

Denny
                                      den blbec koukam, ale zas mit nejakej obchodak kousek od bytovky by nemuselo bejt spatny?
                                      pani machr s mobilem teda 😀
                                      s fotkama, no asi je blby prozrazovat nekomu nou hau 😀
                                      PetraK
                                      no tipuju Mouses pro letosek pochopi, ze nechces videt ulovky, tak je prestane nosit a zacne zas az za rok

Denny

Maya
                                        nekomu nou hau
                                        no já pořád myslím, že lid jsou tu sami za sebe a najdou si to svoje, čím budou chtít třeba vyniknout..ale asi né, no. Vždyť já se taky sama naučila upravovat atd. No co už 🙂

Já nejsem vůbec obchoďákovej tip, necítím se tam dobře, vadí mi to, jsem tam zmatená. Navíc nesnáším zásoby nejen jídla, jezdíme do Lidlu do NDR, jsou to cca 3km, pěšo ještě míň.
                                        Ale chápu, že pro starší lidi atd by to bylo fajn. Ale jestli tam bude další Freeshop s cígama a chlastem, tak nic moc 🙁

pani machr s mobilem teda
                                        jo moc šikovná 😀

Denny

Blani mi pomahala v kuchni… a pak sklopila usi a zavrnela: Uz mosim letet 😂

PetraK

já už vidim Mousese, jak by tomu šel rozbít držku 😀 😀 Včera se zas hádal za zahradou s nějakou kočkou.

https://www.stream.cz/tady-viral/vetrelec-v-dome-kocka-se-citi-nesva-kvuli-novemu-kocicimu-polstari-64211462#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=eKxxOu75GSS-202109020815&dop_id=13268016&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Dennyky
                                            Ale jestli tam bude další Freeshop s cígama a chlastem, tak nic moc 🙁
                                            jak tak znám strategii obchodu tam u vás se 68 benzinkama a 35 lékárnama pro dederony, tak tipuju, že asi jo 🙁 a zvostane to zase jen u vietnamců

a koukám, že se staví už na zastavěný ploše-takže to tam navážej ten bordel komplet co? 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,101. až 3,120. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.