Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,081. až 3,100. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Maya
      já vím, ten tlak tam je – stejně jako jiný způsob tlaku třeba v džíponsku. Ani jeden tenhle národ mi prostě nepřijde “normální” způsob toho života je pro mě ujetý a navíc planetu plundrující. I proto, když mi fotr po revoluci nabídl, že nám sežene dvě zelený karty jsem mu uctivě, jak dítko může 😀 poděkovala a poslala ho s tím k šípku. Tohle není země k hezkýmu žití.

Fifi

V poledne jsem si sedala a jen jsem hekla, lopata se mi sekla a je to vyzivny.

Hadanka plemenna – jste me prekvapily. Protoze biloprdelnika nepoznal nikdo! A za cernoprdelnika ma bod Dennyky Knedliky, ano, je to australska kapie. 😀 Chlapecek sikovnej Furtik, sampion pracovni (NHAT, HWT-TS, IHT1-TS, OB-Z, ZZO, ZZO1, OB1,OB2, BH, IBGH3) i vystavni, Trolda se do nej letos zamiloval. 🙂

Zlatko
        To je spravnej rezatej sigr. 🙂

Dennyky
        Nadherny fotky, strom ma ducha.

Cajdo
        To jste dobre vymysleli, dobrej kompromis na vikend. 🙂

Maya

Fifi
          a biloprdelnik je teda co?

Milena z Prahy

Fifi
            Zkusím bíloprdelníka :-). Azavak?

Fifi

Milo, azavak to neni. 🙂
              Mayo, on to nekdo urcite uhodne. Kdyby ne, prozradim pozdeji. 🙂

cernej caj

konecne doma tak se mrknu na tu vasi hadanku

cernej caj

kelpii bych nepoznala asi a to prvni vypada jak vipet ale na chrty moc nejsu 😀 ja ale se v plemenech nejak moc nevyznam

Fifi

Miminko barzoji je to. 🙂

cernej caj

fifi
                      tak to bych nepoznala, protoze znam barzoje jako fakt desne dlouhosrsty psy, to me nenapadlo ze to je jeste miminecko s miminkovskou srsti 🙂 ani mi prave neprisel tak velkej… nojo, miminko 🙂

Maya

Fifi
                        Tak me to prave na barzoje prislo malo chlupaty a na greyhounda zase moc, stene me teda taky nenapadlo

Prisla Lokinovi lizaci podlozka, jako vybranej blbej typ, ale s pastikou mega uspech

kachna

Hry pro rodiče se začátkem školního roku:
                          Na bubáka:
                          – před počátkem školního roku rozešlete dlouhatánský e-mail, jaká všechna onemocnění a jeho projevy vylučují dítě z kolektivu s prakticky nesplnitelnými podmínkami, jak prokázat, že nejde o infekční onemocnění
                          Kdo pozdě chodí, svým dětem škodí”
                          – spočívající ve smazání všech zpráv z bakalářích, včetně potřebných pomůcek.

cernej caj

maya
                            co je lizali podlozka?:D

kachna
                            co to je bakalar ve skolnim podani? chapu ze ti smazali neco co si potrebovala vedet?

Fifi

Kachna
                              Hry pro rodiče se začátkem školního roku:
                              To vas jen zoceluji, nez prijde zase onlinka. Pevnej nerv preju!!!

Cajdo
                              Bakalar je neco jako driv zakajda. System online, kde mas vse – rozvrh, znamky, poznamky, sdeleni. Zlata zakovska knizka. A omluvny listy na gymplu, psst, mela jsem dva. 😀

MirkaD

PetraK,Černejčaj-s tou Betty-ne,rodiče pak tam objevily mezi zubama tu kůstku
                                jinak,ne že by psi utýrali k smrti,ale Bobeš-toho jsem zažila-prostě umřel ze dna na den,Bessinu jsem nezažila,ta prý taky sama+měly psi předtím,to sem jezdily 2 krát denně-bydleli v hudebce,a toto měly jako zahradu,no a to nevím,ty psi si ani Martin nepamatuje,on vlastně tady nejezdil,dokud se sem nepřestěhovali,trávil čas za bubnama a muzikou
                                vlastně,je to stejně úlet,že on se vůbec o psi nezajímal,neměl k nim vztah,nic,prostě to byly zvířata na dvoře,o který se nestaral,
                                no a pak natrefil na mě,ktrá mu dotáhla psa až do postele,to stejný jeho brácha ze švagrovou,která má ty fousky
                                že si oba nráchové muzikanti bez zájmu a vztahu ke psům a kynologii našli takový ženský pejskařky-švagrová má ten výcvik-kámoš s respektem…

Maya

cernejcaj
                                  lízací podložky, nenáročný a zabaví to psa, to by bylo i pro Ferinku, prostě tam napatláš něco patlavýho
                                  koupila jsem tu první Trixie a jako dostat z těch pidi rohů ty zbytky paštiky bylo peklo, jako může to do myčky,ale zas dávat to pokaždý se mi nechce, jako lepší by byla asi ta licki mat s těma čudlíkama
                                  https://www.spokojenypes.cz/?search=l%C3%ADzac%C3%AD+podlo%C5%BEka

Maya

kachna
                                    škola vás udržuje v bdělosti koukám 😀
                                    jako ve vlaku už zas hlučný peklo s puberťákama, zlatý tichý prázdniny 😀

Fifi

Maya
                                      lízací podložky, nenáročný a zabaví to psa,
                                      ktery se blizanim nebude zatezovat a rovnou bude ukusovat, proc se namahat. 😀

kachna

Zlata zakovska knizka.

já bakaláře miluju, páč se to nedá ztratit při podepisování :-D, ale tím promazáním komentům mi udělali čáru přes rozpočet.
                                        NECHCI ONLAJN VÝUKU
                                        tedy, online angličtina ve volném čase by mi nevadila

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem kachna.
                                        Fifi

kachno
                                          tedy, online angličtina ve volném čase by mi nevadila
                                          Jestli to je smerem ke mne, tak pisni do maila a neco vymyslime. 🙂

Maya

no u nás v práci anglina nadále online, takže pro mě pasé, jako nevím kolik lidí se jim přihlásilo, těch co mají kancl sami pro sebe zas tolik není

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,081. až 3,100. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.