- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31.8.2021 v 15:49 #126146
kachna
Rumštáááájn
Pastely jsou krásný.
Mám od čajdokamaráda novej NTB a je boží. Dokonce se mi ani neseká v půlce práce, nezamrzá. Ó já se mám. Jsem fakt nadšená.
Kočička a pastely jsou nádherný.31.8.2021 v 16:35 #126147Milena z Prahy
Zlatko, je moc pěknej. Úplně se vyloup do krásy :-).
31.8.2021 v 17:38 #126148cernej caj
kachna
snad bude slouzit dlouho a spolehlive 🙂dneska 12 dni od presiti a ma to uplne krasny ajen mikro slzicku po te kapsicce.
31.8.2021 v 17:44 #126149Fifi
Bry vecir vespolek. 🙂
Esusova
akže za tmy a deště, výborná kombinace, půlky jsem měla sražený na doraz.
Ale tys sikovna riticka, parada! Tuhle kombi taky nenavidim.
jako když Brtnik nazval Koněva Kunim xichtem
Coze ji to rekl?! Sprostak jeden! Blee, takhle jsem rikala jednomu stamgastovi v hospode, kde jsem delala, to byl hnusak!Mirko
Co Betty, byli s ni nekde? Chudak fenule, muze to bejt cokoliv od banality po neco hodne zavaznyho. 🙁
jo psa by nikdy neutratily-jako nikdy kvůli ničemu,a zuby se řešit nebudou,protože nechce aby měl pes zbytečný narkozy….
Jak jako, neutratili? To nechaj psa utrapit se k smrti, kdyby byl nemocnej a v klidu se na to divaj? Ze ne, prosim, at to neni realita. Vim, ze ty za to nemuzes a musi ti z nich prdat cevka. Ale takovejhle srabackej pristup me straslive sere kvuli tem zviratum. Kdyz uz mame tu moznost jim odchod ulehcit, tak… Grrr! 😡jinak nám v hnízdě umřely ty druhý vlaštovky:-(((
rodiče je moc nekrmily
To je smutny, holt malo hmyzu a potravy maji ptackove celkove. Jsem letos sbirala zase vynoseny,vyhazeny vrabcata, sice jich bylo min nez vloni, ale i tak. 🙁Dennyky
Uzijte si vernisaz – moc pekne se prebal povedl, predloha i zpracovani. 🙂Zlatko
Kocicak ma sibalskej vyraz, s tim si este uzijete. 😀Cajdo
Ja chtela.o vikendu na.vandr uz ale muz ma.hrani celej vikend coz znamena feri fez trychtyre venku na dvore, coz se mi jeste uplne nechce dokud to nebude 1000% jinak doma muze byt ale ne pres cca tech 7h, hlavne je zvykla proste venku… a s trychtyrem ji venku nenecham
Mno, to mas dilema. Venku bych ji urcite nenechala, at se satelitem nebo bez, ma oholenej pupik a nemela by dle myho este nejak pobihat nebo se nadmerne hemzit, kdyz blbe srustala. Ale hoji se ted pekne, tak treba uz trychtyr nebude potrebovat a doma by byla vic v klidu?31.8.2021 v 17:48 #126150Fifi
Cajdo
dneska 12 dni od presiti a ma to uplne krasny ajen mikro slzicku po te kapsicce.
12 dni + 6 od puvodni operace, pocitam dobre? To je uz nejhorsi urcite za vama, ted jen radne vnitrne srust. 🙂31.8.2021 v 19:23 #126151Zlata
Čajdo
Zatím nema jmeno.Prosím tě co blbnes ze ses tlustá.Kdyby jo,tak tu pr..l nahoře nejen neudrzis,ale ani ji tam nevyhoupnes.Mas můj hlubokej obdiv.Ferinka super.
Mirko
Nevím proč si furt děláš v práci starosti,ze seš pomalá.Dělej si podle sebe,nejsi tam sama,musí všichni.A z poznámek chlapů si nic nedelej.Jedním uchem tam,druhým ven.Byli s Betynkou někde?
Fifi
Konikovou ted na fb komentovala Denny,ze ma nohy jako pštros.
Ešusova se nám rozjezdila,tak je to výborný.
Bože at je par dni slunecnejch.potřebujeme otrhat nějaký švestky a umýt okna pred poutí.31.8.2021 v 19:49 #126152Fifi
a umýt okna pred poutí.
Abyste lepe videli nebo aby vas nepomluvili? 🙂31.8.2021 v 20:07 #126153MirkaD
tak Bettynka už dobrý,měla mezi zubama kostičku-kousek-su vůl,to mě vůbec nenapadlo:-(((((
no,ale ještě že tak,už je v pohodě
Fifi-no jim vždycky psi umřely tak nějak sami,jako že nebyly tak nějak dlouho nemocný,prostě Bobeš ze dna na den
ale vím,že by mamka nezvládla jít psa utratit,no přinejhorším by to bylo na mě a otcovi….
Zlatko-no to víš těch 6lekcí zas tak rychle všecko nevyřeší:-)
ale lepším se,už si umím říct co chcu a nechcu,a víc odpočívám
třeba dnes-táno vycházka ze psíkamapo obědě šel Martin chvíli,
no a já večer chvilku,ale zase se rzpršelo,tak jsem jen vyvenčila a dom a na dvoře ve vjezdu cvičila s Dafi-obíhání židlí nošení míčku a tak,
pak chvilku s Žerykem,jinak jsem celý den spala a četla a ležela
a v práci jim řeknu,že občas prostě budu potřebovat odejít z kasy-na 10 minut třeba,bez ohledu,jaký jsou fronty a jak se to komu bude líbit a nebude….
ted už sem to řekla jednomu kolegovi a zástupkyni,tak ještě pár dalším31.8.2021 v 20:12 #126154MirkaD
Zlatko-jaktože ještě nemá jméno?
nemáš fantazii?!
pro mě je vždycky dřina vymyslet jména andulkám…
a u psů aby to nebylo podobný ostatním jménům ve smečce+Norince-kočence
Dafi je oficiálně Dora ze Židenických zahrad-taže mít Dorinku a Norinku mi přišlo podobný
nebo v BK mít kočku Pepíka a Peppína psa-Pppíno byl Gero-Peppíno Drofa31.8.2021 v 20:57 #126155Zlata
Fifi
Fakt jsou ty okna děs,před poutí jsem dycky myla,drhla,pekla,horší pomalu než vánoce.
Mirko
Když zatím nevím jestli je kocour nebo kočka,já se priklanim ke kočce,Micaka měli původně taky jako Micku.Zatím je to Zmeťour Zrzunda.Tak uvidíme.
Strašně se podceňuješ.Takhle cvičit se psama taky každej nezvládne .Já teda určitě ne.
A na 10minut si určitě ty co kouří odbehnou na rampu několikrát .31.8.2021 v 21:12 #126156Fifi
Mirko
No tak uf huf s Betty, ze takova blbost.
ale vím,že by mamka nezvládla jít psa utratit,no přinejhorším by to bylo na mě a otcovi….
Ono to neni nic prijemnyho, zazila jsem to se psama uz hodnekrat. Chapu, ze na to nekdo nema psychicky, ale vzdycky se to da nejak zaridit pres rodinu, min angazovanyho cloveka a tak, navic pozvani veta domu je o necem jinym nez jet na veterinu… No nic, Betty je v pohode a snad jeste dlouho bude! 🙂Zlatko,
zase je fajny, ze nejaka pout vubec bude. 🙂 Snad pocasi klapne, tu je ted nechutne.Jsem se probrala fotkama konecne z dovoleny a mala hadanka. To uhodnete jiste hned, co to je za plemena. Prvni foto:
31.8.2021 v 21:13 #126157Fifi
A druha:
31.8.2021 v 21:15 #126158Fifi
Tyhle dva znate. 🙂
Edit – Uz vim, proc bylo Ruzici blbe. Kravka pozvejkala nite z jedny hracky, dycky ma emoce pred zradlem. Ruzice, ne hracka. Vcera v noci vykadila jitrnici spletenou z niti a travy, hracka uz je v popelnici, doted ji nepozirala.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
1.9.2021 v 5:21 #126160Zlata
Fifi
Já kromě bernardýna nic moc nepoznam,ale mohl by to být chrt a belgičan?
No to je dobře že to z ni vypadlo samo a je zas fit.1.9.2021 v 6:22 #126161PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska se krásně jelo, jak je jasno, bylo brzo světlo, provoz byl pohodovej – krása, tohle mě i baví. A dokonce mi poděkoval jeden řidič dodáftky, kterou jsem pustila. Jsem na sebe pyšná dycinky, když uhnu, jako velezkušenej řidič 😀 to dělá, těm co přijíždějí na dálnici.
Hele Fifiajz sem dala čokle nějaký? Copa to tam máme? To bude salukáček, že jo? a to druhý , první mě napadl celočernej ovčoun, ale má to jinačí hlavu takovou?? A i stavbu těla? Tooo zatim nevim, musim to vyzkoumat? Jdu zkoumat a dočíst, co jste nakrafaly.
1.9.2021 v 6:24 #126162Denny
Morgen středeční,
áááá sluníčkooo 😀 a obloha bez mráčků…to je Paradise.
Vlaďka dnes vzala Koníkojc na dlouhou procházku do NDR, takže budu
mít odpoledne volněji.
Asik Vlaďku vemu k večeru na nudle k vietnamcům.Zlatko jé to je roztomilé koťátko
Mirko
tak to je fajn, že to byla u Betty jen taková blbůstka.Fifi
Saluki?
A to druhý Kelpie?
Viděla jsem kdysi u veta naživo jen štěně a bylo s pálením, takže nefím 🙂
A ty dva trolíky ano, známe 🙂
Růža je čubka hamižná taky koukám 🙂1.9.2021 v 6:50 #126163Denny
Pomooooct
1.9.2021 v 6:53 #126165Maya
to je hadanka, prvni taky tipuju saluki, druhy vypada jak siperka bez chlupu, tak bych taky tipovala belgana, ale na to to taky nejak nema chlupy, tak nevim 😀
1.9.2021 v 7:08 #1261661.9.2021 v 7:36 #126167cernej caj
Mirkad
Jakoze byli na veterine za blbce a nqsrany ze vytah kosticku nebo jak si na to prisla?Fifi
No prave, ja ji nechci jeste nechat venku – ale doma nemuze byt 12h treba kvuli curani, tak sme se dohodli ze zustanou otevreny dvere – zajisteny a ja se vratim po obede a pojedu z pa na so -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.