Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

supluju kamarádku

Petro, ty seš číslo! A profesor frajer, že to vzal. 😀

PetraK

Petrs01

jo, máma byla Anežka svatá za živa, toho jsem si vědoma. V něčem to se mnou neměla jednoduchý (třídní, ředitelský důtky, našlápnuto na trojku z chování – ale teda to byla podle mě podpásovka, kterou jsem si -a za tím si stojím i jako dospělá – nezasloužila, byla to všivárna od toho profesora jebnutýho do makovice-neměli ho rádi ani ve sboru a mladý profesoři na něj psaly ftipný básničky, jako že profesor Pflégl, každou by sflékl 😀 ) Nicméně, na druhou stranu se mohla spolehnout, že jí nelžu, průšvihařím, ale nelžu. A sport mě držel v lati. myslím si, že každý takovýhle éro potřebuje nějaký sportovní vyžití, který ho udrží na uzdě a leccos naučí. A taky mu sebere ten přebytek energie, protože, když dostane do těla, tak je rád, že je rád a nemá tolik sil na horší bejkárny 😀

Ten profesor u Brtnika byl taky mladej a fajn maník. Brtnik třeba za ním přišel, že pane profesore mně to tady dneska nebaví, já to narýsuju doma, můžu? No … mohl!!!! To jsem nepochopila dodnes -v tehdejší době. Byl to sekáč, nicméně, Brtnik dodržel slovo a narýsoval to doma – večer, páč ze školy jsme vypadli na rande 😀 .

Náš profesor na práva byl třeba taky supr. Sme ho jednou přemlouvali, že bychom chtěli jít krmit labutě 😀 – tak jsme šli, normoš celá třída jsme šli, koupili rohliky a u Vltavy krmili labutě. Dal nám tehdá jednu moudrou radu do života. Že je pár kategori partnerů, kterým je dobrý se vyhnout, protože se jejich chování nikdy nezmění. A má pravdu, násilník nikdy nepřestane, stejně jako alkehůlik, nemakačenko nepůjde do práce a žárlivec nepřestane žárlit. Sice tím asi sebral trochu práce svým kolegům právníkům, páč kdo z nás si to tehdy vzal k srdci, tak se nejspíš z uvedených důvodů nerozváděl, ale bylo to moudrý ponaučení.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
        Petrs01

každý takovýhle éro potřebuje nějaký sportovní vyžití

Plný souhlas, dvakrát podtržený. No, v tomhle mne uplynulý rok dost děsí.

Petrs01

hmm, dámy, teď mi přišla nabídka od praktika na očkování. Astrou. Jsem 35+, podle propočtů z aktuálních čísel přijdu na řadu nejdřív na konci června – a to jestli pak pustí všechny 16-39 najednou, tak to bude masakr. Mám to pokoušet, nebo radši počkat na Pfizera?

Milena z Prahy

PetraK
              To, co popisuješ, je takový pořád ještě zdravý průšvihářství. Když jsme našemu synovi v jeho cca sedmnácti zamkli počítač v naší ložnici, protože na něm pořád pařil, rozbil květináčem sklo ve dveřích, aby se k němu dostal. Nemáme mu přece co zakazovat. Takže jsem volala policajty, sháněla toho správnýho psychologa, co pracuje už v podstatě s delikventama. V osmnácti jsme na radu odbornice kluka vyšoupli ze společnýho bytu (naštěstí jsme měli kam), začalo masivní záškoláctví, my mu za to nedávali žádný prachy na živobytí… Změnil školu kvůli absencím, půl roku se snažil, pak zase nechodil. Zato my jsme chodili k jeho psycholožce, k jeho třídní, k řediteli. Až si našel brigádu a začal pracovat, maturoval v podzimním termínu.

PetraK

Míla

jo, tohle je vyšší levl, to je jasný 🙁 pro rodiče hotový peklo. Počítače jsou bohužel pěknej zlořád. myslím, že tahle závislost je taky strašná. Udělali jste – myslím, to nejlepší, co jste mohli – aspoň se to takhle doporučuje i závislosti na drogách, odříznout. Je supr, že nakonec školu dodělal. Mám za to, že tahle doba je na výchovu mnohem náročnější, než dřív. My měli „jen“ cíga a alkehůl, teď je toho mnohem víc.

PetraK

Petrs01

tak to je těžký rozhodování :-/ děvče, to nezávidím. POslouchala jsem ten rozhovor s Rážovou-jak jsem sem dávala ten odkaz – že je riziko minimální… jenže…. já prostě nevím, nevím. Musela bys jít hned?

Petrs01

Musela bys jít hned?

Kdo dřív přijde… registrace už, očkování od 24.5.

PetraK

Petrs

ty jo děs rozhodování. Polovina drahá už je očkovaná?

Petrs01

Drahej polovina jde 26.5., protože ten první termín lítal se zubama a přišlo nám lepší to nekombinovat. Jenže mezitím spustili 40+, tak znovu dostal až takhle pozdě.

Maya

Petrs01
                          ja bych sla, pro jistotu par dni brala aspirin, ale obecne mi prijde, ze to riziko neni vyssi nez tech trvalejsich nasledku u pfizeru
                          Milena
                          masakr teda s klukem, no na tohle ma trochu naslapnuto muj mladsi synovec, zatim ho brzdi vek, je mu 14, takze si jeste tak nedovoli, ale co bude v sedmnacti..

Maya

Petrs01
                            to ma jeste brzo, ja cekam uz skoro 2 tejdny a jdu 2.6., holt malomesto 😀
                            ale nastesti nespecham kdyz se ani nechystam na dovolenou a nejakou hospodu tak max az o dovoleny a to uz bude i po druhy davce

PetraK

Maya

jaký trvalejší následky u pfizeru jsou?

PetraK

Holky- právě jsem si uvědomila, že můj plán na poskytnutí domova pro starýho psejka malýho asi úplně není snadno realizovatelný – protože – malej starej pejsek, co se tak akorát vybatolí na zahrádku……… to nejde zkombinovat s pomatenou flekatou, která nekouká co dělá a je schopná převálcovat i nás, natož starý křehký stvoření . hm, takže prtky asi tak.

Petrs01

s pomatenou flekatou

Byl snad problém se Spratkem? Tak holt nevybereš toho úplně nejmenšího. Naopak pokud máš prostor, tak nejhůř udatelní jsou ti velcí.

PetraK

Petrs01

hm – s Atmomem ne, to je fakt, ale Atom je veličina , to se nepočítá. Já právě chtěla dát domov pejskovi, co se tak nějak vybatolí na tu zahradu, která je pro něj tak akorát. O takovýhle psy zájem není. A já bych prostor měla. Třetího velkýho úplně zatím asi ne, kdyby si to nesedlo, bude se to blbě řešit.

Petrs01

No tak vem střeďáka, ne úplně prcka. Starýho, beznohýho nebo tak něco. Hlavně bacha na ty na dožití 😀
                                      Ostatně – mlátí Tali Mousese?
                                      Máš prostor v nouzi v nepřítomnosti oddělovat? Ošéfuješ hárání? Nejen Tali, ale hlavně Rumíčka, aby dědka nevzal jako konkurenci a nezahlušil v pomatení hormonů? Co dovolená?

Maya

PetraK
                                        tak ty dlouhodobý následky se přesně neví, ale v souvislosti s Izraelem psali, že následky jako nespavost, částečné ochrnutí, alergické reakce, srdeční arytmie u někoho trvají měsíce, zatím asi všichni doufají, že časem zmizí, ale kdo ví
                                        prostě mě to riziko u astry přijde stejný

Maya

PetraK
                                          a nebo co treba nejakyho mladsiho, ale nejak nemocnyho, co musi brat prasky a tak, o takovy asi taky zajem moc neni
                                          pak je otazka jestli psa nebo fenu

Milena z Prahy

PetrS
                                            S tím očkováním to nemáš jednoduchý, ale já bych do tý Astry spíš šla.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.