- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
30.8.2021 v 9:34 #126007
Denny
PetraK
nejsem kynoložka, ale mě trkly všudepřítomné káble elektrické30.8.2021 v 9:37 #126008Denny
Mileno
no na mě byla ta holka právě taková až moc inteligentní, nehodící se moc
do běžného života, prostě taková strojená, ale zase lidem prý řekla něco o nás atd…členka vaší dolnopoustevenský akční skupiny :
muheheee akční skupiny 😀30.8.2021 v 9:39 #126009PetraK
Dennyky
ty kábliky taky.
30.8.2021 v 10:09 #126010Maya
PetraK
me se to bez prihlaseni neukazujekoukam denyky hned po dovoleny resi zensky hadky 😀
me hned pri pondelku rano odvez bus uplne jinam, takze rano 20 minut prochazka
takze o to pozdejc v praci, uaaa30.8.2021 v 10:16 #126011PetraK
Maya
já se nikam nepřihlašovala 😮 😮 a to na fakbůku nejsu 😮
me hned pri pondelku rano odvez bus uplne jinam, takze rano 20 minut
jakože pražskej autobus?30.8.2021 v 10:23 #126012PetraK
vybírám si pilu – asi tudle, že bych si pořídila? chtěla jsem o ni napsat jéžiškovi, ale to by znamenalo do tý doby stále pižlat dříví ručně, což mě sice ba, ale bere to habakůk času, tak co řikáte? Je to vhodnej dárek pro holčičku? 😀
https://www.profinaradi.com/bosch-easycut-12-1×2-5-ah30.8.2021 v 10:28 #126013Maya
PetraK
stranka nenalezena, ty tvoje odkazy dneska nejak nefungujou 😀30.8.2021 v 10:30 #126014Maya
PetraK
jsem si to nasla, ja mam nejakou levnou aku pilu od hechtu a je to super vec, tohle bude jeste vymakanejsi
vezme to i celkem tlusty vetve, nareze i prkna a tak a zenska s tim v pohode muze, ono to ma celkem malou tu pilu a je to lehky30.8.2021 v 10:37 #126015Maya
PetraK
jo, prazskej bus, on je to nahrada za tramvaj a doted jezdil oklikou pres zahradak, takze ja musela prestupovat na jinej a nebo jit kus ze sidliste
odedneska to konecne melo jet rovne jako tramvaj, ale normlka zatocil do sidliste jako driv, tak si rikam ze se po ranu asi splet, jako jo, jsem pak videla, ze ostatni jedou rovne, akorat debil misto aby jel tu povodni oklikovou trasu, kde bych to mela sice kousek dal, ale ne tolik, tak pred moji zastavkou to svihnul do jiny ulice, ja chtela do jahodovy a ne jablonovy! 😀 a zastavil asi az o tri bloky panelaku dal
jako par lidi se cestou uz priritilo k ridici, ale co jim rikal nevim 😀30.8.2021 v 10:45 #126016PetraK
Maya
dík, kouknu i do hechtu, ten mě nenapadl – tam mají sice o stovku levnější, jak tak koukám, ale bez nabíječku a akumulátoru. A tady na tu bošku střihnou tříletou záruku. Ale jinak obecně tohle nářadí dobrý? Já tím chci řezat právě jak větve, tak různý prkýnk, který jsme naskládali na jedno místo a chci to stopit.
Jabloň nebo jahoda,
pro řidiče pohoda.
Asi chyběl ve škole,
když probírali plody a bobule 😀30.8.2021 v 11:08 #126017MirkaD
tak su teda velmi,převelmi utahaná,a vycuclá
takže jsem se odploužila na snídani-jako píšu to jak kdyby to bylo daleko,ale jen do vedlejší místnosti….
před tím pračku,počkat až vypere,narvat druhou,jít ze psama k rybníčku,kolem ohrad,zase k rybníčku,tam Žerykovi pachovej čtvereček,a dom
pak pověsit prádlo z dvou praček,a dát prát třetí a nervovat se kdy bude pršet,umýt wc…
a loudat se sem a tam-vykartáčovat pséky,dát sobě andulkám mrkev
opusinkovat kočku,kopnout Žerykovi balonek,pak pověsit třetí pračku,kopnout Žerykovi míček,čučet do blba,čučet do zrcadla-namazat se,nenamazat se?
ruce vyschlý na troud,vysušený,namažu ruce,dám si rukavice,
a zase se budu kamsi plahočit,někde sedět a čučet,a to tak na střídačku….
jako mohla bych si dnes víc než jindy dát závody ze šnekama,je jasný kdo by byl první…..a po několika kilometrech dobíhá,no dobíhá,dolízá,vlastně plazí se Mirka-královna šnečího oválu
Zátopkovou heslo-když nemůžeš tak přidej!-PENNY je mediálním partnerem filmu o Emilu Zátopkovi,takže o něm mele celej den PENNY RÁDIO
Mirčino heslo-když nemůže tak nemůžeš-když nemůžše tak se na to vy….kašli
Fifi-obdivuju lidi co dělají v hospodě,jednak ty dlouhý šichty,jednak ty kecy těch lidí-myslím,že na to člověk musí být držka a zárověn splachovcí
nejsu ani jednoDenny-dobrej návrat do pracovního procesu teda
a oni se tyto dohady na pracovišti dají řešit personálně penězma a tak?jo?
sem neviděla teda
jako za mou kariéru v různých fabrikách a pekárně a tak taky bylo pár půtek mezi ženskýma,ale…..nic se s tím nikdy nedělalo
tak jsem myslela,že se s tím nic dělat nedá
u nás v práci jsme se párkrát taky dost chytly,jako,že jsem to způsobila já,sice nelítaly sprostý slova,ale jak v sobě dlouho všecko tutlám,pak to zase přeženu,jednou to bylo ve spojitosti-proč já mám dělat chladák a jedna holka řekne,že ho dělat nemusí a nedělá?
a to jsme se doštěkaly dost,ona kvůli mě brečela,já se jí omlouvala,jsme se pak nebavily,i když jsem měla pravdu,ona nechtěla dělat chladák,vybalovat,péct,nic,jen být na kase
jednou mě něco ulítlo před chladařkou nechtě-tak to bylo několik měsíců veledusno-to mi za to nestálo a nestojí
a jednou-to jsem řešila už tady-jedna holka chtěla přehodit směnu,já jí to odkejvla,jenže v kanclu začala kolegyně řešit,že s tou druhou by se tak nemusela honit,jak když su na směně já-že su pomalejší a dýl mě to trvá,a tak ti ddrzí musí zabrat,že chtěla být na směně s tou druhou,já zas chytla nerva,že mě nebaví furt poslouchat,že su pomalá
no takže nakonec jsme brečely obě,scény,drama,zamotalo se do toho víc lidí a řešilo se to 2 dny v smskách,a zase v práci dusno
podottýkám,bez sporostých slov a řvaní na sebe-prostě ta jedna se těšila na rychlou kolegyni,a měla mít mě a mě přišlo líto,že se furt řeší rychlejší a slabší směna-na jedné jsou rychlíci,na druhé jsou chlapi,tady jenom baby,a tak
no dusno na 2 týdny…
to tak za těch 7 let bylo všecko
většinou fakt držím hubu a krok,ojen 3 krát jsem přetekla
ono se u nás řeší,furt jak je kdo šikovnej,kdo vybalí kolik palet,jakou má kdo rychlost na kase,prostě jak nějaká nevyhlášená vnitřní soutěž mezi kogey zástupci-kdo bude mít šikovnější,rychlejší směnu a kdo toho víc rychlej zvládne…
jasně,každá směna musí vybalit markovat a uklidit
ale ti rychleší nejsou na odpo dýl,nebo stihnoou věci navíc-větší úklid,doplnit věci navíc a tak,
jinak my nemáme směny ze stejnýma lidma/kolegama,my se furt střídáme30.8.2021 v 11:22 #126018Denny
MirkaD
no ano, jak to jinak mám řešit?
Ono tohle není poprvé, co mám s touhle ženskou problém.
Nezvládá své emoce a na dílně, kde je dalších cca 15 ženských je hlučná a sprostá.
Já sedím v jiné části fabriky a když jdu za nima na dílnu, přes dveře je slyšet téměř s jistotou vždy ona.
Už mi dost přetekl pohár trpělivosti, už takhle z ní byly holky na nerv, že se tam nedá pracovat.
Paní mistrová sice sedí vedle dílny v kanclu, ale ta to neřeší, má ráda svůj klid.Jo a teď mě dostala kamarádka, se kterou jsme byly před 14ti dny fotit v NDR.
Nikdy neupravovala fotky co se týče kontrastu atd…jen ořízla a bylo.
Ptala se mě, v čem upravuju tak jsem jí řekla, že většinou Snapseed, stáhla si ho a ted upravuje, někdy i dost, ale pořád jako hezky…
Tak jí dnes k jedné fotce píšu do komentu, že koukám, že začala upravovat, ale hezky, s citem….a ona mi píše na messenger, že jsem to tam nemusela psát, že jí to není příjemný a že to odemne není rozumný :-DDDD
Tak jí píšu okej, já to smažu, ale ona mezitím napsala na FB pod můj koment slohovou práci o tom, že i profíci upravují…chjo já jsem snad z jinýho světa. Tak jí píšu a ty si myslíš, že lidi nepoznají že tohle není realita?
Tak jsem dostala vynadáno podruhý, že jsem to smazala, páč už to určitě někdo četl a lidi si budou myslet, že to smazala ona a navic k tomu psala ten koment.
Pomoooct držte mě proč někdo tohle řeší….
Jako dyk ČB fotky jsou taky upravený, nebo si lidi myslej, že ne?30.8.2021 v 11:27 #126020Maya
MirkaD
no ja myslim, ze to je ten podstany rozdil neco si vyrikat, byt ostre a nekomu sproste nadavat
jo na tebe jsem si vzpomnela kdyz jsem na trubce koukala na video Americani v Evrope, jak se podivovali, ze tady se v supermarketu pokladni nevykecava o pocasi a co bude o vikendu 😀
PetraK
tak ta boschka bude urcite kvalitnejsi nez hecht, ja to koupila v hechtu, protoze uz mam od nich aku vyzinac a tedy baterku i nabijecku, takze jsem to kupovala bez baterky
jo ja a nebo synovec tim taky rezem drivi na topeni, stary prkna, late a nebo vetve co obcas pritahnem z prochazky, jde ti i uriznout silnejsi vetev na strome
obcas se to proste hodi
jako velky spalky tim nenarezes, pracuje to asi necelou pulhodku, ale zas tohle je vec co nespecha, tak to pak zas necham na jindy
furt lepsi nez rucni rezani a holt motorovku zenska neda30.8.2021 v 11:29 #126022PetraK
Dennyky
taky jsem dnes upravila, bezcitně teda a hlavně mi k tomu nic nepiš, abych to mohla smazat
😀
30.8.2021 v 11:32 #126023Maya
Denny
to je ale pekna fotka
to nechapu, vssak dneska vsichni upravujou fotky, i kdyz nekdy jen minimalne zaostrenim a tak, ja sleduju jednu finskou fotografku a to tam i nekdy pise co je upraveno a tak
asi se kamoska za to stydi nebo co?30.8.2021 v 11:33 #126024Maya
PetraK
to neni uprava, to jsou efekty specialne 😀 _D30.8.2021 v 11:33 #126025Denny
PetraK
…. aha, já myslela, že ti blbne mobil :-DDD30.8.2021 v 11:40 #126026cernej caj
Pwtrak
Jmenovkyne je taky o hlavu mensi:D prepadla sem ji pri obede podepsala prazdnwj papir a prej si to doplni sama:DDenny
To je radost teda resit takovyhle problemy… no snad se to srovna ale ta zla budes ty, zes sahla na penize… tem lidem nic nedochazi…30.8.2021 v 11:51 #126028MirkaD
Denny-jo,však já neříkám,že si udělala něco blbě
jen prostě jsem myslela,že se tyto věci nedají nijak řešit-tot vše
kdysi v mé první práci-ALPS-výroba klávesnic,linka,tak tzam dělala jedna mladá holka a ta byla teda taky hrozně sprostá,drzá a hlučná,a když jsem se ptala,proč ju nevyhodí,tak mi řekli,že dobře maká30.8.2021 v 12:05 #126029MirkaD
Maya-no s tím vykacáváním,my se s lidma vybavovat fakt nemáme-zdržuje to a zpomaluje,a taky to teda ruší u práce
ale,když su na jedničece,tak celý den mlít jen ty 4-5 veět povinných+oční kontakt,úsměv a být milá
tak občas něco řeknu navíc,aby mě z toho stereotypu nešvihlo,a taky tím,že su tam dlouho,tak už z hodně zákazníků jsou ti samí,tak třeba taky něco prohodí,hodně popřeje at to uteče,příjemný den a tak,
já občas někomu pochválím,účes,šaty,nebo tak,-jako pro mě je problém tam sedět a mlít furt dokola co mám
na to su ukecaná+vysvětlovací-víte já se olmouvám,no nedošlo nám,to,já vím,no je blbý a blblabla….
no ze mě by američani měli radost-já mám problém být robot
a jinak k fotkám
ehm-su jedinej člověk na světě co vůbec NIJAK NIKDY NEUPRAVUJE FOTKY,NEBO COOOO?
O MŮJ BOŽE SU STRAŠNĚ,ALE STRAŠNĚ NEMODERNÍ:D:D:D
jo jinak nepoznám upravenou fotku… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.