- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28.8.2021 v 22:44 #125973Fifi
Mirko
Ja jsem delala brigady i jsem pracovala jako servirka v hospode a slizacky kecy od umastenejch stamgastu jsem vytesnovala, pripadne prevedla do vtipu a odpalkovala, tys to vyresila taky moc hezky, slizak jeden s vazenim.
.v dalším životě chcu být vysokej statnej chlap,nikdo si na mě nebude dovolovat
To nechtej, by si s tebou pak ostatni chlapi pomerovali pindiky a prubovali by si, jak velkej si ranar. 😀
V ramci kradareni jdu este asi vyrazit pro dve brokolice, at mam zejtra na polifku. To se Kuskuska zase uslinta. Btw, jak se hoji dasne bezzube?29.8.2021 v 9:07 #125974cernej cajFifi
muz byl celej den vcera pryc, takze… ji dozoruju. az se vyspi, mozna se projdu aspon za barakem…super, ze hafici uz sou uplne fit 🙂
ja zas budu dneska premyslet co s fazolkama a repou od tatinka ze zahradky
Maya
tak ona si te jizdy skoro nevsima, i pres den ji musim rict treba tak 3x… v noci sem ji nechala, ze uvidime, ale nekdy ve 2 sem ji limec prece jen dala, protoze me tak 2x vzbudilo mlasknuti a ja jak nevidim co lize tak to me znervoznujeMirkaD
tobe dou zas ty vselijaky srandicky s psama 🙂ja vam reknu, jak drzim na tyci. je to kouzlo, ktery se jmenuje tlusty stehna 😀 😀 protoze tyc ma v prumeru asi 5cm, a kdyz mate stehna, ktery o sebe pri chuzi pleskaj, to znamena, ze mezera mezi stehny je 0mm… no a kdyz do mezey o 0mm vtlacime tyc o 5cm, tak je jasny, ze masa ji obepne tak, ze nema ta tyc sanci :D:D
29.8.2021 v 18:16 #125984Kuskus🙂 🙂 Čajdo ty si ůň 🙂 já se vyšplhat na tyč tak mne podle tvé teorie už nikdo nedostane dolů. 🙂
Fifi, jasně že slintám. Schválně si ty uvařené brokolicové košťály vydlabej a ochutnej. Já mít pole za prdelí tak se jich tuty přecpu. A červenou řepu miluju upečenou v alobale se solí a bylinkama, oloupat, tence nakrájet, plátky vykoupat v nálevu z medu, citronu a oliváče a tím nálevem taky pokapat něco zelenýho (ledový salát – pekingské zelí- polníček – rukolu mám nejraděj) přimíchat rozdrobený kozí sýr, celou tu hromadu ještě malinko pokapat balsamikem a sežrat a opečenou bagetou. Bule až za ušama.
Ale o tom si můžu nechat zdát, krom kozího sejra zatím nic z ingrediencí nepokoušu. Samotné horní zuby jaksi nestačí. 🙂 Vypadám tak srandovně. A furt mám plnou hubu prý vstřebatelných nití. Mladinká paní doktorka zaštupovala ty krátery co vyrobila pořádně, křížkovým stehem. Když měla hotovou polovinu, starší kolegyně jí říká, že to příště až tak nemusí. 🙂
Ale su v pohodě. Inspiroval mě ten malý ďáblík agility pomeranč. 🙂 Chtěla bych se takhle umět radovat ze života. A nic mi vlastně nebrání.
Esli někdo napíše, že bych neprolezla tunelem, má do držky. 🙂29.8.2021 v 18:21 #125985cernej cajkuskus
ano, to je duvod proc tam velice dobre drzim nohama 😀 😀 dolu to taky pak de dost tezko :D:Dzkusim si ten navod na repu ulozit do mozku ze je na strane 148 az ho budu hledat 😀
tak snad brzo uz budes moct neco jinyho nez syr a zmrlinu 🙂
29.8.2021 v 19:11 #125986FifiCajdo
je to kouzlo, ktery se jmenuje tlusty stehna
Nesmysl! To kouzlo tkvi v tvy nesmirny sile a fyzicce! 🙂Kuskus
Schválně si ty uvařené brokolicové košťály vydlabej a ochutnej. Já mít pole za prdelí tak se jich tuty přecpu.
Kostaly zeru uvareny nebo i syrovy. Jono, uz jsem brokny akosi prezrana. Skoda, ze nejsi nejak bliz, bych te zazasobila dukladne.
A furt mám plnou hubu prý vstřebatelných nití.
Auvaj, at se nite koukaj vstrebavat. Zase na druhou stranu si muzes stehy olizovat a nemusis mit limec jak Ferinka. 🙂
Esli někdo napíše, že bych neprolezla tunelem, má do držky.
Hele, ale zase bys mela vyhodu na houpacce, on tam chudina pomik stal dlouho, nez se s nim preklopila… 😀Jo a tady foto myho hokus pokus, tahle jedna lahva nechytla, toz jsem ji soupla do lednice a sezeru za par dni.
29.8.2021 v 19:33 #125988Milena z PrahyKuskusi, ten popis pečený červený řepy třeba s polníčkem a s tou sladkokyselou zálivkou, kuva kuva, budu muset předělat celou svou poetiku :-D. Já jsem masorád, ale tohle…
Když jsem byla dítě, máma nám s oblibou takhle v sobotu večer “předpékala” kuře na druhej den k obědu. Pravidelně to končilo tímk, že jsme v noci sežraly ty nejlepší kousky bez ničeho u televize. Nakonec opečená kůžička se stejně nedá ohřívat :-).Fifi, moc pěkný foto :-).
29.8.2021 v 19:53 #125990FifiCajdo
jsem ti recept od Kuskus zkopcila vedle do zeleninovyho zrasa. 🙂
Kuskuskoo, co za bylinky na repu davas, cim ji sypes?Milo
Copa foto, hlavne, aby se to dalo jist. 😀29.8.2021 v 20:35 #125991KuskusJé, Fifi, tu tvou zeleninu škoda sníst, vypadá jak umělecké dílo. 🙂
Já červenou řepu (aby se neřeklo) omyju, omatlám olejem a posypu hrubou solí. Letos bylo za oknem v truhlíku hafo rozmarýnu a citronového tymiánu tak po snítce přidám, každou bulvu balím zvlášť a šup do trouby. Až je řepa měkká, oloupu a nakrájím. Upečené bylinky vyhazuju.
Mili, už nevím kde jsem ten recept obšlehla, ale patří tam ještě piniové oříšky.
Vzhledem k výši mého důchodu dávám slunečnicová semínka, která nasucho opražím na pánvičce. Kombinace rukoly, kozího sýra a červené řepy mi moc chutná.29.8.2021 v 20:37 #125992MayaFifi
vypadá to pěkně, já jsem na tohle už líná, dávám jen nastrouhanou a pokrájenou zeleninu v pytlíku do mrazáku
cernejcaj
no nevim, myslim, že i s mejma tlustejma stehnama bych jela dolů jak namydlenej blesk 😀29.8.2021 v 20:46 #125993FifiKoukam na US, Ida blazniva. Snad to Lousianu nesmete uplne, brrr.
Mayo
My si taky delame zeleninu do polifky do mrazaku a je s tim vic crcani nez s mym “umeleckym” dilem. 😀 7 lahvi bylo pripraveny k zavarovani ani ne za pul hodiny.Kuskusova
Pockej, tak ty repu peces vcelku? Jsem nejak nepochopila, ja myslela, ze oloupes, nakrajis a pak teprve do alobalu. A ono asi ne, bulvy jdou do trouby jak granaty vcelku, ahaa. Musim nekdy prubnout, cervenou repu miluju.29.8.2021 v 21:33 #125994MirkaDtak dnes další odpo+další skro hodinu dýl…
jako mít 5 dní v tahu+den volno a 4 dny v tahu je mazec,
ráno vycházka kousek k lípě a zpět a kousek k hájence,kde bylo několikrát hledej ztratil s uzlíkem,doma leháro-sem toho za ty čtyři dny doma ted moc neudělala…
pak od jedné hodiny skoro do desíti-vybalování k tomu kasa jednička,takže lítat vabalovat s kasy drogerku,k tomu doplnovat cigarety.žvejkačky a večer úklid
druhej kolega chodil na kasu a vybaloval-a furt mi říkal co toho má,jak kdybych já se nudila nebo co….
zástupkyně nám nacchystala dopek na zítra,jinak by jsme šli o půlnoci+dělala svou práci
140 kaček v háji,a už sem měla dost….
no už by to chtělo dovču,tak ještě,že ted budu mít víkend…
a kdyby volaly tak ne,nenenenenenene
-Černejčaj-přestan kecat s tlustýma stehnama,seš kočka jak lusk:D:D:D
a těším se na fotky
a blbinky ze psama tady umí všicí,i ti co mají nějaký pséky:D
to lezec o tyči,nebo studeno plavkyna sou zajimavější
k tomu spisovatelka+fotografka
a dnes sou tady ještě naše kuchařky-Míla +Kuskus
holky,nechcete mě vařit????Martin takový dobroty neovládá,on vám za to bude péct a dělat pomazánky,ju?tak to jsme se domluvily,dobřeeee30.8.2021 v 5:12 #125995cernej cajHolky, ale mate zasasni diry v receptech!
NA KOLIK A JAK DLOUHO V TY TROUBE!:DFifi
Si me pobavila ze si kuskus muze olizovat rany, no ona by potrebovala limecek na jazyk ane na hlavu 😀Jinak vyoada to krasne ta nakladana zelenina.
Ja si vcera udelala vyvar, snad mi na vecer neco jeste zustane:D
MirkaD
Tak snad vikendik uzijes a odpocines si, i kdyz ho budes mit fakt o vikendu nebo proste 2 dny volna? Kdyztak napis kterej den…30.8.2021 v 7:10 #125998PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kind
Sakra proč nemůže mít víkend tak nějak třeba pět dní? Může mi to někdo vysvětlit? Včera mě drapla depka, vůbec se mi nechtělo z Domečku ráno odjíždět. Protože víte co? To je tak super, že v neděli v šest večer vypadnete s čoklema tzv. “za barák” a vrátíte se (i s kocourem, kterej se k tomu přifaří) domů v osm hodin. Přežerete se při venčení švestek tak, že ani vlastně nemáte chuť na večeři a tak si dáte kozí mlíko s perníkem s oříškama (sem se hecla a upíkla v remosce a tímto děkuji Romče, která mi přivezla prima perníkový kořeníčko). a ráno jsem zasejc stihla cvičit a taky řídit. Ta tma je ovšem naprosto debilitní. A pak zase mlha! No fuj.
30.8.2021 v 7:40 #125999DennyDobré ranko
z pracovního procesu ehmmm.
Jsem hned po ránu řešila, že když jsem měla dovču, jedna paní na dílně zmrvila nějaký polotovar
a ta druhá z něj měla vyrobit výhybky no a tak jí nadávala, že je pí*a a ať si to strčí do pr….e.
Hezký no, takže ta co vyráběla ten polotovar bulela, že si takhle nenechá nadávat atd…nějak to psychicky nedala, tak pro ní musel manžel a odjela domů.
Učí se to teprve, tak se to prostě stane, ta sprostá to je prostě takovej hulvát, není to poprvé, takže jí vezmu na příští měsíc osobní ohodnocení..
Chjo, nemám děti, tak budu řešit praštěný ženský :-DDD30.8.2021 v 7:42 #126000PetraKkachna
Zamítla jsem napříště: cibuli (mrňavá)jéé cibuli a česnek mám ráda, s tím není žádná práce, jen se to nastrká do země. Na chalupě mi teda cibule taky vyšla malá, ale tady – supr. mám takovou vychytávku od paní Lapkový. Nacpala jsem milou cibuli do země hnedle v únoru, jak rozmrzlo. a je úžasná. Zkus to příští rok.
Dost mě zklamal hrášek,
ten mi taky vyšel – vysela jsem ho podle pranostiky na Zelenej čtvrtek- nebo kterej den to je zelenej 😀Keříčkový fazolky jsou taky výborný. ty taky můžu.
pórek (pletu si ho s plevelem, dospělosti se zpravidla nedožije).
tomuto velmi rozumím, myslím, že ten ani nikdy zkoušet nebudu 😀 . Což je škoda, protože ho mám ráda.černej čaj
Ver mi, asi 2 roky pokusy byly:DNavic.. ja odmitam.chodit na zahradunkdyz tam enkdo je, treba sousedi … takze …
jo jasně, já jen , že bys měla, skorem bez práce u pro sebe při ruce . A teda zas sebe musím říct, že spešl domácí rajčata a okurky a papriky to je takovej diamterální rozdíl, že u těch rajčat zvlášť se vždycky tetelim 😀 .
edna motivacni mobilovka
no TYYY BLÁÁHO!!! Seš výborná ale!! stejně jako holky naprosto nechápu, jak se tam udržíš, trik se stehnama Ti nevěřim 🙂
jo domaci kecup je urcite dobra volba, otazka jak by to moc bylo pracny?
není to žádná hrůza – velkej hrnec, rajčata, cibule, jablko, koření, rozvařit, propasírovat, povařit, narvat do skleniček, zavařit a fertig.Fifi
, tudiz se patlam s brsalatem a kaprem po novohradsku.žjofka, vona už má štědrej den! 😀 😀 tak to seš napřed víc, než já 😀 A teda pohled na tu zeleninu ve sklenici…. slintám normálně slintám. Udělala sis svůj nálev? Nebo něco kupovanýho? jak dlouho jsi to zavařovala?
Ale 7 zavarovacek hotovych, vypada to prekrasne,
souhlasím, vypadá to překrásně, těším se, až si takhle budu zavařovat do špajky 🙂 dám tomu pěkný šatičky a bude to tam vyskládáný……..než to brtnik sežere 😀pokud bys dostala i rajčata zelený-tak ty jsou zavařený úplně bombový!
OT – hele, pomeranc na agility, to je fofr!
týýý bláho, ten záběr v tunelu! 😀 Je to magooor !:Da supr, že Tvoji magůrci už nejsou marůdci.
Míla
Fifi a co něco takovýho:
šiiiiš to vypadá suprově!! to bych mohla zkusit, ešivá to stihne dozrát šécko. Zatim to mám tak,že průběžně otrhávám na sežrání jenom. díkec.Mirka D.
Mirko, doufám, že už je dneska líp a netleješ?? Tvl ty zákazníky odstřelit, jednoho jak druhýhoa já su zase šikovná na něco jinýho
třeba na to, že ty lidi nezabiješ, šikulo.Kuskus
A červenou řepu miluju upečenou v alobale se solí a bylinkamaach,to musí bejt žrádlo! Slintám tu jak bernardýn (už podruhý, protože jsem to četla na receptech) Neboj, až se to zhojí, uděláš si lukulský hody.
Mladinká paní doktorka zaštupovala ty krátery co vyrobila pořádně, křížkovým stehem. Když měla hotovou polovinu, starší kolegyně jí říká, že to příště až tak nemusí.
áááááuuauuu, bože to je hrozný. já teď nevím jsou to stehy vyndavací, nebo odpadávací?
Esli někdo napíše, že bych neprolezla tunelem,
a jááá tě tam vidííím!!! V tý zatáčce přesně 😀 😀- Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem PetraK.
30.8.2021 v 7:47 #126001DennyMilena
Petrs01
juuu to jsem holky ráda, že jste se byly podívat na výstavě..
Péto, nakonec jsem zjistila, že tam chodili lidi i s pesanama.Holky jak na vás působila ta slečna, která tam byla?
čajdo super fotka !!
tlusťochu, myslíš, že to půjde vyléčit, to, že si o sobě myslíš, žes tlustá?
jsem moc ráda za Ferí, že už je ok.Posílám pusu na čumec30.8.2021 v 8:04 #126003PetraKDennyky
Hezký no, takže ta co vyráběla ten polotovar bulela, že si takhle nenechá nadávat atd…nějak to psychicky nedala, tak pro ní musel manžel a odjela domů.tjo, to je super mít v partičce takovýhodle hulváta.Chudák holka, to je radost takhle začínat.:-(
Dobřes s čůzou udělala, žes jí sebrala prachy, třeba jí to odnaučí chovat se jako idiot.
30.8.2021 v 8:49 #126004DennyJsem tadyk přečetla historky z gyndy 🙂
Muheheee, když odešel náš doktor do penze, začaly tu pracovat i lékařky a
byla jsem za ně ráda, že jsem nemusela k chlapům, páč se stydím asi jako většina žen…ikdyž moje kamarádka 60ti letá má ráda mladý hezký chlapy, tak si vybrala doktora 🙂
No a jí se stalo, že si sice vzala vlhčené ubrousky, ale né na itimní hygienu, ale ubrousky SAVO 🙂 tak to musela mudrovi hned všechno povykládat krafka 🙂
Asi nechápal, mohl být její syn.S těmi glitry už jsem to ale kdysi četla..
30.8.2021 v 9:01 #126005Milena z PrahyDenny, holka na výstavě mi přišla taková normální. Nejdřív seděla s nějakým chlápkem na lavičce před vchodem, a když jsme šli dovnitř, tak se přesunula taky. Jo a nabídla nám i tu knížku, co napsala členka vaší dolnopoustevenský akční skupiny :-D.
30.8.2021 v 9:25 #126006PetraKejch. Juklo na mě při hledání tohle video, nejdřív jsem se usmívala jako blbeček,páč ty malý housky…. ale pak se moje oko zadívalo pořádně a ……. sválně, ešivá zdejší kynoložky trkne, co mi škublo zádíčkama
https://www.facebook.com/Certovarokle/videos/10200807504816706/
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.