- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27.8.2021 v 11:56 #125945
PetraK
černej čaj
tak zalít stihneš ve všední den večer třebas. A domácí rajčata jsooou dobrůtka, jak to chutná jinak, než tu kupovaný.:-)
znát nemůžeš, v tý době jsi ještě ani netahala kačera za sebou na provázku 😀
27.8.2021 v 13:19 #125950cernej caj
Petrak
Ver mi, asi 2 roky pokusy byly:DNavic.. ja odmitam.chodit na zahradunkdyz tam enkdo je, treba sousedi … takze … 😀
Jinak stehy ma ted ty samovstrebavaci, brisko hezky, limec muzeme davat jen kdyz treba bude sama doma… takze uz neni ani potreba chodit pokud bude vse ok
27.8.2021 v 13:25 #125951Maya
cernejcaj
takze Ferinka prohlasena vicemene za zdravou?
jako letos by sly rajcata i bez zalejvani, protoze furt leje, ale to je asi vyjimkka27.8.2021 v 14:39 #125952Maya
No bezva, sedim na nadru uplne promocena, je mi kosa a podle radaru jdou mraky stejnym smerem jako ja, takze si to strihnu nejspis jeste jednou cestou z nadra k autu
27.8.2021 v 15:09 #125953kachna
nekdo by musel byt doma to treba zalit…
zkus balkonový (normálně do země), ty mi přijdou nejblbuvzdornější (a že já jsem teda fakt jako důkladnej testér).
Dala bych si pažitku, petrželku, dýni hokaido (echtgoldblbuvzdorné) a jahody (blbuodolné).Jinak se musím pochválit, letos mi dokonce vyšla mrkef.
Zamítla jsem napříště: cibuli (mrňavá), pórek (pletu si ho s plevelem, dospělosti se zpravidla nedožije).
Dost mě zklamal hrášek, ale fakt je, že jsem letos jen dosévala staré zbytky, docela dobrý zkušenosti mám s okurkou nakládačkou (nenakládám, mám je radši než polní) z rostlinky.S Feri je to super zpráva.
27.8.2021 v 17:00 #125954cernej caj
Jo, su desne rada ze uz konecne se ro obratilo 🙂
Kachna
S porkem si me dost pobavila:DTak holky, mozna jeste letos uvidite umelecky cerno fotky cernyho caje budou tak cerny ze na nich caj stezi najdete ale.jedna motivacni mobilovka
27.8.2021 v 17:46 #125956Fifi
Krasavej vikend vsem,
zejmena pacosce Ferince, kdyz se konecne zacala uspesne hojit a za chvili bude uplne fit, hura! 🙂
Cajdo
Ty ses uplna profitycka! Co porad resis s hubnutim, dyk ses slank,ani z tyce neklouzes – sikovna ses! 🙂Jsem dostala vymenou za kvetak rajcata domaci. Hodne rajcat. Co s nima, kdyz se mi nechce zavarovat? Sparit, oloupat rozmnagat a do mrazaku, slo by to? Nejsem prilis leniva, ale byli jsme dneska koupit od mistnich rybaru cerstvy kapry, tudiz se patlam s brsalatem a kaprem po novohradsku. Takze s rajcatama zadny vetsi akce, pritom by potrebovaly dneska zpracovat… Hilfee, dejte tip!
27.8.2021 v 19:04 #125957cernej caj
Fifi
jeee kaprika! no a co je nechat proste do zitra a zitra z nich uvarit poradne rozvarit s vajickama neco jako leco treba? nebo maso s rajcatama27.8.2021 v 19:31 #125958Fifi
Cajdo
Ono to tak nakonec dopadne, ze rajcince zpracuju az zejtra. A budu zavarovat, vymyslela jsem kvetakovo-mrkvovo-brokolicovo-rajcatovo-cibulovo-okurkovej hokus pokus, uvidime, co z teho vyleze. 😀 Vetsi kusy na skus, zadna calamada, jen pestra smes na zimu. Leco ja nemuzu, to uz nekdo jedl prede mnou. 😀27.8.2021 v 20:09 #125959Milena z Prahy
Fifi a co něco takovýho: https://www.viadelicia.cz/inspirace-leto/zavarena-pecena-rajcata/
27.8.2021 v 20:14 #125960Milena z Prahy
Umělecká Čajdofotka je skvělá! A kde máš ten dlouhej trup a krátký nohy? 😀
27.8.2021 v 21:00 #125961Maya
cernejcaj
krásná fotka, to seš tam přilepená nebo co??
kachna
letos byl mizernej nejen hrášek, ale i rajčata a cibule, celkově blbej rok na samovýpěstky, i okurky ve skleníku nám odešly brzo
Fifi
z rajčat se dá dělat i nějak domáci kečup, ale ozkoušeno nemám, u nás se to sežere28.8.2021 v 7:47 #125962cernej caj
panicek rano rikal, ze kdyz bude roztomila jak pejsek v utulku a vyhodi smutny psi ocicka, ze ji panicka urcite sunda limecek 😀 😀 tak uvidime, jak bude pod dozorem bez limecku zvladat 🙂
Milena
tak ja mam zada 52cm na 168vysky, ale hodne holek i kolem 175cm maji treba 45cm zada… takze to sou centimetry, o ktery mi ale ze vsech bund a mikin lezou zada 😀 ono 7cm neni moc, ale treba na zimni bunde je to proste fakt hodne :D:D kdyz ti to tam chybi :D:DMaya
u nas byla hromada hrachu co sem si nabrala par lusku pro muze, co sem sla kolem pole na vylete teda 😀jo domaci kecup je urcite dobra volba, otazka jak by to moc bylo pracny?
fifi
tak su zvedava na ten hokus pokus!PS: vis jak si mi kdysi poslala to merunkovy catni? jek na tom je napsany fixou „chutney, toto neni marmelada“ a ono jak to je v lednici a ruzne se nataci, tak muz cumi do lednice, vidi „marmelada“ 😀 😀 a pak se desne divil ze je to nejaky zkazeny 😀 😀 vzpomela sem si na to ted, protoze v ty sklenici je neco jinyho a porad z police cumi jen ten napis „marmelada“ 😀 😀
28.8.2021 v 8:29 #125964cernej caj
jo a feri ted ma konzervy, tak i kvuli desnymu odpadu z toho (jako plechy) budu pomalu prechazet uz na granule. mame konzervy jeste asi na 3 dny.
28.8.2021 v 17:53 #125965Fifi
Cajdo
Si me pobavila s tim chutney, az jsem se lekla, ze to jeste mas v lednici. 😀
Hokus pokus dopadnul vyborne, me to napadlo, protoze dycky vyziram zbylou zeleninu z laku od okurek. Uvidim, jestli chytnou vsechny sklenice. Ale 7 zavarovacek hotovych, vypada to prekrasne, barevne a zdrave, dokonce to bylo hodne rychly na zpracovani – mrkev na platky na struhadle, na ruzicky kvetak a brokolice a cibule na vetsi kusy. Rajcata jsem tam nakonec nedavala, ty jsem vyresila jednoduse. Oloupat, nakrajet a sup s nima do mrazaku na zimu pod maso ci do gulase. 🙂Ferinka je teda lepsi a lepsi, kdyz se tak pekne hoji, urco budes moct brzo i limec sundat. Podrbani ji posilam preveliky! 🙂
28.8.2021 v 18:26 #125967cernej caj
fifi
to zni skvele, taky rada vyjidam zeleninku od okurek 🙂ferinka dneska celej den bez limecku pod bedlivym okem, ani moc zajem nejevi, tak je to dobre, na noc limecek ale premyslim, protoze by me blemcani nemuselo hned vzbudit. je cela rozradostnena a rano zvonili decka ze hody v sobotu a zvali, ja blbe dovrela dvere a ferinka vystrcila hlavu za dverma… a kluk prej „mam vam ho chytat, aby neutekl“ to me desne rozesmalo a ferinka na nej tak rozespale koukala 😀 😀
co ti tvoji pacienty, uz jsou stoprocentne fit?
28.8.2021 v 18:33 #125968Fifi
Ted uz nic snad nezakriknu, takze jo, oba jsou po chrchli uz uplne cajk, uz litaj a blbnou. Jim prospelo urcite i to ochlazeni.
Na noc asi lepsi ji jeste limec dat, treba dneska a zejtra, at to mas pojisteny a nemusite zase neco resit. Si nebyla nikde se protahnout, protapnout s fotakem? Se asi setris na dnesni hody, vid. 🙂OT – hele, pomeranc na agility, to je fofr! 😀
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
28.8.2021 v 21:25 #125970Maya
Fifi
super video, to je takovej ten nepřešlechtěnej pomeranč, tak mu to běhá stejně jako špicovi
cernejcaj
na noc určitě límec dej, jenom rozlízanou kůži jsme Kimovi léčili měsíc28.8.2021 v 22:06 #125971MirkaD
tak včera skoro 10hodin na kase-mezisměna,zmrzlý nohy,studily mě rifle,brrr a tím jak na kase člověk dělá furt ty stejný pohyby sem,tam,tak krční páteř,ramena,hlava a blbě-bože mě bylo blbě,děs běs,hnus bus
no takže poté co jsem přijela skoro v půl sedmé a ráno jela deset pop sedmé…
tak jsem Martinovi řekla at mě podá výcvikovou sukni a psi před vrata,šla jsem ze psama k rybníčku a zpět a to velmio rychle,protož pršelo,a ti 2 blbečci měli strach,že se rozpustí tak valily klusem,já šla ležet kolem krku omotaný bederní pás co mi došel v pátek i s těma vložkama do bot ,no kýbl u postele a zle je,zle je Mirka nám ztleje:D
ráno jsem šla s pejksama i s Maxem,vratama dozadu kousek k lípě a zpět-cvičení s Maxem a s Žerykem,taneční,a trochu s Dafi a dom ležet,
do práce jsem zavolala,jestli můůžu dojet o půl hodiny pozděj,a že je mi blbě a že bych musela dojít pěšky na jednu,že do jedné auto fuč
stejně mám hodiny navíc i dnes jsme byly o půl hodiny dýl
naštěstí jsem chodila jako druhá,tak jsem kus dne vybalovala,a neseděla furt za kasou,tak jsem to trochu rozhýbala,
nosnad už bude zítra klid
jinak v práci mi včera chlap ikazoval jizvu na břichu,že má kýlu a nemůže zvedat těžký věci na pás-2 kastle piv
a já ironicky-ahá-tak to jsme měly xkrát bolavý záda,jednou po očkování a jednou po zlomenině obou ruk,ted kýla,a ty kastle vám z té palety sami!!!!spadly do vozíku a sami!!!skočí do auta a sami!do bytu???
a on,že z palety mu je pomohl dát jeden pán….to jako není možný…
a at pozdravuju manažera a tak…dneska chlap,jestli si dělám prdel,
a onehdy se mě ptal chlap,jestl si na víze na kase vážím prasa???
tak jsem mu řekla,že je starej,ale starosti má jak puberták a malý děcko k tomu..v dalším životě chcu být vysokej statnej chlap,nikdo si na mě nebude dovolovat a všichni mě budou brát vážně a s respektem,protože s takou vizáží-pochopitelně budu namakanej hezkej chlap,žádný vižle!!!
tak budu vzbuzovat přirozený respekt!!!:D:D:D
chlapi to prostě lepší mají:D:D:D
Černjčaj-týýý jo jak to děláš na té tyči????
máš v podprdě magnety,nebo si přilepená vteřináčem,ještě že mám za sebou 6 lekcí psycholožky,jinak bych propadla zase depce,že su nešika tuponová
ale po šesti lekcích od psycholožky je posun v tom,že je mi to fuk-tak
seš moc šikovná
a já su zase šikovná na něco jinýho-ALÉ JEŠTĚ NEVÍM NA CO!JE TO TÁÁÁK TAJNÝ,ŽE TO NEVÍM TAKY,ALLL,JAK TO ZJISTÍM,TAK BUDETE ČUBRNĚT:D:D:D A JÁ SVÁMA:D
Fifi-polní pych-můj tatka by ti řekl-neukradneš nemíš,neukradneš nejíš
hele mi ted vypadáme,že jsme rodina zlodějů,ale nééé
to on má furt jen takový prupovídky-třeba-nevíš po čem stloustneš
když jsme šli kdysi do obchodu,tak mi dal vždycky prázdnou tašku a řekl-na,at se vyplatíš…
a dobře,že se všihni pejsci uzdravují-i Ferišátko28.8.2021 v 22:08 #125972MirkaD
jedíti ten pomeranč byl boží,takovej šikulka pejsánek,nunu,tutu
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.