Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,921. až 2,940. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

černej čaj

tak zalít stihneš ve všední den večer třebas. A domácí rajčata jsooou dobrůtka, jak to chutná jinak, než tu kupovaný.:-)

znát nemůžeš, v tý době jsi ještě ani netahala kačera za sebou na provázku 😀

cernej caj

Petrak
        Ver mi, asi 2 roky pokusy byly:D

Navic.. ja odmitam.chodit na zahradunkdyz tam enkdo je, treba sousedi … takze … 😀

Jinak stehy ma ted ty samovstrebavaci, brisko hezky, limec muzeme davat jen kdyz treba bude sama doma… takze uz neni ani potreba chodit pokud bude vse ok

Maya

cernejcaj
          takze Ferinka prohlasena vicemene za zdravou?
          jako letos by sly rajcata i bez zalejvani, protoze furt leje, ale to je asi vyjimkka

Maya

No bezva, sedim na nadru uplne promocena, je mi kosa a podle radaru jdou mraky stejnym smerem jako ja, takze si to strihnu nejspis jeste jednou cestou z nadra k autu

kachna

nekdo by musel byt doma to treba zalit…

zkus balkonový (normálně do země), ty mi přijdou nejblbuvzdornější (a že já jsem teda fakt jako důkladnej testér).
              Dala bych si pažitku, petrželku, dýni hokaido (echtgoldblbuvzdorné) a jahody (blbuodolné).

Jinak se musím pochválit, letos mi dokonce vyšla mrkef.
              Zamítla jsem napříště: cibuli (mrňavá), pórek (pletu si ho s plevelem, dospělosti se zpravidla nedožije).
              Dost mě zklamal hrášek, ale fakt je, že jsem letos jen dosévala staré zbytky, docela dobrý zkušenosti mám s okurkou nakládačkou (nenakládám, mám je radši než polní) z rostlinky.

S Feri je to super zpráva.

cernej caj

Jo, su desne rada ze uz konecne se ro obratilo 🙂

Kachna
                S porkem si me dost pobavila:D

Tak holky, mozna jeste letos uvidite umelecky cerno fotky cernyho caje budou tak cerny ze na nich caj stezi najdete ale.jedna motivacni mobilovka

Fifi

Krasavej vikend vsem,
                  zejmena pacosce Ferince, kdyz se konecne zacala uspesne hojit a za chvili bude uplne fit, hura! 🙂
                  Cajdo
                  Ty ses uplna profitycka! Co porad resis s hubnutim, dyk ses slank,ani z tyce neklouzes – sikovna ses! 🙂

Jsem dostala vymenou za kvetak rajcata domaci. Hodne rajcat. Co s nima, kdyz se mi nechce zavarovat? Sparit, oloupat rozmnagat a do mrazaku, slo by to? Nejsem prilis leniva, ale byli jsme dneska koupit od mistnich rybaru cerstvy kapry, tudiz se patlam s brsalatem a kaprem po novohradsku. Takze s rajcatama zadny vetsi akce, pritom by potrebovaly dneska zpracovat… Hilfee, dejte tip!

cernej caj

Fifi
                    jeee kaprika! no a co je nechat proste do zitra a zitra z nich uvarit poradne rozvarit s vajickama neco jako leco treba? nebo maso s rajcatama

Fifi

Cajdo
                      Ono to tak nakonec dopadne, ze rajcince zpracuju az zejtra. A budu zavarovat, vymyslela jsem kvetakovo-mrkvovo-brokolicovo-rajcatovo-cibulovo-okurkovej hokus pokus, uvidime, co z teho vyleze. 😀 Vetsi kusy na skus, zadna calamada, jen pestra smes na zimu. Leco ja nemuzu, to uz nekdo jedl prede mnou. 😀

Milena z Prahy
                        Milena z Prahy

Umělecká Čajdofotka je skvělá! A kde máš ten dlouhej trup a krátký nohy? 😀

Maya

cernejcaj
                            krásná fotka, to seš tam přilepená nebo co??
                            kachna
                            letos byl mizernej nejen hrášek, ale i rajčata a cibule, celkově blbej rok na samovýpěstky, i okurky ve skleníku nám odešly brzo
                            Fifi
                            z rajčat se dá dělat i nějak domáci kečup, ale ozkoušeno nemám, u nás se to sežere

cernej caj

panicek rano rikal, ze kdyz bude roztomila jak pejsek v utulku a vyhodi smutny psi ocicka, ze ji panicka urcite sunda limecek 😀 😀 tak uvidime, jak bude pod dozorem bez limecku zvladat 🙂

Milena
                              tak ja mam zada 52cm na 168vysky, ale hodne holek i kolem 175cm maji treba 45cm zada… takze to sou centimetry, o ktery mi ale ze vsech bund a mikin lezou zada 😀 ono 7cm neni moc, ale treba na zimni bunde je to proste fakt hodne :D:D kdyz ti to tam chybi :D:D

Maya
                              u nas byla hromada hrachu co sem si nabrala par lusku pro muze, co sem sla kolem pole na vylete teda 😀

jo domaci kecup je urcite dobra volba, otazka jak by to moc bylo pracny?

fifi
                              tak su zvedava na ten hokus pokus!

PS: vis jak si mi kdysi poslala to merunkovy catni? jek na tom je napsany fixou „chutney, toto neni marmelada“ a ono jak to je v lednici a ruzne se nataci, tak muz cumi do lednice, vidi „marmelada“ 😀 😀 a pak se desne divil ze je to nejaky zkazeny 😀 😀 vzpomela sem si na to ted, protoze v ty sklenici je neco jinyho a porad z police cumi jen ten napis „marmelada“ 😀 😀

cernej caj

jo a feri ted ma konzervy, tak i kvuli desnymu odpadu z toho (jako plechy) budu pomalu prechazet uz na granule. mame konzervy jeste asi na 3 dny.

Fifi

Cajdo
                                  Si me pobavila s tim chutney, az jsem se lekla, ze to jeste mas v lednici. 😀
                                  Hokus pokus dopadnul vyborne, me to napadlo, protoze dycky vyziram zbylou zeleninu z laku od okurek. Uvidim, jestli chytnou vsechny sklenice. Ale 7 zavarovacek hotovych, vypada to prekrasne, barevne a zdrave, dokonce to bylo hodne rychly na zpracovani – mrkev na platky na struhadle, na ruzicky kvetak a brokolice a cibule na vetsi kusy. Rajcata jsem tam nakonec nedavala, ty jsem vyresila jednoduse. Oloupat, nakrajet a sup s nima do mrazaku na zimu pod maso ci do gulase. 🙂

Ferinka je teda lepsi a lepsi, kdyz se tak pekne hoji, urco budes moct brzo i limec sundat. Podrbani ji posilam preveliky! 🙂

cernej caj

fifi
                                    to zni skvele, taky rada vyjidam zeleninku od okurek 🙂

ferinka dneska celej den bez limecku pod bedlivym okem, ani moc zajem nejevi, tak je to dobre, na noc limecek ale premyslim, protoze by me blemcani nemuselo hned vzbudit. je cela rozradostnena a rano zvonili decka ze hody v sobotu a zvali, ja blbe dovrela dvere a ferinka vystrcila hlavu za dverma… a kluk prej „mam vam ho chytat, aby neutekl“ to me desne rozesmalo a ferinka na nej tak rozespale koukala 😀 😀

co ti tvoji pacienty, uz jsou stoprocentne fit?

Fifi

Ted uz nic snad nezakriknu, takze jo, oba jsou po chrchli uz uplne cajk, uz litaj a blbnou. Jim prospelo urcite i to ochlazeni.
                                      Na noc asi lepsi ji jeste limec dat, treba dneska a zejtra, at to mas pojisteny a nemusite zase neco resit. Si nebyla nikde se protahnout, protapnout s fotakem? Se asi setris na dnesni hody, vid. 🙂

OT – hele, pomeranc na agility, to je fofr! 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
                                      Maya

Fifi
                                        super video, to je takovej ten nepřešlechtěnej pomeranč, tak mu to běhá stejně jako špicovi
                                        cernejcaj
                                        na noc určitě límec dej, jenom rozlízanou kůži jsme Kimovi léčili měsíc

MirkaD

tak včera skoro 10hodin na kase-mezisměna,zmrzlý nohy,studily mě rifle,brrr a tím jak na kase člověk dělá furt ty stejný pohyby sem,tam,tak krční páteř,ramena,hlava a blbě-bože mě bylo blbě,děs běs,hnus bus
                                          no takže poté co jsem přijela skoro v půl sedmé a ráno jela deset pop sedmé…
                                          tak jsem Martinovi řekla at mě podá výcvikovou sukni a psi před vrata,šla jsem ze psama k rybníčku a zpět a to velmio rychle,protož pršelo,a ti 2 blbečci měli strach,že se rozpustí tak valily klusem,já šla ležet kolem krku omotaný bederní pás co mi došel v pátek i s těma vložkama do bot ,no kýbl u postele a zle je,zle je Mirka nám ztleje:D
                                          ráno jsem šla s pejksama i s Maxem,vratama dozadu kousek k lípě a zpět-cvičení s Maxem a s Žerykem,taneční,a trochu s Dafi a dom ležet,
                                          do práce jsem zavolala,jestli můůžu dojet o půl hodiny pozděj,a že je mi blbě a že bych musela dojít pěšky na jednu,že do jedné auto fuč
                                          stejně mám hodiny navíc i dnes jsme byly o půl hodiny dýl
                                          naštěstí jsem chodila jako druhá,tak jsem kus dne vybalovala,a neseděla furt za kasou,tak jsem to trochu rozhýbala,
                                          nosnad už bude zítra klid
                                          jinak v práci mi včera chlap ikazoval jizvu na břichu,že má kýlu a nemůže zvedat těžký věci na pás-2 kastle piv
                                          a já ironicky-ahá-tak to jsme měly xkrát bolavý záda,jednou po očkování a jednou po zlomenině obou ruk,ted kýla,a ty kastle vám z té palety sami!!!!spadly do vozíku a sami!!!skočí do auta a sami!do bytu???
                                          a on,že z palety mu je pomohl dát jeden pán….to jako není možný…
                                          a at pozdravuju manažera a tak…dneska chlap,jestli si dělám prdel,
                                          a onehdy se mě ptal chlap,jestl si na víze na kase vážím prasa???
                                          tak jsem mu řekla,že je starej,ale starosti má jak puberták a malý děcko k tomu..v dalším životě chcu být vysokej statnej chlap,nikdo si na mě nebude dovolovat a všichni mě budou brát vážně a s respektem,protože s takou vizáží-pochopitelně budu namakanej hezkej chlap,žádný vižle!!!
                                          tak budu vzbuzovat přirozený respekt!!!:D:D:D
                                          chlapi to prostě lepší mají:D:D:D
                                          Černjčaj-týýý jo jak to děláš na té tyči????
                                          máš v podprdě magnety,nebo si přilepená vteřináčem,ještě že mám za sebou 6 lekcí psycholožky,jinak bych propadla zase depce,že su nešika tuponová
                                          ale po šesti lekcích od psycholožky je posun v tom,že je mi to fuk-tak
                                          seš moc šikovná
                                          a já su zase šikovná na něco jinýho-ALÉ JEŠTĚ NEVÍM NA CO!JE TO TÁÁÁK TAJNÝ,ŽE TO NEVÍM TAKY,ALLL,JAK TO ZJISTÍM,TAK BUDETE ČUBRNĚT:D:D:D A JÁ SVÁMA:D
                                          Fifi-polní pych-můj tatka by ti řekl-neukradneš nemíš,neukradneš nejíš
                                          hele mi ted vypadáme,že jsme rodina zlodějů,ale nééé
                                          to on má furt jen takový prupovídky-třeba-nevíš po čem stloustneš
                                          když jsme šli kdysi do obchodu,tak mi dal vždycky prázdnou tašku a řekl-na,at se vyplatíš…
                                          a dobře,že se všihni pejsci uzdravují-i Ferišátko

MirkaD

jedíti ten pomeranč byl boží,takovej šikulka pejsánek,nunu,tutu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,921. až 2,940. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.