- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
23.8.2021 v 13:38 #125564Maya
Zlatka mi ukradla kocoura 😀
jsem byla dneska s mamou jako nutnej doprovod k vysetreni, uz se trochu zmatorila, tak dobry
venku hnusne a kazdou chvili leje, podzim jak vysitej, tak jsem alespon otevrela notas ze vyridim maily
cernejcaj
tak uz to snad mate na dobry ceste a za par dni uz bude Ferinka upplne fit
PetraK
do Zatce! to ses dobra, to jezdis takhle sama a nebo s Brtnikem?
ja sama bych to asi nekam do mesta kde to neznam nedala, jeste tak kdyby nekdo sedel vedle a radil mi krizovatky 😀
rano kdyz jezdim tak uz je skoro tma, tak ted premejslim jestli to budu davat po tme a nebo radsi budu jezdit o pul hodinky pozdejc na dalsi vlak, akorat to je pak blby, ze uz je pak problem s parkovanim
v parkovacim dome u nadrazi se mi jeste nepodarilo zjistit jak to tam funguje, zavory, placeni a tak, jsem se tam sla podivat do vjezdu a je tam u zavory sloupek s displejem, to bych vubec nevedela co s tim 😀
hlavne ze tam maj pres celou stenu provozni rad, ale navod nikde 😀23.8.2021 v 13:48 #125566Petrs01Nedá se zase přimontovat turbína? V každém případě bude asi nutný záložní zdroj.
Oznámila bych sousedům, že dotáhne do konce volební období a pokusí se přitom vyřešit problém s únikovou cestou, ale že dál už kandidovat nebude a ať s tím nepočítají a rovnou se hlásí náhradník. Pokud je jich ve statutáru víc, tak se to nezhroutí. Lze dokonce odstoupit z funkce před skončením (písemné odstoupení).
Chce-li tam muž zůstat, jde alespoň požádat zbytek výboru i ostatní vlastníky o podporu a o rozebrání některých dalších činností (řeším technické věci, ale ceny, termíny, účetnictví bude řešit někdo jiný. Stejně jako to, že Novákovi vyplavili sousedy a Dvořáková si stěžuje, že Hanák má hlučné návštěvy). Udělat konkrétní zápis buď z jednání výboru nebo ze shromáždění, kde se to jasně definuje. Stejně jako zavedení a dodržování úředních hodin. Pokud nemáte, zajistěte si havarijní službu (často jsou bez paušálu), dejte tam jasné pravidla kdo co platí a ať volají tam. A pokud nemáte, nechte si schválit odměny.23.8.2021 v 13:52 #125567MayaMirkaD
mas svatou trpelivost
priste ho nahraj na mobil a az zacne rvat, tak mu to pekne hlasite pust a vykopni z postele jeho
jako kdysi davno jsem mela neco podobnyho sebestrednyho a musela jsem zdrhnout, jinak bych skoncila v lochu a fakt chapu nektery ty domaci zabijacky v afektu23.8.2021 v 14:23 #125572Milena z PrahyPetro S., moc díky za rady :-).
S tou turbínou to bylo původně zkolaudovaný, a kdyby jí tam nechali, bylo by to OK. ALE podle současnejch předpisů už by nevyhovovala, takže jakmile do toho zašťourali, už se k původnímu řešení nemůžou vrátit. A záložní zdroj nutný bude, máš recht :-).
Robert je ve výboru ještě se dvěma paníma, ta jedna nesmírně milá starší paní, učitelka němčiny (za covidu jsme se s ní spřátelili), druhá ekonomka, ale šíleně zaneprázdněná. Se stavařinou nepomůžou. Ovšem od covidu se nescházejí, dříve jednou týdně. Ty schůzky by měli určitě obnovit.
Havarijní služba i odměny členům výboru zajištěny ;-).23.8.2021 v 15:02 #125573kachnazle je, teta tleje.
To je hezký. Tuhle jsem „vyhrožovala“ kamarádovi, že už mu nebudu volat, protože pokaždý, když spolu mluvíme, má další „poruchu“
23.8.2021 v 18:34 #12557424.8.2021 v 5:23 #125595cernej cajTak 5 dni po, jeste 5 at muzeme byt trochu klidnejsi…
Dneska sem jakztakz uz spala, odpo du k doktorce a pak na masaz tak sem ji nerusila protoze me dost trapi lopatka tak snad se ji podari nejak zkrotit.
Dneska i vcera bez obeda, ale za ro mi jsou ty tenisky od denyky:D na sirku:D mam to jak lode a dopredu to bude chtit tak kilo novin 😀 ale ne, se to nejak naucim vazat, ted mam na noseni 43, tak 43,5 uz je skoro.stejny. uz skoro ani enzakopavam o spicky 😀 za ty roky co nosim o 3 cisla vetsi boty:D
Ted porad cekam na jedny az se rozpadnou, uz maji 1100km a prezili zivotnosti svoje sourozence o 300km a porad jeste dobry 😀 tak je snad jeste letos nebudu nahrazovat:D
24.8.2021 v 7:59 #125599PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mnooo tak popravdě, sice mám pěknej vohoz, ale uznávám, že na krátkou sukničku bez punčošek to rozhodně dneska teda nejni 😀 😀 Slušná klendra, ale co se budu aspoň otužovat
Dennyky
ta fotka je moc krásnáTak myslím na to jak Zlatka, jak to u ní je??
čajdo
Tak 5 dni po, jeste 5 at muzeme byt trochu klidnejsi…
držim palce a nepouštim, nepouštimDneska sem jakztakz uz spala, odpo du k doktorce a pak na masaz tak sem ji nerusila protoze me dost trapi lopatka tak snad se ji podari nejak zkrotit.
supr, že ses už mohla vyspat, pamatuju si jak je člověk furt ve střehu. A gratuluju k botám – jak k těm novým, tak k těm ušlapaným co daly takovejch kilásků,
za minut mi vypnou zase počítače, ach jo!
24.8.2021 v 8:14 #125600Petrs01na krátkou sukničku bez punčošek to rozhodně dneska teda nejni
COŽE???
1) konečně není vedro
2) co jiného než suknička do takového počasí – chceš snad sedět v mokrých punčoškách?
3) dyť jezdíš autem od vrat až ku kanclu!Minulou neděli, poslední den dovolené, mě začalo pobolívat koleno. I vyhlásila jsem odpočinkový den, sběr hub a koupání. Užili jsme si to. Ale jezdit v pondělí do práce na kole byl nápad značně debilní. Říkalo koleno.
Celej týden jsem na něj byla hodná, na víkendové závody jsem ukradla kachně koloběžku pro zrychlení i ušetření kroků (obrátky na dálce jsou dáleko 😀 ), furt je to oteklý, ale drží.
No, tak dnes ráno vyhlásila stávku kyčel? Jasně, 10 dní uhýbám kolenu… Jenže já nezvládám sedět! Což jakožto kancelářská krysa jaksi potřebuju. Mám tu klekačku, ale to zas to koleno…24.8.2021 v 8:17 #125601Mayacernejcaj
tak to uz bude Ferinka OK, to uz je napul zahojeny
tak botky od denyky jsou u tebe? se mi taky libily, ale teda ja bych ve vetsich chodit nemohla 😀
PetraK
prej ma bejt odpolko 20 rikali ted v radiu, tak treba se jeste ohrejes 😀
ale jinak hlasej kosu na celej tejden, to vypada, ze podzim je tady24.8.2021 v 8:52 #125602Mayana guglu je stolni tenis jak z osmdesatek 😀
24.8.2021 v 8:57 #125603cernej cajKonecneeee neni vedro!!!
Petrak
Vsak se zahrejes praci 😀24.8.2021 v 9:00 #125604cernej cajMaya
Kdyz ja su zvykla uz roky nosim cyrazne vetsi voty tak uz je mi to fuk24.8.2021 v 9:04 #125605PetraKčernej čaj
Vsak se zahrejes praci 😀
😀 😀
megero jedna! 😀 😀Petrs01
kdepak autem do kanclu. Vystupuju v Řepákově a jako vždy jindy, když jsme tu bydleli jedu dolů trambajou. Aby Brtnik přijel do prasé dříf a mohli jsme jít co nejdřív domů, úspora času. Takže jsem trošánek klepala kosičku na zastáfce, neb letní jízdní řády.
Jau, koleno na klekačce nejni dobrej nápad.
Ses potkala s kachnou? Voni jezděj na závody?Maya
to vypada, ze podzim je tady
tak ono je to lepčí než ty vjédra, to neříkám. Jen mi to tak ráno nepřišlo, ta ziminka. jako pak na tý zastávce a cestou od trambaje.Mílo – moc držím palce, aby si Robert nechal poradit. Ono taky klidně jim může říct, že končí ze zdravotních důvodů. Ono se to dlouho nedá takhle.
24.8.2021 v 9:10 #125606PetraKJo a Kuskusi – mám pro Tebe docela solidní náhražku za bifťoura. když vezmeš kvalitní maso – já měla jelena, ale s hovězím to půjde stejně, ne? – nakrájíš ho na menší kostičky, naložíš ho pěkně do soli, bylinek, pepře a papriky a trochy oleje a necháš odležet v lednici nejlépe přes noc a pak to hodíš do robota se sekáčkem, tak von uďá z toho takovou super hmotu – nejni to mletý, je to nasekaný, ale drží to pěkně při sobě, hezky se to tvaruje, nemusíš do toho dávat vejce a jiný slátaniny,který z toho udělaj karboš. je to prostě čistý a jen ochucený maso. Hotový na suchý pánvičce je to během pár minutek, tři z každý strany jsem dělala. na závěr jsem k tomu hodila trošku másla – měla jsem přepuštěný – opravdu jen trošku, aby to vytáhlo ten lehkej přípek a už to šlo na talíř. A máš to opravdu skorem jako ten šťavnatej biftek a pochutnáš si na tom vážně stejně. Myslela jsem při večeři na Tebe, že Ti to musím napsat.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
24.8.2021 v 9:22 #125617Petrs01Voni jezděj na závody?
ne, požádala jsem ji o zapůjčení přibližovadla. Kachnu jsem bohužel neviděla, její tři vovce jo.
Koleno na klekačce je (zatím) lepší než kyčel na židli.
24.8.2021 v 9:26 #125620MayaPetrs01
tak jedine pracovat ve stoje? 😀
vedro taky nemusim, ale mohlo by bejt alespon chvili tak nejak primerene 20 a ne ze jeden den je 30 a druhej 1524.8.2021 v 9:39 #125623cernej cajMaya
Jj, primerene by obcas bejt kohlo. Asi sem.nechtela tu novpu mikinu zkouset tak brzo:D24.8.2021 v 9:41 #125624Milena z PrahyPetro K., díky moc za povzbuzení :-). On tady na mě Robča včera vylil svoje zoufalství, takže se mu ulevilo, a odjéchal na barák někam do Prčic (doslova).
JO, HOLKY, KDYBYSTE NĚKTERÁ CHTĚLA ZADARMO PORADIT S ODVLHČENÍM BARÁČKU, DEJTE MI VĚDĚT! ROBERT SE NA TO SPECIALIZUJE. SICE TO JENOM PROJEKTUJE, ALE MÁ DLOUHOLETOU PRAXI A SPOUSTU REALIZACÍ PODLE SVEJCH NÁVRHŮ (A DĚKOVNEJCH DOPISŮ ;-).24.8.2021 v 9:44 #125625Mayacernejcaj
no ja si objednala svetrik uz asi pred 3 tejdnama a furt nikde 😀tohle jsem ani neznala 😀
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ohryzek_J%C3%A1ry_Cimrmana -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.