Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,761. až 2,780. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Zlata

Čajdo
      Držím palce.
      Fifi
      Kachna byla ,byla připravená od večera,tak se musela udělat.
      Čokoládu moc nejim,radši maso.Naše nechapu.Když měli domácí kachny,husy,kuřata,tak to bylo kachnu,už zase kachnu,ted snad můžou mít každý týden.
      Mirka
      Krásný fotky.
      Kuskus
      Jak dopadla procházka a co chrup.

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jako v prasí?? Sem?? hrozný teda, myslim, že to sem jako nechtěla – jít do prasé 😀 No ale tak sem i stihla ráno hubu si namalovat, zacvičit si a odřídit to do Prahé.

Kuskus chudero nebohá!! Co to máš za sebou? Je dneska už o něco líp? Takhle to vzít z gruntu! To seš frajerka! Hele vyplachovat se asi nemá, to říkají vždycky, ale copak by mohlo vadit to, že si člověk do huby nabere tu tekutinu a chvilinku ji tam nechá, aniž by s ní hýbal? Je to stejný, jako pít, ne? Odvar z hřebíčku by byl výbornej totiž – je antiseptickej, hojivej a dává se i do zubních léčivých výplní dočasných.
        Koukám, že sis našla s těma kožišinama přivýdělek k důchodu – tos šikovná 😀

EDIT – jo a kdybys chtěla, můžeš na to srůstání zkusit mou oblíbenou Arnicu Montanu – 15 ch – 3x denně 5 kuliček nechat rozpustit na sliznici v puse s odstupem cca 20 min od jídla a pití, aby byly sliznice čisté. Ta jedna tubička stojí osmdesát korun a je tam těch kuličk mnóogo, zbudou i na jindy. pomáhá to třeba i na záda, naraženiny, a jiný potíže.

Zlatko!! To snad není možný, jak se to u Tebe štosuje, drž se dífče statečný! jak je na tom drahá půle? A jak jsi na tom Ty?

čajdo – držím palce, ať je kontrola O.káčková a hlavně ať už trvale srůstáte. A gratuluju ke garáži! Konečně se to doma pohne, co?

Míla – tyy jofka, trošánek závidím ten Střekov,muselo to tam být moc prima. Jen jsem nepochopila to, jak mi říkala Dennyky, že výstava je prodejní, ale prodají to až po výstavě 😮

Bože mě se nechce v tý prasí bejt, co mám s tim dělat jako?? 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
        PetraK

Zlatka

žjo pruhatec taky cvičí jógu! Pěkná květena a těch knížek!

PetraK

jinak ja mam siroky slapky, kratky nohy pekne sirokansky stehna a lytka, abych nesehnala zadny kozacky 😀 ani rifle 😀 a dlouhy telo, takze mi ze vseho lezou zada 😀 nicmene ruce mam normalni aj hlava sedi na krk

čajdo!! ty seš ŮŮŮŮŇ 😀 Takhle podle popisu vypadáš, jak panáček Michellin 😀

fazolky mám nejradši, jak psaly holky, hodit na chvíli do vroucí vody, jen chvílinku, vytáhnout okapat a hodit na pánev se slaninou a česnekem. bože to je žrááádlo!

cernej caj

To si nemyskim ze se to doma.pohne moc ale ty desky ktery sou pres celou chodbu a maji treba 1,5x 3 metry se nam proste domu uz nevejdou…

Petrak
              Ses husta ze sis zvladla i zacvicit, ja zjistila ze rano jak su ranni ptace su desne moc ztuhla na cviceni

Petrs01

závidím ten Střekov

heč, my tam byli taky 😉
                Prodejní výstava je, že si věc zaplatíš a po skončení výstavy vyzvedneš. Protože jinak by taky nemuselo být co vystavovat, že ano.

PetraK

Petrs01
                  😀 ale jo, jasně, u toho co nejde prodat jo -o brazy třeba, ale Dennyky, tam má možnost mít těch kusů od jedno víc. Tak by se to přece dalo taky udělat tak, že přijde zájemce, zarezervuje, složí zálohu a oni mu to pak pošlou, nebo si pro to přijede.Takhle už se nikdo nevrátí.

Kuskus

Vezmu to šmahem, už musím být otravná
                    kyčle jakž takž fungují, obě kolena jsou v háji. Před operací bych měla být kapku ve formě, ale furt mám špatný krevní obraz tak se belhám různě po vyšetřeních. Zítra mě čeká znovu gynda a rozhodnutí, esli bude třa menší zákrok, nebo ne. Už mi z toho hrabe… ale víte jak je ten fór, že neexistují zdraví lidé, pouze tací, kterým ještě nemoc nenašli. Bingo! A neteř (megera malá) pronesla – zle je, teta tleje. 🙂 🙂 Taky dobračka. No co už, než si dělat ze všeho srandu. 🙂
                    Jen nekdy teho bývá až po staříčkovu mezu. Známe všichni.

Mili
                    co se týče cuket, mám pro letošní rok vystaráno. Já se pokaždé sezonních potravin přežeru a rok je pak nemusím. Stejně tak už se nemůžu ani podívat na meloun. A slaďounkou vařenou kukuřicí jsem se stihla přecpat ještě jako zubatá. 🙂
                    Jen v houbách mám manko a to prý letos rostou! Smaženicu, poblifku, majdu, řízečky, houby miluju na všechny způsoby. Je co dohánět. 🙂
                    Vzpomínka, dětství, teta a ryzce opečené přímo na šporheltu- nedostižné.

Fifi
                    věřím, že je tvoje psí holčička tele mazlivé, já jen že na první pohled vypadá jakože se o sebe umí postarat. 🙂

Zlatko
                    ten tvůj mouratec je taky koukám polohovací. 🙂 Kožušek fajny.

Péťo, ty starej šoférskej pardále
                    orvala jsem za oknem šalvěj, vařím lektvary a vyplachuju a díky za tip. Vyzkouším i ten hřebíček, šalvěj je hnusná. 🙂 Heřmánek mi chutná, je dobroučký, já ho ale ráda s medem tak nevím, vyplachovat ránu medem asi nebude nejlepší nápad. 🙂
                    Huba se hojí na můj vkus pomalu, ale asi su moc hr a netrpělivá. Nevíte některá za jak dlouho se vstřebají ty černé nitě?

PetraK

Kuskus
                      A neteř (megera malá) pronesla – zle je, teta tleje. 🙂 🙂 Taky dobračka.

😀 😀 😀 😀

ta je pitomáááááá 😀 😀

škoda Kuskusi, že nejsi od Prahé někde, nahnala bych Tě k panu Hrabákovi. On tak nějak umí věci řešit i bez různejch velkej zásahů.

Hřebíček je vysoce funkční. Když mi kdysi vkouřil na cvičáku čokl do Ešátora a on si díky tomu uvnitř zubama pěkně rafnul do huby, oteklo mu to a vypadal jako šarpej. Uvařila jsem hřebíček a stříkačkou mu to vždycky poslala do kušny, podržela to tam a splaskával hodně rychle.

Miluju mlaďounkou kukuřici a sto let jsem ji neměla.

Se snažím řídit, co to jde,protože v říjnu budu muset jezdit sama. V sobotu jsem třebas jela z Domečku až do Žatce, cestou, kde jsem ještě sama nikdá neřídila. A dokonce jsem projela třema kruhákama a dojela na náměstí, aniž bych jim zbourala kašnu 😀

MirkaD

tak včera ranní vycházka,kdy se mě ale převelmi nechtělo,tak jsem šla kousek k lípě a zpátky,a pak jsem ale docela dlouho cvičila-poslušnost,a veškeré možné kombinace tanečních cviků,zakončené jen posunky-couvání,chůze u nohy,levé/pravé+polohy,mezitím házení míčků z kopce,takže psi vyvenčení,probělí a ve výsledku jsme venku byly venku docela dlouho-teda na to,že se mi nechtělo,zabrala jsem se do toho,tak to uteklo,a je fakt,že se pséci víc soustředily ke konci,než když udělám narychlo v rámci rehabky s každým otočky,kroky,couvání,packy,obíhání noh-to vše sice třeba víckrát-,ale s každým je za 2 minutky pocvičený,tad to bylo ke konci fakt přesný,takže takový pořádný pocvičení
                        pak zas hodina spánku a do práce
                        na odpo,byly jsme zase 3-2 já,kolega+zástupce,vybalovaly jsme+kasa+úklid,no ve čtvrt na 11 jsme skončily,Martin pro mě dojel,pak do půlnoci seděl ze psy na terase
                        v půl peté chrápal,tak jsem se stěhovala vedle za Žerykem na terasu,poté co na mě řval,že vůbec!nechrápe,že CELOU NOC NESPÍ!!!
                        vedle pro změnu pochodovala Dafča pod sedačkou a hrabala lino,no noc jak hrom
                        po v osm jsem se vyhrabala na vycházku velmi rychlým krokem k rybníčku a zpět,u rybníčku s každým 2 minutky cvičení a dom na snídani,protože mě čekala poslední :-(((konzultace s psycholožkou-jako vždy to bylo zajimavý,přínosný,náročný….
                        teda jenom to zvládat uvádět do praxe….to bude dřina
                        -takže dávat se na 1,MÍSTO-musím si hlídat abych byla v pohodě,v práci i doma
                        -nejsem zodpovědná za emoce a štěstí ostatních
                        -a hlídat si svoje hranice a mantinely-ne takhle se já k sobě chovat nebudu,ani ostatní ke mě
                        včera jsem večer řekla kolegovi,at simísto mě chvílu sedne na kasu,nebo mě švihne….
                        ale t bylo málo lidí,nevím,jak to budu dělat,když bude hodně lidí,a já už budu mít dost…

MirkaD

jinak závidím všem co byly na výstavě u Denyky
                          PetraK-DOŠLI TI TY MEILY,NEBO JSEM JE ZAS POSÍLALA NĚKOMU JINÝMU?

PetraK

Mirka D.
                            poté co na mě řval,že

ty jo Mirko………….já nechtěla nic psát, ale to nejde, nejde. tak von se fláká, od práce nepůjde, Tebe vyspat nenechá a ještě navíc řve?? Tohle už je na mě moc.

-a hlídat si svoje hranice a mantinel

ano a to hlavně v případě Martina teda, prdon, prdoon! Ten by měl nastavený hranice a mantinely, že by se nepostačil divit.

Edit- kdybys šla dřív sem, než do emila – došlo to a omluvuju se, že jsem se neozvala, díkec ještě jednou.

Zlata

Tak dámy,odhlasila jsem obědy,odvolala na zítra dojíždějící sestru,snedla další porci kachny,ted mám kafe ,palacinku sboruvkama a šlehačkou.Rano volali z nemocnice na doplnění papíru,tak jsem je přesměroval a na snachu u který si pamatují číslo,pac jak jsem hluchá tak se se mnou pořádně nedomluvi,a ted čekám ,že se objeví sanitka s mužem,protože se nenechá vyšetřit bude chtít domů,jako už to udělal.Tak mi drzte palec at tam aspoň 2dny vydrží.

Milena z Prahy

Mirko, na nastavování hranic v poslední době taky dost myslím. Robert je už na infarkt z toho předsedování SVJ. Každej den dlouze telefonuje s řemeslníkama, hasičema (vymejšlí, jak udělat únikovou cestu barákem, kdyby hořelo), do toho občas volají sousedi a něco chtějí (ti jsou naštěstí slušný). Ale on není ani trochu manažer, má letitý problémy s jakýmkoliv rozhodováním, i v práci dělá za hubičku, jen aby neměl žádnou zodpovědnost. A tuhle funkci v baráku vzal jen proto, že ho k tomu přemluvil jeden docela schopnej soused, kterej ale po dvou letech vzal roha do domku za Prahou (už v době přemlouvání musel vědět, že zdrhne). A Robča to nechce vzdát, že nechce zklamat lidi v baráku…
                                Už jsem ho dovlekla k mý současný psychoterapeutce, která mu vysvětlila, že už si to tady dostatečně odpracoval (jako stavař pomáhal už minulýmu výboru). Ale von furt běduje, že je v pasti, že už začíná nenávidět sebe i mě, že se do takovýhle situace vůbec dostal. No zábava!

Kuskusi, promiň, spletla jsem si ty tvý bolesti. No, pravda, teď to tady Petře trochu směrujeme k psychosomatický poradně :-), ale zase je to život. To už říkal Jára Cimrman, když nutil děti běhat s kuframa :-).

Petro, kdo je prosím pan Hrabák?

cernej caj

Jen.v rychlosti
                                  Kuskus
                                  Pobavila si me teta tleje

Kontrola je OK znova ve ct

Petrs01

Ve výboru SVJ, natož jediného předsedu, nechce dělat nikde nikdo a já se nedivím. Je to VELMI nevděčná práce, a to i když si to necháš zaplatit (a sousedi blbě čuměj, že maj platit tobě, dyť je to přece i tvoje). Velká odpovědnost (cokoliv je špatně, před zákonem odpovídáš ty). Dělaj to i externí firmy, ale ty si to nechají opravdu zaplatit, zadarmo ani prd. Pozor, pokud byste o tom uvažovali – ne všechny jsou seriózní a dělaj i něco jiného, než že hrabou prachy.
                                    Má nějaké volební období, ať předem oznámí, že již nekandiduje a že když se nikdo nepřihlásí, zadá to externí firmě (musí to umožňovat stanovy). Pokud se to zadrhne např. na těch stanovách, je SVJ bez oprávněného statutárního orgánu a to jim může barvitě vylíčit, jak si nezmění pojistku, nesepíšou smlouvu na cokoliv (třeba taková oprava střechy…), ve skutečnosti nikdo nemá oprávnění nakládat s účtem, nemá kdo podepsat účetnictví a nezveřejněním závěrky porušujete zákon,…
                                    Jinak únikové cesty přece musel při kolaudaci být, takže kam zmizely?

PetraK

Zlatko
                                      palačinku závidím, nebo ne, nezávidím, protože Ty ji potřebuješ mnohem víc, než já, takže tady nic, ale:

,že se objeví sanitka s mužem,protože se nenechá vyšetřit bude chtít domů,jako už to udělal.Tak mi drzte palec at tam aspoň 2dny vydrží.

nečekej to, nečekej to takhle, ať si to nepřivoláváš, moc prosím, naopak posílej do prostoru žádost, ať tam prostě vydrží a pokud ne, nasedni do tý sanitky Ty a jeď opačným směrem. Myslím na Tě.

Mílo
                                      A Robča to nechce vzdát, že nechce zklamat lidi v baráku…

znám. Brtnik taky dělal v SVJ, ale všechno má svůj čas a taky svou cenu. Jít za hranice se nedá. Začlo to tím, že jsem začala „odkopávat“ lidi, který si vyřízení věcí nechávali pěkně na sobotu, či lépe neděli večer. Ztratili třeba čip od baráku ve čtvrtek a přišli takhle přesně o víkendu večer, i jsem brala telefény a byla fakt pak už naférovku nepříjemná a následně s tím Brtnik seknul. Řekni muži svýmu, že se to dá. že není nemožný s tím skončit. není jediný na světě a od teď to zase může převzít někdo jiný, mladší. Lidí je v baráku dostatek, není tam sám.

Petro, kdo je prosím pan Hrabák?

supr chlápek 😀 . Enem k němu přijdeš, povídáte si a už je Ti dobře, aniž by se něco stihlo vyřešit. Aspoń já to tak vnímala a jsem ráda, že mě kdysi náhoda, když jsem hledala homeo pomoc pro sebe /protože jsem ji měla odzkoušenou u psa/ , nasměrovala ani nevím jak, zrovna sem k němu. tehdy měl ještě čas vést poradnu po netu, pročítala jsem jeho odpovědi a líbilo se mi to . Má v sobě klid, vyrovnání, nadhled, aji hjůmor a je prostě fajn. nehraje si na boha.:

https://homeoinstitut.com/vaclav-hrabak.html

PetraK

čajda suuuupr, že kontrola dobrý! tak jen tak pěkně dál!

cernej caj

Z
                                          Krasna paacinka! Dobrou xhut a drzim palce!

Milena z Prahy

Petro K., to s tou sanitkou je dobrý :-)! Taky tomuhle věřím.

Petro S., únikový cesty se zmněnily tím, že minulej výbor odstranil nějakou turbínu na střeše, která do baráku pořád vháněla vzduch. My tady nemáme na chodbách okna, takže Robert musí s „požárníkem“ vymyslet nový řešení. Zatím se přiklánějí k variantě automatickýho otevření okna nahoře u výtahu (který tam ještě není) a zároveň dole vchodových dveří. (Kdyby opravdu hořelo, hasiči by jako první vypnuli proud, ale to se neřeší.)
                                            Jinak je výbor u nás pojištěnej na dost vysokou částku.

Čajdo, tak ta zpráva o Ferince je moc fajn :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,761. až 2,780. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.