Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,741. až 2,760. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

ano, vcera sem byla asi dve hodky na prochazce, ani sem nemela moc chut chodit a navic vedro sileny… ale trosku sem si odpocala.

feri se ted zda porad stejna, ta boulicka patecni se nijak nemeni…v noci to celkem slo, az na vstavani na curani, ted nad ranem uz nervozne chodila po posteli, tak me vyhnala vstavat (ja jak vstanu uz nemuzu pak znova spat). zda se mi, ze ma rymu – ale to muze byt i tim, ze nemuze s limcem otirat cumak?

fifi
      dobre, ze uz i kratky prochazky zvladaji, no hlavne jak pises neuspechat, at to leceni nebylo marny 🙂

Kuskus
      to je zajimavy s tim nechanim zelene barvy u brokolice… ja mozna dneska udelam vyvar aj sobe, ale brokolici teda nemame, meli sme kvetak takze s maslem mnam mnam. tatinek se dneska mozna stavi, ze vezme par rajcat a zelenych fazolek – tak co mam delat z fazolkama?

co delaji tvoje usta? a druha strana?

jinak predavkovani horcikem pomaha na pruchodnost, takze na zacpu se muze hodit vzit trojnasobek doporucene davky horciku, ono to muze trochu pomoct ale zas ne moc, protoze pak uz to ma ten opacnej efekt 😀

jinak mi ukazoval fotky mirecka, uz ho maji tak dva mesice, tak je to hodne starosti, takze ma ted vic starosti o zahradku, protoze pritelkyne obstarava miminko tak je to taky uz hodne narocny. ale prijede si mozna natrhat zbytek visni…

Mirko – Fifi, vy byste treba bundici neuzili?

jinak ja mam siroky slapky, kratky nohy pekne sirokansky stehna a lytka, abych nesehnala zadny kozacky 😀 ani rifle 😀 a dlouhy telo, takze mi ze vseho lezou zada 😀 nicmene ruce mam normalni aj hlava sedi na krku 😀 je otazka, jestli mam aspon tu hlavu standartni 😀 😀

ale fakt nezapomenu jak mi pani na rehabce davala ten valec za zada ze mi neupravi vysku zidle pro nacvyk, ze sme stejne vysoky a “vy mate ale opravdu hrozne kratky nohy” :D:D

cernej caj

MirkaD
        maxik s betty sou moc hezka fotka, ale ta 4ka s mirkou se teda fakt povedla! 🙂

Zlata

Čajdo
          Hlavně ať je Feri už OK.
          Muže okolo 4 odvezla záchranná,nemohl dýchat,tak uvidíme co se bude dít.Dávali mu kyslík.Tak už jsem neusla.
          My měli mít kachnu,nějak nemám chuť.

Kuskus

Zlatka
            Mám úplně rozhozený biorytmus. Nervy v prdeli, spím dvě tři hoďky a vyspáno, čilá jak rybka. Tak si čtu, nebo poslouchám muziku, žehlím, vařím, okna myju klíďo ve dvě v noci. Zase chvilku pospím…. No magor. Můžu si to dovolit, bo ráno pravidelně nevstávám do rachoty. 🙂
            A proč ponocuješ ty?
            Čajda
            Obě strany v poho. 🙂 🙂 Beztrestně jsem mohla vycumlat půl tabulky hořké, když ten průjem, žejo, ale nadávala jsem si. Kdybys trubko nesežrala v životě tolik čokolády, mohlas teď mít od Čajdy za hubičku krásnou teplou bundu, tlusťochu.
            A ty fazolky bych honila po pánvičce s angl. slaninou a opečené dokřupava použila jako přílohu k půlkilovému bifteku medium. Na hovno stáří, už se nikdy svejma tesákama nezahryznu do masiska, nebo do jabka a neuslyším to krásné křupnutí.

Zlatko, až teď jsem se dočetla, proč si byla vzhůru. Držím pěsti ať je ten tvůj brzo zpátky doma a hlavně v pořádku. Nevím, co to bylo s tlakem, nebo ve vzduchu, taky se mi hrozně špatně dýchalo. Ve špitále ho pohlídají a dají dokupy, neboj, broučku.

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Kuskus.
            cernej caj

Z
              to je dobre, ze ses vzbudila. Snad bude muz v poradku… to se ti nedivim, ze jsi uz neusnula, takovy nocni stresy moc spanku nepridaji…

Kuskus
              s tou cokoladou si me rozesmala 😀 a nebudes si nechavat davat novy zuby? nebo nevim moc jak to funguje..

ty fazolky jen syrovy proste na panvicce udelat? nebo napred nejak povarit? ja mam fazolky rada ale nejak s nema neumim pracovat

Zlata

Cajdo
                Já nejdřív blanziruju a pak teprve na máslo.Dobrý i na kyselo.
                Je na plicním,dělá si to sám,denně třeba 50cigar.Prostě si nedá říct,a pak všichni litame.

cernej caj

Z
                  tak to je fakt silnej kurak 🙁
                  blanzirovani si jdu vygooglit, to slovo neznam 😀

Kuskus

Čajdo
                    Fazolky jsou, myslím, nejlepší udělané nakyselo se smetanou, vajíčkem a bramborem. 🙂

Dáseň se po extrakci hojí prý asi měsíc, pak mi udělají otisky, novou protézu a bude konečně klid. Snad se upraví i ty zánětlivé markery v krvi. Měla jsem hrozné problémy s můstkem napevno, furt se nějaký zub kazil tak ho léčili a léčili, po čase stejně vytrhli a zároveň bylo třa zasadit i nový můstek, peněz do alelujá a takhle to šlo zub po zubu stále dokola. Teď budu mít vyndavací klapačky do sklínky a klid. 🙂
                    A navíc po vzoru eskymaček můžu jako přivýdělek zpracovávat bezzubými ústy tulení kůže. 🙂

cernej caj

kuskus
                      budu to muset najit jak se to dela 😀

ja jako nejsu kucharinka, pobyt v kychyni vnimam jako trest a nejvetsi peklo na svete a k tomu su odsouzena asi 95% jidel si pripravovat sama 😀 jako obcas teba 3x za rok mam chut neco upect ale… 😀

to zni dost desive:( tak snad to budes mit dobry a bude to v klidu uz konecne.

Kuskus

Zlatka
                        Na jednu stranu tvému muži rozumím, bývala jsem kuřák a prakticky od puberty vytáhla krabičku denně, později i víc. Dokonalý závislák a cigareta byla důležitější než jídlo!
                        Ale v tobě se nejspíš mísí strach o blízkého člověka s pocitem zloby, že si vědomě zkracuje život. Snad mu docvakne, že k rodině není zrovna ohleduplný a kouření omezí až ho dovezou ze špitálu domů.
                        Já už dvacet let nehulím.

Čajdo
                        máš recht, bývá mi velmi líto času stráveného u sporáku a pak ještě u hory nádobí!!! Ale zároveň jsem mlsná jako koza a ráda baštím. Tak co s tím? Jenže pozor, dokážu se třeba celý týden cpát chlebem, sýry, rajčatama a uvařím si tak akorát čaj. Momentálně kašičkuju. Při neděli bude brkaše, mrkev tentokrát nastrouhaná na větších slzách a podušená na másle s muškátovým oříškem a dochucená citronem, bílým pepřem a trochou cukru a upeču krůtí ramínko s cibulí a česnekem, více podleju, pak oberu a nevýrazné krůtí maso rozmixuju se šťávou na hašé. Jídlo pro bezzubé stařenky. 🙂
                        Sere pes, du ven aspoň obejít park dokud svítí sluníčko, zítra má pršet a obědvat můžu i ve čtyři.

cernej caj

Kuskus
                          ja mam treba nerest s tou vodni dymkou, ale porad je to aspon s prateli v cajovne, tzn. ne denne…

jako taky chapu, ze to neni uplne zdravi prospesny… ale treba taky duvod proc hodne lidi kouri kvuli cene dymku doma a ja si ji nechavam opravdu jen do cajovny…

no ja zas zvladnu i 3 dny nejist pokud to znamena, ze nemusim varit 😀 s mrkni mi ale delas chute. Uzij si prochazku! ja budu mit v tydnu vychazky jen do prace 😀 😀

cernej caj

MirkaD me poprosila, at vam sem dam nejaky fotky z dovolene a z venceni, tak tak cinim

cernej caj

a dalsi

Zlata

Kuskus,
                                To mas teda pravdu.Ale neomezi,prostě je to úplně nulová naděje,ze by přestal.
                                Čajdo
                                Blazirovani je ponoření do vroucí vody na malou chvilku,třeba na minutu,pak se to hned vyndá do úplně ledový vody.Pak se postupuje podle toho co chceš.Já takhle dělám i brokolici,chřest,květák.Do ty vařící vody můžeš dat trochu soli,kapku citronový šťávy nebo ocet.

Fifi

Peknou nedelicku preju. Bude prset, nebude prset?

Kuskus
                                  Mám pro závisláčka slabost, po tom čím prošel.
                                  Ja tez, on je takovej pindik mamankovskej, roztomilej. V cloveku vzbuzuje potrebu ho chranit. 🙂
                                  Když vidím rotvici a její obrovitou držku tak v zajetí stereotypů mne napadá pouze ..ty voe, to je ale atmosfér při stisku
                                  Pritom ale rotvici jsou taky nunici, vemeno extra mazlivy a hodnoucky. Ruzice tuplem, neb mozna kvuli brzky kastraci mentalne ustrnula na 20 mesicich a byt ji budou za chvili 4 roky, je to velky tele stene. 🙂
                                  rozebrané růžice vařím krátce
                                  Az me bude stvat, pohrozim ji timhle. Rozeberu te a kratce uvarim! 😀 Jj, brokolici ja rada – poblifku nebo jen na pare, zapejkanou… Musim tam zajit loupezit par kousku, v tech lanech se polni pych ztrati.
                                  A navíc po vzoru eskymaček můžu jako přivýdělek zpracovávat bezzubými ústy tulení kůže.
                                  😀 Ty ses spravna udernice. 😀

Cajdo
                                  Tak at mate noci cim dal klidnejsi, ono se Feri i to curani srovna. Ruzice taky po operaci chtela v noci casto, nez se ji soucastky v tele srovnaly. Bunda je pekna, jestli se ji fakt nutne potrebujes zbavit a nebude ji chtit Mirka, tak posli. Kdyz by mi nebyla, poslu ji dal. 🙂

Z
                                  Drzim palce, at mas muza brzo doma a snad se pak zamysli hloubs nad svym zdravim. Kachnu si dej, at si obalis nervy. Nebo cokoladicku.

cernej caj

Fifi
                                    Mirka si ji zkusi a pripadne poslu:D

Su sice uplne mrtva ale radsi vstavam.na curani nez na to jestli jeste dejcha…

Jizvu ma porad “stejnou” ma tam tu boulicku, ale sme dneska 3 den po presiti, rika se nejkritictejsi den (nekde sem to cetla) tak snad uz tentokrat opravdu staci cekat az sroste. Minule ji ta jizva nabehla prave 3. Den… Zitra kontrola, tak cekam jen samy dobry zpravy.
                                    Na odvoz do prace pude do klece i s trychtyrem, 40 minut to zvladne.

Ve stresu musime jet do hodonina na urady, protoze muz kupuje garaz a budem to s ni muset nejak zvladnout… ale snad ve stredu uz by ji povozeni v aute nemuselo vadit…

Ty pole s dobrotama ti kazdej rom.zavidim

Fifi

Cajdo
                                      A musite ji harcovat s sebou v aute? Lepsi na srustani by byl domaci klid. Esli by nebylo lepsi ji nechat s limcem doma. Na kontrolu drzim palce, dle tvyho popisu je vse na dobry ceste. 🙂
                                      Ve stresu musime jet do hodonina na urady,
                                      😀 Nestresujte! A tyjo, garaz, bude vyklizeni bordelu?
                                      Ty pole s dobrotama ti kazdej rom.zavidim
                                      Ty tu moc nemame. 😀
                                      Jinak jo, je to fajn, letos brokolice, mrkev a celer. Za brokolici jsem rada hlavne kvuli Troldovi a jeho diete, az budou sklizet, nahrabu toho hodne.

kachna

Kachnu si dej, at si obalis nervy. Nebo cokoladicku.

radši tu čokoládičku 😛

Milena z Prahy

Kuskusi, proč máš nervy v prdeli a nemůžeš spát? Je to zubama nebo i kyčlí?
                                          V pátek jsem byla podarovaná obrovskou cuketou. Je strašně tvrdá, počítám, že asi nepůjde moc jíst ani po tepelný úpravě. Vzpomněla jsem si hned na tvoji roládu.

Zlatko, tvýmu muži držím palce!

I Feri držím a fifijáckejm psům už je asi můžu pustit :-).

Včera jsem se dostala konečně na tu výstavu na Střekově. Moc pěkná, fotky Denny ovšem nejlepší! Z hradu byl úžasnej výhled.
                                          A na zpáteční cestě jsme jako bonus objevili venkovní koupaliště s vyhřívanou vodou :-). Tři bazény, minimum lidí. Tady: https://www.msul.cz/koupaliste-brna/#
                                          Podle předpovědi to bylo asi poslední letošní koupání.

cernej caj

Milena
                                            To je suepr ze ses dostala.deny na vystavu:)

Fifi
                                            Nevim zda je dobry ji nechat 2 hodiny nebo 3 doma jen tak… nebo jestli je lepsi aby byla doma sama 3 hodiny nez lezela v aute.

Dneska kontrola. Dneska 4 den.. jeste musime vydrzet dalsich 10 dni…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,741. až 2,760. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.