Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,721. až 2,740. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

bobek ma standartni, mazlavejsi ale to bude tou stravou

Fifi

Cajdo
        Hlavni, ze bobek prosel, to je podstatny! 🙂 A neni to nekonecny, pockej za par dni, vsechno se da do normalu. Feri zacne pekne srustat a vymejslet kravinky, ty si budes vyletit ve velkym… 🙂

EvaC

Cernej caj

Ach jo, to má teda Ferinka trapeni a tak to vypadalo na začátku pěkně..😞 Tak snad už to bude v pořádku a začne se to hojit. Možná se na tom podepsalo to ukrutné vedro co bylo… držíme palce

Maya

cernejcaj
            teda Ferinka vám dává, ale už to bude určitě dobrý, držím palce!

Kuskus

Čajdo, neboj, to bude dobrý. Mám nemlich stejně zalátanou držku jako Ferinka pupík. 🙂 Rvaly mi (dvě zubařky) včera naráz sedm zubů ze spodní čelisti, pak ty lochny pozašívaly a chvílama flusám krev ještě dneska. Údajně se mám při potížích zlehka zakousnout do gázy. Stehy trčí na všechny strany, huba oteklá, celá sanica bolí jak čert, mladší děvčica co zuby tahala byla drobná, třicet kilo i s postelí, moc jí to nešlo, bo ty moje kelcáky měly kořeny až za roh a bylo třa i kapku síly….
              Ale už se to pomalu lepší, jen mě překvapil zákaz vyplachování úst po dva dny. Prý tekutou stravu můžu, ale vypláchnout si hubu hěřmánkem ne? Divné. No nic, du postavit vodu na čaj. Kamilkový. 🙂
              Vydržte, holky.

Fifi

Tyjo, mila Kuskus, ty taky vydrz. At ti huba splaskne a stehy jsou za chvili fuc, prijemny kamilkovy vecer preju! To musi bej ocistec, 7 zubu naraz…

cernej caj

Kuskus
                  at se rychle hojis a moc to neboli! to zni hrozne jen to cist, tak tahni a srustej a zadny komplikace!

noc sme zvladli v klidu, ranni kamion leku (nema jich tolik ale ten zvykaci se musi na 4x jinak je velkej), ted se chce drbat na hlave, tak se drbe do trychtyre a knuci tak sem ji podrbala.. a mozna pujdu na chvilku do te obory do brna. vypada celkem normalne, siti stejne jako vcera

Zlata

Čajdo
                    Držím furt palec
                    Kuskus
                    AU,snad bude hojení bez komplikací.Drz se.

Kuskus

Fifi a Zlatko, díky za účast, už je to dobrý. 🙂

Čajda
                      ….tak tahni a srustej …. :-))))
                      dyť jo. 🙂 Akorát před zákrokem mi preventivně naordinovali dvě obří pilule ATB a narozdíl od tvého maroda nebobkuju, alébrž jsem z antibiotik dostala srajdu jak řemen.

cernej caj

kuskus
                        tak snad se telo brzo da do normalu:)

cernej caj

Holky,
                          nechce nektera bundu northfinder mindy https://northfinder.com/cs/2964-bu-4325sp-damska-bunda-mindy.html takova spis tmave zelena barva velikost L?

ja jak mam desne dlouhy zada (jak 190cm chlap) tak mi nevyhovuje ale je desne hodne tepla a dobra na zimu, na postavani, pro zmrzliny… ja ji nosila predloni jen kolem -10, na mensi zimu sem ji ani neuzila…

velikost L prsa 96-104, boky 104- 112

necham za postovny. Nosena jednu zimu, pak sem si natahla ten sval a musela sem si koupit kabatek 😀 😀 a ted si rikam, ze to fakt neunosim…

Zlata

Čajdo
                            Doufám že sis chvíli odpočla,že Ferince už je lip.Fotky jako vždy bez chyby.Bunda pěkná,pro me malá,Dennyky boty zas velký.🤓

Fifi

Cajdo
                              Aaa, koukam, ze aspon kratkej vylet za focenim se zadaril. 🙂 A Ferisak snad taky i pres den dobry, kdyz noc byla klidna. S tim drbanim ji lituju, jsem mela jednou sadru na ruce a peklo, jehlice na jedno mistecko nedosahla na podrbani. Natoz ona, kdyz si nemuze celou hlavu podrbat, este, ze ma svy oddany poddany drbace. 🙂
                              Ja vzala dneska separe psiska po jednom na protapku v podvecir a kazdymu jsem to musela o dost zkratit. Po psincaku nejsou porad total fit, unaveny byli rychle a kazdej parkrat zachrchlal, kdyz chteli tryskat. No, nebudu navrat do normalu radsi urychlovat.
                              Bunda pekna, tu udas snadno. 🙂
                              Hele, mas ty neco normal na tele? Zada dlouhy jako chlap, boty ti skorem zadny nejsou… 😀

Kuskus
                              Jsme na dovoleny resili, co je horsi, esli srajda nebo zacpa. Doslo se k zaveru, ze oboji je peklo. Snad uz nejsi prutokac. 🙂

Fifi

Teeda, tady leze epesni krvavej uplnek, to je scenerie, to sou panoramata. 🙂

Maya

Kuskus
                                  tak to přeju rychlé hojení, zuby jsou peklo
                                  cernejcaj
                                  bunda pěkná, ale jak Zlatka, pro mě malá, denyky boty zas velký 😀
                                  Fifi
                                  tady teda žádná panoramata nejsou 😀
                                  tak psiska budou snad už brzo ok, však i člověk se z nachlazení nevzpamatuje hned za pár dní

MirkaD

Černejčaj-tak Ferinka chudátko malý už snad-klepu na stůltuk.tuk,tuky tuk dobrý
                                    doufám,že jsi si užila výlet!
                                    Kuskus-je chudáky největší-brrr,já su sice bez šesti zubů,ale ne naráz…

jinak já volno ve čtvrtek ještě,rodiče se měly vrátit v poledne,tak jsme ráno vzaly všecky 4 psi a hrr k líoě a od ní dozadu serpentinama velký okruh-akce hledá se hříbek,bedla,babka-prostě jííídlooooo-můj pokřik když vidím v lese houbu
                                    tak akce-hledají se hříbečky začala-psi rodičů na dlouhých vodítkách,mí psi na
                                    na volno,Martin chodil po mezích ve vysoké trávě,já po cestě,já fotila psy,a pak jsem volala -Žeryku,kde kurna seš,Dafino česat tě bude páneček,já se na to vykašlu,a -Marrrttíííííííííííííne,kde seš,dyt si říkal,že pudeš po cestě a zase mendeš,ježíš já na vás nemám nervy!
                                    do toho sem fotila,aranžovala psy,odměnovala psy,hledala hříbky,Martina,pak jsem dala Dafinu na vodítko,protože ta lítala k Martinovi a ke mě,a byla na nervy,že nejdem spolu,já byla na nervy z přdstavy česání…
                                    den před tím hodina a půl,že,i když sem do toho několikrát česala kočku a dotrimovávala Dafi,a šmikala Žerykovi nohy,no nic…
                                    tak na smaženicu to bylo,psy jsem česala o poznání menší dobu,
                                    den předtím jsem to vzala důkladně a odpo jsem prospala a proválela+večení vycházka ze super úplnkem,ale zase nebyl foták,že
                                    v pátek jsem šla ze svýma psama k hájence k lípě,kousek do lesa a dom
                                    a pak jsem měla odpolední-trochu vybalování,kasa a v 9 večer dom,
                                    u nás na návštěvě příbuzní,tak jsem seděla chvílu ještě večer venku,
                                    v práci jsme sse hrozně nasmály u vybalování-jsme chvíli vybalovaly 4 a nějak jsme se nebavily o práci,ale…..no jak banda pubertáku ale ve věkovém rozětí-26-60let…no prostě pubertáci:D:D:D
                                    bohužel,jsme se dozvěděli,že kolegyně,co měla mít s náma mezisměnu,tak jde poimáhat jinam na odpo a druhý den v neděli na ráno….
                                    no tak nás ten humor trochu přešel…
                                    dnes ráno jsem bleskurychle zametla,vytřela a šla na vycházku s kamoškou s Gobim,pěkně k rybníčku,od něj kolem polí ke křížku a zpět dědnou,
                                    pak jsem došla dom,nasnídala se,obstarala andulky a řekla,že já mám uklizený a jdu spát a do půl 12 jsem chrněla,Martin vysával,uklízel kolem adulkčího výběhu/větve,udělal oběd,nádobí a hodil mě do práce
                                    v práci jsme to ve 2+zástupkyně nakonec zmákly-vybalit+kasa+úklid
                                    večer mě kolega hodil dom,a kdybych nezapoměla venku kafe na košíkách,tak by to bylo dobrý-no 80 kaček v háju-su vůl,furt spíchám a pak tohlew….
                                    ted v noci jsem sežrala talíř špaget a kafe…ještě chcu meloun-su šílená s tím jídlem
                                    Dfina se dostala k Martinovejm oplatkům cp měl na nočním stolku-stokrát mu říkám,že tam nemá nic nechávat!!!!!!!!!!!!!!!!§
                                    je blbé
                                    rodiče celej den hledaly Bettynu,která byla omylem zavřená vedle slepic v místnosti…
                                    a otec,když šel včera ze psama,tak Bettyna nešla a Max,když viděl,že nejde ani máti Martinova,ani jeho -jako Bttyna,tak pak chtěl jít jen dom,tak jsem byla ráda,že se mnou chce jít a s rodičem ne,bože po kom su tak škodolibá??

MirkaD

tož sem vám poslala ze pár fotek,at vidíte jak to vypadá,když jdem na ty hříbky:D

Fifi

Mirko, dik za fotos, spolecny portrety ty a 4 psiska nemaj chybu! 🙂
                                        Dfina se dostala k Martinovejm oplatkům cp měl na nočním stolku-stokrát mu říkám,že tam nemá nic nechávat!!
                                        Hlavne by to asi nemel zrat on? No nic, at Dafi neni tezko. 🙂

Maya
                                        tak psiska budou snad už brzo ok, však i člověk se z nachlazení nevzpamatuje hned za pár dní
                                        Prave, ze oni uz ok vypadaj. Ale jak rikas, po viroze holt umirnenejsi rezim, ve ct to byly dva tejdny od zacatku chrchlani. Takze zvolna, polehoucku, dneska byla pulhodina az az – ale aspon jsme si obesli rajon a vim, kde dozrava brokolice a mrkev.

Kuskus

Fifi
                                          Psal pan Neff na Neviditelném psu, že jeho dvě pejsky dostaly psincový kašel také.
                                          Tak snad Růžice a pruhatej autista mají na delší dobu vybráno. Zvláště brouček Troldítko. Mám pro závisláčka slabost, po tom čím prošel. Když vidím rotvici a její obrovitou držku tak v zajetí stereotypů mne napadá pouze ..ty voe, to je ale atmosfér při stisku. 🙂
                                          Fifi, nadělalas mi chutě na brokolicovou poblifku. Dělám krémovou, rozebrané růžice vařím krátce, pak je vytáhnu, prdnu do studené vody aby ostaly zelené a polívka měla barvu. Jenže! V hrnci nechám dál vařit do změknutí košťály z tej brokolice a to už obcházím kolem jako mlsný pes a nemůžu se dočkat až změknou, rozpulím je, vnitřek vyříznu a bohužel často sežeru na fleku, ale jindy vykrájím na hranolky, oprásknu na másle a posypu osmaženou houskou, k tomu vařený bramborek…. předražený chřest si můžou nabouchat do trenek, jaká je to tohle dobrota. 🙂

Zlata

Kuskus
                                            Koukam že nespis.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,721. až 2,740. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.