Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,681. až 2,700. (celkem z 5,632)
  • Autor
    MirkaD

Čajdíku-co pacientka Ferinka?????

Zlata

Taky čekám Čajozpravu o situaci.
        Denny
        Svokriny zuby jsem četla naFB.🤣jsem se malem udusila.
        Ten domeček supr.No vůbec všecky fotky.
        Kachna
        Dobře jsem si pocetla,mám kvůli tomu druhej na pevným místě a prozvanim.Ještě bych potřebovala aby se daly prozvanet ovladače od televize.🤓

cernej caj

Denny
          Mozna bych je vzala.ale.zalezi na sirce stelky… 43 mi neva, su zvykla ale abych se vesla…

cernej caj

Denny
            Zuby sou skvely! 😀

Feri zatim dobry… v noci celkem spala, zere… je videt ze operace byla mensi i narkoza. Rano sem sla cvicit kdyz mam tu dovolenou a na snidani do kavarny, tezko rict co to brisko protoze to ma omazany jeste tou stribrnou veci a brisko je pprad cely skaredy z tech komplikaci:( ale pacientka se zatim citi dobre

cernej caj

V kavarne sem si dala wafle uz cela nervozni at su brzo doma jim to dlouho trvalo a kdyz ji konecne donesli a ja ukousla rozek, tak uz bezi servirka at to nejim!! 😀

Jinak feri ma apetyt v pohode, ale i tak ma vyvar zase s trochou konzerv at to z ni lip pada a leky jeste musim napsat vedle.. at to pak vim..

Denny

čajdo
                uf, jsem ráda, že ses ozvala….moc jsem na vás myslela
                a ještě pořád držím palečky, člověk by trpěl za ně…

cernej caj

Denny
                  Jak rikas, je to des, nemuzu ji nijak pomoc, ulevit, nepoznam co se deje… a to presiti mi nedodalo:(

cernej caj

jinak koukam na ty denyky botky a klika sem na odkaz jak vybrat spravnou velikost… a na fotce je noha s vbocenym palcem (coz je ortopedicka vada) a s preslapanyma prstama, coz je asi jako ze nacpeme nekoho do o 3 cisla mensich kalhot a tim, ze se zatazenym brichem v leze dopneme knoflik je dukaz, ze se to na tu velikost da narvat 😀 a tohle je “profesionalni” obrazek jak vybrat spravnou obuv… coz je proste dost desny…

https://www.sportisimo.cz/new-balance/mtshamw/441555/?utm_email=37-body-image#jak-vybrat-velikost-10

PetraK

Kachna

NĚKDE TAM JE

tvl!! 😀 😀 😀 já tě střelim do brňafky, já čekala romantickej měsíc a von telefén 😀

jo to surfování mě taky napadlo, zapřáhnout Tali můžu jet.

Dennyky

zuby výýýborný 😀 😀

čajda

no tak ať už se to od teď směřuje jen do dobrých konců! Člověk jediný co může dělat je hlídat hlídat hlídat a pak to, co sepsala tehdá fifijová. Nám to pomohlo, omyla jsem to okolí od chlupů a mazala to pak kolem té rány, aby to nesvědilo a nepoňoukalo k blemtání.

Tali si trhla haxnu o karisíť a tak teď chodí v tričku, mažu jí to a má pěknou sukýnku 😀

Maya

cernejcaj
                        Ferinka vypada dobre, tak snad uz se bude definitivne hojit
                        na tom obrazku neni vboceny palec, protoze chybi typicke zvetseni kloubu
                        je to normalne jen uhnutej palce, tak jak jsou palce uhnuty v 99% bot
                        preslapany prsty neznam
                        kachna
                        mi band naramek umi prozvanet telefon, jako jo, nekdy se to sikne 😀

Maya

PetraK
                          no tak to je Talinka do tretice a tim doufam jsou vycerpany zdejsi psi urazy a nemoci 😀
                          tak snad se ji to brzo zahoji

cernej caj

Maya
                            no tak je to uz naznak vbocenyho palce, ono to nezacina hned tim ze mas zdravej palec a pak zvetsenej kloub… to de postupne od mirnyho vbocovani coz je na fotce cpanim do nespravnych bot az do vede do nejhorsiho stadia. Takze je to vbocenej palec ale treba v pocatecnim stadiu 😀

no kdyz mas botu uzkou tak, ze se ti mackaj prsty pres sebe, tak to je uzka spice, takze dochazi casem k deformovani a slapani si po malicku az ho mas ohnutej pod prsty… takze jen ukazuju ze ofiko obrazek vlastne ukazuje defotminu palce i budouci deforminu malicku 😀

PetraK
                            chudak tali, tak at se to rychle hoji 🙂

cernej caj

J Á – V Á S – V Š E C H N Y – U Š K R T I I I I I M !!!!!!!

Petrs01

to pak ale budeš potřebovat spíš právníka…

cernej caj

mozna by stacil i ten psycholog 😀 ale musel by byt fakt dobrej 😀

Maya

cernejcaj
                                    😀 😀
                                    k tem botam,ja mam dojem, ze nejde tak o uzky boty, ale o tvar boty a co teda kupuju a vidim, ma dneska vetsina bot kulaty spicky kde logicky vzdycky budou prsty zmackly a palec uhnutej
                                    aby byly prsty rovne, musely by ty boty bejt ve spicce taky rovny a to teda popravde takovy boty ani neznam

cernej caj

Maya
                                      no je to uzkej tvar boty na tu nohu, co do ni strcili. Jen poukazuju, ze je vtipny ze “ofiko” navod na spravnou velikost ma proste evidentne blbou nohu v bote 😀 (moc sirokou nohu na obrazek).

a to prave by sis nemela koupit boty, kde ti to uhyba palec a macka prsty, protoze to za 20 let budes jen brecet, ze sis to nehlidala driv…

no ja treba kupuju ty altry a ty sou v pohode, nebo vemu od denyky ty 44 😀 😀 a prsty mi tak idealne vyjdou do te siroke casti boty a 2 cm boty budu mit “navic” 😀 ale to su zvykla prave uz na to celkem… 😀

na dnesek mam chlazenou tikka masalu z tesca nebo pizzu… mrazenou… hmmmm… to je dilema 😀

Denny

Jo ty boty jsou prostě vyšší dívčí,
                                        já jsem zjistila, že se mi tou zborcenou klenbou prodloužila noha víc jak o půl cm, a když si to vemu zpětně, tak jsem si kdysi kupovala 42,5 a teď 44
                                        širokou šičku mají barefoot, ale ještě jsem se neodvážila si je koupit,
                                        páč prstíky bolej.

Denny

čajdo jsem četla, co je tikka masala
                                          a vypadá to gut 🙂

J Á – V Á S – V Š E C H N Y – U Š K R T I I I I I M !!!!!!!
                                          fan, takže přijedeš?

cernej caj

Denny
                                            zjistila sem,ze se ted dela i neco cemu se rika kompromisni boty, ma to barefoot tvar na nohu, ale nema to tu barefoot tenkou podrzku (coz ja na koleno nemuzu).

jinak me se zas proste zvetsuje trosku noha i tim, jak sem zacala mnohem vic chodit. z 39 mam tak 39,5 😀 ale je to naprd, kdyz pocitas nejakou velikost a ono se pak ukaze, ze vlastne uplne spatne a zvyknout si kupovat jiny… aj ta vlozka asi veme kousek mista navic, ne?

Sem treba ferince koupila ten pooperacni oblecek, no on by ji i byl, ale je hunata a ten oblecek nepocita s chlupama 😀 na sirku 😀

jo tikka masala je moooc dobry, si davam rada treba v indii kdyz je ta moznost 🙂

tak planovala sem, ze bych mozna zari/rijen prijela omrknout kocicaky, noa le kdo by se pak o ne staral? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,681. až 2,700. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.