Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,661. až 2,680. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny

čajdo
      moc na vás myslím, bude to určitě dobrý 🙂

Petrs01

čajdo, o Ferince jsem dočítala až už bylo po všem, vypadalo to jak se to hezky hojí a teď tohle 🙁
        Tak doufám, že přešití bude v pořádku, žádná kýla a už jen “táhni a srůstej”!

Maya

cernejcaj
          to se stava i u lidi, ze stehy popraskaj nebo rana zacne mokvat nebo neco
          navic asi u psu to bude jako u lidi, ze cim starsi, tim se hur hoji a tyhle vedra co byly tomu taky nepridaly
          bude to urcite dobry az ji to ted opravej

cernej caj

Holky, snad jo. Muz jeste nevolal, pred hodkou jeste cekal… zajedu do mesta koupit nejaky konzervy a tak, pokud bude se opakovat ponarkozovej stav, at nemusim o vikendu extra do mesta… na zitra sem si nechala dovcu, zustal mi z celyho tydne jen ten patek jak sem ukrajovala, tak to “vyslo” ze s ni budu zitra doma aspon…

Snad uz bude jen srustat…

Zlata

Čajdo
              Držím palce

cernej caj

Kopiruju z pyometry – praskl ji asi “pres noc” steh a vyustilo to v kylu, nejaka spojitost s brisni stenou a operaxi, ovlivnit sme to nijak nemohli (rezim a dohled sme neporusili) takze je presita a jedeme nanovo…

Zlata

Čajdo snad to bude už dobrý.🙏

Fifi

Cajdiku,
                    achjo, co to ctu. Drzim palce, at je Ferisak po revizi total fit a zdarne sroste. A at dnesek a zitrek zvladne ve vetsi pohode nez predtim.

cernej caj

Fifi
                      dekuju… pry mela i nejakou mensi narkozu, nez minule, trosku zere takze aspon tak… chude maly, no snad uz bude druhy kolo v poradku…

Maya

cernejcaj
                        tak držím palce ať už je brzo v pořádku

Denny

Dobré ráno,
                          konečně pátek,
                          čajdo co Ferinka?
                          Ano, jak jsi psala, na sešití stehů stačí menší narkóza
                          než na velkou operaci. Je to jako u lidí.

Nechcete někdo úžasný boty?
                          Měla jsem je na sobě jednou, ale Bohužel jsou mi malý.
                          Velikost psaná 44 nicméně sedí 100% na velikost 43.
                          Délka stélky cca 28cm.
                          https://www.sportisimo.cz/new-balance/mtshamw/441555/?utm_email=37-body-image
                          Nechala bych je za 1000Kč i s poštou

Maya

cernejcaj
                            tak jak Ferinka, je uz lepsi?
                            Denny
                            botky teda pekny, skoda, bych je brala, ale 43 by mi byla velky, mam 41.

PetraK

RRrrrraaamštájn

Taky čekám na zprávu jak Ferrari,chůdě malý.

Botky u mne bohužel nic, má 37, to bych asi vystačila jen s jednou, ale nedalo by se tak chodit 😁

Milena z Prahy

Petro, taky mám 37 :-). Je to výhodný při výprodejích – tahle velikost většinou zbude.

Milena z Prahy

Jinak jsem tady takhle brzo taky kvůli Ferikovi.

Denny

No já myslela spíš asik na chlapy, páč je mi jasný, že jste fšecky Popelky 🙂

Hodím je na FB na bazáros.

kachna

to bych asi vystačila jen s jednou, ale nedalo by se tak chodit

V bahenních dnech bys mohla blátoserfovat za Rumíčkem a hlavně Talinkou

NĚKDE TAM JE
                                      Většinou je nablízku, ale jen málokdy ho člověk opravdu spatří. Shlíží na mě z míst, o kterých smrtelník nemá ani ponětí. Dokonce mám občas pocit, že ho i slyším a v těch nečetných okamžicích, kdy o něm vím, s ním mohu i mluvit. Leckdy to už už vypadá, že se setkáme, ale naděje vystřídána trpkým zklamáním. Shlíží na mě někdy z výšky, někdy z roztodivných hlubin, skrývá se za výčnělky, nebo ve skulinkách a škvírkách. Jsou i dny, kdy se mnou nemluví vůbec a začínám pochybovat o jeho existenci.
                                      Lidi, mě to věčný hledání telefonu tak se.e!

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
                                      Denny

ČO TO JE?

CEZ DEŇ TO ŠTEKÁ A V NOCI TO PLÁVA?

……svokrine zuby :-DDDD

kachna

nepoužíváte někdo malý šikovný sekáček na zeleninu? Mamča by nějaký chtěla a já mám zkušenosti jenom s takovou obr potvorou od bosche.

Petrs01

na chlapy

no, to jsi zase Popelka ty – já 40, muž 46 a zprůměrovat se neumíme 😀

Čajdóóó? Nenapínej nás tady! Je líp?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,661. až 2,680. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.