Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,641. až 2,660. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Zlata

MirkaD
      Mirko na jednu stranu je podle mě fajn,že se s kamaradkama vykecas bez dozoru.Vem to z tyhle strany.
      To víno je letos az ve vršku,nešlo to vyfotit mi.Kořen je asi 80let starý,hrozny jsou drobnější a s jadyrkem.Víno nedelame,většinou se všechno sní,právě jak je malý,tak většinou dozraje a pak nevadí ani ty jadyrka.
      Tak Ferinka je na tom lepší,to je dobře.
      Viděli jste Petry záhon?Paráda.

Maya

Denny
        super s kalendarema, bys je mela nabidnou nekde na e-shop do prodeje
        MirkaD
        a tak v tomhle Martinovi rozumim, jsem stejnej asocial, to se proste nepremuzes 😀
        Z
        mit takhle vino primo doma vypestovany musi byt parada
        u nas by to nevyrostlo ani omylem

kachna

Tak jsem chtěla vyfotit kočku, jak se pere s karimatkou. Beru telefon, o-p-a-t-r-n-ě se blížím ke kočce. No, asi to nebyl úplně dobrý nápad. Kočka se šíleně lekla, překotila se i s karimatkou ze schůdku na trávu, kousek se kutálela a když chtěla utéct, povedlo se jí tu karimatku ještě na sebe postavit jako komín. Potom teda kočka komín zbourala a uraženě utekla. Bohužel jsem to nenatočila.

Milena z Prahy

Denny, hříbkovej les krásnej :-).
            A na další fotce koukám, že tam máte nějaký sady. Hm, hm, jak jsem ten sběrač (sběračka), tak větřím třá švestičky, jablíčka a tak.
            U nás v Prahé kupodivu taky dozrává úroda. Bydlím asi 15 minut od Trojskýho zámku a ten má obrovskou štěpnici – samý jabloně. Už léta si tam chodím koncem srpna pro jablka, tak co unesu ve dvou taškách. To se může, správce tam nikoho neokřikuje (Robert tam pro ně i dělal nějakou stavařinu, tak to vím). Jenže lid je občas nenažranej a minule už jsem tam viděla přistavený dodávky…
            V září pak začíná sezona ořechů, v okolí jich dost roste volně, to si taky nasbírám. Bavčí mě vyrážet na výpravy jako lovec :-).

Maya

kachna
              tak to je skoda, na takovym videu bys mohla vydelat miliony 😀

Zlata

Kachna
                I ten popis stoji za to.
                Maya
                Pokud bys chtěla vyzkoušet sazenici bych ti mohla na jaře poslat.Tady bylo taky chladnější období,a presto dozralo.Jsou to malý bobulky,nějaká hodně stara odrůda.Někomu ale vadí ta zrníčka.Já ho kdysi zkoušela zavarit i jako kompot,ta zrníčka ale vadila.Ale čerstvý supr chuť.Teda když dozraje..

Maya

Z
                  diky za nabidku, ale u nas by to urcite chciplo a to by byla skoda
                  u nas nejdou ani merunky a podobny veci
                  letos nevyrostly ani rajcata

cernej caj

Kachna
                    I popis je skvelej:D

Milena
                    To je fajn ze si muzete nejkay jablicka vzit

Z
                    Mivali sme.na chalupe bily hrozny tak sme to.chodili ujidat, bylo jich jen malicko ale sladoucky… moji dva strycove jsou vinari, co so vzali tety a treti teda zahradnice tak sme nemuseli mit vlastni:D

Strejda dokonce ucil v brne na vs a ak byl reditelem zemedelky ve znojme. A jednou delal mamce reklamni vina a nejaky mu zbyli asi na vlastni spotrebu a kdyz sem byla u tchanu tak ze dostali od znamych od znojma nejaky domaci vino a bylo v tech reklamnich popiskach 😀 takze ty lahve nektery udrzely ty reklamni etikety dobrych 15 let jak si je na zjojemsku predavali vinari mezi sebou 😀 pac si pamatuju ze sem.byla jeste mala.kdyz to stryc mamce zarizoval:D

cernej caj

Budou presivat stehy, praskl ji steh, mozna ma kylu (pritom se fakt snazime aby nikde nechodila, u postele ma pelech at jde jak po schodech… achjo..

Zlata

Černej čaj
                        Bože chudák Ferinka,chudaci vy.Držím palce.
                        No to jsi mela skvělý,ze pomohli příbuzní.Takové já zavidim.🤓

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                          Klkábosnice chvíli chodila, tak jsem článek vyplodila

Pojedem pro stěrku a gumoasfaltku izolační, máme asi třistatun kachliků, který za čas přijdou dolů do sklepa – až se udělaj vomítky, vyseká se életrika a vodpady, zazdí se to tak pak se položí krásná stará dlažba – podobný jako do tý kópelky, ale světlý (aby tam nebyla tma) myslim, že se tam pak panu kotlikovi líbiti bude

čajdíku!!
                          Co to čtu? Sakrahiml, jak se to takhle potento? Moc držím palce, aby se to zadařilo už .

Dennyky
                          krásnofotky zase! Přeju ščastnou ruku při výběru kalendářových fotek za DýPý. Nebojím se, že nevybereš dobře, proto to starosta nechal na Tobě

v pozadí Děčínský Sněžník
                          tam nás chytil příííšernej slejvák tehdá!

Zlatko

taky máme takovýhle víno, Brtnik z něj dělává víno, letos prvně na to nebude čas – což je škoda. Je slaďounký a dobrý i na jídlo.

Maya
                          jak to že u vás nejde nic, však to tam není nějaký nepříznivý, ne?
                          už ses naučila chodit na špičku? 😀

PetraK

kachna

Potom teda kočka komín zbourala a uraženě utekla. Bohužel jsem to nenatočila.

😀 😀 😀 to je pecháček, že se takovýhle věci nikdá nepodaří zachytit. Já mám super vídejo, který je ovšem tak tmavý, že na něm nic nejni vidět, ale kdyby bylo, budete tu fšicí počůraní smíchy 😀

cernej caj

Tyhle okamziky me utvrzujou v tom uz nikdy nemit zvire

Denny

čajdo
                                ty komplikace mě moc mrzej, chudák Ferinka.

Maya
                                já ten kalendář nechci takhle nabízet, bude jich 200ks, myslím, že akorát.
                                Zaplatí to město, bude to i distribuovat, něco samo bude pro mě a pro Irenku
                                co dělá básně.
                                Už se mě dost lidí ptalo, chce je i kámoška do obchodu s papírenským zbožím,
                                v prosinci bude výstava v díí píí, tam se taky určo něco prodá.
                                Jo a dávám fota na fb ve skupině Severní čechy počasí vašim pohledem, tam se mě jedna paní ptala, jestli neuvažuju o tom, udělat kalendář 🙂
                                Tak ho pak nabídnu ve skupině
                                Letos budou asi ve větším formátu 🙂 A2
                                Jen mě štve, že to poštovný je tak drahý, to kdybychom si na to s Františkem
                                nechali víkend a objeli ČR tak to snad výjde levněji, páč jsem jich hodně posílala.
                                Teď už tadyk v díí píí máme zásilkovnu, nicméně zatím se nedá nic odesílat.

PetraK
                                KRÁSNÝ KYTÍ jste nakoupili 🙂

Mileno
                                ne, to není sad, to je něčí zahrada, tady toho moc neroste, většinou jen jablka.
                                Les miluju, každoročně jsou v něm krásní hříbkové v mechu, prostě pohádka.
                                Taky jsem tam párkrát viděla lišku.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Denny.
                                Denny

MALÁ OCHUTNÁVKA Z TITULNÍ STRANY:

Než odejdeš, dej světu šanci
                                  aby tě něčím okouzlil.
                                  V rákosí vážkou v něžném tanci
                                  či pestrých květů elegancí
                                  vždyť musíš cítit, že jsi žil.
                                  Než odejdeš, dej světu šanci
                                  aby tě trochu poranil.
                                  Vzpomínky tvoji věční psanci
                                  ti přinesou pár krásných chvil,
                                  vždyť musíš cítit, že jsi žil.
                                  Pak podej ruku svému slunci,
                                  vydej se jeho cestou vpřed,
                                  život je věčný a má sílu
                                  on navrátí se vždycky zpět

Maya

Denny
                                    to je hezka basnicka
                                    nezkousela jsi nejaky ten balik naklikat na https://www.zaslat.cz/ jestli by te to nevyslo levneji nez posta?
                                    tak zas me prijde skoda, ze jich mate jen limitovany mnozstvi, ze by mohly jako delat radost vice lidem
                                    cernejcaj
                                    to je pech teda, ale stane se asi, to presijou a bude to ok ne?
                                    no jo, to je stejny jako kdyz Kim kulhal po operaci pul roku misto dvou mesicu jak mel, asi 3 cesty a rtg navic, nervy, no a nic, proste jak rekl vet kazdej je jinej 😀
                                    holt zvire je vzdycky starost
                                    PetraK
                                    je to nepriznivy u nas bo udoli kde je vic stin, navic s potokem a rybnikem od kterych tahne studeno, u nas treba na jare neco pomrzne a u brachy, kterej je kousek dal a vejs je to ok

cernej caj

Denny
                                      Moc hezky, je super ze bude dalsi kalemdar a ze mel.uspech:)

Maya

denny
                                        videlas? kdybych to nevedela, tak bych ani nepoznala, ze jsou to vlci kdyz maj takovy divny barvy 😀

Denny

Maya
                                          tak jsem to zadala je to kolem 100Kč.

ze by mohly jako delat radost vice lidem
                                          tak ono je to tak, že já bych si asi takový kalendář nekoupila,
                                          né, že by se mi nelíbil, ale je jich prostě spousta různých krásných.
                                          Jde spíš o to, že si jej koupí lidé, kteří mě, nebo Irenku znají.
                                          Navíc si myslím že ani není drahý, o to jde především.
                                          Letos ho nebude dělat ségra na slovači, ale známý z Ústecké tiskárny, tak
                                          když budeme chtít třeba dotisk 100 ks taky by to zvládli.
                                          A navíc u toho prodeje někam dál je zas problém jako daně atd…muselo by to stejně prodávat město, třeba.

Jo vlčata jsem viděla, hned bych je pomuchlovala 🙂
                                          Mně příjdou jako štěnda NO

cernej caj

Maya
                                            Doufam, zepresiji a bude ok… je mi z toho uplne zle:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,641. až 2,660. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.