- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
-
AutorPříspěvky
-
18.8.2021 v 9:26 #125214
Milena z Prahy
Čajdo, na Ferinku myslím a přeju vám všem, ať se brzo uzdraví. O pyometře něco vím u ženskejch, nevěděla jsem, že ji můžou mít i fenky.
Mayo, mě kámoška taky říkala, že jí bylo u fyzioterapeuta doporučeno, aby našlapovala nejdřív na ty polštářky pod prstama u nohou.
18.8.2021 v 9:30 #125215Milena z Prahy
…mně…
18.8.2021 v 10:19 #125216Maya
Milena
ted jsem si to zkusila cestou na zachod a doslapovat nejdriv na spicku nebo na celou plochu nohy mi teda pripada dost neprirozeny
no nic pro me 😀ctu ted o tom Afghanistanu a teda me napada ti lidi jedou na furt pryc jenom s kufrem a nebo maji zpetne treba nejakou moznost prodat tam dum, nechat si dposlat veci nebo tak neco
si tak predstavuju sebe, jak by se clovek mel behem par hodin nekam vydat jen s jednim kufrem s vedomim, ze uz se nejspis nikdy nevrati
jim to fakt nezavidim18.8.2021 v 10:31 #125217cernej caj
Milena
Diky:) ja vim ze u fen je to acste ale u zen sem naopak jeste o tomto neslysela…Maya
Taky to mame 40 minut kotehulkama:D a jeste mame ted objizdku:D jinak 25 minut…Tak prej je lepsi, uz to dneska skoro ani nekrvaci, nemelo by to byt nic zivot ohrozujiciho, jen pooperacni neprijemnost. Pokud do patku nahodou nepraskne nejaky steh, coz je mirne vetsi riziko, tak pak uz bude tyden po a uz by se mela jenom hezky hojit.
Zitra sem si dovcu zrusila, mozna podle situace odjedu aspon v patek na 2 dny…
18.8.2021 v 11:16 #125220Maya
cernejcaj
tak to je super, ze je to lepsi, tak ted uz snad bude Ferinka jen v klidu srustat
tak uvidis jak bude v patek, to jsou jeste dva dny, no umela si to nacasovat pekne18.8.2021 v 11:36 #125221cernej caj
Maya
No hlavne ze si to nacasovala jeste tak aby to bylo ok:)18.8.2021 v 12:18 #125223PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
sssem tu na sskok vod michačky, a pak už asssi btřpo rozbiju klábosssnmíci.
čajdo -to jssemzvědavá, co řeknou na kontrole, ty jo ta jizva ! Držim palčáky. Ale je fajn, že sse jinak pacočka celkovie lepší.
Taky neumim jit jinak než n apatu, |Peťa AP mi to taky řikala, aale nejde mi to, jak ssse to dělá ?
18.8.2021 v 13:12 #125227cernej caj
Zkuste chodit naboso aspon doma, nebo v nejakychdesne tenkych botkach, .soustredit se na naslap.pres predni cast nohy.
Cim vetsi podrazka tim vic vas to vede na patu. Dyz hodne spechate vede cas to na patu. Na vandrech taky chodim.pres patu ale naboso ne (naboso ale v praci chodim.treba uz 8 let a obouvam jen na mezipatra). Do mesta ne, casto specham… podle.me.zkuste simulovat pomaljesi beh a to vas vede prirozeneji mimo patu, on asi clovek hud chodil nebo behal, rychla chuze je proste neco mezi a s ji mam taky problem chodit dobre
18.8.2021 v 13:13 #12522818.8.2021 v 13:16 #125230Maya
cernejcaj
tak doma chodim jedine bosa, ale vzdycky jen na patu, kdybych mela chodit jinak, musela bych na to furt myslet
PetraK
klavesnice furt syci? 😀 😀18.8.2021 v 16:21 #125277PetraK
\maya
jo sssyčí, přehazuje, vynechává,ss skáče na začátek řádku – prosstě jí jeblo. 🙁
18.8.2021 v 17:44 #125278cernej caj
Petrak
A vycisteni ani baterky nepomohly? Co jiny USB?18.8.2021 v 18:23 #125281PetraK
černej čaj
vyměnit jsem mohla jednu baterku a teď jsem to znovu zapla, vypla, vymetla – a trošku to funguje, ale pořád to drhne, aspoň ale to nedělá ty příšedrnosti.
18.8.2021 v 21:17 #125285MirkaD
tak mám za sebou jednu pondělní mezisměnu,kdy jsem střídavě byla kasička/balička,a pak jsem v lijáku a bouřce čekala půl hodky v pizzerce na taxíka….,psi měly 3 mini vycházky
v úterý ráno vycházka cvičící k rybníčku a zpět,u rybníčku hromada poslušnosti,tanečních a házení míčků-takže pejsani si unavily mozek a já měla pak pátou lekci s psycholožkou-stále pracujeme na tématu-stanovení hranic a mantinelů-v práci i doma s Martinem+sama k sobě,je to dřina
odpolední-od 5 hodin jsme tam byly 2+zástupkyně,já a brigádnice,ale brigádnice je fakt šikovná a rychlá,za dest 9 jsme už byly venku,a já šla v elastákách-v těch normálně nechodím,a doma jsem byla pěšky rekordně brzo-asi budu chodit v elastákách od Čajdy častěj-budu pak jak rychlonožka:-)
jinak je nosím v práci a domy,ale nechtěla jsem zdržovat s převlíkáním,tak jsem šla v pracovním
dnes volno,takže od půlnoci kdy jsem šla spát jsem byla vzhůru jen 2 krát a podruhý jsem v dešti a v županu převěšovala ze sušáku venku v dešti a županu oblečení dom a pouštěla psi rodičů k nim dom,rodiče jsou do zítřka kdesi u známých tak hlídáme,pak jsem vstala podle budíku,abych ho po zjištění,že prší vypla a vstala za hodku
ale jinak málokdy spím nepřetržitě cvelou noc,většinou jdu několikrát za noc na záchod,pouštět Dafinu a tak,když chodím odpolední spím 7 hodin s několikerým vstáváním na wc ,na ranní spím tak 5 hodin,ale to spím chvílu odpo,a když mám volno tak spím 7 hodin+odpo,
v poodtstě nepřetržitě a dlouho spím u tatky v BK…
ráno po snídani jsme šli ze všma 4 psama do lesa,kde proběhl pokus o hledání lesních plodů,no asi takhle,já chodila se 3 psama po cestě a snažila se hledat s cesty,Martin lítal v trávě a s ním Žeryk a občas Dafina,
za chvílu byly stejně všichni 4 omotáni takovýma těma zelenýma tupkama,na čumácích a nohách-no horor,proto v lese chodím ze psama zásadně po cestě a ne do roští trávy a tak,tím jak mají chlupatý nohy,tak se to na ně strašně chytá,+na jiný části,ale z noh se oddělává nejhůř
no jako v lese je to normálně relax,a prý les už po 40 minutách uklidnuje a tak,ale !to by člověk nesměl potkat několik lidí s plnýma košama hříbků!!!
jako,není to od nich hezký,že nám to všecko vysbíraly,fakt jako není no…
no po hodině a půl jsme došly dom a začalo hodinu a půl česání-napřed Dafi,té jsem dotrimovala stehýnka a u ocásku a pořádně prostříhala srst kolem polštářku a uší/očí,pak ,Žeryk,tomu jsem ostříhala nohy nakrátko,ale stejně jsem mu musela vyčesat fousy,jako přežila jsem,až poté co jsem ho sundávala z botníku,kdde je češu,tak se mě pokusil rafnout
pak Betty,Max,tak mystříhat ještě srst mezi tlapkama,Maxovi ošmikat zadek,a mezitím xkrát přečesat Norinku,ktrá sice v lese nebyla,ale furt se mnoukáním hlásila,že chce česat taky,a dámy v letech se musí poslouchat,že ano?!
no,pak věšení několik praček prádla,šlofík po obědě,pak sklízení prádla,čtení na terase,večerní vycházka všech 4 psů,krmení a konečně dělají všichni hají-Martin šel spát ze psama18.8.2021 v 21:40 #125286MirkaD
Černejčaj-tak jak je Ferince?
ještě,že jste tam teda jely,já ted furt hlídám,jestli Dafina moc nepije a tak…
ale jinak u Ferinky dobrý,že je jí celkově líp
jinaak někdo se tu ptal,jestli jsem si o dovolené odpočla
tak,stihly jsme všecko co jsme chtěly-hřbitov,výlety,tetu i oslavu rodinnou i večeři a tak,takže toto je dobrý,výlety byly fajn,i počasí vyšlo,akorát teda furt jsme musely někde stíhat nějakej bus a třeba kolem těch punkevek jsme dost hnaly díky bloudění v Ostrově a čekání na otevření obchodu
ale jo jinak jsem si odpočla-docela dlouho jsem nebyla v práci-5 dní+2 víkendy-nevídané!!!ani mi nevolaly!!!!
a výlyty dopo mi vyhovují,jinak jsem po vzoru Dfi taky spala hodně v busech a vlacích
no a jinak Martin to má s těma lidma tak odjakživa
z mých kamarádek zná jen 2 ze čtyřlístku-ta jedna k nám jednou něco vezla a s tou druhou se viděl kdysi v létě s jejím mužem a s ní na pivě-to jsme nebyly ani nastěhovaní,a pak se s nimi viděl s oběma před pár lety na pivě,kdy tam náhodně došel,jinak se s nima vídat nechce,ani s dalšíma mýma kamarádkama,knihovnici s Černčína zná,ale když k nám jednou za čas dojde tak on je na pivě,za mou tetou,strýcem jezdit nehce,a když mají dojet-byly u nás tak 4 krát za 12 let na hodinu tak mizí z domu,
na vycházkách nehce potkávat lidi,když vidí v dálce někoho tak mění směr a na výletech mesmí jít nikdo před náma/za náma/nedej bože blízko….
rodinný oslavy zvládá tak,že se většinou baví s bráchama o muzice a s otcem+bez piva by tam neseděl
já třeba ted na oslavě pila furt vodu z vodovodu+kafe
je to asociál a sere mě s tím,
nemusí se z mýma kamoškama pravidelně stýkat,ale kamošky co mám od 14 let a znám jejich manžele,přítele a ti se se mnou normálně baví,s tím,že 2 dvojice spolu dost trávily dovolené,silvestry a tak,já u jedné dvojice 2 krát slavila narozky,spala,s druhou dvojicí jezdila na výlety a 30tiny jsem slavila u nás doma s něma jejich partnerama a mým bývalým,a jejich muže mám všecky ráda,bavíme sea jsou mně sympatičtí
tak prostě u nás nehrozí s Martinem ani nějaký ty grilovačky s přátely a spoečný věci spřátely,on má kamoše v hospodě,ktří tam denně vysedávají,a s něma se z nám,a ze začátku jsem tam trávila dost času,a já mám svoje kamošky ze kterýma se vídám bez něj
jako tak aby jel na víkend jak PetraK sDavidem,nebo aby k nám někdo na den/2 přijel jak Denny k nim na chalupu,Čajda a tak-tak to nehrozí-jo kdysi u nás byla bývalá švagrová a majitelka Žeryka Monika 2 dny,jinak nic
jasně nechci nemusí se mnou furt chodit všude za kamoškama,ale třeba,jak jsme se ted ze čtyřlístkem sešly na přehradě,kde holky slavily narozky,tak mě mohl jít tam doprovodit,a pak se oddělit,no chvílu by byl z holkama a pak by šel
jako seddět by tam s náma nechtrěl,ale doprovodit by nás mohl,tak to taky nic…18.8.2021 v 21:41 #125287MirkaD
Z-jé co to je za zajimavou tůji?to je nějakej zahradnickej chyták?že jo?
19.8.2021 v 5:08 #125289cernej caj
Zetko asi bude mit thujovici na ochutnani 😀
Mirkad
To je fajn ze sis odpocala a v praci to taky bylo fajn, ze i prace s psycholozkou nese ovoce…Ferinka uz je podle sebe uplne zdravej pes kterej k tomu ma jizvu, limecek snasi paradne, basti, celou joc spala takze je to dobry:)
S tema elastakama si me pobavila 😀
Objednala sem si drasticky jidelnicek na zhubnuti 3 podovolenkovych kilo ktery se muze drzet maxinalne 14 dni aby to nezacalo vadit organismu tak kdyby pak nektera chtela ak se podelim, byla to 60% akce s predobednavkou ze se chysta az na zari.
19.8.2021 v 5:31 #125290Denny
Dobré ranko,
no tak se mi dnes zasejc pro změnu nechtělo vstávat, je dost tma, ale proti včerejšku teplo.
Asik mozek…ehm mozek?! Už ví, že bude příští týden dovolenkovat,tak nechce pracovat.
Ale dostala jsem z NDR objednávku výrobků na prosinec, tak mosím udělat objednávku materiálu, založit zakázky atd.
Včera jsem byla v mém hříbkovém lese bukovém viz foto č.1 no to bylo nadělení, ale měla jsem tam jít tak v neděli, hřiby přerostlý a plný zvířátek.
Přesto jsem domů vlekla asik 4kg 🙂
Další foto pohled do NDR
A z mojí soukromé rozhledny 🙂 v pozadí Děčínský Sněžník19.8.2021 v 5:38 #125294Denny
čajdo
to mě mrzí, že má Ferinka komplikace, snad už to bude ok.Jinak co se týče chůze naboso, tak ortoprd mi to nedoporučoval
na tvrdé podlaze (uměle vytvořené)Tak fotky na nástěnný kalendář 2022 připraveny, ještě Irenka dodělá pár básniček a cca v půli října bude hotov.
Ještě teda musím připravit foto na stolní kalendář, to si přál starosta,
vybrat 56 fotek to bude zážitek. Chtěla jsem, aby si vybral on, ale prý to nechá na mně, tak mám radost, páč tam chce hlavně fotky Poustevny eee a mě ty baráky moc nebavěj 🙂19.8.2021 v 7:21 #125295cernej caj
Denny
Tak to je super, ze bude dalsi kalendar a ze je zajem:)Uzij si dovcu, kam frcis?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.