- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.8.2021 v 16:28 #125167cernej caj
Ja mam zas tendenci jist treba 1x denne a nejak zdrsveji si nepripadnu tim ze prirozene drzim 10h jido a 14h bez… ani na hubnuti to nema vliv
Kachna
Ackoli obe holky poznam z predchozich dvou fotek tak na kolotoci su teda fakt marna 😀V brne dobra bourka, mam nejaky konzervy pro zvure at jeste nemusi uplne grancle ale ma nexo dobryho ve vetsim mnozstvi. Prekvapilo me slozeni brit konzerv ze nejsou uplne sileny
16.8.2021 v 17:21 #125168cernej cajTak jizva je uz cervena a neni vubec tak krasne ruzova, ale uz zacina zrat, sunka s praskama v ni zmizela, kapsicky sezrala pulku, vyvar zere i s mrkvi:)
Muz pojede zitra na kontrolu pro jistotu, at i podle toho pripadne zvazim ten kachnokraj… zatim mam vycitky je tu nechat ackoli cim pomuzu, kdyz se tu budu stresovat?
16.8.2021 v 18:00 #125170Maya16.8.2021 v 18:04 #125171MayaMilena
Ja vynechala snidani a posunula obed, takze jsem nic nejedla asi od 10 vecer do 2 odpiledne
A nic
A loni jsem na 2 mesice vicemene vynechala cukr, protoze jinak jsem na sladky, jako s cilem zhubnout a ani prt
A ze bych se cejtila lip taky ne
Mozna to na nekoho ucjnkuje, ale myslim ze to neni univerzalni rada pro vsechny16.8.2021 v 18:14 #125172cernej cajMaya
😀rozhodne nejsu kreativni, intuitivni ani umelecky zalozena 😀 😀 ale kun dopredu nechce i kdyz se ho snazim donutit 😀 nicmene mu 2x podklouzly nohy a udelal krok dopredu 😀
16.8.2021 v 19:42 #125173kachnaAckoli obe holky poznam z predchozich dvou fotek tak na kolotoci su teda fakt marna
je tam jen Kačenka, ale fakt není poznat :D, mně se jen líbí ta fotka
16.8.2021 v 20:54 #125174Dennycajdo… stresovat. No ja bych zustala asi proto, ze je po operaci a je rozhozena, ikdyz to zdanlive vypada, ze je ok. Proste vase pritomnost ji bude lecit. Je to porad smeckove zvire. Navic neni nejmladsi, ja bych proste nrmela silu odjet a spis bych si neuzila vylet.
16.8.2021 v 20:55 #125175Dennyodpo u rybnicka
16.8.2021 v 22:07 #125178FifiKonecne me opustil hlavobol, dneska to bylo echt vyzivny. Asi ta zmena pocasi, ochladilo se prijemne. Jinak mam zase nejaky kazisvetsky obdobi, nejdriv prdla zarovka, pak sklenicka a nakonec se mi povedlo shodit kvetinac s vanocnim kaktusem, kterej je nekolik desetileti star. Mno, tak ted je silne omlazen, vetvicky jsem dala zakorenit. Budete nekdo chtit, kdyz se chytnou? Je to plnokveta, tmave cervena odruda.
Cokle uz jsou docela fit, dneska zachrchlali jen jednou, kdyz urputne branili plot revem, jinak klid. 🙂Dennyky
Krasny fotos! 🙂Cajdo
Kazdej jsme jinej. Ja bych od 12lety feny takhle kratce po operaci nebyla schopna odjet, i kdybych mela sebelepsi hlidani v rodine. Neuzila bych si to, myslela bych na ni. Pro tebe jsou vylety hodne dulezity, mas to asi naopak nez ja. Tak uvidis, jak se to do odjezdu vyvine, co vet rekne na kontrole a tak. Jak te tak ctu, tak frnknout chces moc, to si musis srovnat sama v sobe, cemu das ted prednost. 🙂 Kazdopadne ja te vubec nesoudim, at se rozhodnes jakkoliv. Jak jsem psala, ja bych mela v takovym pripade jasno, zadny dilemata, domki a pecovat o pacosku.17.8.2021 v 5:15 #125179cernej cajFifi
Dobre ze je lip! A psiska teda jak?Jenze to neni tak ze muz je hlidani on je jeji majitel stejne jako ja, takze to podle me neni “nechat na hlidani”.
Ja od feri nechci, ale propadne 4 tacu za ubytko a do konce roku je to uz asi moje jediny volno. Coz sou proste faktory, ktery to dost ovlivnujou. A predstava ze nebudu spat dalsich 5 nebo 6 dni protoze spim cca 4h denne a ne v kuse jak ji furt poustim curat a tak… uz si taky zacina dost vybirat svou dan. Ja su bohuzel na spanek hodne vazana a asi by mi.nevadilo, kdybych se mohla 3 noci vyspat
Denny
Ta druha je fakt hezkaU nas v noci 2x bourilo, su uplne rozbita zase. Uz 4 noc beze spanku. 100x za noc curat, pak hladecek, pak bourka, pak curat, pak funet, pak nefunet… ja bych fakt nemohla mit deti, s timhle chodit do prace se totalne neda
17.8.2021 v 6:28 #125180kachnaČajdo,
já bych asi jela, stejně tak, jako by jel Michal, jsou to naši psi, takže máme tu výhodu, že si můžeme rozdělit starosti.
To, že se stará manžel, si prostě uložím jako jeho plus pro dny, kdy převažují mínusy 😀 a pokud nebudeš duševně v pohodě, je to pro psa to nejhorší, co můžeš udělat.100x za noc curat, pak hladecek, pak bourka, pak curat, pak funet, pak nefunet… ja bych fakt nemohla mit deti, s timhle chodit do prace se totalne neda
ne, tak to není, ony děti jdou naučit, že “tohle” nutně potřebuješ k životu, takže by v noci pravděpodobně dítko spalo. Nám nespí jen Martin, a to proto, že je 1. sova a 2., že jsme nebyli dost důslední při nácviku spaní.
Tak bys prostě dřív přešla na příkrmy večer 🙂17.8.2021 v 6:28 #125181DennyDobré ranko, díí píí hlásí ochlazení 🙂 hurááá
Malý testík, jak to vidíte vy?
Já ho vidím jít pozpátku a opravdu se může stát, že to někdo vidí jinak?17.8.2021 v 6:47 #125182kachnaJá ho vidím jít pozpátku a opravdu se může stát, že to někdo vidí jinak?
taky ho vidím pozpátku, ale třeba https://www.youtube.com/watch?v=yFlDnbCec5A v tomhle testu mi rotuje oběma směry a byla jsem schopná se soustředit i na to, aby se točila podle mě, ale to ráno fakt nedám! bez těch keců jsem to nenašla, tak se omlouvám
17.8.2021 v 6:53 #125183ZlataTak toho koně taky vidím jen pozpátku.
Čajdo
Neres a jed,dneska jsi ve spojení porad ,nemusis čekat na telefon na poště jako kdysi.
Denny
Krásný fotky.17.8.2021 v 7:00 #125184Mayakachna
ted na to vejram nekolik minut a furt jen doprava, opacne ani se zavarenym mozkemmam dneska knedlik tak divne jako mezi patrem a krkem, ne primo v krku, muze to bejt nasledek ze se mi vcera stourali v nose?
17.8.2021 v 7:28 #125185cernej cajKachna
Tu tanecnici sek umela libovolne otocitbdriv, ted jen doprava:D17.8.2021 v 7:54 #125186kachnafurt jen doprava
po ránu jsem ráda za jakýkoliv směr!
17.8.2021 v 9:52 #125187Milena z PrahyKachna
To, že se stará manžel, si prostě uložím jako jeho plus pro dny, kdy převažují mínusy 😀
Hezky napsáno :-). No jo, tohle bych si měla připomínat, abych dokázala bejt tolerantnější.Fifi
Je moc fajn, že je pesíšům už skoro dobře :-).
Vzpomněla jsem si na tebe, když jsem minulej tejden v Pardubicích potkala mladou holku s bandogem, černou fenou. Plemeno jsem neznala. Fenka Terezka plavala v Chrudimce, nechala se obdivovat i pohladit. Ale panička jí na souši hned uvázala a říkala, že Terezka si myslí, že je jedinej pes na světě, a všechny ostatní psy chce sežrat. To byl asi nezvládnutej výcvik, co?17.8.2021 v 10:35 #125188cernej cajMilena
O bandogovi sem cetla uz kdyz sem byla mala… a je to pes kterej potrebuje rozum v mozku panicka a voditko stejne jako vycvik protoze bandog je asi jina liga… pes kterej ma silmejsi stisk celisti nez tygr a je schopnej nepustit i kdyz ho mlatis obuskem a kopes do nej. Silene nizkej prah bolesti. To je pes, co na voditko patri preventivne prootze kazdymu psovi muze rupnout v kouli ale malokterej ti ukousne ruku kdyz mu rupne…Coz neznamena, ze je to nejaky nebezpecny zvire ale ze majitelka ho ma prokouklyho a dobre vi, kdy je lepsi dbat bezpeci a kdy spolihat na vycvik…
Nevim.co jr na tom pravdy ale dnrska nechava kazdej debil litat svyho nevycvicenyho psa na volno a kdyz nahodou nekdo ma mozek a radsi voditko tak je to hned podcenenej vycvik… naopak to spis dle.me znamena soudnost majitele…
17.8.2021 v 11:42 #125189Milena z PrahyČajdo, díky za vysvětlení. Ona se Terezka na tom vodítku tak trochu vzpínala. Panička mi říkala, že jí na volno venku vůbec nepouští. Prý mají za činžákem oplocenou zahradu a tam se může proběhnout.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.