- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.5.2021 v 13:36 #121002
Petrs01
Třídéčkovej Xapatán
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
my máme hromadu her, ale máme problém. Furt vyhrávám a muž to těžce nese. Tak já s ním nechci hrát, páč mě nebaví když se začne vztekat, že prohrává. A von se odmítá smířit s tím, že prostě prohraje. I v těch kostkách včera prohrál. Já to jinak neumím.17.5.2021 v 13:52 #121005PetraK
jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
je teda pravda, že je to velmi dlouhá hra, to je fakt. Ona tam ještě v protisměru jde figurka, který nevím proč říkáme Marcus Aurelius 😀 a která žere šécky co potká – resp. je vyhodí. A je výborný, pokud už jsi za „brooklinským“ mostem a ta sviň, pro kterou neplatí žádný omezení, jako pro ostatní, ti funí do zad pár políček od konce. To je nerf!
17.5.2021 v 14:06 #121007Petrs01
To je nerf!
A to je ten Xapatán z Ábíčka nebo jakej?
17.5.2021 v 14:10 #121009PetraK
Nee, z Abíčka ne, to neznám. Tohle vyrobil Brtnik z takových cca půl centrimetrových bílých desek. Sám. Sám si to vymyslel a vyrobil. Tři měsíce se s tím tehdá. když jsme bydleli v Dejvicích, prdlal a tetkon to nechce hrát!
17.5.2021 v 14:14 #121011kachna
prohrál ženu f kartách
můžeš ho prohrát v kartách
Už ani ty šachy se mnou nehraje…
píšem si tě do seznamu, přijedeme na herní odpoledne. Michala necháme s Brtníkem řešit technické stránky rekonstrukcí (jako, ne že by mě to nezajímalo, ale my to v rámci multitaskingu zvládneme při tý hře)
17.5.2021 v 14:17 #121012Petrs01
vyrobil Brtnik
je něco co Brtník neumí???
17.5.2021 v 14:18 #121013PetraK
kachna
můžeš ho prohrát v kartáchno to bych zatím nerada teda 😀
přijedeme na herní odpoledne
nebudem hrát vo Brtnika, že ne? 😀17.5.2021 v 14:18 #121014PetraK
Petrs01
je něco co Brtník neumí???
ano.
Vychovat ohaře.17.5.2021 v 14:21 #121015kachna
nebudem hrát vo Brtnika, že ne?
ne, co bych s ním dělala? Navíc, protinabídka by musel bejt Michal a toho nedám.
17.5.2021 v 14:27 #121016Maya
PetraK
a ja se zrovna chtela zeptat kde se koupi takova 3d hra 😀
u nas nejvic vede soudruhu nezlob se a to je teda desny a casto taky dlouhy, protoze tam se muzes xkrat vratit na zacatek, i v podstate od konce a to uz je pak nastvanej kazdej soudruh 😀
plasticka deskovka by teda byla neco17.5.2021 v 14:30 #121017Petrs01
Vychovat ohaře.
Od toho má tebe, takže ideál, ne?
Jako uznej, že nemůže být úplně dokonalej.
Ale s hrou mě překvapil, to bych do něj neřekla. A vono ho prostě baví to vymyslet a vyrobit, to hraní už tak nějak… při tom nic nevzniká, to není ono. Ale třeba občas bude hrací nálada – za dlouhých zimních večerů 😉17.5.2021 v 15:22 #121018kachna
To jsou informace – dostala jsem od kolegyně gladioly. Píšou tam k nim všecko možný i nemožný, ale aby napsali, jestli je žerou ovce, tooo néééé!
17.5.2021 v 16:18 #121019Zlata
Kachna
Koně ,ovce sežerou všecko,co nesezerou,dodupou ku…y.Sežraly i mahon.17.5.2021 v 17:02 #121020kachna
co nesezerou,dodupou ku…y.
vidíš, to je nápad, mohla bych je dát k mladému stromku do ohrádky
17.5.2021 v 17:10 #121021Zlata
Kachnam nejvíc chutnaly karafiaty a netřesk.Když se chceš zbavit kopřiv,porid si kruty,nemusí se pak vytrhavat.
17.5.2021 v 17:58 #121022kachna
porid si kruty,
to radši kopřivy
kachnam nejvíc chutnaly karafiaty a netřesk
nemám osobní zkušenost.
Jeden náš králík miloval blatouch. Můj okrasný blatouch.
17.5.2021 v 19:47 #121023Milena z Prahy
Čajda píše na Zvířetníku:
Zdravím vás po 6 h deště, krup a větru z nouzového nocoviště Nové údolí.18.5.2021 v 5:26 #121024Zlata
Milena
Já si včera hledala na te trase,kde asi může byt,protože tady je fakt hnusne,my jsme níž tak máme o par stupňů víc,ale nahoře to klesá strasnej vítr včera byl,tmavý mračna s deštěm,hnusny poryvy dešťový.18.5.2021 v 6:01 #121025Denny
Morgen,
tak Denyky hlásí po očkování srajdu, bolesti hrudníku a celkovou nevolnost.
Všechno mi smrdí a mám pocity na zvracení. Odpo to šlo, začalo mi být zle
až kolem 20 té hodiny.
Ruka bolí jen trochen, to je zanedbatelný.
Takže jsem na chvíli v práci, dodělám nutné a hurá do peří.
Asik si udělám nějaký vývar, nemám na nic chuť.18.5.2021 v 7:59 #121026PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr
Fčéra bylo flákando grando. Jen jsme byli venku s čoklidama a kočkourem 😀 . Vypadalo to, že bude slušně cedit, ale nakonec nás to obešlo a užili jsme si fajn prochajdu. Mouses durch mokrej, jak je ta tráva vysoká. A večer jsem ho málem ubila, byl za akčního hrdinu a lítal barákem, blb mourovatej
Dennyky
aj jaj, doufám, že je Ti líp dneska? Když jsme spolu právě před osmou mluvily, eščes působila optimisticky.kachna
ne, co bych s ním dělala?
No to bys koukala! 😀Navíc, protinabídka by musel bejt Michal a toho nedám.
beru, takže vo co budem hrát, vo prachy, nebo vo děti………….ne! Vo Tályji! 😀 Kdo prohraje, musí si ji vzít. Aspoń na tejden 😀
Maya
podstate od konce a to uz je pak nastvanej kazdej soudruh 😀
😀 😀 😀No já jsem taková hračička, hrála bych ráda skorem cokoliv, ale von je nehravej, no. Tak nějakou vadu mít musí.
Petrs01
Od toho má tebe, takže ideál, ne?
no jak pro koho, já si vybírám jinčí matryjál. Takovej spolupracující . Zrovna včera jsem měla pocit, že ji přetrhnu. Předvedla všechny nectnosti ohaře a přiznám se, že zapírání mě děsně sejří. Už jen proto, že u ní se musí na to jít skutečně přísně, po mým to nejde, to si myslí, že si z Tebe může dělat prdel, takže je nutno do ní „vjet“ v tomto případě zařvat jako kráva a chytit ji za kušnu a dát jí najevo, že sem fakt nasštvaná a pak pracuje s radostí a jako profík. Ach bože mě tohle fakt neba. Jako můžu ji jen tak nechat lítat prostorem, ale………. úplně furt to taky není vono.Jako uznej, že nemůže být úplně dokonalej.
tak jako jo, ale pak si nemá vybírat psa, má to nechat na mě a má mi věřit a ne si myslet, že jsem chytrá jak rádio. V jinejch věcech klidně, to beru, ale v tomhle ne.Ale s hrou mě překvapil, to bych do něj neřekla.
jako že nejni hravej? No nejni nějak. Bejval, ale už je asi moc velkej pán 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.