- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.8.2021 v 10:48 #124992cernej caj
Tak protoze po vysazeni granuli se to nezlepsilo tak sem vyhnala muze na veterinu a ted volal.
Zanet delohy. Rikala sem si radsi budu 2x za rok za hysterku, protoze minule v zime sme tam byli taky a to naznal.ze jen ty granule – a feri ma pici obdobi vicjrat, sem byla na veterine asi 10 za tech 12 let ze moc pije a vzdycky zbytecne… su rada ze sem si dala limit ze kdyz se to nezlepsi do par dni, ze na veterinu radsi… doufam, ze bude OK nebo si to 5 denni odlozeni budu vycitat
13.8.2021 v 11:18 #124993FifiCajdo
Ajajaj a zaroven huuuf, zes je poslala na veterinu! Ja se uz nechtela opakovat, abych nebyla za cernou kroniku. Budou teda Ferinku hned operovat? Kazdopadne drzim palce, at to dobre dopadne. Patecek 13., zeano.13.8.2021 v 11:19 #124994Mayacernejcaj
drzim palce at je Ferinka OK!
jak oni to poznaji zanet delohy? ze sona?13.8.2021 v 11:23 #124995cernej cajMaya
Myslim, ze sonoFifi
Hlavne ty nemas to stigma ze kdybys nevyhnala ma veterinu vokouna tak by ho tam nezabili…Jojo, patecek 13. Rano sme se dohodli ze dopo kvuli teplote venkovni a muz volal ze si ji tam nechali uz na operacu
Jenze ono kdyz 10x si delas prdel ze se topis a volas ponoc ze srandy po 11 se utopis, ze jo, protoze ti plavcik neveri.. a s feri se jezdi 2x rocne na veterinu ze moc pije. Takze proste chapes, hysterka bezduvodna…
13.8.2021 v 11:33 #124996FifiMayo
Zanet poznaj ze sona.
Cajdo
muz volal ze si ji tam nechali uz na operacu
Mackam vsechny packy a palce! Ji kuchnou a bude dobre. Kup ji nejaky kujatko a uvar, at ma po narkoze vyvarek a dobry zraso.
Houby hysterka, znas svy zvire a kdyz se ti nezda, radsi jet. To mas jak Trolda s tim blitim, lepsi hystercit nez neco podcenit. Nic si nevycitej, prosim te, neblazni!13.8.2021 v 11:53 #124997DennyDobré odpo pátečkové,
ták už mám připraven nástěnný kalendář na příští rok 🙂
Vedro jak sviňa venku, ble…jak jsem dnes vybírala ty fotky tak si říkám, jééé podzim.čajdo
držím palce ať vše dobře dopadne.
Prosímm tě neřeš to, hysterka nehysterka, každá z nás ví, co to je mít nemocné zvířátko a myslím, že každá z nás by za něj dejchala.
Někdy se prostě stanou věci, které nevymyslíš, vždyť víš, co jsem třeba já zažila s Bukáčkem.
Oni nám neřeknou, že je něco bolí, musíme spoléhat na svoji intuici a raději půjdu 100x zbytečně než naopak.13.8.2021 v 12:04 #124998FifiDennyky
Vedro jak sviňa venku, ble…
Ble, ble, ble, hnusanec. Co kosisky, nahrejvaj si v oknech kozuchy?13.8.2021 v 12:24 #124999cernej cajDiky… snad to bude OK.
Fifi
Vyvarek ma uvareny z rana, s kuratkem a mrkvi. Mrkev nevim zda rozmixovat do vyvaru nebo jen najemno?Nojo tak 12 let uz taky neni nejmladsi na takovou operaci, ve stredu se chystam do kachnokraje na 4 dny, tak uvidime jak se bude hojit
13.8.2021 v 12:32 #125000FifiCajdo
Ono po takovy operaci ji budes muset rozezirat pomalinku, po hrstickach. Dneska podle mne ani zrat moc nebude, hlavne aby pila – ideal redenej vyvar, ale taky po troskach. A zradlo pak vlhcit treba tim vyvarem. Mrkev rozmackat, jeste ji klidne k tomu uvar brambory a taky rozmackej. Zkratka, aby mela dost tekutin a zradlo takovy, po kterym se ji bude dobre kadit, aby nemusela moc tlacit.
12 let je sice dost, ale Ferinka to zvladne. Bacha jen na pohyb potom doma, hlidat ji a klidne vodit na voditku i na zahrade, kor prvni dny. Aby si neskubla stehy vevnitr. Ale to vam asi vsechno rekne vet.13.8.2021 v 12:58 #125001DennyFifi jj čumákujou z okna a vyhřívají kužúšky…
Blani byla včera se mnou na pivku 🙂 Koněf tam po dlouhé procházce usínala, tak byla odvlečena domů a vyměněna za košištu
Balbínka půjde příště13.8.2021 v 13:22 #125003cernej cajDenny
Tutu! Jak.se ji libilo venku?Fifi dekuju za rady, doma asi udelam prispevek a napisu tam tvoje rady pokud teda nemas nejaky uz jak si byla s ruzici…
K vetovi jedu s muzem, at vim…
A maso na hodne drobno?
Za 15 minut ji vyzvedavame je po operaxi uz
13.8.2021 v 13:28 #125004Dennyčajdo
trošku se bála, ona je klidnější než Balbos a navíc tam byla bez ní 🙂
Ferince posílám pusinu na čumáček a ať se dá holka brzo do pořádku…13.8.2021 v 14:06 #125005FifiCajdo
Hura, pacoska bude doma a zacne hojeni! 🙂 Super, podavej zpravy z bojiste a pohlad Ferinku za me, holcicku chlupatou… Teda ted spis asi jen polochlupatou.
oma asi udelam prispevek a napisu tam tvoje rady pokud teda nemas nejaky uz jak si byla s ruzici…
Koukam, ze to onehda Esusova zkopirovala do Veteriny. https://zrzavec.com.cz/forums/topic/jak-nejlip-na-pooperacni-dobu-dle-rad-zkuseny-fifijovy/Dennyky
Povalec hospodsky. 😀 Tohle potkat v hospode, bojim se, ze mam delirium. 🙂13.8.2021 v 14:11 #125006cernej cajDenny
Tak to je dobra ze to bez segry takhke zvkadla!Fifi
Uz ji mame, mela to trochu jak burty… ja se moc nedivala ukazoval tu delohu muzi. Uz je v aute, ja kupuju mrkev, muz doplnil klimosku nez sme jeli – majitel predchozi ji nikdy nepouzil tak to byla sazka do loterie ale dobry v tom vedru13.8.2021 v 14:15 #125007Fifimela to trochu jak burty…
Tak to jste jeli za 5 minut 12. Podobny to mela Dorotka, hnus pyometrovej uzavrenej. Ta se teda vzpamatovavala docela dlouho, prece jen to uz byla castecna sepse. Drzim palce, at jste brzo doma a rady viz vyse v linku. Ferisaku, rychlou rekonvalescenci preju! :*13.8.2021 v 14:28 #125008cernej cajRikal vet ze uz tak 2 mesice to asi mela ale ze sme jeste prisli vcas
13.8.2021 v 14:43 #125010FifiHolcicka statecna. 🙂
13.8.2021 v 15:01 #125011cernej cajtak spis jak ty miniparecky… taky rikal, ze co sem si myslela ze je harani (14dni zpet, prislo mi to divne mimo dobu) tak ze uz byl spis vytok hnisu, jenze ona ma to harani napul skryty od stenatka… takze proste to ne vzdy spolehlive poznam…
tak aspon uff, uz se toho nikdy nebudeme muset bat, nakoupila sem v lidlu hromadu mrkve, zmrzlinu pro panicky 😀 a zitra dam asi jen malej vylet dopo, kdyz je muz doma, a pak se kolem obeda vystridame, uvidim rano, jestli budou vypadat ze zvladnou chrapat beze me:)
tak uz mam odkaz na liste at ho nehledam. Dekuju!
13.8.2021 v 15:37 #125012FifiZmrzku bych si taky dala. Bohuzel nemam, tak varim Troldovi kotel diety.
Pyometry jsou potvory, asi dobre, ze z Feri neco vyteklo predtim. Z Dorotky ani kapka, pak najednou anemicka, teplota kolem 36 stupencu, apatie, do ty doby normal duchodkyne… Ta to mela kuchly fakt tesne pred rupturou. Toz, at se Feri dobre hoji a zadny komplikace. Ma trychtyr nebo ji das jen tricko?
A jak si tak o tom dumam, jsem na jednu stranu rada, ze Ruzice mela taky akutku a odpadlo mi premejsleni, zda a kdy kuchat (po planovanych stenatech). Jestli budu nekdy mit zase fenu a nepujde do chovu, pujde pod kudlu. Az dospeje.Jo a – kdepak mame Mirku? Dovolenkuje nebo maka?
13.8.2021 v 15:52 #125014KuskusČajdo
za psí holčičku posílám nahoru střelnou modlitbičku s prosbou o brzké uzdravení. Chuj s dělohou, teď už bude fajn.
Denny
pěkně ty ušounky socializuješ. Možná se malá trošičku zalekla nového prostředí, ale doma byla za hrdinku a před ségrou se tuty vytahovala, co všechno zažila a na vlastní plachťáky slyšela. 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.