Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,461. až 2,480. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Milena z Prahy

Maya
      Červený brambory mám taky ráda, často to bývají áčka. Takový lojovitý, dobrý na salát, ne moučný.

Čokl je zajímavej :-).

cernej caj

Maya
        To je super s ho

Ptam se muze co dal feri zrat. Spravna odppved nic protoze sem.rekla.hladovka. no odpoved ze brambory. Ptam se co uvaril me. Nic.

Milena z Prahy

Čajdo, taky to nemáš jednoduchý. Aspoň jsi mohla splavně navázat na bramborovej dialog :-).

cernej caj

Milena
            to me taky napadlo, ze ste to s tema bramborama privolaly 😀

cernej caj
              Zlata

Černej čaj
                Fotopribeh úžasný.
                Snad se Feri udělá lepší.A ano.Rýžový odvar jsem dělala klukům když měli průjem.

Fifi

Cajdo
                  Peknej vylet si mela, Vysocina je krasna. 🙂
                  Snad je Ferince uz lip. Koukam, ze davat instrukce tvymu muzi je hrach na stenu…

Ja dneska hlasim mirny zlepseni chrchlu, konecne je nechyta zachvat pri pomalu kazdym rychlejsim zahradnim kroku a v noci bylo ticho. Kez by uz byl klid, hrabe jim a mne z nich taky – chtelo by to litando a koupando grando. Zejtra je to tejden od projevu, po vikendu by mohlo bejt uz dobre. Doufam.

cernej caj

Fifi
                    To je dobre, ze se to zlepsuje.

Ano rikat neco myku muzi je jako hazet hrach na stenu. Kdyz mu reknes at ji nekrmi tema granulema tak on ji da hrst na chut protoze to neni krmeni ze jo…

Takze dneska v noci sla curat 2x, protoze po jasnym zakazu dostala 2x hrst aby sla ven na dvur se zavrit. Ne nemohla dostat suseny rybicky nebo specialni psi pamlsky co lezi na lince nebo dingo suchary… protoze ona je zvykla ze dostane granulky… ja myslela ze ho zavrazdim kdyz vidim, ze ma v ruce hrst tech granuli a de ven… jasne ze vcera ji je dal taky…

Tak sem mu rekla aby se nedivil az brzo umre, kdyz na veteeinu jet odmitl kdyz sem zjistila ze ji krmi tema blbejma granulema, ze uz to mohlo byt davno lepsi kdyby 2 dny neporusoval jeji krmeni… ze na veterinu prej az kdyz se to nezlepsi po vysazwni (ok nemam s tim problem protoze to minule vyoadalo totozne) a pak totalne 2 dlouhy dulezity dny totalne porusuje co reknu. Zakaz roblemovych granuli znamena ze 2x dostala hrst do misky ze to nemuze mit vliv, dieta = porce ryze pro 40kg psa k veceri, hladovka = brambory.

Jako pila uz trochu min, ale porad sem si nevsimla ze by kadila jak ji tou rejzi zacpal a zacpanej pes vic pije aby prostouch, ze…

Maya

cernejcaj
                      jestli mas ten pytel jeste doma, tak bych ho asi zalepila, aby se k tem granulim nedostal
                      no vysvetli mu, ze jestli ji zacpal, bude s ni x krat travit hodiny na veterine na kapackach
                      fotky krasny jako vzdycky, belaska jsem nevidela uz ani nepamatuju, u nas nejak vymizely a jsou jen babocky

Maya

no jinak uz par dni me nejak bolej prsty na noze pri chuzi, tak vcera jsem konecne prisla cim to, mam bouli na prstenicku, trochu to jezdi pod kuzi, tak doufam, ze jen tukova boule, mivala jsem je kdysi davno na rukach, ale teda tam mi alespon nevadily, ted je to vopruz, boli to docela dost kdyz jdu
                        kam se s timto chodi? k chirurgovi?

cernej caj

Maya
                          Ajaj a jak si to odstranila z tech ruk? To asi chirurgie jo ale obvodak asi rekne…

No snad dobry dneska mi prijede ten krmnej olej od barona tak ten by mel prostouchnout taky mastny tomu dost pomaha + blby ze sou ty udesny vedra ze s ni poradne nejde nikde chodit

Maya

cernejcaj
                            no z rukou mi to po par letech zmizelo samo, ale to nebolelo a nijak mi to nevadilo
                            s tim chozenim to je blby, to me prave tenkrat s Kimem doporucovali jeste pred kapackama, zkusit to rozchodit, aby se hejbal a rozhejbal streva

cernej caj

Mamka mivala.takovou bulku na ruce, ja ozna takovoi malickou jakomdite a davaly se obklady z preslicky na to, tsk to muzes zkusit

Maya

cernejcaj
                                kde vezmu preslicku? to se koupi v lekarne?

cernej caj

Maya
                                  My ji meli na zahrade:D a roste to venku asi

cernej caj

Rano sme si v 5 dali prochajdu cestou do prace tak sme vyrazeli driv kdyz nas vezl muz, slibil, ze s feri dopo zajede na veterinu protoze zvracela stavy/vodu? Jinak bobek vcera i dnes celkem normalni akorat trochu zlutej mozna z tech brambor

Maya

cernejcaj
                                      no ten bobek at taky muz zmini, si nemyslim, ze to je z brambor
                                      tak snad bude Feri OK
                                      preslicku teda asi nepoznam 😀

cernej caj

Ja mu to napsala do zpravy vsechno co ma rict, tak snad bude OK.

Tak a ta cerna mast by nepomohla?

Maya

cernejcaj
                                          nevim, nasla jsem ze se doporucuje kurkuma, aloe, cesnek, cernej caj
                                          takze cernej caj je nejjednodussi, tak to muzu vyzkouset 😀

cernej caj

Maya
                                            Tak vidis to muzes prubnout:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,461. až 2,480. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.