Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,441. až 2,460. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Milena z Prahy

Denny, Maya
      Je to Meteor meteoradar. Dá se to stáhnout na Obchod Play (pro Android). To mi teď řekl Robert, já jsem mimoň.

Maya

Milena
        uz jsem si to nainstalovala, diky

cernej caj

Milena
          Pouzivam prave tu stejnou a je dobra:)

Denny

No tak to myslim, ale krasnej svsek prece neznamena ze v nem sou diry, mozna uz sly taky vyrobou do kopru:( jako kdyhy se zacali trhat po roce noseni, ale tohle je fakt moc brzo

Maya
          O tom dneska mluvil kolega, tak ja dpufam, ze se to opakovat nebude a doufam ze to nerozjelo to ockovani protoze sem.v zivote nemela takovouhle reakci

Maya
            cernej caj

Maya
              To sou taky dobry obskurni nemoci

Byla sem u lamace. Ockovat se nedal, na testy n3chodi a rousku nenosi a ke se zeptal jestli s tim hadrem na hube chodim vsude…

Fifi

Zdravicko vespolek.
                Cajdo, tak na jednu stranu fajn, ze to byla jen alergie a ne nejaka viroza. 🙂

Dennyky
                Snad ti reklamaci uznaji. Dneska veci vydrzi cim dal min.

Milo
                No jo, teď si vzpomínám, že na Zvířetníku byl článek o tom, jak “jedna” hlídala tlustou jezevčici :
                Na Zviretniku asi ne, to spis tady? Ano, Denicek Pepiny byl mym vytvorem. 🙂

cernej caj

Fifi
                  Tak.hlavne vime ze maya s deltou delala.bububu pac su opet negativni.

Ps hod mi do emila adresu

Jo granule sme udali nejake rodince s vic detma 😀 prej hafan je popelnice tak snad mu budou chutnat:)

Fifi

Cajdo,
                    emil poslan. Ferinka dneska uz v pohode?
                    A to je dobre, zes negativni. 🙂

cernej caj

Dobre rano, muz fakt neni normalni

Vcera ze ji uvari ryzi ale dal ji do misky celej pytlik (120g suche ryze) takze ro.samzorwjme vsechno sezrala… chapete ze nekoho napadne slovo dieta a zaroven da psovi tak strasne moc zradla?

Porad chodila, knourala, ve 2 sem to nwvydrzela v noci ze s ni pudu aspon se projit, ksyz uz sem byla oblecena tak vstal muz at spim do prace, vzal ji ven.. jestli kadila nevi ale pdidrepla byla… tak urcite jo… boha…

Takze dneska hladovka a objednala sem u barona nejaky bylinky a olejicek na podporu traveni prece jen pohybu ma pres leto minimalne a bude ji 12… ale nedosel mi email o objednavce tak nevim. Kdo u barona aspon obcas berete?

Nejsu si jista, jestli nema prozmenu jeste zacpu z tech granuli…

Maya

cernejcaj
                        ja u barona nenakupuju, tak nevim
                        tak snad to bylo jen prezrani a bude v poradku
                        me tenkrat u Kima doporucovali u veta na protazeni strev nejaky rybicky v oleji, normalne lidsky, takze koupit nekde v samosce bys mohla dneska
                        ona rejze stavi, takze jestli ji sezrala hodne, bude mit zacpu spis z ni

Maya

hah u nas v apce tecka se vsechno vyridi sms kodem
                          v Anglii v podobne apce musite dodat fotku id card a video s vlastnim ksichtem, aby se to dalo porovnat, video z mobilu to prej nebere a musi se to nejak preformatovat
                          asi se hodne Anglanu za hranice letos nepodiva 😀

cernej caj

Maya
                            No tak sem to myslela ze dietku po odstaveni tech blbejch grasnuli to muz dorazil prave precpanim rejzou…

Jo rano sem ji dala lzicu oleje do misky ze olej by to mel trosku postouchnout ale ne moc a muz dostal zakaz ji dneska krmit

Fakt chudak pes

cernej caj

Maya
                              Ale.anglani nemaj OP ne

Maya

cernejcaj
                                primo obcanku myslim ne, pouzivaji pas nebo ridicak, proste neco kde je jmeno a fotka, proste nejakou identity card
                                proto asi k tomu musej dodat to video, kde ti to prej furt hlasi, ze mas spatnej format a nejde to nahrat a bez toho to neukaze certifikat
                                asi jako vopruz velikej, ted to absolvuje dcera znamy, tak uvidim jestli budu mit jeste dalsi info, jestli se ji podari po roce prijet

Milena z Prahy

Čajdo, Ferinku lituju. Musím ale říct, že rýže zbylá od oběda, samotná a ještě trochu teplá, mně mohutně chutná. Dřív jsem si do ní ještě rozmíchávala trochu másla a cukru (takovej jako nákypíček malej :-).

Mayo, a nevěděla jsem, že staví!

cernej caj

Milena
                                    Taky mam ryzi rada ale v rozumnym mnozstvi:D

Maya

Milena
                                      dava se detem kdyz maji prujem
                                      ale nakolik to ucinkuje netusim, kazdopadne se to rika, ze stavi, tak mozna na tom neco bude
                                      ja rejzi taky muzu, rozhodne je lepsi nez brambory

Maya

lina huba holy nestesti, takze jsem se zeptala a jo, mam zitra a v patek HO
                                        no ale asi uz fakt definitivne naposledy do pristi pandemie 😀

Milena z Prahy

Maya
                                          HO se HOdí :-).
                                          Ty jsi snad jedinej člověk, kterýho znám, co nemá rád brambory. Jo, vlastně ještě Bosse z Dětí z Bullerbynu :-).

Maya

Milena
                                            tak ja snim brambory, ale proste co se tyka priloh, jsou u me az na posledni pricce za rejzi, testovinama a knedlikama 😀
                                            i kdyz loni a letos jsme si koupili na zahradu cervenou odrudu a musim rict, ze chutove jsou stokrat lepsi nez vsechny ze supermarketu

zajimavy toto 😀
                                            http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=1516

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,441. až 2,460. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.